_Robi_ Elküldve Május20, 2010 Megoszt Elküldve Május20, 2010 Kérdésem van hozzátok. Van nekem egy opelos gyári alufelnim amint van ilyen takaró lemez a kerékcsavarok előtt. Nahmármost ennek a csavarját nem birom kilazítani a hozzá való t kulcs széjjel ment. Kedden megy gumishoz a kocsi átszereltetem a nyári kerekeket a felnire. Kérdésem az lenne hogy ilyen felni kulcsot tudok -e venni ha igen milyen árban? 2. kérdés hol tudok ilyenhez hozzájutni? Erre senki semmit még egyszer?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Május20, 2010 Megoszt Elküldve Május20, 2010 Erre senki semmit még egyszer?? Mással nem lehetne levenni?Fabrikálni sem lehetne?Magyarok vagyunk,találékony népek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Május20, 2010 Megoszt Elküldve Május20, 2010 szerintem egy jó gumis ilyesmire fel van készülve, megoldja azzal ami van neki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május20, 2010 Megoszt Elküldve Május20, 2010 szerintem egy jó gumis ilyesmire fel van készülve, megoldja azzal ami van neki. Kisflex,hidegvágó,kalapács! :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 Kisflex,hidegvágó,kalapács! ;) Milyen lehet az a hideg vágó? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 Milyen lehet az a hideg vágó? :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 :rolleyes: Ez lapos vágó ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 Ez lapos vágó ;) De télen hideg is, amúgy a Goggle ezt dobta ki. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 Ez lapos vágó :rolleyes: Hívhatod éppen bilikék vágónak is, de én is hidegvágónak ismerem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 Hívhatod éppen bilikék vágónak is, de én is hidegvágónak ismerem. Végülis mindegy, lenyalt fejű csavarokat ezzel szokták kihajtani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 Végülis mindegy, lenyalt fejű csavarokat ezzel szokták kihajtani. Jó legyen ;) Csak nekem mint vasas ember fura,egyébként mi is hideg vágónak hívjuk :rolleyes: Na akkor ezt megint jól meg offoltuk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 Jó legyen :D Csak nekem mint vasas ember fura,egyébként mi is hideg vágónak hívjuk :rolleyes: Na akkor ezt megint jól meg offoltuk :D Helyesbítsünk: offoltad! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 Helyesbítsünk: offoltad! :rolleyes: Jó vállalom :ÉN VAGYOK A HUGYOSBOKOR :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolti.astra Elküldve Május31, 2010 Megoszt Elküldve Május31, 2010 Sziasztok! A Kocsimon van egy 7,5x16-os felni /ET:35 v. ET 38 ezt pontosan nem tudom Alessio Rally felnik/ 205/50-es gumikkal! Ma volt a csomagtartóban 3x25kg-os szárazbeton és ültünk benne négyen/kb: 300kg/ Nagyobb zökkenőnél beleért a kaszni a gumiba látszik is rajta a nyom! Ez mitől lehet? Túl széles a kerék? Vagy a lengéscsillapítók már nem a legjobbak és ilyen nagyobb súlynál nem csillapít akkorát? Az igaz, hogy a szerelő monda, hogy a hátsó lengéscsillapítók könnyesek /látszik rajtuk minimális olaj folyás/, de azt mondta ez még jó és müszakin is jó volt és, hogy lehet a köv. müszakin is át megy még vele. Van a neten több helyen kb. 10ezer/db áron hátsó lengéscsillapító/gázos/, mert ha a miatt ér bele akkor már cserélem is ki! Ha csak simán 4-en ülünk bent akkor semmi beleérés! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Május31, 2010 Megoszt Elküldve Május31, 2010 Sziasztok! A Kocsimon van egy 7,5x16-os felni /ET:35 v. ET 38 ezt pontosan nem tudom Alessio Rally felnik/ 205/50-es gumikkal! Ma volt a csomagtartóban 3x25kg-os szárazbeton és ültünk benne négyen/kb: 300kg/ Nagyobb zökkenőnél beleért a kaszni a gumiba látszik is rajta a nyom! Ez mitől lehet? Túl széles a kerék? Vagy a lengéscsillapítók már nem a legjobbak és ilyen nagyobb súlynál nem csillapít akkorát? Az igaz, hogy a szerelő monda, hogy a hátsó lengéscsillapítók könnyesek /látszik rajtuk minimális olaj folyás/, de azt mondta ez még jó és müszakin is jó volt és, hogy lehet a köv. müszakin is át megy még vele. Van a neten több helyen kb. 10ezer/db áron hátsó lengéscsillapító/gázos/, mert ha a miatt ér bele akkor már cserélem is ki! Ha csak simán 4-en ülünk bent akkor semmi beleérés! ez nem lengéscsilappító, hanem rugó kérdése...túl széles a felnid, vagy csak nem jó az ET száma és a gumid sem, így amikor berugózik bele ér a kerékjárati ív a gumiba...nmajd egyzser 140-nél egy bukkanónál kiugrik alólad és rájössz kár volt...vagy az ívet kell másképpen "beállítani" vagy a rugókból kell keményebb... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
oggy Elküldve Június1, 2010 Megoszt Elküldve Június1, 2010 Sziasztok! A Kocsimon van egy 7,5x16-os felni /ET:35 v. ET 38 ezt pontosan nem tudom Alessio Rally felnik/ 205/50-es gumikkal! Ma volt a csomagtartóban 3x25kg-os szárazbeton és ültünk benne négyen/kb: 300kg/ Nagyobb zökkenőnél beleért a kaszni a gumiba látszik is rajta a nyom! Ez mitől lehet? Túl széles a kerék? Vagy a lengéscsillapítók már nem a legjobbak és ilyen nagyobb súlynál nem csillapít akkorát? Az igaz, hogy a szerelő monda, hogy a hátsó lengéscsillapítók könnyesek /látszik rajtuk minimális olaj folyás/, de azt mondta ez még jó és müszakin is jó volt és, hogy lehet a köv. müszakin is át megy még vele. Van a neten több helyen kb. 10ezer/db áron hátsó lengéscsillapító/gázos/, mert ha a miatt ér bele akkor már cserélem is ki! Ha csak simán 4-en ülünk bent akkor semmi beleérés! Széles a felnid!! Nekem 7"x16-os kerekek, u.e. gumikkal, (ET35) vannak fenn és no problem, akárhogy is van megpakolva a plató! Az a 0,5" sokat számít! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolti.astra Elküldve Június1, 2010 Megoszt Elküldve Június1, 2010 nmajd egyzser 140-nél egy bukkanónál kiugrik alólad és rájössz kár volt... De miért ugrana ki? Mert 7,5" széles a kerék? 3. nyara vannak ezek a felnik és eddig még nem ért bele, pedig párszor már megvolt pakolva! Lehet, hogy hátúl a tárcsafék miatt kijjebb esik a felni? Bár a súly se volt kevés szerintem inkább több mint amit lehet vinni! Nah mind1 Lehet akkor a télen lecserélem valami más felnire! Bár a gumis mondta, hogy ilyen gumi kell rá! /nem pedig a 205/55-ös!/ Jah és hátsó ülésről kiszállt a két ember és semmi beleérés nem volt, pedig még nagyobb bukkanón is mentünk! http://kepfeltoltes.hu/view/100601/k_pp_ww...ltoltes.hu_.jpg Ha nincs megpakolva ilyen a hátsó kerékjárati ívnél! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Június1, 2010 Megoszt Elküldve Június1, 2010 De miért ugrana ki? Mert 7,5" széles a kerék? 3. nyara vannak ezek a felnik és eddig még nem ért bele, pedig párszor már megvolt pakolva! Lehet, hogy hátúl a tárcsafék miatt kijjebb esik a felni? Bár a súly se volt kevés szerintem inkább több mint amit lehet vinni! Nah mind1 Lehet akkor a télen lecserélem valami más felnire! Bár a gumis mondta, hogy ilyen gumi kell rá! /nem pedig a 205/55-ös!/ Jah és hátsó ülésről kiszállt a két ember és semmi beleérés nem volt, pedig még nagyobb bukkanón is mentünk! Olvasd el még egyszer! Nem a gumi! A felni! Qpack arra akart utalni, hogy a 205 mm széles futófelületű abroncs 7,5", azaz 190,5 mm széles felnire van feltéve. Viszonyítási alapul: a 195 és 185 mm széles futófelületű gumi 6", azaz 152,4 mm széles felnire feszül. Ezért mondta, hogy túl széles a felni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Barna Elküldve Június1, 2010 Megoszt Elküldve Június1, 2010 Egyelőre teccik, meg mostmár mindegy:) Ennél sem mindegy ám a méret. Ami jó R15-ben, nem biztos hogy olyan jó R14-ben vagy R16-ban (szakik aszondják, 10-15% eltérés lehet eredményekben méretenként). Ő is a Solus KH17-et vette? Mert ez lett többszörösen, kifejezetten ADAC ajánlott, nem más Kumho. Nekem eddig mindig volt centrírozási gondom is. Hiába centríroztuk 5g-ra, 120 felett mindig berázott kissé, minél gyorsabban, annál jobban... valószínű a gyári Dunlop-ban volt némi ovalitás... Ezzel most, 5g-ra centrírozva mint a vaj, olyan szépen, simán fut, még 140-nél is. Sokkal csendesebb is lett, valamint az úthibák is jelentősen halkabbak vele, nem is beszélve a kanyarstabilitásról... egy baja van csak, 100-110 között van hanjga. Se allatta, se felette. Lehet, ha majd bekopik, jobb lesz. Szal eddig jó, bár csak a gyárilag rárakott, eddig használt Dunlop-hoz tudom hasonlítani... A tied és az enyém között autóra számítva már 8000 Ft különbség van. Van akinek nem sok, nekem most igen... 17-ért már Pirelli P6 is lett volna, egy ezressel többért meg már Pirelli P6000 is. Ezért mondtam, hogy viszonyítás kérdése a kicsivel több pénzért, kinek mi a kicsi :rolleyes: Igaz, hogy van hangja 110-nél, de amit ebben a monszunban művel a Solus KH17, az nagyon tetszik! Nagyon stabil, érezhetően tapad a kocsi a centi vízen, vízátfolyáson is, még kanyarban is. Azért a régebbi gyárival volt egyszer kétszer gázról lábat levesz és ellenkormányoz... nem állítom, hogy rossz a Dunlop, csak mostmár van mihez hasonlítani (ugye a Solus KH17 ADAC-on is vizes tulajdonságaival vitte a pálmát);) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolti.astra Elküldve Június1, 2010 Megoszt Elküldve Június1, 2010 Olvasd el még egyszer! Nem a gumi! A felni! Qpack arra akart utalni, hogy a 205 mm széles futófelületű abroncs 7,5", azaz 190,5 mm széles felnire van feltéve. Viszonyítási alapul: a 195 és 185 mm széles futófelületű gumi 6", azaz 152,4 mm széles felnire feszül. Ezért mondta, hogy túl széles a felni. ez okés, de mitől repül ki alolam 140nél? amúgy nem hinném, hogy a szélesség miatt érne bele/ET 38 amúgy/ , mert eddig nem volt tapasztalható, hanem csak most, hogy jelezték van olajfolyás a lengéscsillapítónál. télen az acél felnivel is nagyobb bukkanólál elég jól nyekken a lengéscsillapító. én inkább arra gyanakodnék elsőre nem a felnire és ez csak ősz óta hallható ez a nyekkenés! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Június1, 2010 Megoszt Elküldve Június1, 2010 ez okés, de mitől repül ki alolam 140nél? amúgy nem hinném, hogy a szélesség miatt érne bele/ET 38 amúgy/ , mert eddig nem volt tapasztalható, hanem csak most, hogy jelezték van olajfolyás a lengéscsillapítónál. télen az acél felnivel is nagyobb bukkanólál elég jól nyekken a lengéscsillapító. én inkább arra gyanakodnék elsőre nem a felnire és ez csak ősz óta hallható ez a nyekkenés! azt mondtad bele ért...tehát ha beleért, akkor annak max annyi köze lehet a lengéscsilapítóhoz, hogy többször ért bele a gumiba vagy több egymás utánni bukkanónál már az amplitudó nőt meg és emiatt ért bele... Az hogy kiugrik alólad....úgy gondoltam ez teljesen érthető,....ha bele ér a gumiba az ív, akkor egy jobban sikerült bukkanónál pl. akár fő út 100km/h-nál, egyszer simán úgy bele vághat a gumiba, hogy durr-defekt és máris kapaszkodhatsz...hogy fogod meg felnin..... Az a kép pedig amit belinkeltél nem mutat meg semmit...vagy legalábbis épp a lényeget nem...egyébként jól áll a gépnek...de ez így balesetveszélyes...vagy rakj bele erősebb rugókat..vagy amit előrébb írtam... A számítások alapján a te felnid a gyári 6x15 R15-ös felninél majdnem 34mm-el van kijjebb...a 7"-oshoz képest pedig majdnem 7mm-el... Az öregemék kadett E-jén is nem gyári alu feszül...most volt 20-éves korában az első kerékjárati ív csere..a jobb oldalon...a felrakott ív amíg ketten közelekdtek vele, nem okozott gondot...bele ültek 4-en és a huppanóknál ki akarta nyirbálni a gumit...nem volt más aláfeküdtem megnéztem...az ív túl széles volt befelé...le vágtam belőle vagy 10-12 mm-t lefestettem eltömítettem...és most már semmi gáz, de neked mivel gondolom a kocsihoz így nem akarsz nyúlni..a rugó marad... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolti.astra Elküldve Június2, 2010 Megoszt Elküldve Június2, 2010 Az a kép pedig amit belinkeltél nem mutat meg semmit...vagy legalábbis épp a lényeget nem...egyébként jól áll a gépnek...de ez így balesetveszélyes...vagy rakj bele erősebb rugókat..vagy amit előrébb írtam... A számítások alapján a te felnid a gyári 6x15 R15-ös felninél majdnem 34mm-el van kijjebb...a 7"-oshoz képest pedig majdnem 7mm-el... Igen ez a gyári felni! Holnap megemelem és leszedem a kerekeket, meg nézem közelebbről mi a helyzet! Csak az a fura, hogy mondom ez a 3. nyár és eddig is volt pakolva és semmi beleérés nem volt! Nézegettem, van egy keskeny /kb. 1cm-es/ perem a külső részen ahol beleér! Lehet, hogy azt azon a kritikus szakaszon kicsit beljebb kalapálom. De szóljatok ha szerintetek hülyeség! Holnap megnézem közelebbről hátha okosabb leszek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Június2, 2010 Megoszt Elküldve Június2, 2010 Igen ez a gyári felni! Holnap megemelem és leszedem a kerekeket, meg nézem közelebbről mi a helyzet! Csak az a fura, hogy mondom ez a 3. nyár és eddig is volt pakolva és semmi beleérés nem volt! Nézegettem, van egy keskeny /kb. 1cm-es/ perem a külső részen ahol beleér! Lehet, hogy azt azon a kritikus szakaszon kicsit beljebb kalapálom. De szóljatok ha szerintetek hülyeség! Holnap megnézem közelebbről hátha okosabb leszek! de az a +75kg a csomagtartóban hidd el oda tesz neki...+a 4 vagy 5 fő....az már soke ehhez a gumihoz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nundee Elküldve Június3, 2010 Megoszt Elküldve Június3, 2010 http://kepfeltoltes.hu/view/100601/k_pp_ww...ltoltes.hu_.jpg Ha nincs megpakolva ilyen a hátsó kerékjárati ívnél! Szia! Kicsit csalóka a kép, de szemre (szerintem) kicsit "ül" a hátulja, tehát lehet valami fáradás a rugó-lengéscsillapító párosban. De megjegyzem, hogy ez csak az én véleményem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolti.astra Elküldve Június3, 2010 Megoszt Elküldve Június3, 2010 Szia! Kicsit csalóka a kép, de szemre (szerintem) kicsit "ül" a hátulja, tehát lehet valami fáradás a rugó-lengéscsillapító párosban. De megjegyzem, hogy ez csak az én véleményem! Lehet csalóka mást nem találtam! Ma alánéztem szemre rugó rendben van, lengéscsillapítót nyomkodtam normális a müködése, nem hintázik! A müanyag dobrészen kicsit látszik surlódás nyoma őt lehet cserélni is fogom újra, mert kitört belöle egy kis darab mikor kiszedtem. Jah és a rugónál felül/ott ahol felfekszik a rugó/ hiányzott egy kb. 0,5cm-es gumi alátét vagy mi, hasonló van alul is. Annak mi a neve, hogy lehet cserélni? Lehet pont az a fél centi hiányzik! Amúgy felni pontos mérete: 7,5"*16 ET:35 205/50-es gummákkal! A 7"-os felni az már jó lehet rá ugyan ezzel a gummával? Nem érhet bele? Ott már akkor 1,27 cm-ert nyertem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts