tgabika76 Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 Létezik Astrára 10 ágú felni, olyan ahol az 5 küllő mind dupla. Nem sikerült beillesztenem a képeket. Tudja vki mi a neve? Ilyet szeretnék, ha van 15x6Jösbe, 4 csavaros, ET49 jó állapotban valakinek. Köszi Namost kétféle 10küllős alu is volt gyárilag Astrákhoz, egy NW6, illetve egy PG0 kódnevű (a képen fentről lefelé). Az ET számukat nem tudom, de mindkettő létezik 4 és 5 csavarosban is, viszont rossz hír hogy mindkettő 16"-os, egész pontosan 16x6" méretűek: Az elsőt a "Sport" felszereltséghez adták, a többihez opcióban rendelhető volt, a második pedig úgyszintén a "Sport" és a "Selection Sportive" (valószínűleg csak Németországban) felszereltségekhez járt szériában, a többihez rendelni lehetett, kivéve az NJoy-t, mert ahhoz ez a felni kívánságra sem volt elérhető. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Báthory Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 Namost kétféle 10küllős alu is volt gyárilag Astrákhoz, egy NW6, illetve egy PG0 kódnevű (a képen fentről lefelé). Az ET számukat nem tudom, de mindkettő létezik 4 és 5 csavarosban is, viszont rossz hír hogy mindkettő 16"-os, egész pontosan 16x6" méretűek Az elsőt a "Sport" felszereltséghez adták, a többihez opcióban rendelhető volt, a második pedig úgyszintén a "Sport" és a "Selection Sportive" (valószínűleg csak Németországban) felszereltségekhez járt szériában, a többihez rendelni lehetett, kivéve az NJoy-t, mert ahhoz ez a felni kívánságra sem volt elérhető. Köszi, nagyon vágod! Akkor sajna felejtős, mert nekem 15ös kell, jobb azokon az utakon amerre én megfordulok.... Vagy nézek vmi aftermarketest, ami hasonlít. Láttam 15ös gyárit 7 küllősben, az is teccik, csak szolidabb mint emez. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Báthory Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 Jas különben a kettes számú volt a kérdés tárgya! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 A képeket majd vedd ki az idézetekből,ezt nem szeretik errefelé a modik! :) Csaxólok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Báthory Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 A képeket majd vedd ki az idézetekből,ezt nem szeretik errefelé a modik! :D Csaxólok! Köszi. Kivenni sikerült, a beillesztés nem... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 Namost kétféle 10küllős alu is volt gyárilag Astrákhoz, egy NW6, illetve egy PG0 kódnevű (a képen fentről lefelé). Az ET számukat nem tudom, de mindkettő létezik 4 és 5 csavarosban is, viszont rossz hír hogy mindkettő 16"-os, egész pontosan 16x6" méretűek: Az elsőt a "Sport" felszereltséghez adták, a többihez opcióban rendelhető volt, a második pedig úgyszintén a "Sport" és a "Selection Sportive" (valószínűleg csak Németországban) felszereltségekhez járt szériában, a többihez rendelni lehetett, kivéve az NJoy-t, mert ahhoz ez a felni kívánságra sem volt elérhető. Ezeket melyik modellekre szerelték? Mert nekem gyári G-van raja az nem ilyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nundee Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Létezik Astrára 10 ágú felni, olyan ahol az 5 küllő mind dupla. Nem sikerült beillesztenem a képeket. Tudja vki mi a neve? Ilyet szeretnék, ha van 15x6Jösbe, 4 csavaros, ET49 jó állapotban valakinek. Köszi Erre gondoltál? http://cgi.ebay.co.uk/2001-VAUXHALL-ASTRA-...=item3cb105c6dd Nekem is bejövős, létezik elvileg 4x100-asban is. Túrd a netet! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Báthory Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Erre gondoltál? http://cgi.ebay.co.uk/2001-VAUXHALL-ASTRA-...=item3cb105c6dd Nekem is bejövős, létezik elvileg 4x100-asban is. Túrd a netet! :) Pontosan! Ez kéne! Az biztos, hogy van 4 csavaros, ilyet láttam képen, méret meg..... majd kiderül Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Pontosan! Ez kéne! Az biztos, hogy van 4 csavaros, ilyet láttam képen, méret meg..... majd kiderül Ez? Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 A legfrissebb ADAC téligumi teszt pont a minket érintő méretben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pootj Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 A legfrissebb ADAC téligumi teszt pont a minket érintő méretben. Ez már tavaly is volt, ezért vettem Kleber Krisalp-ot. Ajánlott a minősítése és nem is volt túl drága még szalonban sem... Nekem eddig bevált. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Báthory Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Ez? Kösz. Na ez olyan és ezek szerint létezik 15ös. De gyanús a hirdetés, a 15ös a drága, a 16os olcsóbb? He? 4x60000et nem tudok rászánni, de akkor biztos lesz használt is belőle.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 Jas különben a kettes számú volt a kérdés tárgya! Ez a tipikus Corsa D felni. Jobb gumisnál lehet kapni 60.000 / 4 db áron 15"-ba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Báthory Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 Ez a tipikus Corsa D felni. Jobb gumisnál lehet kapni 60.000 / 4 db áron 15"-ba. Jó lenne, eddig találtam 270 euró/4 db. de az ötcsavaros volt. Corsa D-hez lövésem sincs, lehet arra is ráteszik, de ez Astra G gyári felni. Mind1, majd csak lesz 15x6j et49 -ben, 4 x 100asba valakinek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 Jó lenne, eddig találtam 270 euró/4 db. de az ötcsavaros volt. Corsa D-hez lövésem sincs, lehet arra is ráteszik, de ez Astra G gyári felni. Mind1, majd csak lesz 15x6j et49 -ben, 4 x 100asba valakinek... Az Astra G tipikus felni az, ami GH kartárs képén látszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 Az Astra G tipikus felni az, ami GH kartárs képén látszik. 2003 környékéről. Legalábbis 2003. áprilisában már/még ezzel szerelték. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Báthory Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 Az Astra G tipikus felni az, ami GH kartárs képén látszik. Sokféle gyári Astra G felni van/volt alapfelszereltségbe/extraként ahogy most Astra J-nél is. Ez felszereltség/piac/évjárat szerint változik, amit én keresek az a Sport felszereltséghez tartozott anno. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 Kösz. Na ez olyan és ezek szerint létezik 15ös. De gyanús a hirdetés, a 15ös a drága, a 16os olcsóbb? He? 4x60000et nem tudok rászánni, de akkor biztos lesz használt is belőle.... Ha meg is veszed, télre nem ajánlott felrakni, mert megcsípheti a sólé, meg a jégborda, stb. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Báthory Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 Ha meg is veszed, télre nem ajánlott felrakni, mert megcsípheti a sólé, meg a jégborda, stb. :) Télre vasfelni/dísztárcsa lesz mindenképp. Addig úgyis eltart, míg találok ilyen felnit használtan.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Báthory Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 http://www.cars-data.com/design/assets/ope...tra_21988_4.jpg Na íme, 4 csavar, jujj, de kéne! A kocsim is pont ilyen, mint a képen! Akinek nagyon jó a szeme, mondja már meg hogy ez 15ös vagy 16os.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 http://www.cars-data.com/design/assets/ope...tra_21988_4.jpg Na íme, 4 csavar, jujj, de kéne! A kocsim is pont ilyen, mint a képen! Akinek nagyon jó a szeme, mondja már meg hogy ez 15ös vagy 16os.... :) Itt van egy eladó, nem tudom megvan-e még azóta. Szerk: igaz ez 5 csavaros Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kombitomi Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 Sziasztok! Szerintetek az Astra G NJoy modellekhez adott gyári alufelni alkalmas lehet téli használatra mindenféle károsodás nélkül? Van egy-két apró karc rajta, látszik hogy szinterezve van az ezüst festés alatt. Van külön nyárigumi garnitúrám, és ha bírja ez a felni a téli viszontagságokat nem szívesen adnék külön pénzt acélfelnire. Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Október1, 2010 Megoszt Elküldve Október1, 2010 Sziasztok! Szerintetek az Astra G NJoy modellekhez adott gyári alufelni alkalmas lehet téli használatra mindenféle károsodás nélkül? Van egy-két apró karc rajta, látszik hogy szinterezve van az ezüst festés alatt. Van külön nyárigumi garnitúrám, és ha bírja ez a felni a téli viszontagságokat nem szívesen adnék külön pénzt acélfelnire. Szerintem a sólé nem egészséges egy alufelninek (mondjuk a vasnak se, de az olcsóbb :D ). Bár ha (ritkán közlekedsz és) minden út után van időd lemosni a sólét akkor nem tesz kárt benne. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Október1, 2010 Megoszt Elküldve Október1, 2010 Sziasztok! Szerintetek az Astra G NJoy modellekhez adott gyári alufelni alkalmas lehet téli használatra mindenféle károsodás nélkül? Van egy-két apró karc rajta, látszik hogy szinterezve van az ezüst festés alatt. Van külön nyárigumi garnitúrám, és ha bírja ez a felni a téli viszontagságokat nem szívesen adnék külön pénzt acélfelnire. Ne már! :) Inkább gyötröd a téli és a nyári garnitúrát a fel és leszereléssel? Négy acélfelni megvan 2 sz@r kínai gumi árából! És még külön csavarkészlet sem kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kombitomi Elküldve Október1, 2010 Megoszt Elküldve Október1, 2010 Ne már! :) Inkább gyötröd a téli és a nyári garnitúrát a fel és leszereléssel? Négy acélfelni megvan 2 sz@r kínai gumi árából! És még külön csavarkészlet sem kell.Nem akarom állandóan szereltetni, 17"-es nyári gumim van alufelnivel, csak itt van a gyári alufelni és azt gondoltam a téli gumiszett felnijének. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts