PGA Elküldve December19, 2010 Megoszt Elküldve December19, 2010 Sziasztok! Miután tavaly ellopták az Astrámat és nem lett meg, gondoltam eladom a téligumi garnitúrámat, szeretném ha segítenétek beárazni: 4 db Continental Winter Contact 195/60 R15-ös gumi gyári acélfelnire szerelve. Miután a kocsihoz ajándékba kaptam (a kocsit használtan vettem a Schillernél) a korát nem tudom. Szerintem kifogástalan állapotban van, nyugodtan feltenném, ha lenne mire.... Képek: Köszi Sajnálom az esetedet... :lol: Nem akarom leszólni, de ha jól látom a DOT-számát, ez egy 2003. 40. heti gyártású gumigarnitúra, tehát elmúlt 7 éves. Emiatt, meg az árkokban lévő repedezések miatt szerintem nem igazán piacképes. A felni ér szerintem valamit. Pár éve ugyanilyen német KFZ-t vettem újonnan, 11 ezerért darabonként. 6-7 körül talán el lehet adni darabját, bár nem tudom, mennyire kínálati a 15"-os felnipiac. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Filewalker Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 Sajnálom az esetedet... :lol: Nem akarom leszólni, de ha jól látom a DOT-számát, ez egy 2003. 40. heti gyártású gumigarnitúra, tehát elmúlt 7 éves. Emiatt, meg az árkokban lévő repedezések miatt szerintem nem igazán piacképes. A felni ér szerintem valamit. Pár éve ugyanilyen német KFZ-t vettem újonnan, 11 ezerért darabonként. 6-7 körül talán el lehet adni darabját, bár nem tudom, mennyire kínálati a 15"-os felnipiac. Szia! Köszi az infót, nem vettem leszólásnak. Függetlenül a korától én simám feltenném. Egyébként nem gondoltam sokat érte, olyan 20-25 körül odaadnám, annyit a felni is megér... Mégegyszer köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 Szia! Köszi az infót, nem vettem leszólásnak. Függetlenül a korától én simám feltenném. Egyébként nem gondoltam sokat érte, olyan 20-25 körül odaadnám, annyit a felni is megér... Mégegyszer köszi! Ahogy kiveszem a szavaidból mostanában nem lesz Astrád. Esetleg átnyergeltél valami másra, vagy egyáltalán nincs autó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 használt hibátlan gyári 15ös felnit 3000 ft/db áron vettem 3éve nem tudom mit kérnek most érte. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nundee Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 Szia! Köszi az infót, nem vettem leszólásnak. Függetlenül a korától én simám feltenném. Egyébként nem gondoltam sokat érte, olyan 20-25 körül odaadnám, annyit a felni is megér... Mégegyszer köszi! A Vaterán egy fél éve 28 ezerért adtam el egy ilyen szettet, és azon sem volt fiatalabb a gumi. Hirdesd meg, el fog menni 30 körül. mr.bb Jó áron vetted, de a használt piaci ára jóval több azért, ne hervaszd le Filewalker cartársat. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve December22, 2010 Megoszt Elküldve December22, 2010 A Vaterán egy fél éve 28 ezerért adtam el egy ilyen szettet, és azon sem volt fiatalabb a gumi. Hirdesd meg, el fog menni 30 körül. mr.bb Jó áron vetted, de a használt piaci ára jóval több azért, ne hervaszd le Filewalker cartársat. :lol: ok. bocsi, budán vettem egy pénzes ######itól de ez csak felni ár volt a gumik 0 ásak voltak Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve December26, 2010 Megoszt Elküldve December26, 2010 Sziasztok! A Caravan gyári 15-ös alufelnijének tudja valaki a szélességét és az ET-számát? Valahol mintha azt olvastam volna, hogy 6,5 coll széles, és ET 35, de nem vagyok biztos benne... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December26, 2010 Megoszt Elküldve December26, 2010 Sziasztok! A Caravan gyári 15-ös alufelnijének tudja valaki a szélességét és az ET-számát? Valahol mintha azt olvastam volna, hogy 6,5 coll széles, és ET 35, de nem vagyok biztos benne... et49 a szélességét nemtom Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve December26, 2010 Megoszt Elküldve December26, 2010 et49 a szélességét nemtom Köszi! Ezek szerint a Coupe felnije jó rá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve December29, 2010 Megoszt Elküldve December29, 2010 17"-s kerekeket elbír a 2.0 dieselem(195 vagy 205 gumikkal,ET 41),a per hogy mennyi legyen azt nem tudom. Már csak mert kicsi pénzért tudok szerezni H astra gyári aluelnit,a szebbik fajtát! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gery Elküldve December29, 2010 Megoszt Elküldve December29, 2010 17-esben jó lehet a 205/45, 215/40, 215/45. A legjobb választás szvsz a 205/45, ez a pontos váltóméret. Én is ezt használom! Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve December29, 2010 Megoszt Elküldve December29, 2010 Sziasztok! A Caravan gyári 15-ös alufelnijének tudja valaki a szélességét és az ET-számát? Valahol mintha azt olvastam volna, hogy 6,5 coll széles, és ET 35, de nem vagyok biztos benne... 6J ET 49 Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve December29, 2010 Megoszt Elküldve December29, 2010 6J ET 49 Köszi! Azért kérdeztem, mert én is szeretnék majd 17-es felniket. Így kb. meg tudom majd ítélni, hogy mennyivel rakhatok fel szélesebbet. A gumi nekem is 205/45r17-es lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
csuszi Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 Hello Mindenkinek! Érdeklődni szeretnék, hogy az Opel Astra G 1.7 Dti autómhoz hol tudnék vásárolni 15" lemezfelnit? Milyen áron lehet most az ilyen felniket beszerezni? A segítséget előre is köszönöm! ÜDV.: Csuszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 Hello Mindenkinek! Érdeklődni szeretnék, hogy az Opel Astra G 1.7 Dti autómhoz hol tudnék vásárolni 15" lemezfelnit? Milyen áron lehet most az ilyen felniket beszerezni? A segítséget előre is köszönöm! ÜDV.: Csuszi Üdv! Körül kell nézni gumisnál, vagy a neten. Itt például. Vagy itt. Használtan 10-15 ezerért szokott lenni egy garnitúra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 De ha visszaolvasol,akkor itt is találsz,az előző oldalon! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balageaxe Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 Ha valakit érdekel, szép Coupe felniket árulok, bővebben az eladó alkatrészek topicban. Ehhez kapcsolódik a kérdésem is. Az ET ugye minél kisebb, annál inkább kint van a felni? köszi Balage Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január3, 2011 Megoszt Elküldve Január3, 2011 igen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Január4, 2011 Megoszt Elküldve Január4, 2011 Ha valakit érdekel, szép Coupe felniket árulok, bővebben az eladó alkatrészek topicban. Kár hogy nem turbós... Tavasszal akarok venni valamilyet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Január4, 2011 Megoszt Elküldve Január4, 2011 Sziasztok! Valaki próbált már fel Omega felnit? Ilyenre gondolok. Elfér vajon? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Január5, 2011 Megoszt Elküldve Január5, 2011 Simán elfér, Coupén már láttam 19"-es felnit is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 Nemsokára tervezek nyári gumit venni! 15" -ös felnire akarok peres gumit. Mennyire perest érdemes venni mert én valami jobb minőségű 205/45 R 15 re gondoltam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balageaxe Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 Nemsokára tervezek nyári gumit venni! 15" -ös felnire akarok peres gumit. Mennyire perest érdemes venni mert én valami jobb minőségű 205/45 R 15 re gondoltam. Nem lesz az kicsi az astra alá? Szerintem nem váltóméret. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 Nemsokára tervezek nyári gumit venni! 15" -ös felnire akarok peres gumit. Mennyire perest érdemes venni mert én valami jobb minőségű 205/45 R 15 re gondoltam. Szerintem ne tegyél alá 15"-os felnin peres gumit! Kicsi lesz, hülyén néz ki. Ha már peres, akkor 16". Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balageaxe Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 Szerintem ne tegyél alá 15"-os felnin peres gumit! Kicsi lesz, hülyén néz ki. Ha már peres, akkor 16". Igen, olyat meg pont árulok :D, Coupe gyári felnije. Gyárilag 205/50R16 gumival van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts