Mc-elek Elküldve Szeptember19, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2010 Ahogy Elek-mester is javasolja, maradj a 15 collnál, és 185/65R15 gumit keress rá. jah,nekem is nyári 190/60,téli 185/65 Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Szeptember19, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2010 jah,nekem is nyári 190/60,téli 185/65 Ez valami kézzel faragott méret? :wacko: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember19, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2010 Ez valami kézzel faragott méret? :( :wacko: ja fából <_< ez a gyári nagyon jó dunlop ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Szeptember19, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2010 ja fából <_< ez a gyári nagyon jó dunlop :( Csinálj már egy képet arról a 190/60-ról! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember19, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2010 Csinálj már egy képet arról a 190/60-ról! :wacko: lehet hogy 195??? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Szeptember19, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2010 lehet hogy 195??? <_< Nem, nem lehet. Biztos! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember19, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2010 tudom HUGYOSBOKOR <_< IGEN TÉVEDTEM tehát a nyári gyári 195/60 Dunlop SP Sport 2020.(valami gyalázat) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Szeptember19, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2010 Nem, nem lehet. Biztos! Áh, Elek már a válság idején gyártott, teszkógazdaságos, keskenyített gumival jár. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Szeptember19, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2010 Sziasztok! Üdvözlök Mindenkit, új vagyok ezen a fórumon! Lenne egy kérdésem, remélem valaki tud majd segíteni. Téli gumit szeretnék venni október körül a G-s Astramhoz. Lemezfelniket is vennem kell, és szeretném kérdezni, hogy a colban mit ajánlanátok? 14 vagy 15 colos felnit? Télre melyik a jobb? Vagy mindegy? valamint gumiban melyik a jobb? A szélesebb vagy a vékonyabb? Úgy hallottam, hogy a hóban jobb a vékonyabb gumi a hó miatt. Az autót leginkább a városban használom, vidékre nagyon ritkán járok, szóval általában sózott utakon használom, de városon belül azért a hajnali órákban előfordul a még le nem tisztított út...<_< Köszi a tanácsokat előre is! Egyébként aki bízik az ADAC tesztjeiben, szeptember 23-án teszik közzé az idei szezonra szóló téligumi tesztjüket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember19, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2010 Áh, Elek már a válság idején gyártott, teszkógazdaságos, keskenyített gumival jár. :( Jól van rúgjatok <_< lefekszek a földre ,hogy nagyobbat lehessen rúgni :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember19, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2010 Itt lehet bogarászni. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
julien Elküldve Szeptember19, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2010 ... Téli gumit szeretnék venni október körül a G-s Astramhoz. Lemezfelniket is vennem kell, és szeretném kérdezni... 185/65 R15, Csak ne ázsiai gumi legyen!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Szeptember19, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2010 185/65 R15, Csak ne ázsiai gumi legyen!!! Bocs', nem akarlak kijavítani, de elsősorban kínaira (tajvanira) gondolsz szerintem, mert pl. a Bridgestone azért nem eldobnivaló. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember19, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2010 Bocs', nem akarlak kijavítani, de elsősorban kínaira (tajvanira) gondolsz szerintem, mert pl. a Bridgestone azért nem eldobnivaló. Na kezdődik. <_< Akkor hankook-ot kell venni mert az itthon készül :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
julien Elküldve Szeptember19, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2010 Bocs', nem akarlak kijavítani, de elsősorban kínaira (tajvanira) gondolsz szerintem, mert pl. a Bridgestone azért nem eldobnivaló. Bizony, ahogy mondod. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Szeptember20, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2010 Itt lehet bogarászni. :wacko: Azért érdemes összevetni más forgalmazókkal is, mert nem mindig igaz, hogy legolcsóbb. Már tavaly tapasztaltam. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Elfi Elküldve Szeptember20, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2010 Úgy látom, hogy téliben egyértelműen a 185/65/R15 győzött! <_< Köszi szépen mindenkinek a tanácsokat. Még valami... a startgumi.hu-ban meg lehet bízni? ismeri vki? Ott van olyan, hogy téli gumi acél felnire szerelve, tehát eleve így küldik házhoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Úgy látom, hogy téliben egyértelműen a 185/65/R15 győzött! <_< Köszi szépen mindenkinek a tanácsokat. Még valami... a startgumi.hu-ban meg lehet bízni? ismeri vki? Ott van olyan, hogy téli gumi acél felnire szerelve, tehát eleve így küldik házhoz. Két ismerősöm is vásárolt már ott, minden rendben volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dini979 Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Úgy látom, hogy téliben egyértelműen a 185/65/R15 győzött! <_< Köszi szépen mindenkinek a tanácsokat. Még valami... a startgumi.hu-ban meg lehet bízni? ismeri vki? Ott van olyan, hogy téli gumi acél felnire szerelve, tehát eleve így küldik házhoz. Többször vásároltam már tőlük,mindig minden rendben volt.Bp-n aránylag ők elfogadható árakkal dolgoznak.Annyi hogy a gumikat az üzletben fizeted és ki kell menned érte a raktárba újpest szélére.De lehet arra is van lehetőség hogy behozzák neked.Náluk tudsz venni komplett szerelt kereket is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Báthory Elküldve Szeptember24, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2010 Sziasztok, Classicra 4x100 vagy 5x110 a kerékfelfogatás? Mindkettőt kiadja a FELNIKERESŐ..... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 Sziasztok, Classicra 4x100 vagy 5x110 a kerékfelfogatás? Mindkettőt kiadja a FELNIKERESŐ..... :) Inkább nézd meg hogy 4 csavar tartja-e vagy 5 (szerintem amúgy a benzines classicoknál már csak 4) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 Inkább nézd meg hogy 4 csavar tartja-e vagy 5 (szerintem amúgy a benzines classicoknál már csak 4) Nem tudom milyen motor van benne, de ha minden igaz 1.8-tól fölfelé volt 5 csavaros, legalábbis a benzineseknél. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Báthory Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 Inkább nézd meg hogy 4 csavar tartja-e vagy 5 (szerintem amúgy a benzines classicoknál már csak 4) GH pont ez a felni kéne nekem, ami neked a képen van...akár használtban. Merre parkolsz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 GH pont ez a felni kéne nekem, ami neked a képen van...akár használtban. Merre parkolsz :D H-án több van :D Nekem is tetszik :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Báthory Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 Létezik Astrára 10 ágú felni, olyan ahol az 5 küllő mind dupla. Nem sikerült beillesztenem a képeket. Tudja vki mi a neve? Ilyet szeretnék, ha van 15x6Jösbe, 4 csavaros, ET49 jó állapotban valakinek. Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts