jamies Elküldve Október29, 2012 Megoszt Elküldve Október29, 2012 Vettem nyomatékkulcsot.Hát ez a 110Nm elég gyenge.Mint kiderült, kézzel sokkal erősebben húztam meg idáig a csavarokat, de hát ha ennyi, akkor ennyi. Én is épp vásárlás elött állok, milyet vettél és mennyiért? Link to comment Megosztás: More sharing options...
camaron Elküldve Október29, 2012 Megoszt Elküldve Október29, 2012 Én is épp vásárlás elött állok, milyet vettél és mennyiért? Ha nem számít reklámnak, tudsz egy linket dobni, hogy melyiket nézted? Link to comment Megosztás: More sharing options...
jamies Elküldve Október29, 2012 Megoszt Elküldve Október29, 2012 Ha nem számít reklámnak, tudsz egy linket dobni, hogy melyiket nézted? Igazándiból még semmi konkrét, de olyan 20e alatti árban gondolkodom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október29, 2012 Megoszt Elküldve Október29, 2012 Ha nem számít reklámnak, tudsz egy linket dobni, hogy melyiket nézted? aldiba most volt nem rég.... pár ezerért ,talán 5 arra célra hibátlan ;) érdemes szétnézni hátha van még .... Link to comment Megosztás: More sharing options...
DM101 Elküldve Október29, 2012 Megoszt Elküldve Október29, 2012 Én is épp vásárlás elött állok, milyet vettél és mennyiért? A Norauto Dunakeszin lévő boltjában vettem 5990Ft-ért, de utánna láttam, hogy az Aldiban 5500Ft és még hosszabító szárat is adnak hozzá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Október29, 2012 Megoszt Elküldve Október29, 2012 aldiba most volt nem rég.... pár ezerért ,talán 5 arra célra hibátlan ;) érdemes szétnézni hátha van még .... még jó, hogy nem párba árulják :D deszemét vagyok :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve Október29, 2012 Megoszt Elküldve Október29, 2012 Sziasztok, szerintetek érdemes fent hagyni a téli kerekeken a dísztárcsát? Gondolok itt a fagyra, beszoruló hóra, stb. Tapasztalatok? köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Október29, 2012 Megoszt Elküldve Október29, 2012 Sziasztok, szerintetek érdemes fent hagyni a téli kerekeken a dísztárcsát? Gondolok itt a fagyra, beszoruló hóra, stb. Tapasztalatok? köszi. Nekem sose volt ilyesmi miatt bajom, és nem is hallottam még ilyenről. Szerintem az acélfelninél szebb az autón egy normális dísztárcsa, de van aki ezzel akar kitűnni hogy csakazért sem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ampervadasz Elküldve Október29, 2012 Megoszt Elküldve Október29, 2012 Sziasztok, szerintetek érdemes fent hagyni a téli kerekeken a dísztárcsát? Gondolok itt a fagyra, beszoruló hóra, stb. Tapasztalatok? köszi. Nekem is mindig rajta van, sose volt semmi baja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Október29, 2012 Megoszt Elküldve Október29, 2012 Én is épp vásárlás elött állok, milyet vettél és mennyiért? Én az osztrákoknál vettem nagyot 25 euróért, és kicsit 20 euróért, 6-7 éve. http://www.louis.de/_309701e2c6ed00387e7dbde465bf85faac/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=10003245 , itt, de az nem ilyen Link to comment Megosztás: More sharing options...
retfirD Elküldve Október29, 2012 Megoszt Elküldve Október29, 2012 Sziasztok, szerintetek érdemes fent hagyni a téli kerekeken a dísztárcsát? Gondolok itt a fagyra, beszoruló hóra, stb. Tapasztalatok? köszi. Érdemesnek érdemes, mert jobban néz ki, de nem árt gyorskötözővel rögzíteni, mert könnyű elhagyni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október29, 2012 Megoszt Elküldve Október29, 2012 az én véleményem... ne legyen rajta mert ahogy rezeg leszedi a festéket a felniről és el kezd rozsdásodni Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Október29, 2012 Megoszt Elküldve Október29, 2012 az én véleményem... ne legyen rajta mert ahogy rezeg leszedi a festéket a felniről és el kezd rozsdásodni nekem is így járt, most lehet nem teszem fel, tavasszal meg lefestem. Most csak rozsdaátalakítót kapott, addig sem rozsdásodik egy darabig tovább... Link to comment Megosztás: More sharing options...
csicsó Elküldve Október29, 2012 Megoszt Elküldve Október29, 2012 Érdemesnek érdemes, mert jobban néz ki, de nem árt gyorskötözővel rögzíteni, mert könnyű elhagyni. jobban néz ki de nem a gyorskötözővel :smartass: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Endy Elküldve Október29, 2012 Megoszt Elküldve Október29, 2012 Feleslegessé vált dísztárcsát vennék reális áron... :D Főleg a régebbi típus érdekel, de ha csak az újabb típus van, az is megfelel. :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október29, 2012 Megoszt Elküldve Október29, 2012 Feleslegessé vált dísztárcsát vennék reális áron... :D Főleg a régebbi típus érdekel, de ha csak az újabb típus van, az is megfelel. :icon1: 4db 16" gyári ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Október29, 2012 Megoszt Elküldve Október29, 2012 Én is rajta szoktam hagyni a dísztárcsát a téli felnin.Nem baj ha rozsdásodik a dísztárcsa alatt úgysem látszik:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október29, 2012 Megoszt Elküldve Október29, 2012 Én is rajta szoktam hagyni a dísztárcsát a téli felnin.Nem baj ha rozsdásodik a dísztárcsa alatt úgysem látszik:) :D :D :D ez jó :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve Október29, 2012 Megoszt Elküldve Október29, 2012 Köszi a válaszokat, majd mérlegelem a rozsda és a szépség arányát :-) Na meg persze az sem mindegy milyen kedvem lesz.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
retfirD Elküldve Október29, 2012 Megoszt Elküldve Október29, 2012 jobban néz ki de nem a gyorskötözővel :smartass: Sajnos anélkül már a rossz idő előtt elhagytam tavaly kettőt (bár lehet, hogy a felni volt a ludas, mert mindkétszer arról a kerékről). Menet közben a kutya se látja a gyorskötözőt, a fehér színűt ráadásul álló helyzetben is csak közelebbről látni. És itt a csillaggarázsból sajnos még ezeket is lopják (pedig nem gyári), így az ellen is véd, legalábbis kisebb eséllyel bajlódnak vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Október29, 2012 Megoszt Elküldve Október29, 2012 Sajnos anélkül már a rossz idő előtt elhagytam tavaly kettőt (bár lehet, hogy a felni volt a ludas, mert mindkétszer arról a kerékről). Menet közben a kutya se látja a gyorskötözőt, a fehér színűt ráadásul álló helyzetben is csak közelebbről látni. És itt a csillaggarázsból sajnos még ezeket is lopják (pedig nem gyári), így az ellen is véd, legalábbis kisebb eséllyel bajlódnak vele. Nekem eddig egy tűnt el, Bp-en vették le a parkolóban... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Endy Elküldve Október30, 2012 Megoszt Elküldve Október30, 2012 4db 16" gyári ? :) Egy számmal nagyobb, de ha jó árban adod, ráfaragom. :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Med-boy Elküldve November3, 2012 Megoszt Elküldve November3, 2012 Kedves Opel barátok! Segítségetek, vagyis leginkább véleményeteket kérnék. Pár hónapja vezetek csak, G Astra tulajdonos is csak 5 hónapja vagyok. Itt a téli szezon, így én is nekiugrottam a téli gumi keresgélésnek, vásárlásnak. Kértem "rutinosabb" emberektől tanácsot milyen márkát vásároljak, de mint ahogy a márkákhűek között tucatjával vannak vélemények, így itt is hasonló a megoszlás. Végül is Kingstar SW40-es 185/65/R15 gumi mellett döntöttem. Nem tudom miért. Talán mert az ára is elfogadható volt. Van valakinek ebben a márkában tapasztalata? Mennyire jó, mennyire rossz? Mennyire nyúltam "nyúlós matériába" és jól döntöttem-e, hogy végül emellett döntöttem? Ahány internet fórum, ahány családtag, ahány autózásban nagyon, vagy kevésbé nagyon jártas szakembert megkérdeztem, igazából ahány ember, annyi ellentétes vélemény akadt horogra, megnehezítve ezzel a döntést. A legpozitívabb véleménytől kezdve a tragikus véleményeken át igen széles skálán mozognak a vélemények! A gumit már megvettem, újat biztos nem fogok tudni venni, de rutintalan vezetőként vezetési szokásaim a lassúbb és megfontolt közé sorolom, mintsem a bátor és "mindenkit letoló vaddisznóhoz" képest. Köszönöm a válaszokat! :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
camaron Elküldve November3, 2012 Megoszt Elküldve November3, 2012 Kedves Opel barátok! Segítségetek, vagyis leginkább véleményeteket kérnék. Pár hónapja vezetek csak, G Astra tulajdonos is csak 5 hónapja vagyok. Itt a téli szezon, így én is nekiugrottam a téli gumi keresgélésnek, vásárlásnak. Kértem "rutinosabb" emberektől tanácsot milyen márkát vásároljak, de mint ahogy a márkákhűek között tucatjával vannak vélemények, így itt is hasonló a megoszlás. Végül is Kingstar SW40-es 185/65/R15 gumi mellett döntöttem. Nem tudom miért. Talán mert az ára is elfogadható volt. Van valakinek ebben a márkában tapasztalata? Mennyire jó, mennyire rossz? Mennyire nyúltam "nyúlós matériába" és jól döntöttem-e, hogy végül emellett döntöttem? Ahány internet fórum, ahány családtag, ahány autózásban nagyon, vagy kevésbé nagyon jártas szakembert megkérdeztem, igazából ahány ember, annyi ellentétes vélemény akadt horogra, megnehezítve ezzel a döntést. A legpozitívabb véleménytől kezdve a tragikus véleményeken át igen széles skálán mozognak a vélemények! A gumit már megvettem, újat biztos nem fogok tudni venni, de rutintalan vezetőként vezetési szokásaim a lassúbb és megfontolt közé sorolom, mintsem a bátor és "mindenkit letoló vaddisznóhoz" képest. Köszönöm a válaszokat! :hiya: Akkor a névválasztásod nincs ezzel összefüggésben :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve November3, 2012 Megoszt Elküldve November3, 2012 ezt most én nem értem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts