bazs Elküldve Augusztus13, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2005 Nem tudtok vmi helyet, ahol megtudhatnám a súlyát a felnimnek, amit szeretnék? http://www.wheelweights.net/ de ezen csak pár itthon is ismert típus van fent írj a gyártónak egy szép levelet, mert gumis se nagyon fogja tudni Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus13, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2005 http://www.wheelweights.net/ de ezen csak pár itthon is ismert típus van fent írj a gyártónak egy szép levelet, mert gumis se nagyon fogja tudni Felgen dobozán nincs rajta, hogy mennyi kg-ban ? :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus13, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2005 Felgen dobozán nincs rajta, hogy mennyi kg-ban ? :shock: nem sűrűn legalábbis én még egyen sem láttam, pedig már volt a kezemben AWS, MiM, Tecnomagnesio, Alessio, Alessio Prestige és Stilauto is Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus13, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2005 nem sűrűn legalábbis én még egyen sem láttam, pedig már volt a kezemben AWS, MiM, Tecnomagnesio, Alessio, Alessio Prestige és Stilauto is És ha felpackolnak belőle 68 dobozt egy teherautóra, akkor honnan tudják mennyire terhelik vele járgányt ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus13, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2005 És ha felpackolnak belőle 68 dobozt egy teherautóra, akkor honnan tudják mennyire terhelik vele járgányt ? megtippelik ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus13, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2005 bazs!milyen felni van szerkesztve az avatarodon?tudsz róla nagyobb képet felrakni?igy kicsiben is nagyon jól néz ki. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus13, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2005 megtippelik ;-) Aham :lol: De komolyan. Honnan tudják ? Esetleg az lenne a legegyszerűbb, ha telo kocsijában ott figyelne 1 fürdőszobamérleg, amikor érdeklődni a kiszemelt felni irányába ? :) :( :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus13, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2005 Aham :lol: De komolyan. Honnan tudják ? Esetleg az lenne a legegyszerűbb, ha telo kocsijában ott figyelne 1 fürdőszobamérleg, amikor érdeklődni a kiszemelt felni irányába ? :) :( :D fingom nincs :roll: de kamionoknál a komolyabb helyeken tengelyterhelést mérnek, kisteherbe meg nem fér annyi, hogy túlterhelje azt ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus13, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2005 bazs!milyen felni van szerkesztve az avatarodon?tudsz róla nagyobb képet felrakni?igy kicsiben is nagyon jól néz ki. :lol: szar a kép, de paintben csináltam :) 8,5x18-as merci felni ]http://img.photobucket.com/albums/v623/baz...rga.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus13, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2005 jól néz ki, de az avataron jobban tetszik.ekkora felni felmenne az astrádra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus13, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2005 jól néz ki, de az avataron jobban tetszik.ekkora felni felmenne az astrádra? ami az avataron van, az nem paintben készült ;-) amúgy vettem egyet (csak még ki kell fizetni :oops: ), úgyhogy fel kell neki :lol: 225/35R18 lesz a gumi Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus13, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2005 biztos jól fog kinézni a képen király!!!!! :smt045 Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus13, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2005 biztos jól fog kinézni a képen király!!!!! :smt045 max jövőre sok meló lesz vele át kell alakítani 5x110-re, új nyergek, tárcsák, betétek, excenteres csavar, gumi... saccra - felni nélkül - kb 200-250e forint drága lesz, ha kész lesz, úgyhogy nagyot kell ütnie :lol: de ez már inkább az F Astra tuningba fér, nem ide ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Augusztus14, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2005 Mondjuk mi lenne ha becsattognál 1 gumishoz, ahol árulnak olyan felnit, amilyet szeretnél és ott szép illedelmesen megérdeklődnéd ? :lol: :) Erre én is gondoltam, mert pl az auto-world-ben ki van rakva egy mintapéldány, amit akár le is mérhetnék, ha engednék... Bár nem vagyok benne biztos, hogy az a mérete, mint amit akarok, és hogy engednék egyáltalán. Mindegy, először gondoltam telefonon megérdeklődöm, hátha tudnak vmit mondani. Amúgy én is lemértem a nyári / téli lemezfelnis kerekeimet: nyári Firestone 185/65 R15 gumival: 15.9 kg téli Kléber Krisalp 195/60 R15 gumival: 14.9 kg!!! Tehát a téli 195/60 gumi 1 kg-al könnyebb, mint a nyári 185/65. Na erre sem gondoltam volna. Menettulajdonságokban nem éreztem nagy különbséget, viszont kényelemben a télit jobbnak éreztem. Ez részben lehet a könnyebb súly miatt illetve talán a puhább keverékű téli guminak is köszönhetően. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus30, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2005 ha az astrára téligumit szeretnék 14 es felniken,akkor milyen méret kellene ? :roll: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus30, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2005 ha az astrára téligumit szeretnék 14 es felniken,akkor milyen méret kellene ? :roll: :wink: hát mondjuk 185/70R14 de inkább maradj a 15ös méretnél szerintem, mert ez 14ben már nagyon drága lesz ;-) a 185/65R15 tavaly 12e volt anyámnak debica valami, újonnan és bátran mentem vele 160-170-nel itt-ott havas-jeges autópályán: jobban ment, mint a cali a 14-es alukkal akkor szerettem meg a G astrát amióta meg megvan az F, azóta bánom, hogy nem G lett de ez már off a lényeg: ne vegyél rá 14et Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus30, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2005 van egy garnitúra 14es felnim azért gondoltam..de akkor jobban kijövök ha veszek használt felnit+gumit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus30, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2005 van egy garnitúra 14es felnim azért gondoltam..de akkor jobban kijövök ha veszek használt felnit+gumit? szerintem vegyél új gumit, akár kevésbé neveset, használt felnivel már persze csak akkor, ha belefér a költségvetésbe de a 14-es a te méretedben elég drága, azt szerintem felejtsd el Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gergo Elküldve Szeptember2, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2005 Sziasztok! Kis segítséget kérnék. Astra G-n cserélném a vasfelnit alura. A vasfelni: 6x15, ET 49, gyári opel vasfelni. Alufelni: 6x15, ET 49, gyári opel alufelni. Kérdésem: A vasfelniket rögzítő kerékanyák jók-e az alufelnihez? Köszi! Üdv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Szeptember2, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2005 Jó! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember2, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2005 Csak csúnyák.De a célnak tökéletesen megfelelnek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Szeptember2, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2005 Tudtommal könnyűfém felnihez az ék alakú kiképzésű csavar a jó (kegelbund). A "kugelbund" a lemezfelni csavarja. . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 Hali! RIAL felnikről mi a véleményetek? Én erre gondoltam 16-osban (a 17-esre sajnos iszonyat drágák a gumik...) És így nézne ki a gépen (piros aztra nem volt :? :wink: ) [web:39cb2bf906]http://www.bmf-gmbh.de/cgi-bin/rial/felgenbericht.pl?lang=1&Felgenbild=/rad/rial/tri4.jpg&Fahrzeug=0250&FelgenSize=16&BildNr=tri4&FelgenHersteller=Rial&x1=/prorad/img/autosm/rot/opastglx.jpg&x2=153&x3=176&x4=416&x5=1&x6=2&x7=/prorad/img/radm/rial/tri416.gif&pkwMarke=Opel&pkwModell=Astra[/web:39cb2bf906] Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 Hali! RIAL felnikről mi a véleményetek? Én erre gondoltam 16-osban (a 17-esre sajnos iszonyat drágák a gumik...) A servico-s srácoknál pont volt egy ilyen kint szemesen, én is nézegettem... Jó felni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 ott a klubtagoknak van ám kedvezménye..... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts