szopcsi13 Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 Ha lengéscsillapító, akkor milyen? Ta-Technix (német, 2 év garival) van 7-10ezerért... pl: http://dtmtuning.hu/product_info.php?manuf...roducts_id=7036 Egyáltalán milyen van benne gyárilag?Olajos?GM? Ha olyat akarok az mennyibe van? Van-e különbség? stb.... Mit érdemes venni bele, pogácsás gagyi megoldást inkább kihagynám, meg szart sem akarok bele... Vizsgáld meg előbb, hogy tényleg kell-e teló. Nem akarunk itt felesleges költségekbe verni. Én pl. egy erősebb rugóval oldottam meg a dolgot. igaz így keményebb, de szoktam futózni is. A kaszni faragását egyből elvetettem, nem akarom hogy rozsdálni kezdjen. A rugóba dugdosható bakok megint nem jók, az még a ladából is kifordult, pedig az egyenes, nem ilyen tojás alakú. A légrugó nem tűnik rossznak, de ha nem akarsz cuccolni, akkor felesleges felkeményíteni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ubiuser Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 H Astrám van és gyárilag 195/65 R15-ös nyári gumim van hozzá. Már megérett a cserére és egyúttal szeretnék rá nagyobbat venni alufelnivel. Érdeklődni szeretnék, hogy melyik az a legnagyobb és melyik az ajánlott méretű gumi amit fel tudok rá tenni és azokhoz milyen méretű felnit kell vennem. (osztókör 4x100-as) Hivatalos katalógusok H Astra-hoz: http://opelcentrum.hu/images/pdf/Opel_%20k...ogus_201004.pdf http://opelcentrum.hu/images/pdf/astra%20h...ter_2009_hu.pdf Ezek szerint jó lehet a 18"-as kerék is, de ha nem gyári felnit akarsz, akkor gondolom az ET számot is figyelned kell majd. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 Vizsgáld meg előbb, hogy tényleg kell-e teló. Nem akarunk itt felesleges költségekbe verni. Én pl. egy erősebb rugóval oldottam meg a dolgot. igaz így keményebb, de szoktam futózni is. A kaszni faragását egyből elvetettem, nem akarom hogy rozsdálni kezdjen. A rugóba dugdosható bakok megint nem jók, az még a ladából is kifordult, pedig az egyenes, nem ilyen tojás alakú. A légrugó nem tűnik rossznak, de ha nem akarsz cuccolni, akkor felesleges felkeményíteni. Én még az első G.hez esztergáltattam fémből,egy kb 1.5-2 cm-s pogácsát az alsó rugótányérra.A tányér meg a gumibak közé.Teljesen jó volt,feljebb lett és nem ült be.nem is lehetett észrevenni,még műszakin sem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gery Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 Vizsgáld meg előbb, hogy tényleg kell-e teló. Nem akarunk itt felesleges költségekbe verni. Én pl. egy erősebb rugóval oldottam meg a dolgot. igaz így keményebb, de szoktam futózni is. A kaszni faragását egyből elvetettem, nem akarom hogy rozsdálni kezdjen. A rugóba dugdosható bakok megint nem jók, az még a ladából is kifordult, pedig az egyenes, nem ilyen tojás alakú. A légrugó nem tűnik rossznak, de ha nem akarsz cuccolni, akkor felesleges felkeményíteni. Nem fordulnak ki azok a bakok, én is kénytelen vagyok ilyeneket használni. Ültetve van a gép (35mm kb.) a felni 8*17 ET35, a gumi pedig 205/45. Hátul állítható Koni gátlók vannak full keményre állítva, de még hepe-hupás úton így is beleért, úgyhogy kénytelen voltam ilyen gumibakokat berakni a rugóba. Azóta nincs gond vele. A hátsó lökhárító felső rögzítési pontjánál kis átalakítással orvosolható lenne a probléma, de ezt én is elvetettem alapból, ahhoz nem akarok hozzányúlni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
starchild83 Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 "NINCS ILYEN KÓDSZÁMÚ HIRDETÉS A RENDSZERBEN!" B) Jah eladta a drágaságom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Long74 Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 Szia! Az enyémbe vettem "pogácsás gagyit",mert az való bele,és nem szar,ha attól tartasz B) Ha lengéscsillapító, akkor milyen? Ta-Technix (német, 2 év garival) van 7-10ezerért... pl: http://dtmtuning.hu/product_info.php?manuf...roducts_id=7036 Egyáltalán milyen van benne gyárilag?Olajos?GM? Ha olyat akarok az mennyibe van? Van-e különbség? stb.... Mit érdemes venni bele, pogácsás gagyi megoldást inkább kihagynám, meg szart sem akarok bele... Link to comment Megosztás: More sharing options...
KMiki Elküldve Április9, 2011 Megoszt Elküldve Április9, 2011 Szép napot Mindenkinek! A Tecsóban újra akciós az Uniroyal Rain Expert (195/65R15 13590HUF DOT 0610). Legalább is Pécsen... Jó vadászatot!! KM. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Április9, 2011 Megoszt Elküldve Április9, 2011 Szép napot Mindenkinek! A Tecsóban újra akciós az Uniroyal Rain Expert (195/65R15 13590HUF DOT 0610). Legalább is Pécsen... Jó vadászatot!! KM. Hát, pölö Rönyőra jó is a méret! Ez meg itt az Opel Fórum! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Április9, 2011 Megoszt Elküldve Április9, 2011 Sziasztok! Mankókereket vennék, de EZ a kerék 4*98-as. Érdemes vele szórakozni, vagy keresek 4*100-asat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április9, 2011 Megoszt Elküldve Április9, 2011 Sziasztok! Mankókereket vennék, de EZ a kerék 4*98-as. Érdemes vele szórakozni, vagy keresek 4*100-asat? Ez csak mozgókúpos csavarral megy fel, abból meg egy szett többe kerülne mint ez a mankókerék... sztem keress inkább 4x100-ast. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Április9, 2011 Megoszt Elküldve Április9, 2011 Ez csak mozgókúpos csavarral megy fel, abból meg egy szett többe kerülne mint ez a mankókerék... sztem keress inkább 4x100-ast. Köszi szépen, én is úgy gondolom! Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Április9, 2011 Megoszt Elküldve Április9, 2011 Hát, pölö Rönyőra jó is a méret! Ez meg itt az Opel Fórum! B) Jó az B Vectrára is. Tudom, ez meg itt a G Astra fórum! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Április9, 2011 Megoszt Elküldve Április9, 2011 Sziasztok! Mankókereket vennék, de EZ a kerék 4*98-as. Érdemes vele szórakozni, vagy keresek 4*100-asat? Ez miért jobb mint a rendes pótkerék? Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Április9, 2011 Megoszt Elküldve Április9, 2011 Ez miért jobb mint a rendes pótkerék? LPG tartály megy a pótkerék helyére. Link to comment Megosztás: More sharing options...
streetracer Elküldve Április10, 2011 Megoszt Elküldve Április10, 2011 azt hiszem18as kerékhez már alakítani kell a kerékjárati íveken, valahol láttam olyan fotókat G-nél nem kell semmit alakítani.Nekem 18-asok vannak /35-ös gumival és probléma nélkül felment.A H-nak biztos nem lehet kisebb a kerékjárata. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Április11, 2011 Megoszt Elküldve Április11, 2011 Sziasztok! Gumit fogok ma rendelni a szülők Astrájára. Melyiket ajánljátok? 185/65 R15-ös gumik: Kormoran Impulser b 10.500/db PIRELLI CINTURATO P4 15.500/db CONTINENTAL ContiEco Contact 3 16.000/db FULDA Carat Progresso 16.000/db 195/60 R15-ös gumik: Kormoran Runpro b 11.500/db FULDA Carat Progresso 16.000/db Az ár miatt a Kormoran-ok "tetszenek". Van valakinek negatív tapasztalata azokkal? Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Április11, 2011 Megoszt Elküldve Április11, 2011 Sziasztok! Gumit fogok ma rendelni a szülők Astrájára. Melyiket ajánljátok? 185/65 R15-ös gumik: Kormoran Impulser b 10.500/db PIRELLI CINTURATO P4 15.500/db CONTINENTAL ContiEco Contact 3 16.000/db FULDA Carat Progresso 16.000/db 195/60 R15-ös gumik: Kormoran Runpro b 11.500/db FULDA Carat Progresso 16.000/db Az ár miatt a Kormoran-ok "tetszenek". Van valakinek negatív tapasztalata azokkal? 195/60-as Fuldát mondanám. Igaz, hogy 18 ezerrel drágább így a garnitúra, de mondjuk 5 évvel számolva, már nem nagy a különbség. Kormoran-ról ismeretlenül rosszat nem mondanék, de szerintem nem egy ligában indul a két gumi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bopeti11 Elküldve Április11, 2011 Megoszt Elküldve Április11, 2011 Sziasztok! Végre felkerültek az aluk! Kicsit dumdum a /65 hozzá, de még bő 1 szezon van a jelenlegi nyáriban, így egyelőre maradnak. A csúcs budapesti utakra lehet nem is baj a kátyújáró ballonosság.:) Jövőre 195/60 érkezik rá, azzal szebb lesz. ALU Más: A gumisnál láttam a Nokian H gumiját élőben, nagyon tetszik régóta, az lesz a következő nyári. Az oldalfalán egy feliratra lettem figyelmes: All season tyre only in North America - 4 évszakos gumi Észak Amerikában Na ezt nem bírtam, hangosan felröhögtem, a gumis csak annyit tett hozzá, hogy az amcsik hülyék... EZ a minta mondjuk egy finom chicagoi 40centis hóban, vagy New York közeli ónos esős jégviharban egy V8-as 350lóerős amcsi dögön izgalmas lehet. De a Jenki nyugodtan veszi a kanyart nyári tempóval arasznyi hóban vele, hisz RÁÍRTÁK hogy all season. Tudjuk, ők azok akik csak azért nem szárítanak vizes macskát a mikróban, mert ráírja a gyártó, hogy arra nem alkalmas... Természetesen Kaliforniában, Floridában tökéletes a gumi, de Észak Amerikában van még Kanada is... :D Természetesen semmi bajom az amerikai emberekkel, nem mindenki hülye, de ilyen feliratok láttán... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve Április11, 2011 Megoszt Elküldve Április11, 2011 Sziasztok! Gumit fogok ma rendelni a szülők Astrájára. Melyiket ajánljátok? 185/65 R15-ös gumik: Kormoran Impulser b 10.500/db PIRELLI CINTURATO P4 15.500/db CONTINENTAL ContiEco Contact 3 16.000/db FULDA Carat Progresso 16.000/db 195/60 R15-ös gumik: Kormoran Runpro b 11.500/db FULDA Carat Progresso 16.000/db Az ár miatt a Kormoran-ok "tetszenek". Van valakinek negatív tapasztalata azokkal? Szia! Hol találtál Contit 16ért? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Április11, 2011 Megoszt Elküldve Április11, 2011 Szia! Hol találtál Contit 16ért? automax.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve Április11, 2011 Megoszt Elküldve Április11, 2011 hali ez jó astrára vagy ez már sok Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Április11, 2011 Megoszt Elküldve Április11, 2011 hali ez jó astrára vagy ez már sok Asszem LipiG autóján volt 16-os ET-35 ös felni. Igaz nem 215 széles gumikkal. Mindenesetre ha felmegy, biztos nagyon komolyan néz ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Április11, 2011 Megoszt Elküldve Április11, 2011 Asszem LipiG autóján volt 16-os ET-35 ös felni. Igaz nem 215 széles gumikkal. Mindenesetre ha felmegy, biztos nagyon komolyan néz ki. még van is,egy darabig,195/55R16...eladóóóó lesz a z is Link to comment Megosztás: More sharing options...
julien Elküldve Április15, 2011 Megoszt Elküldve Április15, 2011 Na tessék, Gumidoki is megmondta, hogy csak megfelelő méretű (vátóméret) gumit használjunk.. B) http://totalcar.hu/tanacsok/gumidoktor/201...lnit_g_astrara/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Április15, 2011 Megoszt Elküldve Április15, 2011 Na tessék, Gumidoki is megmondta, hogy csak megfelelő méretű (vátóméret) gumit használjunk.. :D http://totalcar.hu/tanacsok/gumidoktor/201...lnit_g_astrara/ Érdekes, hogy ET 38+-3mm-t ajánl. Pedig a gyári 49-es. Mindenesetre akkor nekem pont az ajánlott van, mert 38-as! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts