grofbandi Elküldve Október26, 2013 Megoszt Elküldve Október26, 2013 Komolyan mondom, meghoztátok a kedvem egy kisebb és keskenyebb gummához... :D Mivel jársz most? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október26, 2013 Megoszt Elküldve Október26, 2013 Az fk rugók azért jóóóval keményebbek mint az eibach gyártmányok. Szvsz utóbbi sokkal élhetőbb. Gumiból én is maradtam 205nél Link to comment Megosztás: More sharing options...
demura Elküldve Október26, 2013 Megoszt Elküldve Október26, 2013 Szerintetek mennyire jó/nem jó ötlet 195/65 R15-ös gumit tenni a G Astra-ra? (Tudom hogy nem váltóméret, de most épp egy ilyen szett került látókörömbe...) Én egy nyári szezont mentem ezzel a mérettel. Az off Peugeotom-ra vettem, amit eladtam. Nálam semmi gondot nem okozott. Ez marad nyáriban amíg el nem kopik. Én is vacilláltam rajta, jobb szerettem volna a gyári méretet, de nem akartam pénzt kidobni az ablakon. A műszakin is átment vele / Igaz jó ismerős volt a szervízben / 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Október26, 2013 Megoszt Elküldve Október26, 2013 Én egy nyári szezont mentem ezzel a mérettel. Az off Peugeotom-ra vettem, amit eladtam. Nálam semmi gondot nem okozott. Ez marad nyáriban amíg el nem kopik. Én is vacilláltam rajta, jobb szerettem volna a gyári méretet, de nem akartam pénzt kidobni az ablakon. A műszakin is átment vele / Igaz jó ismerős volt a szervízben / Gondot nem okoz. Csak akkor érzed a különbséget, ha kipróbálod egymás után mindkét méretet. És nem hiszem hogy drágább, vagy annyira ritka a 195/60R15 hogy érdemes lenne helyette /65-öst venni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
demura Elküldve Október26, 2013 Megoszt Elküldve Október26, 2013 Gondot nem okoz. Csak akkor érzed a különbséget, ha kipróbálod egymás után mindkét méretet. És nem hiszem hogy drágább, vagy annyira ritka a 195/60R15 hogy érdemes lenne helyette /65-öst venni. Új árban nem sok a különbség. Nálam azért maradt, mert már megvolt. A másik kocsin nem futott 3000 km-ert. Ha eladom vagy beszámíttatom egy új 195/60/15-ös garnitúrába, minimum egy 20-ast buktam volna rajt. Viszont a téli tutira gyári lesz. Céges Clióra annó gyárinál vastagabb oldalfalú lett szerelve. A felgyülemlett hó és jég többször megnyomta a sárvédőt. Egy alkalommal kemény fagyban úgy megszorult reggelre, hogy alig lehetett elfordítani a kormányt. Tudom hogy pucolni kellet volna, csak éjjel lett vége a melónak, és már alig vártam, hogy ágyat fogjak. Szóval télen jobban kell az a hely, ami nyáron nem hiányzik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Október26, 2013 Megoszt Elküldve Október26, 2013 Új árban nem sok a különbség. Nálam azért maradt, mert már megvolt. A másik kocsin nem futott 3000 km-ert. Ha eladom vagy beszámíttatom egy új 195/60/15-ös garnitúrába, minimum egy 20-ast buktam volna rajt. Persze, így érthető, én sem azt mondom, hogy akinek jó állapotú /65-ös szettje van, az azonnal cserélje le. A tanácsom annak szólt, aki most készül gumit venni, jelen esetben Janó32-nek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Október29, 2013 Megoszt Elküldve Október29, 2013 Sziasztok! KTL+porfestést kapott a téli lemezfelnim. Jól mutat így felniezüstben, nem akarom visszatenni a gyári műanyag dísztárcsát télire. A csavarok viszont rontják a képet. Van erre valami kupak vagy dekoratív kerékcsavar vagy ilyesmi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október29, 2013 Megoszt Elküldve Október29, 2013 Nekem vannak gyárilag fekete műanyag kupakok a kerékcsavarjaimhoz. Azt hittem ez minden Astrán széria... Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Október29, 2013 Megoszt Elküldve Október29, 2013 Szerintem nem széria, ami nekem logikus is, hiszen a dísztárcsa mögött nincs is rá szükség. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bombero Elküldve Október29, 2013 Megoszt Elküldve Október29, 2013 Sziasztok! KTL+porfestést kapott a téli lemezfelnim. Jól mutat így felniezüstben, nem akarom visszatenni a gyári műanyag dísztárcsát télire. A csavarok viszont rontják a képet. Van erre valami kupak vagy dekoratív kerékcsavar vagy ilyesmi? Én is pont ilyenen gondolkodom. Ugyancsak ezüst színben. Még az idei telet megadom a téligumijaimnak aztán mehetnek a "kukába". Ha nem titok mennyiért és hol csinálták darabját? Előtte érdemes homokfúvatni a felniket, vagy a régi festégréteget a festési eljárás során másként távolítják el? Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Október29, 2013 Megoszt Elküldve Október29, 2013 Homokfúvás+KTL festés+porfestés 13400 Ft/garnitúra (4 felni) számlával. Ez mondjuk nekem lényegesen olcsóbb volt. Csak homokfúvás+KTL festés (fekete) 4400 Ft/garnitúra. Elvileg 10 évet is bír egy ilyen elektrokémiai festés. Knott Technik-Flex Kft. Link to comment Megosztás: More sharing options...
meggyleves Elküldve Október29, 2013 Megoszt Elküldve Október29, 2013 Sziasztok! KTL+porfestést kapott a téli lemezfelnim. Jól mutat így felniezüstben, nem akarom visszatenni a gyári műanyag dísztárcsát télire. A csavarok viszont rontják a képet. Van erre valami kupak vagy dekoratív kerékcsavar vagy ilyesmi? Szia, ha van rá módod, tudnál képet mutatni a felnikről? Meghoztad a kedvem, olcsóbb mint az alufelni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Október29, 2013 Megoszt Elküldve Október29, 2013 Holnap lefényképezem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
DM101 Elküldve Október30, 2013 Megoszt Elküldve Október30, 2013 Én meg pont most szenvedek a felnik festésével. Kár hogy Cegléden van ez a cég. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Október30, 2013 Megoszt Elküldve Október30, 2013 Szia, ha van rá módod, tudnál képet mutatni a felnikről? Meghoztad a kedvem, olcsóbb mint az alufelni :) Egyelőre nincs még az autón, hétvégén kerül rá a friss téli Conti garnitúra, majd lövök egy-két képet, ha rajta lesz a kocsin. Nekem teljesen alufelni-fílingje van. :icon1: Vastag, kemény a bevonat. Most ilyen: Csak kupakot kell szereznem a csavarokra... Valami ötlet, forrás valakinek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
DM101 Elküldve Október30, 2013 Megoszt Elküldve Október30, 2013 Egyelőre nincs még az autón, hétvégén kerül rá a friss téli Conti garnitúra, majd lövök egy-két képet, ha rajta lesz a kocsin. Nekem teljesen alufelni-fílingje van. :icon1: Vastag, kemény a bevonat. Most ilyen: Csak kupakot kell szereznem a csavarokra... Valami ötlet, forrás valakinek? Ez nagyon pici kép.Szinte semmit sem látni.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Október30, 2013 Megoszt Elküldve Október30, 2013 Ez nagyon pici kép.Szinte semmit sem látni.. Javítva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve Október30, 2013 Megoszt Elküldve Október30, 2013 Egyelőre nincs még az autón, hétvégén kerül rá a friss téli Conti garnitúra, majd lövök egy-két képet, ha rajta lesz a kocsin. Nekem teljesen alufelni-fílingje van. :icon1: Vastag, kemény a bevonat. Most ilyen: Csak kupakot kell szereznem a csavarokra... Valami ötlet, forrás valakinek? Szép, de vajon mikor felnyomja rá a gumis a súlyokat akkor nem fog sérülni a festés? Link to comment Megosztás: More sharing options...
DM101 Elküldve Október30, 2013 Megoszt Elküldve Október30, 2013 Szép lett.Az alufelnin sem sérül meg a festés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október30, 2013 Megoszt Elküldve Október30, 2013 rautos sulynal megserul. ragasztottat kell kerni erre is Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bombero Elküldve Október30, 2013 Megoszt Elküldve Október30, 2013 Nekem teljesen alufelni-fílingje van. Vastag, kemény a bevonat. Most ilyen: Nagyon szépen néz ki. Én is mindenféleképpen ezüst felni színben gondolkodom, az ultrakék karosszériához remekül állna. Utána is járok, hogy itt a mi vidékünkön dolgozik-e valaki ilyen anyagokkal. A csavarkupakokat illetően elég sok találatot hoz fel a gugli. Van ott mindenféle. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október30, 2013 Megoszt Elküldve Október30, 2013 Szerintem nem széria, ami nekem logikus is, hiszen a dísztárcsa mögött nincs is rá szükség. De a dísztárcsa sem volt széria, nem? ;) Amúgy természetesen úgy értettem hogy az alufelnihez alapban jártak a kupakok... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Október30, 2013 Megoszt Elküldve Október30, 2013 De a dísztárcsa sem volt széria, nem? ;) Amúgy természetesen úgy értettem hogy az alufelnihez alapban jártak a kupakok... :blush: Nem kötözködni akartam... :) Amúgy hol teremhet ilyen kupak, netán krómozottban? Sok időm nem volt még google-t kérdezni, de Ti, tunerek hátha tudtok valami helyet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Janó32 Elküldve Október30, 2013 Megoszt Elküldve Október30, 2013 Nem kötözködni akartam... :) Amúgy hol teremhet ilyen kupak, netán krómozottban? Sok időm nem volt még google-t kérdezni, de Ti, tunerek hátha tudtok valami helyet. Bár nem vagyok "tuner", sőt eléggé távol áll tőlem, de legyen: http://auto-motor.vatera.hu/szemelygepkocsi_alkatresz_felszereles/gumi_felni_disztarcsa/egyeb/biztonsagi_csavar_kupak_porvedo_kupak_kerekor_uj_1818368735.html http://auto-motor.vatera.hu/szemelygepkocsi_alkatresz_felszereles/gumi_felni_disztarcsa/egyeb/kerekcsavar_kupak_20db_17mm_1819178438.html http://www.grando.hu/pilot-kerekcsavar-kupak-17mm-krom-1518603558 https://cromax.hu/80000000-futomu-kormanymu/81590000-kerek-szereles/81590681-kerekanya-tocsavar-vedo-kupak/417231-kerek-tocsavar-vedo-kupak-opel-fekete-17x23mm 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Október30, 2013 Megoszt Elküldve Október30, 2013 Bár nem vagyok "tuner", sőt eléggé távol áll tőlem, de legyen: http://auto-motor.vatera.hu/szemelygepkocsi_alkatresz_felszereles/gumi_felni_disztarcsa/egyeb/biztonsagi_csavar_kupak_porvedo_kupak_kerekor_uj_1818368735.html http://auto-motor.vatera.hu/szemelygepkocsi_alkatresz_felszereles/gumi_felni_disztarcsa/egyeb/kerekcsavar_kupak_20db_17mm_1819178438.html http://www.grando.hu/pilot-kerekcsavar-kupak-17mm-krom-1518603558 https://cromax.hu/80000000-futomu-kormanymu/81590000-kerek-szereles/81590681-kerekanya-tocsavar-vedo-kupak/417231-kerek-tocsavar-vedo-kupak-opel-fekete-17x23mm Köszönöm az info-t! A GM azért megkéri a műanyag kupakja árát... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts