meggy Elküldve December5, 2013 Megoszt Elküldve December5, 2013 Köszönöm szépen mindkettőtöknek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve December7, 2013 Megoszt Elküldve December7, 2013 sziasztok. olyan kérdésem lenne hogy acél felnit délpesten ill. megyében hol egyengetnek ki? Sajnos ezzel a felnivel vettem az autot és egyszer padkáztam vele és sehol nem kapni ilyet nem szeretném eldobni mert nyári gumik vannak rajtuk ,a potkerék meg az un. mankokerék a 4 felni kikönnyitése trapéz formáju. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve December7, 2013 Megoszt Elküldve December7, 2013 sziasztok. olyan kérdésem lenne hogy acél felnit délpesten ill. megyében hol egyengetnek ki? Sajnos ezzel a felnivel vettem az autot és egyszer padkáztam vele és sehol nem kapni ilyet nem szeretném eldobni mert nyári gumik vannak rajtuk ,a potkerék meg az un. mankokerék a 4 felni kikönnyitése trapéz formáju. Nem kapni használt felnit rá? Sztem nem érdemes egyengetni! Vagy mennyire sérült? Persze attól függ.. (és miért délpest jó csak? :goofy: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve December8, 2013 Megoszt Elküldve December8, 2013 Nem kapni használt felnit rá? Sztem nem érdemes egyengetni! Vagy mennyire sérült? Persze attól függ.. (és miért délpest jó csak? :goofy: ) szia. mert itt lakom , de elmegyek messzebre is ha van valami ötleted ha biztos a hely.sajnos ezt a fajtát nem .Az auto ausztriábol származik és lehet hogy ott ez a felni volt az auton, egyébként csak 1 rossz. . a kezelési könyvében is ez a felni van több rajzon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve December8, 2013 Megoszt Elküldve December8, 2013 szia. mert itt lakom , de elmegyek messzebre is ha van valami ötleted ha biztos a hely.sajnos ezt a fajtát nem .Az auto ausztriábol származik és lehet hogy ott ez a felni volt az auton, egyébként csak 1 rossz. . a kezelési könyvében is ez a felni van több rajzon. Milyen felnid van, amit nem lehet kapni? Típus, vagy kép róla? http://auto-motor.vatera.hu/szemelygepkocsi_alkatresz_felszereles/gumi_felni_disztarcsa/felni/opel_astra_g_2db_lemez_felni_15_1832951678.html Ez 4 lyukú, de 5 is van fent... Ennyiért ajándék. Igaz én féláron új korában 33e-ért vettem a 4db felnit, mert téli gumit 'ajándékba' adtak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve December9, 2013 Megoszt Elküldve December9, 2013 Milyen felnid van, amit nem lehet kapni? Típus, vagy kép róla? http://auto-motor.vatera.hu/szemelygepkocsi_alkatresz_felszereles/gumi_felni_disztarcsa/felni/opel_astra_g_2db_lemez_felni_15_1832951678.html Ez 4 lyukú, de 5 is van fent... Ennyiért ajándék. Igaz én féláron új korában 33e-ért vettem a 4db felnit, mert téli gumit 'ajándékba' adtak. szia .nekem 4 lyuku a felni és mint már irtam a könnyitések trapéz alakuak rajta, és ilyet nem kapok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
haric Elküldve December9, 2013 Megoszt Elküldve December9, 2013 Gyors segítséget kérek! Astra g 2006-os gyári gumi mérete 195/65R15 nekem alufelnim van melyeken a nyári gumi 195/55R16-os. a gumik eléggé kopottak! Most lehetőségem lenne olcsón venni 205/55R16-os gumikat. Kérdésem lenne ezek jók lesznek e? Több szakit megkérdeztem egyiktől sem kaptam kielégítő választ! Gyors kielégítő válszt várok valakitől! Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December9, 2013 Megoszt Elküldve December9, 2013 Nagy ra az a gumi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve December9, 2013 Megoszt Elküldve December9, 2013 Gyors segítséget kérek! Astra g 2006-os gyári gumi mérete 195/65R15 nekem alufelnim van melyeken a nyári gumi 195/55R16-os. a gumik eléggé kopottak! Most lehetőségem lenne olcsón venni 205/55R16-os gumikat. Kérdésem lenne ezek jók lesznek e? Több szakit megkérdeztem egyiktől sem kaptam kielégítő választ! Gyors kielégítő válszt várok valakitől! Köszi! Jó lesz, nekem is az van rajta, már a második garniturát koptatom ezzel a mérettel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
haric Elküldve December9, 2013 Megoszt Elküldve December9, 2013 Jó lesz, nekem is az van rajta, már a második garniturát koptatom ezzel a mérettel. Helló akkor neked is a 205/55R16-os gumid van a g astrádon? Végre valaki! Nekem az alufelni ET száma 35-ös. Nem éri el a sárvédőt? Az autó menetteljesítményét miben befojásolja? A nyomvájuk nem viszik el? Írjál róla mia tapasztalatod. Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve December10, 2013 Megoszt Elküldve December10, 2013 Gyors segítséget kérek! Astra g 2006-os gyári gumi mérete 195/65R15 nekem alufelnim van melyeken a nyári gumi 195/55R16-os. a gumik eléggé kopottak! Most lehetőségem lenne olcsón venni 205/55R16-os gumikat. Kérdésem lenne ezek jók lesznek e? Több szakit megkérdeztem egyiktől sem kaptam kielégítő választ! Gyors kielégítő válszt várok valakitől! Köszi! A gyári gumi 195/60R15. Mit értesz az alatt, hogy jó lesz-e? Hogy fel lehet-e rakni? Igen. Hogy megfelelő méret-e? Nem. Kielégítő a válasz? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve December10, 2013 Megoszt Elküldve December10, 2013 Jó lesz, nekem is az van rajta, már a második garniturát koptatom ezzel a mérettel. Egyszer próbálj ki valami kisebbet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve December11, 2013 Megoszt Elküldve December11, 2013 Egyszer próbálj ki valami kisebbet. A téligumim 185/65r15... Ennél kisebbet? :D Őszintén szólva, nem sok különbséget veszek észre a 205/55r16-hoz képest, sem teljesítményben, sem fogyasztásban, stabilitásban meg jobb a nagyobb. Az igaz, hogy 1.8 alatt totál felesleges a 205 szélesség... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve December11, 2013 Megoszt Elküldve December11, 2013 Helló akkor neked is a 205/55R16-os gumid van a g astrádon? Végre valaki! Nekem az alufelni ET száma 35-ös. Nem éri el a sárvédőt? Az autó menetteljesítményét miben befojásolja? A nyomvájuk nem viszik el? Írjál róla mia tapasztalatod. Köszi! Ha nincs ültetés, akkor gondolom, h elfér. Az enyémnél dinamikában nem sok különbség van, kb. MOL100 vs. Luk98. Fogyasztásban a nagyobb átmérő inkább fgyasztáscsökkentő tényező, viszont ezt ellensúlyozza a szélesebb futófelület. A nyomvályú jobban észrevehető, mint keskenyebb gumival, viszont jó úton jobb a szélesebb. Viszont, ha kinézetre utazol, a 205/55 nem lesz elég "peres"... Link to comment Megosztás: More sharing options...
predatori23 Elküldve December11, 2013 Megoszt Elküldve December11, 2013 Sziasztok! Az lenne a kérdésem hozzátok hogy mért van morgó szerü hangja az autónak ha 60km fölé megyek akkor halkabb már! Ami rajta van gumi méret az 245/40/r18 Link to comment Megosztás: More sharing options...
beghyn Elküldve December11, 2013 Megoszt Elküldve December11, 2013 Sziasztok! Az lenne a kérdésem hozzátok hogy mért van morgó szerü hangja az autónak ha 60km fölé megyek akkor halkabb már! Ami rajta van gumi méret az 245/40/r18 Kerékcsapágyat megette ez a méret. Csapágy csere. (Az újat is viszonylag hamar le fogja darálni ez a malomkerék a magyar utakon.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
predatori23 Elküldve December11, 2013 Megoszt Elküldve December11, 2013 Szia! Csapágy lenne? Csak azért mert amikor feltetük a kerekeket és álltam ki a utcára már akkor ilyen hangja van! Sztem nem csapágy mert a gyári kerekekkel nem volt ilyen hangja,azt tudom hogy a széles gumi nem jo neki de ez csak próba útnak szántam és nem lehet hogy a széles guminak lenne ilyen hangja? Úgyis le cserélni szándékozom! Előre 205öst hátulra 215 szélest Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve December11, 2013 Megoszt Elküldve December11, 2013 Szia! Csapágy lenne? Csak azért mert amikor feltetük a kerekeket és álltam ki a utcára már akkor ilyen hangja van! Sztem nem csapágy mert a gyári kerekekkel nem volt ilyen hangja,azt tudom hogy a széles gumi nem jo neki de ez csak próba útnak szántam és nem lehet hogy a széles guminak lenne ilyen hangja? Úgyis le cserélni szándékozom! Előre 205öst hátulra 215 szélest Ha már magadban megtaláltad az okot a hibára akkor miért kérdezel? Nehéz lesz ettől téged eltántorítani! Egyébként egyezik a véleményem beghyn-nel bizony kerékcsapágy lesz az!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
palicska Elküldve December11, 2013 Megoszt Elküldve December11, 2013 Sziasztok! A kérdésem az lenne, hogy méretben megfelel-e a 195/65/15-ös gumikéret? Most 185/65/15-ös van rajta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve December11, 2013 Megoszt Elküldve December11, 2013 Sziasztok! A kérdésem az lenne, hogy méretben megfelel-e a 195/65/15-ös gumikéret? Most 185/65/15-ös van rajta. Nem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve December11, 2013 Megoszt Elküldve December11, 2013 A téligumim 185/65r15... Ennél kisebbet? :D Őszintén szólva, nem sok különbséget veszek észre a 205/55r16-hoz képest, sem teljesítményben, sem fogyasztásban, stabilitásban meg jobb a nagyobb. Az igaz, hogy 1.8 alatt totál felesleges a 205 szélesség... Érdekes, hogy nem veszel észre különbséget, én az előző autómnál is váltottam 205/50R16-ról /45-re, sokkal dinamikusabb lett, illetve a mostani cserém 205/45R17-ről 195/45R17-re, ez még jobban észrevehető. És hiába pörög többet ugyanazon sebességnél, mégis jobb lett a fogyasztásom. Sokkal könnyebben viszi a kasznit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December11, 2013 Megoszt Elküldve December11, 2013 Érdekes, hogy nem veszel észre különbséget, én az előző autómnál is váltottam 205/50R16-ról /45-re, sokkal dinamikusabb lett, illetve a mostani cserém 205/45R17-ről 195/45R17-re, ez még jobban észrevehető. És hiába pörög többet ugyanazon sebességnél, mégis jobb lett a fogyasztásom. Sokkal könnyebben viszi a kasznit.Én azt vettem észre, h a 195öt folyamatosan elforgatom. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
demura Elküldve December11, 2013 Megoszt Elküldve December11, 2013 Sziasztok! A kérdésem az lenne, hogy méretben megfelel-e a 195/65/15-ös gumikéret? Most 185/65/15-ös van rajta. Nekem a nyári garnitúrám az. Off Peugeot 307-ről.Egy szezont futott, megtartottam. Semmi baj sem volt vele. Talán nem annyira dinamikus mint a gyári méret. Viszont télinek nem tenném fel, mert kevesebb lesz a hely a hónak jégnek. Tapasztalatból tudom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve December12, 2013 Megoszt Elküldve December12, 2013 Sziasztok! Gondolkodom 16"-os alufelnin. Ha esetleg van valakinek eladó priviben keressen meg. Lehetőleg gumival együtt. Valami hasonlóra gondoltam: http://aprod.hu/hirdetes/elado-16-os-alufelni-ID1CrdR.html#959edd7a06 Köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December17, 2013 Megoszt Elküldve December17, 2013 Én azt vettem észre, h a 195öt folyamatosan elforgatom. :D :D :D :D tudom miről beszél :) ... 235 után 205.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts