Korzika Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 Sziasztok! Irtátok, hogy az 1.2-es mocihoz nem ajánlatos a 205/55R16-os gumit. Vásárlás előtt állok, lenne 1 garnitura 205/45R16-os méretekkel 1.4-es mocira. Véleményetek? Vagy a felni marad és új gumi : 195/55R16 Szép estét Mindenkinek! Kicserélted a motort közben a kocsiban? :D A 205-ös az felnivel együtt van? Már most is 16-os felni van a kocsin? Én nem igazán értem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 Sziasztok! Irtátok, hogy az 1.2-es mocihoz nem ajánlatos a 205/55R16-os gumit. Vásárlás előtt állok, lenne 1 garnitura 205/45R16-os méretekkel 1.4-es mocira. Véleményetek? Vagy a felni marad és új gumi : 195/55R16 Szép estét Mindenkinek! Szia! Szerintem felrakhatod a 205/45r16-ot. Amit mi nem ajánlottunk, az a205/55r16-os méret. Nem csak a szélességet kell figyelembe venni, hanem az átmérőt is. Szóval, szerintem nyugodtan rakd fel az 1.4-esre. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 Szia! Szerintem felrakhatod a 205/45r16-ot. Amit mi nem ajánlottunk, az a205/55r16-os méret. Nem csak a szélességet kell figyelembe venni, hanem az átmérőt is. Szóval, szerintem nyugodtan rakd fel az 1.4-esre. :lol: nekem most 205/55R16 van fent télinek.1 cm-l magasabb a gyárinál,bőven benne van a tűrésben,és az óra sem sokat csal(100-nál 98-t mutat),És még jól is néz ki.Semmi baj ezzel a mérettel,legalábbis nekem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 Kicserélted a motort közben a kocsiban? B) A 205-ös az felnivel együtt van? Már most is 16-os felni van a kocsin? Én nem igazán értem. :lol: Szerintem érthető. Neki 1.4-es Astrája van. Lenne egy garnitúra 16-os eladó felni 205/45-ös gumival. Azt kérdezi, hogy megvegye gumistól, vagy csak a felnit vegye meg, és tegyen rá 195/55-ös gumikat. Én így értelmezem... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 nekem most 205/55R16 van fent télinek.1 cm-l magasabb a gyárinál,bőven benne van a tűrésben,és az óra sem sokat csal(100-nál 98-t mutat),És még jól is néz ki.Semmi baj ezzel a mérettel,legalábbis nekem. :lol: Mert ezt szoktad meg. De ha kipróbálnád 205/50r16-tal, meglepődnél mennyit számít. Én ezért cseréltem le annak idején az előző autómon a majdnem új 205/50R16-ot 205/45R16-ra. Észrevehetően fürgébb lett az autó. Szóval én mindenkinek a kisebb átmérőt ajánlom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 Mert ezt szoktad meg. De ha kipróbálnád 205/50r16-tal, meglepődnél mennyit számít. Én ezért cseréltem le annak idején az előző autómon a majdnem új 205/50R16-ot 205/45R16-ra. Észrevehetően fürgébb lett az autó. Szóval én mindenkinek a kisebb átmérőt ajánlom. Hát nem tudom, ezzel a /45-tel már necces a váltóméret is (kb. 3 cm-rel kisebb) és durva úthibákon azért ez jobban felütöget. Szerintem mindennapi használatra nem jó ennyire "peresíteni", bár kétségtelen, hogy a kisebb átmérőnek köszönhetően meg "jobban harap". Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 Hát nem tudom, ezzel a /45-tel már necces a váltóméret is (kb. 3 cm-rel kisebb) és durva úthibákon azért ez jobban felütöget. Szerintem mindennapi használatra nem jó ennyire "peresíteni", bár kétségtelen, hogy a kisebb átmérőnek köszönhetően meg "jobban harap". Igaz, ha /50-es lenne, jobb lenne... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Imi08 Elküldve Február1, 2011 Megoszt Elküldve Február1, 2011 Kicserélted a motort közben a kocsiban? B) A 205-ös az felnivel együtt van? Már most is 16-os felni van a kocsin? Én nem igazán értem. :lol: Grofbandi jól látja a helyzetet,1.4-es mocim van, 15" lemezf.vel és amit most készülök venni az a 16"-os aluf. gumival. Köszönöm a válaszokat, sokat segitettetek! :D Szép napot! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február1, 2011 Megoszt Elküldve Február1, 2011 Grofbandi jól látja a helyzetet,1.4-es mocim van, 15" lemezf.vel és amit most készülök venni az a 16"-os aluf. gumival. Köszönöm a válaszokat, sokat segitettetek! :lol: Szép napot! Jogos én néztem el.Valaki akinek 1,2 -es motorja volt az érdeklődött a szélesebb gumiról ,te pedig arra reagáltál,csak én nem olvastam vissza! Én személy szerint amúgy sokallom a 205-ös gumit ,bár kétségtelen, hogy jól néz ki vele az autó! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Imi08 Elküldve Február1, 2011 Megoszt Elküldve Február1, 2011 Én személy szerint amúgy sokallom a 205-ös gumit ,bár kétségtelen, hogy jól néz ki vele az autó! Igen, valahogy én is hasonló képpen vagyok ezzel, de muszáj kicsit változtatni...:lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február1, 2011 Megoszt Elküldve Február1, 2011 Én személy szerint amúgy sokallom a 205-ös gumit Én meg az árát. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február1, 2011 Megoszt Elküldve Február1, 2011 Én meg az árát. :lol: Én szeretem.,mert csini vele a gépsárkány! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február1, 2011 Megoszt Elküldve Február1, 2011 Én szeretem.,mert csini vele a gépsárkány! A pénzemért már nehogy ne legyen szép! Na, gyúrunk, vazze? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február1, 2011 Megoszt Elküldve Február1, 2011 A pénzemért már nehogy ne legyen szép! Na, gyúrunk, vazze? gyurtam tennap vazze,ma meg majd megdöglöttem,tiszta izomláz vagyok.Majdnem szegény beteget is kiborogattam a hordágyról :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 ezt a dísztárcsát néztem ki télére nyáron meg alufelni. Nekem tetszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 De miért tetszik???Nem is 5 csavar,meg télire minek dísztárcsa. ha már dísztárcsa,akkor gyári.Enyém lehajítva padláson. Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 De miért tetszik???Nem is 5 csavar,meg télire minek dísztárcsa. ha már dísztárcsa,akkor gyári.Enyém lehajítva padláson. Hát igazából azért mert szerintem sokat dob az autón télen is, ha ilyen felnihez hasonló dísztárcsa vigyorog le a kerekekről! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 Hát igazából azért mert szerintem sokat dob az autón télen is, ha ilyen felnihez hasonló dísztárcsa vigyorog le a kerekekről! :D Főleg mikor darabonként elhagyod :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 Főleg mikor darabonként elhagyod :D Vigyázni lehet rá. Általában úgy rögzítem, hogy még véletlenül se essen le. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 Vigyázni lehet rá. Általában úgy rögzítem, hogy még véletlenül se essen le. :D Jah,müanyag gyors kötöző,szupi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 Jah,müanyag gyors kötöző,szupi :lol: :D de most őszintén nem tetszik? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 :lol: de most őszintén nem tetszik? :D Nekem nem,de ez az én véleményem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 Nekem nem,de ez az én véleményem! hmm hát te tudod! :lol: De a sima fekete acélfelnitől meg a gyári dísztárcsától minden szebb! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
julien Elküldve Február6, 2011 Megoszt Elküldve Február6, 2011 hmm hát te tudod! :lol: De a sima fekete acélfelnitől meg a gyári dísztárcsától minden szebb! :D Ha tisztára le van mosva és nem ütött-kopott az acélfelni szerintem attól nem nagyon van szebb dísztárcsa... köszi: maca http://www.carstyling.hu/car_shower.php?id=34988 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február6, 2011 Megoszt Elküldve Február6, 2011 Na ugye,hogy szép :lol: .Nem szeretünk bazári majmot csinálni tecsós dísztárcsákkal autóból!! Semmi pénzért fel nem tenném,jujj :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts