Geopake Elküldve Október16, 2012 Megoszt Elküldve Október16, 2012 Megnéztem ami ott van kirakva 1230 volt rajta.Gondolom amit nekem hoz az sem lesz régebbi.Amúgy jól ismerem a gumist,dolgoztunk neki régebben.Nem mer becsapni:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Október16, 2012 Megoszt Elküldve Október16, 2012 szia. akitol lenne azt irta h neki nem volt hozza. az lehetseges? honnan lehet hozza szerezni? koszi Előfordulhat,hogy nincsen hozzá,többen érdeklődtek már itt a fórumon,hogy honnan lehet szerezni,mert nekik sem volt.Asszem gumisnál kéne érdeklődnöd,hátha Ő tud neked segíteni ebben a témában. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október16, 2012 Megoszt Elküldve Október16, 2012 Veszel danamid rudat, leméretezed és egy esztergályos megcsinálja neked. Link to comment Megosztás: More sharing options...
DM101 Elküldve Október17, 2012 Megoszt Elküldve Október17, 2012 Használtok nyomatékkulcsot a kerékcserénél, vagy csak úgy érzéssel húzzátok meg a csavarokat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
csicsó Elküldve Október17, 2012 Megoszt Elküldve Október17, 2012 üdv. olyan kérdésem van hogy f astran használt könnyűfém felni simán használható e az enyémen azaz kell e tehermentesítő? 15" 4x100as. koszi Ha gyári a felni tehát 56,5mm a középfurat átmérő akkor nem kell,ha nagyobb akkor mindenképp Gumisoknál szokott lenni vagy egy esztergályos is legyártja méret alapján Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október17, 2012 Megoszt Elküldve Október17, 2012 Használtok nyomatékkulcsot a kerékcserénél, vagy csak úgy érzéssel húzzátok meg a csavarokat? én igen :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október17, 2012 Megoszt Elküldve Október17, 2012 Csalódtam volna benned ha pont te nem használsz... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Október17, 2012 Megoszt Elküldve Október17, 2012 Használtok nyomatékkulcsot a kerékcserénél, vagy csak úgy érzéssel húzzátok meg a csavarokat? Igen, 110Nm-el. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Október18, 2012 Megoszt Elküldve Október18, 2012 Igen, 110Nm-el. :) Alunál vagy acélnál? Hogy is van? Alu 125? Acél 110? Én most vettem, jövő héten már azzal cserélek.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október19, 2012 Megoszt Elküldve Október19, 2012 Alunál vagy acélnál? Hogy is van? Alu 125? Acél 110? Én most vettem, jövő héten már azzal cserélek.... nincs külön megadva Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Október19, 2012 Megoszt Elküldve Október19, 2012 Én meg pont azt néztem mikor rendeltem meg a téligumit,hogy nyomatékkulcsal húzza rá a gumis a kereket.Holnap megyek én is felrakatni a téliket,megnézem mennyire húzzák meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Október20, 2012 Megoszt Elküldve Október20, 2012 Én meg pont azt néztem mikor rendeltem meg a téligumit,hogy nyomatékkulcsal húzza rá a gumis a kereket.Holnap megyek én is felrakatni a téliket,megnézem mennyire húzzák meg. 24 Co-ban még minek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
camaron Elküldve Október20, 2012 Megoszt Elküldve Október20, 2012 24 Co-ban még minek? Mert ilyenkor még nincs sorbanállás meg sok a szabad időpont :icon10: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Október20, 2012 Megoszt Elküldve Október20, 2012 Mert ilyenkor még nincs sorbanállás meg sok a szabad időpont :icon10: Hosszabb távon többek közt ezért is érdemes külön felnin tartani a téligumit: nem kell a gumishoz igazodni, meg fizetni, otthon kb. fél óra alatt le lehet tudni a kerékcserét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október20, 2012 Megoszt Elküldve Október20, 2012 Jelentem én készültem :) Tél jöhetsz :) A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Október20, 2012 Megoszt Elküldve Október20, 2012 Jólvan Kisfiam, leülhetsz, ötös. :) Különben már jövő hétvégére érdekes időt jósolnak: http://www.idokep.hu/elorejelzes Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október20, 2012 Megoszt Elküldve Október20, 2012 Jólvan Kisfiam, leülhetsz, ötös. :) Különben már jövő hétvégére érdekes időt jósolnak: http://www.idokep.hu/elorejelzes hát lassan aktuális :) még nem érkezett meg a hátsó kutyacsont... elvileg jövő hétvége felé ... az a terv amikor cserélem a kerekeket akkor cserélem a 4 kutya csontot is Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Október20, 2012 Megoszt Elküldve Október20, 2012 24 Co-ban még minek? Azért rakattam fel most,mert mára hozta meg az új gumikat,és benne volt az árban a szerelés.Akkor minek görcsöljek otthon a kerékcserével.Szerdán hajnalban megyek dolgozni csak,akkor már nem lesz 24 fok.Este sem mikor hazajövök.Ja megkérdeztem 100 Nm nyomatékkal húzta meg a csavarokat.Nem DOT szám van a gumin hanem valami DNH van abba az ovális részbe írva.Az mi a fene? Link to comment Megosztás: More sharing options...
atika08 Elküldve Október24, 2012 Megoszt Elküldve Október24, 2012 Sziasztok! 205/55 R15 <--- lehetséges ilyen méretű nyárigumit feltenni a 15ös alufelnire??? Opel Astra G CDX /2000/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
csicsó Elküldve Október24, 2012 Megoszt Elküldve Október24, 2012 Sziasztok! 205/55 R15 <--- lehetséges ilyen méretű nyárigumit feltenni a 15ös alufelnire??? Opel Astra G CDX /2000/ persze hiszen a 195/60 R15 váltómérete Link to comment Megosztás: More sharing options...
strawpet Elküldve Október25, 2012 Megoszt Elküldve Október25, 2012 Jövő héten tél, aki még nem vette meg a téli gumiját érdemes szétnézni árak tekintetében a gumi árösszehasonlítón. Sok érdekes funkció van rajta, keresés autótípus szerint, váltóméret kalkulátor, felni kereső. Link to comment Megosztás: More sharing options...
retfirD Elküldve Október25, 2012 Megoszt Elküldve Október25, 2012 Én ma délelőtt letudtam a gumicserén, végülis maradtam a Barum Polaris 3-nál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
DM101 Elküldve Október26, 2012 Megoszt Elküldve Október26, 2012 Olyan nekem is volt az előző kocsimon.Mióta megvettem a mostanira a téligumit azóta anyázok magamban, hogy miért nem Barum gumit vettem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szürkeastra Elküldve Október26, 2012 Megoszt Elküldve Október26, 2012 Olyan nekem is volt az előző kocsimon.Mióta megvettem a mostanira a téligumit azóta anyázok magamban, hogy miért nem Barum gumit vettem. Szerintem is jó választás a Barum, nekem is az van, nem panaszkodom! Link to comment Megosztás: More sharing options...
DM101 Elküldve Október29, 2012 Megoszt Elküldve Október29, 2012 Vettem nyomatékkulcsot.Hát ez a 110Nm elég gyenge.Mint kiderült, kézzel sokkal erősebben húztam meg idáig a csavarokat, de hát ha ennyi, akkor ennyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts