bazs Elküldve Szeptember14, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2005 Hát nem tudom... :? Most már teljesen elbizonytalanodtam... :? Hijoint szerintem ne vegyél, MAK még csak-csak, de inkább rial, szerintem árban ugyanannyi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Szeptember15, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2005 Remélem tudnak ebből jó áron 16-ost szerezni, mert nagyon tetszik ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Szeptember15, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2005 Remélem tudnak ebből jó áron 16-ost szerezni, mert nagyon tetszik ;) Hát jóvan bamme!! :roll: :roll: Ez nekem is teccik! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Szeptember15, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2005 Nézd meg a rial-nál (servico.hu), mert náluk is láttam ilyen style-t és van árlista a honlapon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Szeptember15, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2005 Nézd meg a rial-nál (servico.hu), mert náluk is láttam ilyen style-t és van árlista a honlapon. Kb. ugyanannyiba lesz, mint a serviconál és nem kell érte autóznom 50 km-t. Ráadásul a rialból, ami felmegy 16-osban a 4 X 100-as körosztós helyre és hasonlít ehhez, az a trigon. Ez viszont szebb szvsz. De majd valaki jól leugat :twisted: :wink: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Szeptember15, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2005 Hát jóvan bamme!! :roll: :roll: Ez nekem is teccik! :lol: :lol: Bíztam Benned! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Szeptember15, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2005 Bíztam Benned! :( :D :D 8) Télleg szépp! Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Szeptember18, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2005 Lehet, hogy már kérdezte valaki: melyik Astráknál van 4 lyukú felni? (pl. rámenne-e valamelyikre az az alufelni, ami most a Corsámon van - tudom, hülyén nézne ki, de csak ideiglenesen kellene) Évjáratnál változik? Előre is köszi....! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember18, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2005 csak az asztra G nél van 5 lyukú felni,és ot is az 1.6 felettieknél és a dieseleknél... a kis motoroknál 4 lyukú.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Szeptember18, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2005 sok 1,7-es dízelen is 4 luk van, sőt láttam már gyári 2.0 16V-t is 4 lukkal és 1,4-et gyárilag 5 lukkal (azt pl. kintről hozták) kicsit káosz nekem a variálás Link to comment Megosztás: More sharing options...
vira Elküldve Szeptember18, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2005 Üdv mindenkinek. Lenne egy kérdésem, milyen téli gumit ajánlanának 1.4 16v-re, most 15-ös alufelni van alatta, de leakarom télre cserélni hagyományosra. Érdemes-e használtat gumit és felnit venni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember19, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2005 Üdv mindenkinek. Lenne egy kérdésem, milyen téli gumit ajánlanának 1.4 16v-re, most 15-ös alufelni van alatta, de leakarom télre cserélni hagyományosra. Érdemes-e használtat gumit és felnit venni? www.abaqua.hu itt nézz szét gumiügyben.Lehetőleg ne a legolcsóbat válaszd, mert izé............szóval ne.Itt mindenki másra esküszik téligumiilag, mert mindenkinek más jött be. A használt felni okés, de használt gumit lehetőleg ne.Túlságosan lutri. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Szeptember19, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2005 www.gumik.com itt is nézz körül Link to comment Megosztás: More sharing options...
vira Elküldve Szeptember19, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2005 Köszönöm a segítséget! Link to comment Megosztás: More sharing options...
lhausel Elküldve Szeptember25, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2005 Üdv mindenkinek. Lenne egy kérdésem, milyen téli gumit ajánlanának 1.4 16v-re, most 15-ös alufelni van alatta, de leakarom télre cserélni hagyományosra. Érdemes-e használtat gumit és felnit venni? Hát a használt gumi tényleg nagy lutri. A felni se sokkal szerencsésebb. 3-at fizet 4-et vihet akcióban az új felnit ki lehet fogni átszámolva 7-8 ezerért/db . Használtan úgy 5 körül kapnál szép állapotút, ha szerencséd van. Ha gatyit veszel 3-4ért, azt mire lefesteted, meg kikalapálják megint olyan 6-7 körül jársz. Gumiból szintén ez a helyzet. Lehet olcsón kifogni jónak tűnő gumit, de ha megnézed mikor gyártották, gyakran nem hiszel a szemednek. Elöregednek, megkeményednek stb. :shock: Mennyit mész télen? Ha csak 3-4 ezret vegyél új Barumot, azt is ki lehet ilyenkor fogni jó áron. Én győri vagyok, itt van egy nagyon korrekt gumis. Komlett cuccot ebben a méretben újan olyan 60-70-ből ki lehet hozni. (www.marosigumi.hu) Mindíg van akciójuk, családias hely, nagyon korrekt csapattal. Nekem még acél felnim van, erre huzatom fel a tavaly vett Semperit téligumikat, és ha kifogok most akciósan alufelnit náluk, akkor rá is rakatom a nyárigumikat majd. A használt gumi tényleg lutri. :-$ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Yoko82 Elküldve Szeptember25, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2005 Az Atra H gyárilga 205/55-ös R16-os gumival jött, és érdekelne, hogy amit a könyve ír 195/60-as R15-ben, ahhoz módosítani kell-e a km-óra számlálóját? Azaz, tér-e el jelentősen? nekem erre a szakszervízben nem tudtak válaszolni.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Szeptember25, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2005 a 195/60R15-nek kisebb az átmnérője, szerintem jobb, ha a 195/65R15-öt választod, az a váltóméret amúgy itt egy jó kalkulátor: ]http://www.miata.net/garage/tirecalcold.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember25, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2005 Az Atra H gyárilga 205/55-ös R16-os gumival jött, és érdekelne, hogy amit a könyve ír 195/60-as R15-ben, ahhoz módosítani kell-e a km-óra számlálóját? Azaz, tér-e el jelentősen? nekem erre a szakszervízben nem tudtak válaszolni.... rossz szakszervizt kérdeztél ;) gen, át kell programozni a müszergységet. vagyis át kell állitani tech2-vel a gumi méretét... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Yoko82 Elküldve Szeptember25, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2005 gen, át kell programozni a müszergységet. vagyis át kell állitani tech2-vel a gumi méretét... Akkor is, ha a gyári váltóméretet teszem fel? Annál csak 0,4% eltérés van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Szeptember25, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2005 ha 195/65R15-öt raksz fel, akkor nem kell ha 195/60R15-öt, akkor igen Link to comment Megosztás: More sharing options...
Yoko82 Elküldve Szeptember26, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2005 ha 195/65R15-öt raksz fel, akkor nem kell ha 195/60R15-öt, akkor igen jó :( Győzött a /65 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
buktor Elküldve Szeptember27, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2005 Sziasztok! Őszintén megmondva nem volt kedvem mind az x oldalt végigolvasni, hogy esetleg az engem érintő témát megtaláljam! Elkezdtem, de csak a 8. oldalig jutotam! Na szóval! Az én astrámon gyárilag 195/60 R15-ös papucsok vannak! Tavasszal tervezem az alufelni (16"-os) vásárlását! Kérdésem az lenne, hogy mit követek el, ha 205/50R16-os gumikkal ruházom fel! Köszönöm! buktor Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Szeptember27, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2005 Nézd meg ezen az oldalon, hogy jó-e, mint váltóméret!!! http://www.miata.net/garage/tirecalc.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
buktor Elküldve Szeptember27, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2005 Nézd meg ezen az oldalon, hogy jó-e, mint váltóméret!!! http://www.miata.net/garage/tirecalc.html A váltóméretnek mennyire kell megegyezni az eredeti adatokkal? 1 az 1 -ben? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember27, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2005 Hát illik minél jobban megközelíteni a gyári adatokat... :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts