spzoli Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 Igazából tök lényegtelen mit írtok a fékkel kapcsolatban. Nem erről van most vita. Az az elszomorító, hogy mögöttes tudás, vagy tapasztalat nélkül, egy kalap alá veszi az ember az infinity és a yokohama gumit. Holott a yoko a contival van egy kategóriában... Ezek után még meg is magyarázza, hogy mind1, sárga-sárga.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 Sztem épp ideje abbahagyni ezt a vitát. Mindenki elmondta a véleményét pro, és kontra. Semmi szükség arra, hogy ezen összevesszen a társaság. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 Az az elszomorító, hogy mögöttes tudás, vagy tapasztalat nélkül, egy kalap alá veszi az ember az infinity és a yokohama gumit. Holott a yoko a contival van egy kategóriában... Ezek után még meg is magyarázza, hogy mind1, sárga-sárga.... Jaja! Maximálisan igazad van :) Ég és föld a noname nyári és a Yoko A520 közötti különbség, pedig a Yoko már 7 éves (tehát utolsó évét járja). Link to comment Megosztás: More sharing options...
oggy Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 Sztem épp ideje abbahagyni ezt a vitát. Mindenki elmondta a véleményét pro, és kontra. Semmi szükség arra, hogy ezen összevesszen a társaság. :D Igen ez lett a második sarkallatos téma: 1. Mit öntsek bele? 2. Sz@r e a sárgák gumija? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 Igen ez lett a második sarkallatos téma: 1. Mit öntsek bele? 2. Sz@r e a sárgák gumija? :) Nem a második, hanem a harmadik: 1. Mit öntsek bele? 2. kombi vagy Caravan? 3. Sz@r e a sárgák gumija? :D ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Handbrake Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 Lekínaiztam a Yokohamát..... lehet nem vagyok szakértő. Azért járok a fórumokra, hogy okosodjam...... Azért bátorkodtam írni, hogy nem csak a gumin múlik 100% a történet. De már csak a topik címe is ide kanyarít vissza. Szal sorry.... Most voltam helyi gumisnál. Matador - 14 000 / db Nokian - 17 000 / db valószínű a Pesti gumibeszerzés......... 1. Öntsed bele amire van pénzed. ( aztán ne sírj ha a dugattyúk besülnek) ;):):P 2. Egyértelmű Caravan, abból is a dízel, hogy tuggyad mivel hazahordani a csencselt olajat. ;):);):) 3. Ma már mindent a Sárgák gyártanak....... pár cucocn meg is láccik BEFEJEZTEM! PEACE Nem a második, hanem a harmadik: 1. Mit öntsek bele? 2. kombi vagy Caravan? 3. Sz@r e a sárgák gumija? :) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 Akinek van gyári dunlop gumija vagy volt!! Lehet ,hogy nekem nagy a talpam... Ma reggel 1 kerék pörög,2 még mindig pörög ,óra 80-90et mutat ,hoppáá :) Tehát másnak van ,volt ilyen hogy vízen ennyire csúszik?? Nekem a következő nyárim szerintem bridgestone,vagy uniroyal lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 Akinek van gyári dunlop gumija vagy volt!! Lehet ,hogy nekem nagy a talpam... Ma reggel 1 kerék pörög,2 még mindig pörög ,óra 80-90et mutat ,hoppáá :D Tehát másnak van ,volt ilyen hogy vízen ennyire csúszik?? Nekem a következő nyárim szerintem bridgestone,vagy uniroyal lesz. Engem az zavar kicsit hogy hangos(abb mint az átlag) Amúgy nincs vele bajom... (Nekem sztem Fulda Carat Progresso lesz, jövőre :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Schiszi Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 Engem az zavar kicsit hogy hangos(abb mint az átlag) Amúgy nincs vele bajom... (Nekem sztem Fulda Carat Progresso lesz, jövőre :) ) Na akkor örülök, hogy nem csak én érzem hangosnak a Dunlop SP Sport 2020E-t... :D Összehasonlítva a téli Barum Polaris 2-vel, sokkal hangosabb a nyári (gyári) Dunlop! Pedig én pont fordítva gondoltam volna, igaz a Dunlop 2007-es a Barum meg 2009-es. De nem hiszem, hogy az öregedés ennyit számít! Vagy mégis? Link to comment Megosztás: More sharing options...
smokk Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 Sziasztok! Köszönöm a véleményeket,nekem is jobban bejött a MAK corsa,igy azt vettem 4 csavarosban.A boltos tag szerint,és a katalógus szerint is jó az ET35 6,5x15" méretben. De van bennem egy kis aggodalom,hisz az már 7.5mm-el kijjebb kerül a gyári felnihez képest,ha a felni belső peremét nézzük,kívül pedig 2cm-el.Nem gond ez? Igy szélesebb lesz a nyomtáv összesen kb 1.5cm-el... Köszönöm! Üdv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Handbrake Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 Tallózgatok tallózgatok, és ezeket az alternatívákat látom: PIRELLI CINTURATO P4 SAVA Perfecta FALKEN SN 828 BFGOODRICH Profiler 2 YOKOHAMA A drive Kinek van ilyen gumija? Link to comment Megosztás: More sharing options...
smokk Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 Tallózgatok tallózgatok, és ezeket az alternatívákat látom: PIRELLI CINTURATO P4 SAVA Perfecta FALKEN SN 828 BFGOODRICH Profiler 2 YOKOHAMA A drive Kinek van ilyen gumija? Nekünk az F astránkon Pirelli P4 van,csak jót tudok mondani róla.Alig kopik és nagyon jót tett a gépnek.Elég gyorsan veszem a kanyarokat :) eddig még nem csúsztam meg ,pedig csak 185-ös méretről beszélünk...Minden tekintetben ajánlani tudom :D Én a többit nem ajánlom annyira,esetleg a yokohama még,bár azt nem próbáltam... Viszont én meg ezen az Et-számon parázok eléggé..valaki nyugtasson meg ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gery Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 Engem az zavar kicsit hogy hangos(abb mint az átlag) Amúgy nincs vele bajom... (Nekem sztem Fulda Carat Progresso lesz, jövőre :) ) A Progressoval nagyon jól jársz, halk, tapad, esőben is nagyon jó! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gery Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 Én utáltam a gyári Dunlop-okat, elviselhetetlen volt a hangjuk,le is cseréltem őket gyorsan a fent említett típusra:) Aztán jött a Nankang. Made in Taiwan. 17" méretben már elég nagyok az árbeli eltérések. Nagyon sokan használják ezt a gumit nagyobb, vagy extrém méretekben. Az olcsóbb árfekvésben egyértelműen ezt a típust ajánlották többen. Csak új gumi jöhetett számításba, mert 205/45R17-ből a használt olyan, mint a fehér holló. Csak hogy én is hozzászóljak a kínai gumis témához...pedig nem is kínai gumim van, hanem taiwani :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Április1, 2010 Megoszt Elküldve Április1, 2010 FALKEN SN 828 Nekem volt ilyenem az F-en, én ezt nagyon szerettem! Eddigi legjobb gumi amit valaha használtam. Semmi hangja nem volt, és nagyon jól tapadt. Pedig 175/70r13-ban volt tehát gyári virsliméret. G-re való méret viszont nincs belőle tudtommal (vagyigen?) Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Április1, 2010 Megoszt Elküldve Április1, 2010 Viszont én meg ezen az Et-számon parázok eléggé..valaki nyugtasson meg :) Olyan ET számút sosem fogsz kapni, mint amit a GM gyárt, ez összefüggésben van azzal, hogy azok 6" szélesek, a nem gyári meg 7" alatt nincs is. Ha katalógusból nézte ki a G Astrádhoz, akkor jó is lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Április1, 2010 Megoszt Elküldve Április1, 2010 Vegyetek Michelin Energy-t az jó gumi...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
KGR Elküldve Április1, 2010 Megoszt Elküldve Április1, 2010 Vegyetek Michelin Energy-t az jó gumi...... Ok!!! Ma megyek is érte :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Április1, 2010 Megoszt Elküldve Április1, 2010 Ok!!! Ma megyek is érte :) De 4db-ot vegyél! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április1, 2010 Megoszt Elküldve Április1, 2010 De 4db-ot vegyél! Te meg autót!! :D Nekem most Barum van fenn!(nem röhögni) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Április1, 2010 Megoszt Elküldve Április1, 2010 Te meg autót!! :D Nekem most Barum van fenn!(nem röhögni) :) ma nézem meg az egyik kiszemeltet Link to comment Megosztás: More sharing options...
KGR Elküldve Április1, 2010 Megoszt Elküldve Április1, 2010 ma nézem meg az egyik kiszemeltet Most csak 1 gumira van pénzem.. 4 szóba se jöhet. Szerintem bal első kerékre rakom majd fel.. úgyis az van hozzám a legközelebb. :) Milyen autót nézel meg ma? WagonR / Honda / Opel Astra J? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április1, 2010 Megoszt Elküldve Április1, 2010 Most csak 1 gumira van pénzem.. 4 szóba se jöhet. Szerintem bal első kerékre rakom majd fel.. úgyis az van hozzám a legközelebb. :) Milyen autót nézel meg ma? WagonR / Honda / Opel Astra J? Akkor inkább NE vegyél. Gumit minimum párban cserélünk. Ahogy féktárcsából se veszel csak bal oldalra, mert az van hozzád a legközelebb....lol. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április1, 2010 Megoszt Elküldve Április1, 2010 Akkor inkább NE vegyél... ...autót :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Április1, 2010 Megoszt Elküldve Április1, 2010 Kollegának igaza van csakis 4DB gumit vegyél! (itt autó gumira gondolok) egyébként a kiszemelt autó VW Bora De ne offoljunk mert kapunk.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts