BalAstra Elküldve Március9, 2014 Elküldve Március9, 2014 Én 195/50 15 méretben Hankook K110 Ventus EVO-t használok, tavalyi szezonra vettem újonnan. Csak jót tudok róla mondani, bátran ajánlom mindenkinek! Fogja az utat, mint sz@r a gatyát. És nem is kopik gyorsan. Hangosnak nem hangos, előtte egy Toyo T1R-t használtam, na az hangos volt durván, viszont tapadt is. 1
bocs Elküldve Március9, 2014 Elküldve Március9, 2014 Milyen gumik ezek? Ismerőseim közül többen - mintázattól függetlenül - a Pirelli nyárijait szidták, hogy elhangosodnak. Elég zavaró tud ez lenni... Szerintem a 2008-as még a határon van, én most cserélem a 2006-os régi nyári garnitúrámat, a repedezések miatt már nem mernék vele többet, pedig a bordamélység alapján lenne benne még élet (viszont a futófelület is elkeményedett már...). Nekem is 2006-osak a nyári gummák,most tavasszal le kéne dobnom őket,és újat venni,csak még nem tudom milyet.
Dj Menyus Elküldve Március9, 2014 Elküldve Március9, 2014 Sziasztok. Ha jól tévedek ezek 12 éves gumák?
Dannert Elküldve Március9, 2014 Elküldve Március9, 2014 (edited) Pontosan. 2002, 50. hét... :brooding: Sziasztok. Ha jól tévedek ezek 12 éves gumák? Módosítva Március9, 2014 : Dannert
Dj Menyus Elküldve Március9, 2014 Elküldve Március9, 2014 Pontosan. 2002, 50. hét... :brooding: Akkor ez mehet a levesbe hiába van 5 mili profil...
csicsó Elküldve Március9, 2014 Elküldve Március9, 2014 Akkor ez mehet a levesbe hiába van 5 mili profil... Így igaz :icon1:
Dj Menyus Elküldve Március9, 2014 Elküldve Március9, 2014 Így igaz :icon1: Ájájájájj drága lesz ez a szezonkezdés :) Átlag mi pénzért szerelik a kerekeket? Szerelés+ centrír?
spzoli Elküldve Március9, 2014 Elküldve Március9, 2014 Telefonrol pont annyi latszik, hogy szep 16os lemezfelni, disztarcsa nelkul. :D
Mc-elek Elküldve Március9, 2014 Elküldve Március9, 2014 Telefonrol pont annyi latszik, hogy szep 16os lemezfelni, disztarcsa nelkul. :D :D :D :D Még mindig nem jó a géped akkor :)
PGA Elküldve Március9, 2014 Elküldve Március9, 2014 felrakva... Akkor ez most a Plastidip-es felnid? Valami közelebbi képet lőj róla, kifordított kerékkel is, mert ezen a fotón a „bárányveszély tábla” tűnik fel először... :P Tényleg, azmiaz?
beghyn Elküldve Március9, 2014 Elküldve Március9, 2014 (edited) felrakva... Csak a felnis képeken nem tetszett, de így az összhatás bejön. Berkásos ósanparkoló rulez. Módosítva Március9, 2014 : beghyn
csicsó Elküldve Március9, 2014 Elküldve Március9, 2014 Ájájájájj drága lesz ez a szezonkezdés :) Átlag mi pénzért szerelik a kerekeket? Szerelés+ centrír? 1500 pénz körűl
Dj Menyus Elküldve Március9, 2014 Elküldve Március9, 2014 1500 pénz körűl Értem köszi. Most én is a Hankook Ventus V12 Evo K110 -t néztem ki magamnak. Évente olyan 15E megyek eleinte Continetalt akartam, de az egy full kategóriák gumi, azt is megeszi 6 év múlva az UV meg ezt is :)
Mc-elek Elküldve Március10, 2014 Elküldve Március10, 2014 Akkor ez most a Plastidip-es felnid? Valami közelebbi képet lőj róla, kifordított kerékkel is, mert ezen a fotón a „bárányveszély tábla” tűnik fel először... :P Tényleg, azmiaz? azaz plastibárány :D Rakok fel jobbat :) szerk : ezen valamivel jobban látszik:
wasquez Elküldve Március10, 2014 Elküldve Március10, 2014 Ebben az esetben a középkategória,Hankook,Semperit, vagy még a Barum is teljesen jó Neked,mint átlagos user :icon1:Ha bele mész a részletekbe,hogy melyik miben jó még nehezebben döntesz :huh: Csakhogy segítsek Nekem téliben van Semperit :icon13: Köszönöm! Hasonló eredményre jutottam, a semperit valamivel olcsóbb, és a mintázata is mutatósabb. A barumot több tesztben is lehúzták.
beghyn Elküldve Március10, 2014 Elküldve Március10, 2014 (edited) Megemlíteném a személyes favoritomat, a Firestone Multihawk-ot. Elfogadható ár, most kb 14-15-ért lehet kapni és nálam nagyon bevállt. A télije is a tesztek felső kategóriájában végzett. Most egy 2008-as szett van még a nyáriból, lassan csereérett, de még mindig nagyon jól használható, nem kemény, jól fog a kanyarokban. Ebben az árkategóriában szerintem jó vétel. Inkább erre adnék ki 2 ezerrel többet egy barumhoz képest. Volt téliben/nyáriban barum is, nem voltam elájulva. Módosítva Március10, 2014 : beghyn
Dannert Elküldve Március10, 2014 Elküldve Március10, 2014 Ez nekem nagyon nem jön be. :wacko: Önmagában nincs bajom egy felni más színre fújásával, lehet jó az összkép, de itt nagyon nem adja ki számomra. azaz plastibárány :D Rakok fel jobbat :) szerk : ezen valamivel jobban látszik:
PGA Elküldve Március10, 2014 Elküldve Március10, 2014 azaz plastibárány :D Rakok fel jobbat :) szerk : ezen valamivel jobban látszik: Nem tudom..., lesz még jobb felnifestésed is. ;)
Dj Menyus Elküldve Március10, 2014 Elküldve Március10, 2014 Megemlíteném a személyes favoritomat, a Firestone Multihawk-ot. Elfogadható ár, most kb 14-15-ért lehet kapni és nálam nagyon bevállt. A télije is a tesztek felső kategóriájában végzett. Most egy 2008-as szett van még a nyáriból, lassan csereérett, de még mindig nagyon jól használható, nem kemény, jól fog a kanyarokban. Ebben az árkategóriában szerintem jó vétel. Inkább erre adnék ki 2 ezerrel többet egy barumhoz képest. Volt téliben/nyáriban barum is, nem voltam elájulva. A firestoneval én is meg vagyok elégedve. Nekem Télen be van iden 9 évesek nem kemeny nem repedezett a mintája nagyon jó fog a hóban mint állat. Nalunk mikor volt ho 30 centik voltak kerdsgettem helyeket de Sehol sem tudtam elakasztani az autot pedig egyszer meg a tanyára is kimentünk első autokent mentem ott. Szoval a firestone telije nekem nagyon tetszik. Ami nekem van meg az első szériás winterhawk.
8x57js Elküldve Március10, 2014 Elküldve Március10, 2014 sziasztok! 7"széles felni mennyire vágja haza a CARAVAN futóművét? 195/60-as gumikkal? iletve hogy gyári értéken legyen a kilógás milyen ET számmal nézzem ezt a felnit? Köszi
spzoli Elküldve Március10, 2014 Elküldve Március10, 2014 sziasztok! 7"széles felni mennyire vágja haza a CARAVAN futóművét? 195/60-as gumikkal? iletve hogy gyári értéken legyen a kilógás milyen ET számmal nézzem ezt a felnit? KösziSemennyire. Az h uo legyen a felni kulso szele et55el erheto el, de ez felesleges. Legyen et35 vagy nagyobb es minden a legnagyobb rendben. 1
Recommended Posts