Atommanó Elküldve Február28, 2011 Megoszt Elküldve Február28, 2011 nincs senkinek ötlete? vagy esetleg vki meg tudja mérni, pl a kerékjárati ív magasságát a talajhoz képest, már az is előrelépés lehetne :D Kess! Te még élsz??? <_< :D Öröm újra itt látni... :) Szerintem így első blikkre 60/40 lehet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Február28, 2011 Megoszt Elküldve Február28, 2011 Kess! Te még élsz??? <_< :D Öröm újra itt látni... :D Szerintem így első blikkre 60/40 lehet... Simán! :) de csak már öregesen :D 30 felett minden nap ajándék :D az túl sok lenne, szerintem, ahhoz már a GSIhez is kartervédő kellett :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február28, 2011 Megoszt Elküldve Február28, 2011 Simán! :D de csak már öregesen :D 30 felett minden nap ajándék :D az túl sok lenne, szerintem, ahhoz már a GSIhez is kartervédő kellett <_< Rizsa... én csak a 100/100-hoz használtam... :) Viccen kívül nézd meg, hogy majdnem egy vonalban van az első kerék a sárvédővel... hátul viszont még van azért hely... ha nem is 60/40 akkor 40/40... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Február28, 2011 Megoszt Elküldve Február28, 2011 Rizsa... én csak a 100/100-hoz használtam... <_< Viccen kívül nézd meg, hogy majdnem egy vonalban van az első kerék a sárvédővel... hátul viszont még van azért hely... ha nem is 60/40 akkor 40/40... ettől félek, akkor már tuti nem fér be a 7.5x16"ET35 max 205/45-el Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Február28, 2011 Megoszt Elküldve Február28, 2011 Lassan időszerű a kerékcsere. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február28, 2011 Megoszt Elküldve Február28, 2011 Lassan időszerű a kerékcsere. :D Ezek az arabok,teljesen hülyék <_< de jól csinálják. Link to comment Megosztás: More sharing options...
camaron Elküldve Február28, 2011 Megoszt Elküldve Február28, 2011 Rizsa... én csak a 100/100-hoz használtam... :D Viccen kívül nézd meg, hogy majdnem egy vonalban van az első kerék a sárvédővel... hátul viszont még van azért hely... ha nem is 60/40 akkor 40/40... Nem tudom, nekem 4cm-vel lett lejebb ültetve az eleje és ha ránézek, akkor nem látom a guminak a legfelső pontját. A hátulját 5-6cm-vel vitték lejebb és hasonló a látvány az elejéhez, nem ilyen Sztárszki és Háccsos feeling. Ez szerintem max 2-3 cm-s lehet. Bár mondjuk nekem minden cserélve lett, gátló is nem csak a rugó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Február28, 2011 Megoszt Elküldve Február28, 2011 Nem tudom, nekem 4cm-vel lett lejebb ültetve az eleje és ha ránézek, akkor nem látom a guminak a legfelső pontját. A hátulját 5-6cm-vel vitték lejebb és hasonló a látvány az elejéhez, nem ilyen Sztárszki és Háccsos feeling. Ez szerintem max 2-3 cm-s lehet. Bár mondjuk nekem minden cserélve lett, gátló is nem csak a rugó. elvileg nekem csak rugó van cserélve, de énsem tudom, mert így vettem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február28, 2011 Megoszt Elküldve Február28, 2011 Honap ilyen felnit lesek meg. A srác lóg nekem,nem kicsi pénzel,és ezt ajánlotta törlesztésnek.Egy éve vette a D corsáját,talán 10000km-t mentek a kerekek. Felpróbálom,majd kiderül. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február28, 2011 Megoszt Elküldve Február28, 2011 Honap ilyen felnit lesek meg. A srác lóg nekem,nem kicsi pénzel,és ezt ajánlotta törlesztésnek.Egy éve vette a D corsáját,talán 10000km-t mentek a kerekek. Felpróbálom,majd kiderül. :D 8,5" széles. ET? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február28, 2011 Megoszt Elküldve Február28, 2011 8,5" széles. ET? Asszem ET 37,de nem vagyok benne biztos :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Február28, 2011 Megoszt Elküldve Február28, 2011 Honap ilyen felnit lesek meg. A srác lóg nekem,nem kicsi pénzel,és ezt ajánlotta törlesztésnek.Egy éve vette a D corsáját,talán 10000km-t mentek a kerekek. Felpróbálom,majd kiderül. :D Jézusom, mégegy garnitúra?? Lassan nagykert nyithatsz!! :lol: Jól néz ki, de nem lesz nagy az astrának? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február28, 2011 Megoszt Elküldve Február28, 2011 Jézusom, mégegy garnitúra?? Lassan nagykert nyithatsz!! :D Jól néz ki, de nem lesz nagy az astrának? Hát ha 1.2 corsára fel merték rakni,gyárilag... A srácnak 1.4-s gépen van(volt) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Február28, 2011 Megoszt Elküldve Február28, 2011 Honap ilyen felnit lesek meg. A srác lóg nekem,nem kicsi pénzel,és ezt ajánlotta törlesztésnek.Egy éve vette a D corsáját,talán 10000km-t mentek a kerekek. Felpróbálom,majd kiderül. :D Jól néz ki nagyon de kár hogy lepadkázta a gyerek!42.000/db áron számolod be?? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Február28, 2011 Megoszt Elküldve Február28, 2011 Hát ha 1.2 corsára fel merték rakni,gyárilag... A srácnak 1.4-s gépen van(volt) Hely szempontjából gondoltam. Jól ki fogja tölteni az ívet, az biztos! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február28, 2011 Megoszt Elküldve Február28, 2011 Jól néz ki nagyon de kár hogy lepadkázta a gyerek!42.000/db áron számolod be?? :D Nem azt,hanem ilyet! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Február28, 2011 Megoszt Elküldve Február28, 2011 Nem azt,hanem ilyet! :D És ilyen lesz a gumi is? (méretileg) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Február28, 2011 Megoszt Elküldve Február28, 2011 Nem azt,hanem ilyet! :lol: Igen,ha figyelmesebben elolvastam volna... :D Hosszú volt a mai nap :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február28, 2011 Megoszt Elküldve Február28, 2011 És ilyen lesz a gumi is? (méretileg) Jah,dettó ez! Az ívet meg ugyanúgy tölti ki mint a 185/65R15,mivel ez a váltó méret.4mm-l lesz alacsonyabb. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Február28, 2011 Megoszt Elküldve Február28, 2011 Jah,dettó ez! Az ívet meg ugyanúgy tölti ki mint a 185/65R15,mivel ez a váltó méret.4mm-l lesz alacsonyabb. :lol: Igen, igen, közben kalkuláltam én is. Csak olyan nagynak tűntek a számok. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Február28, 2011 Megoszt Elküldve Február28, 2011 elvileg nekem csak rugó van cserélve, de énsem tudom, mert így vettem hát én lemértem a kerékív magasságát a talajhoz képest (persze ez függ a gumimérettől és a guminyomástól), de nekem elöl 62cm, hátul pedig 64cm Link to comment Megosztás: More sharing options...
camaron Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 Honap ilyen felnit lesek meg. A srác lóg nekem,nem kicsi pénzel,és ezt ajánlotta törlesztésnek.Egy éve vette a D corsáját,talán 10000km-t mentek a kerekek. Felpróbálom,majd kiderül. :D Hát én azért a 8,5" szélességet kicsit sokallom egy 17-es felnihez. Főleg, ha gyári Opel-os, még a GSI Corsan is 7x17-es van. Ez a 8,5 biztos? 18-as felniket szoktak 8-9 coll szélességben gyártani. Amúgy jól néz ki a dolog. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 Hát én azért a 8,5" szélességet kicsit sokallom egy 17-es felnihez. Főleg, ha gyári Opel-os, még a GSI Corsan is 7x17-es van. Ez a 8,5 biztos? 18-as felniket szoktak 8-9 coll szélességben gyártani. Amúgy jól néz ki a dolog. :D Azért írtam,hogy meglesem,talán egyszer láttam neki fent a corsán.Nem biztos,a szélesség,majd du kiderül :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 Honap ilyen felnit lesek meg. A srác lóg nekem,nem kicsi pénzel,és ezt ajánlotta törlesztésnek.Egy éve vette a D corsáját,talán 10000km-t mentek a kerekek. Felpróbálom,majd kiderül. :D Szép. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 Azért írtam,hogy meglesem,talán egyszer láttam neki fent a corsán.Nem biztos,a szélesség,majd du kiderül :D Itt 7×17-est írnak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts