mélykék76 Elküldve Február23, 2011 Megoszt Elküldve Február23, 2011 de van, de van <_< dobdddddd át a számod és felhívlak :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február23, 2011 Megoszt Elküldve Február23, 2011 dobdddddd át a számod és felhívlak :D Vagy így! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február23, 2011 Megoszt Elküldve Február23, 2011 Felteszed pl. a kepfeltoltes.hu -ra a rámutató linket pedig bemásolod ide. ha szopcsi13nak nagyon nem fog menni a dolog, akkor küldj át nekem mailben kek76 @ frríímél és feltöltöm én <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Február23, 2011 Megoszt Elküldve Február23, 2011 Most menni kell melózni. Majd holnap rámegyek a dologra. Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Február23, 2011 Megoszt Elküldve Február23, 2011 dobdddddd át a számod és felhívlak <_< Van egy régi 20as számod, azon hívhatlak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 Van ötletetek, hogy ez mennyivel lehet ültetve? Vagy hogy tudom ezt megmérni? eleje hatulja Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 Szia, nincs véletlen képed erről a "konfig"ról? <_< Na, itt van ha minden igaz! A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu Nem volt egyszerű, de megszületett. Telefonos képek, bocs a minőségért! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 Nem volt egyszerű, de megszületett. Telefonos képek, bocs a minőségért! Ezek a Twinportos Astrák minimum 2 cm-el vannak magasabban mint a korábbiak. Így könnyebben fér be a nagyobb kerék. Létezik erről hivatalos adat, vagy a lengyel astráknak más cikkszámú a rugó, lengéscsillapító stb.? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 Na, itt van ha minden igaz! Nem volt egyszerű, de megszületett. Telefonos képek, bocs a minőségért! Szép,jól néz ki! :D De mit csináltatok ott a szép őszi erdőben? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 Szép,jól néz ki! :D De mit csináltatok ott a szép őszi erdőben? <_< Mondhatnám, hogy kirándultam, vagy csak kimentem fotózni, de az igazság az, hogy betakarítás volt. Tormát ősszel kell ásni, csak azért szoktam beállni az erdőbe, hogy a traktor elférjen. Valamelyik képen még a sáros kesztyűm is ott van a verdán. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 Ezek a Twinportos Astrák minimum 2 cm-el vannak magasabban mint a korábbiak. Így könnyebben fér be a nagyobb kerék. Létezik erről hivatalos adat, vagy a lengyel astráknak más cikkszámú a rugó, lengéscsillapító stb.? És én csaltam is egy kicsit, hátul erősebb rugók vannak! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 És én csaltam is egy kicsit, hátul erősebb rugók vannak! Milyenek pontosan? Autó viselkedése változott? Műszakin nem gond? Vagy csak annyi hogy 5 személlyel sem ül meg teljesen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 Milyenek pontosan? Autó viselkedése változott? Műszakin nem gond? Vagy csak annyi hogy 5 személlyel sem ül meg teljesen? Valami sport BMW, jóval keményebb a hátulja, néha döcögős úton még túlzottan is, és beleülhetünk akárhányan, nem ül le. Pont ezért tettem alá, meg az utánfutózás miatt. Műszakin nem volt azóta, de szerintem nem gond. Kivülről nem igazán látszik, csak 1-2 centit emel rajta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 Valami sport BMW, jóval keményebb a hátulja, néha döcögős úton még túlzottan is, és beleülhetünk akárhányan, nem ül le. Pont ezért tettem alá, meg az utánfutózás miatt. Műszakin nem volt azóta, de szerintem nem gond. Kivülről nem igazán látszik, csak 1-2 centit emel rajta. és ez most pontosan milyen paraméterekkel rendelkező felni és gumi? (csak a viszonyítás miatt) <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 és ez most pontosan milyen paraméterekkel rendelkező felni és gumi? (csak a viszonyítás miatt) <_< 7j*16 ET35 195/55 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 megy ez <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 Sziasztok! Valakinek van ötlete, hogy alufelnihez hol lehetne porvédő kupakot szerezni? Silverline márkájú felnihez szeretnék Opel emblémásat. De nem találok boltot, forgalmazót. Csak használt felniknél látom, hogy valahogy Opel embléma került a közepükre. Arra már rájöttem, hogy felni márkához kell kupakot választani, mert mindegyiknek más a mérete. Színben pedig fekete alapon lévő embléma lenne az ideális. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 Sziasztok! Valakinek van ötlete, hogy alufelnihez hol lehetne porvédő kupakot szerezni? Silverline márkájú felnihez szeretnék Opel emblémásat. De nem találok boltot, forgalmazót. Csak használt felniknél látom, hogy valahogy Opel embléma került a közepükre. Arra már rájöttem, hogy felni márkához kell kupakot választani, mert mindegyiknek más a mérete. Színben pedig fekete alapon lévő embléma lenne az ideális. Ez lesz a nehéz ügy.Max gumishoz tudsz elmenni,és tőle kérni,de még ez sem tuti. Link to comment Megosztás: More sharing options...
battyo Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 2napja sikerült vennem nyárra 4alufelnit,gumikkal együtt. 15colosak, 195/50es gumikkal. nagyon jól néz ki a kocsin,hátulra feldobtam az egyiket, éppenhogy nem lóg ki a sárvédőből <_< egyébként 45ért vettem,70-80%os pirelli gumikkal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 2napja sikerült vennem nyárra 4alufelnit,gumikkal együtt. 15colosak, 195/50es gumikkal. nagyon jól néz ki a kocsin,hátulra feldobtam az egyiket, éppenhogy nem lóg ki a sárvédőből :D egyébként 45ért vettem,70-80%os pirelli gumikkal. Milyen ET méretűek? Biztos nem ET49! 195/60 (átmérő: 615 mm) helyett 195/50 (átmérő: 576 mm)? Az -39 mm, azaz 6,34%-os eltérés <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 Ez lesz a nehéz ügy.Max gumishoz tudsz elmenni,és tőle kérni,de még ez sem tuti. vaterán szokott lenni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 2napja sikerült vennem nyárra 4alufelnit,gumikkal együtt. 15colosak, 195/50es gumikkal. nagyon jól néz ki a kocsin,hátulra feldobtam az egyiket, éppenhogy nem lóg ki a sárvédőből <_< egyébként 45ért vettem,70-80%os pirelli gumikkal. 4-6 cm -l lesz kisebb,mint a gyári méret,csalni fog az órád.Nagyon kicsi a /50-. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 Milyen ET méretűek? Biztos nem ET49! 195/60 (átmérő: 615 mm) helyett 195/50 (átmérő: 576 mm)? Az -39 mm, azaz 6,34%-os eltérés <_< egyszerre,majdnem ugyanazt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
battyo Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 Milyen ET méretűek? Biztos nem ET49! 195/60 (átmérő: 615 mm) helyett 195/50 (átmérő: 576 mm)? Az -39 mm, azaz 6,34%-os eltérés <_< ET 33. ezeket az eltéréseket hogy érted? nem lesz jó valami? (nagyon nem értek ezekhez,sry a hülye kérdésért :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
battyo Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 egyébként a gyári mérethez nemtudom viszonyítani,ugyanis ahogy a kocsit megvettük most 2hónapja, 14colos lemezfelnik+ valami nagyon ocsmány futózott téli gumik voltak/vannak alatta,kb egy kisebb traktorgumihoz tudnám hasonlítani :C Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts