Alex75 Elküldve Szeptember27, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2011 Helló Nekem csak egy egyszerű kérdésem lenne nincs itt a fórumozók között valakinek egy pótkerékként használt Firestone Firehawk 702-es 185 65 15-ös abroncsa. Most vettem 2002-es G Astrát és annak a pótkereke pont ez a típus és méret, elvileg ezzel adták ki. Ehhez keresnék párt, sajnálnám ha csak a csomagtartóban porosodna, mivel még remek állapotban van. Ha esetleg tudnátok abroncs forgalmazó céget ahonnan még tudnék ilyen kifutott szériát vásárolni az is jó lenne. Előre is kösz a válaszokat. Nem öregedett még el az a gumi? Lassan tíz éves... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Takker Elküldve Szeptember27, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2011 Nem öregedett még el az a gumi? Lassan tíz éves... Igen, lassan 10 éves. Csodálkozom rajta én is milyen jó állapotban van, oldalfala nincs megrepedve, futófelülete teljesen ép, még "szőrös" :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ampervadasz Elküldve Szeptember27, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2011 Igen, lassan 10 éves. Csodálkozom rajta én is milyen jó állapotban van, oldalfala nincs megrepedve, futófelülete teljesen ép, még "szőrös" :D Persze, mert nem használták, nem volt terhelve. De betennéd az autó alá igen valószínű, hogy ez nem sokáig maradna így. A helyedben én nem erőltetném ezt a dolgot, nagyon jó helyen van az ott pótkeréknek, annak még épp megfelel :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomi 1.6 Elküldve Szeptember29, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2011 Persze, mert nem használták, nem volt terhelve. De betennéd az autó alá igen valószínű, hogy ez nem sokáig maradna így. A helyedben én nem erőltetném ezt a dolgot, nagyon jó helyen van az ott pótkeréknek, annak még épp megfelel :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
palicska Elküldve Szeptember29, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2011 Sziasztok. Nincs valakinek 4 db lemezfelni ócsóé eladó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Endy Elküldve Szeptember29, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2011 Sziasztok. Nincs valakinek 4 db lemezfelni ócsóé eladó? Szia! Én ingyen is odaadnám, de rajta van a téligumi, az meg kell az autóra. :D bocs... Felénk 5-6ezer/db az ára. Link to comment Megosztás: More sharing options...
csicsó Elküldve Szeptember30, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2011 lemezfelnit akarok venni télre,de kellene hozzá csavar is,megtudnátok mondani a méreteit? Alufelni csavar gondolom nem jó hozzá Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kombitomi Elküldve Szeptember30, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2011 Adac téligumi teszt 2011 Melyik a legjobb téligumi? ADAC teszt 2011 ADAC Test Winter- und Ganzjahresreifen Sziasztok! Én tavaly október közepén vettem Conti TS 830-ast (http://www.autogumibolt.hu/autogumi/CONTINENTAL/TS%20830/index.html) 15Eft-ért ingyen szereléssel, jégen, hóban, jó kapaszkodik, fékútja is jó, csak oldalirányban vannak szerintem hiányosságai. K.b. 5EKm-ert mentem vele, főleg hóban - télen volt rá lehetőség itt a Bükkben, kopás jelei még nem nagyon vannak, szinte új a gumi. Úgy látom emelkedtek az árak, szerintem a forint gyengesége miatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Október1, 2011 Megoszt Elküldve Október1, 2011 Sziasztok! Én tavaly október közepén vettem Conti TS 830-ast (http://www.autogumibolt.hu/autogumi/CONTINENTAL/TS%20830/index.html) 15Eft-ért ingyen szereléssel, jégen, hóban, jó kapaszkodik, fékútja is jó, csak oldalirányban vannak szerintem hiányosságai. K.b. 5EKm-ert mentem vele, főleg hóban - télen volt rá lehetőség itt a Bükkben, kopás jelei még nem nagyon vannak, szinte új a gumi. Úgy látom emelkedtek az árak, szerintem a forint gyengesége miatt. http://img.carstyling.hu/usercars/00/01/71/76/17176_1317410703.jpg Szia! Bocsi, más téma. Milyen márkájú lámpabúráid vannak? Csak azért gondolom, hogy nem eredeti, mert ehhez a füstöshöz járt ködlámpa is úgy tudom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
palicska Elküldve Október1, 2011 Megoszt Elküldve Október1, 2011 Szia! Én ingyen is odaadnám, de rajta van a téligumi, az meg kell az autóra. :D bocs... Felénk 5-6ezer/db az ára. Hacsak a gumikon múlik akkor küldöm az enyémet és meg van oldva. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kombitomi Elküldve Október1, 2011 Megoszt Elküldve Október1, 2011 Szia! Bocsi, más téma. Milyen márkájú lámpabúráid vannak? Csak azért gondolom, hogy nem eredeti, mert ehhez a füstöshöz járt ködlámpa is úgy tudom.Szia! Pedig eredeti GM Hella, tudom arra gondolsz, hogy M.o.-on az NJoy felszereltséghez ködlámpa is járt, de az enyém Német származású, ahol külön kellett kérni ezt az opciót az NJoy-hoz, úgy mint a kormánytávvezérlést, CDR 500-at, elektromos tükröket, színrefújt díszlecet, ellenben gyári 8 küllős 15"-os alufelni járt hozzá, az avataromban is ez az autó szerepel. A rokonságomba van még egy ilyen fiatalabb autó, ugyanezekkel a felszereltségi hiányosságokkal, meg láttam már pár ilyen autót az országban. Az EPC-ben alvászám alapján is le lehet ellenőrizni milyen felszereltséggel jött ki a gyárból az autó. Amúgy gondolkozom a ködlámpában, mert be van vezetékelve, csak még komplett lámpakapcsoló is kellene hozzá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Endy Elküldve Október1, 2011 Megoszt Elküldve Október1, 2011 lemezfelnit akarok venni télre,de kellene hozzá csavar is,megtudnátok mondani a méreteit? Alufelni csavar gondolom nem jó hozzá Szia! Ha gyári alufelni van rajta, akkor a csavar jó a lemezhez is. Ha nem akkor rövidebb kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Október1, 2011 Megoszt Elküldve Október1, 2011 Szia! Pedig eredeti GM Hella, tudom arra gondolsz, hogy M.o.-on az NJoy felszereltséghez ködlámpa is járt, de az enyém Német származású, ahol külön kellett kérni ezt az opciót az NJoy-hoz, úgy mint a kormánytávvezérlést, CDR 500-at, elektromos tükröket, színrefújt díszlecet, ellenben gyári 8 küllős 15"-os alufelni járt hozzá, az avataromban is ez az autó szerepel. A rokonságomba van még egy ilyen fiatalabb autó, ugyanezekkel a felszereltségi hiányosságokkal, meg láttam már pár ilyen autót az országban. Az EPC-ben alvászám alapján is le lehet ellenőrizni milyen felszereltséggel jött ki a gyárból az autó. Amúgy gondolkozom a ködlámpában, mert be van vezetékelve, csak még komplett lámpakapcsoló is kellene hozzá. Köszi a választ, igen ezért furcsálltam, de már mindent értek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
csicsó Elküldve Október1, 2011 Megoszt Elküldve Október1, 2011 Szia! Ha gyári alufelni van rajta, akkor a csavar jó a lemezhez is. Ha nem akkor rövidebb kell. Gyári alu van rajta tehát akkor nem kell másik csavar,köszi a segítséget Más:látom Neked is 1.6 8V van,Én 1 hónapja vettem ilyen motorral osztrák importból Meg vagyok vele elégedve idáig,a fogyasztás kb.6.5l körűl alakul Te hogy vagy megelégedve a géppel?fogyasztás? Link to comment Megosztás: More sharing options...
AstraGé Elküldve Október2, 2011 Megoszt Elküldve Október2, 2011 Sziasztok! Én tavaly október közepén vettem Conti TS 830-ast (http://www.autogumibolt.hu/autogumi/CONTINENTAL/TS%20830/index.html) 15Eft-ért ingyen szereléssel, jégen, hóban, jó kapaszkodik, fékútja is jó, csak oldalirányban vannak szerintem hiányosságai. K.b. 5EKm-ert mentem vele, főleg hóban - télen volt rá lehetőség itt a Bükkben, kopás jelei még nem nagyon vannak, szinte új a gumi. Úgy látom emelkedtek az árak, szerintem a forint gyengesége miatt. imghttp://img.carstyling.hu/usercars/00/01/71/76/17176_1317410703.jpg/img Milyen méretben vettél? 195/60R15 vagy 185/65R15 ? Most új gumikat készülök venni télire, mert az eddigiek eléggé lekoptak már. Esztétikailag a 195-ös jobban néz ki, viszont sokak szerint télire érdemesebb a "ballonosabb" 185-öst választani. No meg nem utolsó sorban olcsóbbak is, mint a 195-ösök, amiket eddig néztem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Endy Elküldve Október2, 2011 Megoszt Elküldve Október2, 2011 Gyári alu van rajta tehát akkor nem kell másik csavar,köszi a segítséget Más:látom Neked is 1.6 8V van,Én 1 hónapja vettem ilyen motorral osztrák importból Meg vagyok vele elégedve idáig,a fogyasztás kb.6.5l körűl alakul Te hogy vagy megelégedve a géppel?fogyasztás? Nem egy izomautó. Nem megy, de legalább eszik. Vegyes sok klímával 7-8, télen 100% város 10. Egyébként megbízható. Egyéves és tízéves lurkókat fuvarozok, úgy hogy csak ráérősen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
csicsó Elküldve Október2, 2011 Megoszt Elküldve Október2, 2011 Nem egy izomautó. Nem megy, de legalább eszik. Vegyes sok klímával 7-8, télen 100% város 10. Egyébként megbízható. Egyéves és tízéves lurkókat fuvarozok, úgy hogy csak ráérősen. Én sem vagyok egy sietős típus megaztán mögöttem ül a 1.5 éves kislányom,így első a biztonság Nálam elsődleges a megbízhatóság,a lőerő csak sokadrangú szempont Én fogyival kijövök 7 alatt,mondjuk csak kevés várossal(Szfvár) Tetszik a gazdag felszereltsége(Elegance, Sedan),tágassága,úttartása Egyébként keresnék lemezfelnit a gépre(6X15,ET49,4X100) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kombitomi Elküldve Október2, 2011 Megoszt Elküldve Október2, 2011 Milyen méretben vettél? 195/60R15 vagy 185/65R15 ? Most új gumikat készülök venni télire, mert az eddigiek eléggé lekoptak már. Esztétikailag a 195-ös jobban néz ki, viszont sokak szerint télire érdemesebb a "ballonosabb" 185-öst választani. No meg nem utolsó sorban olcsóbbak is, mint a 195-ösök, amiket eddig néztem.Szia! 185/65R15-t vettem, de nem ballonosabb mint a 195-ös, mivel az átmérőnek meg kell maradnia (185/65-ös oldalmagassága 120mm, a 195/60-é 117mm.) Jobb a keskenyebb, mert jobban belevágja magát a hóba, több hó jobban elfér a sárvédőben (nézzél meg egy Svéd rallyt, szinte Trabant kerék vastagsággal száguldoznak). Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve Október6, 2011 Megoszt Elküldve Október6, 2011 Akinek esetleg aktuális: ADAC Téligumi teszt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Október6, 2011 Megoszt Elküldve Október6, 2011 Akinek esetleg aktuális: ADAC Téligumi teszt Megnéztem, érdekes..... Amilyen gumit vettem januárban az két éve teszt győztes volt, most meg középmezőny.... Ki érti ezt.... (Fulda Krystalp 3) Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Október6, 2011 Megoszt Elküldve Október6, 2011 Megnéztem, érdekes..... Amilyen gumit vettem januárban az két éve teszt győztes volt, most meg középmezőny.... Ki érti ezt.... (Fulda Krystalp 3) Azóta jött ki jobb gumi is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve Október6, 2011 Megoszt Elküldve Október6, 2011 Megnéztem, érdekes..... Amilyen gumit vettem januárban az két éve teszt győztes volt, most meg középmezőny.... Ki érti ezt.... (Fulda Krystalp 3) Én meg azt nem értem, hogy ugyanaz a gumi (Pirelli Winter 190 Snowcontrol Serie 3) a kisebb méretarányba 14-ből csak a 12., a nagyobb méretben pedig 16-ból a 6. Vajon a valóságban is van ekkora különbség ugyanazon gumi eltérő méretei között? Azt hiszem erre sosem fogom megkapni a választ. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagymag Elküldve Október6, 2011 Megoszt Elküldve Október6, 2011 Én meg azt nem értem, hogy ugyanaz a gumi (Pirelli Winter 190 Snowcontrol Serie 3) a kisebb méretarányba 14-ből csak a 12., a nagyobb méretben pedig 16-ból a 6. Vajon a valóságban is van ekkora különbség ugyanazon gumi eltérő méretei között? Azt hiszem erre sosem fogom megkapni a választ. lehet. nem tartom kizártnak, hogy pl a contiSport3 máshogy viselkedik egy 7es bömbin mint a 3on. de hogy jobban passzoljon insignia vs J astra. persze lehet én mondok hülyeséget nem tudom. igen ez méretosztályban is más. legyen 17" vs 19" Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Október6, 2011 Megoszt Elküldve Október6, 2011 Én egy Semperit Sport-Grip2-re ruháztam be. Remélem, beválik... Volt Fulda Kristall Montero is, vizes úton elég takony volt, de szűz hóban verhetetlen. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagymag Elküldve Október7, 2011 Megoszt Elküldve Október7, 2011 Én egy Semperit Sport-Grip2-re ruháztam be. Remélem, beválik... Volt Fulda Kristall Montero is, vizes úton elég takony volt, de szűz hóban verhetetlen. :D nekem michelin alpin pilot van és imádom. hóban sárban vízben nagyon jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts