tgabika76 Elküldve Június20, 2012 Megoszt Elküldve Június20, 2012 Miért nem vesztek 15"-os mankókereket? (pl. Calibráé ilyen) Az gond nélkül felmegy előre is, és már 6-7000Ft-ért lehet kapni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Június20, 2012 Megoszt Elküldve Június20, 2012 Miért nem vesztek 15"-os mankókereket? (pl. Calibráé ilyen) Az gond nélkül felmegy előre is, és már 6-7000Ft-ért lehet kapni. Én ezeröccázé' vettem a VW-t... Minek fizessek +5 ezer ft-ot azért hogy a csomagtartóban menjen ugyanúgy tönkre? Ha eljön az idő és ne adj isten pont előre kellene akkor elmondok egy háziáldást és átszerelem a hátsót is... belefér. Lehet hogy akkor is inkább átszerelném ha 15ös lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Június20, 2012 Megoszt Elküldve Június20, 2012 Miért nem vesztek 15"-os mankókereket? (pl. Calibráé ilyen) Az gond nélkül felmegy előre is, és már 6-7000Ft-ért lehet kapni. De átmérőre ugyanakkora mint a többi kerék? (nem laposabb a gumi?) Amúgy nekem is 14-es van, eddig még kipp-kopp nem kellett, s egyszer volt defektem, szerencsére LPG előtt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Június20, 2012 Megoszt Elküldve Június20, 2012 De átmérőre ugyanakkora mint a többi kerék? (nem laposabb a gumi?) Ha jól emlékszek 125/70 R15 volt a gumiméret rajta... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rozsav Elküldve Június20, 2012 Megoszt Elküldve Június20, 2012 Miért nem vesztek 15"-os mankókereket? (pl. Calibráé ilyen) Az gond nélkül felmegy előre is, és már 6-7000Ft-ért lehet kapni. Az indokaim megegyeznek Bombero car-társ menkókerékről írt jellemzésével. :icon1: Befér állva, több a hely. Köszönöm az infókat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ampervadasz Elküldve Június20, 2012 Megoszt Elküldve Június20, 2012 Bocsánat, ha hülye a kérdés, de ha a 15"-os mankókerék felmegy előre, akkor a 14-es miért nem? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
csicsó Elküldve Június20, 2012 Megoszt Elküldve Június20, 2012 Bocsánat, ha hülye a kérdés, de ha a 15"-os mankókerék felmegy előre, akkor a 14-es miért nem? :blush: Gondolom beleér a féknyeregbe a felni,mert a féktárcsa is nagyobb Link to comment Megosztás: More sharing options...
fare87 Elküldve Június20, 2012 Megoszt Elküldve Június20, 2012 Sziasztok! Tudtok eladó alufelnit Astrára? 17-es méretben érdekelne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ampervadasz Elküldve Június21, 2012 Megoszt Elküldve Június21, 2012 Gondolom beleér a féknyeregbe a felni,mert a féktárcsa is nagyobb Értem, erre nem is gondoltam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
jamies Elküldve Június27, 2012 Megoszt Elküldve Június27, 2012 effek, nem! defekt :( (patkószeg) hogy hol szedtem össze... szerencse hogy nem az új gumi kapta :P éreztem hogy várni kell a cserével :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július17, 2012 Megoszt Elküldve Július17, 2012 srácok ! megmaradt 4 téligumi lemezfelnin!!! (4*100) Hankook icebear w440 kb 6-8ekm lehet benne (vagy annyi se ) ha valakit érdekel keressen privibe :) R15 185/65 (asszem ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Július19, 2012 Megoszt Elküldve Július19, 2012 Még jó, hogy nyaralás ~ 1000km pálya előtt megnéztem a keréknyomást, ebben 1.6 volt. Így meg van a reggeli program. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július19, 2012 Megoszt Elküldve Július19, 2012 de kár azért a nagyon jó dánlopért :D :D csinos csavar :) az obiba vetted ?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Július19, 2012 Megoszt Elküldve Július19, 2012 Még jó, hogy nyaralás ~ 1000km pálya előtt megnéztem a keréknyomást, ebben 1.6 volt. Így meg van a reggeli program. és biztos ettől? ilyen lassan enged? nekem is volt már ilyen de ott szar volt a szelep... szerk: van egy eladó pótkerekem ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Július19, 2012 Megoszt Elküldve Július19, 2012 és biztos ettől? ilyen lassan enged? nekem is volt már ilyen de ott szar volt a szelep... szerk: van egy eladó pótkerekem ;) Reggel a gumis megcsinálja. de kár azért a nagyon jó dánlopért :D :D csinos csavar :) az obiba vetted ?? Fogalmam sincs, hogy hol ment bele, de már egy ideje bent lehet, magas volt az átlagfogyim, de érdekes nem húzott. Nem kár érte, csak már kopna el. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xapheam Elküldve Július24, 2012 Megoszt Elküldve Július24, 2012 Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne - már próbáltam google-ban is rákeresni - hogy astra g 1.4 (sedan) esetén mik a helyes guminyomás értékek. A tanksapkán fel van tüntetve. Ami miatt kicsit elbizonytalanodtam az az, hogy ha a téli és nyári gumi különböző méretű, akkor is ugyanazt a nyomás értéket kell alapul venni? Lehet, hogy nagyon láma kérdés... Köszi előre is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve Július24, 2012 Megoszt Elküldve Július24, 2012 Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne - már próbáltam google-ban is rákeresni - hogy astra g 1.4 (sedan) esetén mik a helyes guminyomás értékek. A tanksapkán fel van tüntetve. Ami miatt kicsit elbizonytalanodtam az az, hogy ha a téli és nyári gumi különböző méretű, akkor is ugyanazt a nyomás értéket kell alapul venni? Lehet, hogy nagyon láma kérdés... Köszi előre is! Szia, a tanksapka ajtaján levő nyomásértékek a gyári méretekre vonatkozik, ha a téli és nyári is gyári méret (vagy váltóméret), akkor nyugodtan használd ezeket a nyomásokat télen-nyáron. Korábban éltek olyan tévhitek, hogy a télit nagyobb nyomásra kell fújni, van aki így csinálja, van aki nem. Tetszés szerint 1-2 tizeddel lehet többet fújni a télibe, de szerintem sok haszna nincs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xapheam Elküldve Július25, 2012 Megoszt Elküldve Július25, 2012 Szia, a tanksapka ajtaján levő nyomásértékek a gyári méretekre vonatkozik, ha a téli és nyári is gyári méret (vagy váltóméret), akkor nyugodtan használd ezeket a nyomásokat télen-nyáron. Korábban éltek olyan tévhitek, hogy a télit nagyobb nyomásra kell fújni, van aki így csinálja, van aki nem. Tetszés szerint 1-2 tizeddel lehet többet fújni a télibe, de szerintem sok haszna nincs. Helló! Köszönöm a választ! A téli gumi méret 195/60 R 15, a nyári gumi méret 185/65 R15. Ezek, ha jól tudom, a G astrának váltóméretei, így akkor ahogy írtad, a tanksapka ajtaján lévő értékek nyugodtan használhatók? A gumis a legutóbbi cserekor nagyon sokat nyomott bele, "kicsit" pattogós lett tőle az autó. Mentem is korrigálni rajta :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve Július25, 2012 Megoszt Elküldve Július25, 2012 Helló! Köszönöm a választ! A téli gumi méret 195/60 R 15, a nyári gumi méret 185/65 R15. Ezek, ha jól tudom, a G astrának váltóméretei, így akkor ahogy írtad, a tanksapka ajtaján lévő értékek nyugodtan használhatók? A gumis a legutóbbi cserekor nagyon sokat nyomott bele, "kicsit" pattogós lett tőle az autó. Mentem is korrigálni rajta :D Nekem is felnyomta a gumis 2,4-re mindet körbe, úgy tűnik ez szokás náluk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Július25, 2012 Megoszt Elküldve Július25, 2012 Nekem is felnyomta a gumis 2,4-re mindet körbe, úgy tűnik ez szokás náluk. Én 2.4-en használom mindig, ez kb 50%-os terhelésnek jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gccastrasopron Elküldve Augusztus2, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2012 sziasztok! Téligumit keresgélek 185 65 r15 méretben, és elbírható árkategóriában.. Barum Polaris3 vagy Uniroyal MSplus-ban gondolkodom, és még a Hankook W442 Icebear van képben. Érdemes rádobni 2000-2500 ft-ot és Good Year ultra grip 8-at, vagy Conti TS830-at venni, vagy az első három közül válasszak? Köszi előre is a tanácsokat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
csicsó Elküldve Augusztus2, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2012 sziasztok! Téligumit keresgélek 185 65 r15 méretben, és elbírható árkategóriában.. Barum Polaris3 vagy Uniroyal MSplus-ban gondolkodom, és még a Hankook W442 Icebear van képben. Érdemes rádobni 2000-2500 ft-ot és Good Year ultra grip 8-at, vagy Conti TS830-at venni, vagy az első három közül válasszak? Köszi előre is a tanácsokat! Miért nem szezon előtt veszel akkor olcsóbban találhatsz,meg a kínálat is nagyobb Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve Augusztus2, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2012 Miért nem szezon előtt veszel akkor olcsóbban találhatsz,meg a kínálat is nagyobb Részben jogos a felvetés, de már most is lehet kapni a Barumot pl. 15 ezerért, szerintem ez télen sem lesz sokkal olcsóbb. Viszont én is inkább azt mondom, hogy október-november előtt nem érdemes téli gumit venni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Augusztus2, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2012 Miért nem szezon előtt veszel akkor olcsóbban találhatsz,meg a kínálat is nagyobb Szezon előtt? :blink: Szezon után, márciusban-áprilisban kell téli gumit venni, akkor vannak a legjobb áron. Persze ha tudod hol tárolni következő szezonig... Októberben nyári gumit szokás venni, olyankor az van (viszonylag) olcsón. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gedikart Elküldve Augusztus2, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2012 Én 2 évvel ezelőtt hetente ránzétem a Marso honlpajára, abban bízva, hogy valami hiperszuper akcióval szezon előtt veszek téligumit. Nyáron a nyárigumit adják olcsóbban, ilyenkor a téligumit simán listaáron forgalmazzák (nincs mellette 20-30% kedvezmény). Ez még októberben is tart, majd novembertől fogva állnak rá a télire és az árat (hacsak áfa nem változik) tartják a téli szezon végéig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts