Lipi-G Elküldve Február6, 2011 Megoszt Elküldve Február6, 2011 Ez tiszta sor, de tartsunk két garnitúra alufelnit? Az már kissé luxus, nem? Nekem 3 garim van :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február6, 2011 Megoszt Elküldve Február6, 2011 Akkor még egy vélemény, csak hogy összezavarjalak titeket: sztem meg ma már egyetlen lemezfelni se néz ki jól, sem dísztárcsával sem anélkül. Esetleg egy harmincéves veteránnál más a helyzet, de én még a téli autómra is alufelnit raktam mert nem tudtam elviselni a lemezfelni látványát... De gonosz vagy :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Február6, 2011 Megoszt Elküldve Február6, 2011 Akkor egyedül nekem van "csak" egy garnitúra? Kezdem magam restelleni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február6, 2011 Megoszt Elküldve Február6, 2011 Akkor egyedül nekem van "csak" egy garnitúra? Kezdem magam restelleni! Lehet is :lol: ,van miért :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február6, 2011 Megoszt Elküldve Február6, 2011 Akkor egyedül nekem van "csak" egy garnitúra? Kezdem magam restelleni! Nem vagy egyedül tesó! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Február6, 2011 Megoszt Elküldve Február6, 2011 Lehet is :lol: ,van miért :D Adhatnál egyet! Minek neked 3. Nem nyövöm el, nyugi, csak hogy mondhassam hogy van... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február6, 2011 Megoszt Elküldve Február6, 2011 Adhatnál egyet! Minek neked 3. Nem nyövöm el, nyugi, csak hogy mondhassam hogy van... :lol: Örök köcsönbe,vagy hogy?? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Február6, 2011 Megoszt Elküldve Február6, 2011 Ez tiszta sor, de tartsunk két garnitúra alufelnit? Az már kissé luxus, nem? A gyári alufelni erre a célra tökéletes... :lol: Úgyértem a tuning első lépése sokaknál az hogy vesznek egy garnitúra szép alufelnit gumival az autó alá nyárra, télen meg lemezfelnit vagy az autó eredeti alufelnijét használják. Ha eredetileg lemezfelnivel is jött ki az autó a szalonból, egy garnitúra 15"-os gyári Opel alufelni ma már nem olyan drága szvsz, és csak egyszer kell beruházni... Nekem amúgy muszáj a két garnitúra kerék, különben az egyik autóm mindig bakon állna... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 A gyári alufelni erre a célra tökéletes... :D Úgyértem a tuning első lépése sokaknál az hogy vesznek egy garnitúra szép alufelnit gumival az autó alá nyárra, télen meg lemezfelnit vagy az autó eredeti alufelnijét használják. Ha eredetileg lemezfelnivel is jött ki az autó a szalonból, egy garnitúra 15"-os gyári Opel alufelni ma már nem olyan drága szvsz, és csak egyszer kell beruházni... Nekem amúgy muszáj a két garnitúra kerék, különben az egyik autóm mindig bakon állna... B) Yes! Úgy néz ki, a héten lesz nekem is egy garn. Coupe Turbo felnim. A gyári 15-ös meg mehet télre. Nem iszom, nem dohányzom, nem kávézom, valamire kell költeni! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 Yes! Úgy néz ki, a héten lesz nekem is egy garn. Coupe Turbo felnim. A gyári 15-ös meg mehet télre. Nem iszom, nem dohányzom, nem kávézom, valamire kell költeni! :lol: Ahh, most irigyellek. Olyan felnire vadászom már régóta... szabad tudni mennyiért lesz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 Akkor egyedül nekem van "csak" egy garnitúra? Kezdem magam restelleni! inkább nem írom be, hogy mennyi felnim van, igaz nem mind alu :lol: ha érdekel, akkor szerintem a héten majd rakok fel 15ös gyári alukat :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 Yes! Úgy néz ki, a héten lesz nekem is egy garn. Coupe Turbo felnim. A gyári 15-ös meg mehet télre. Nem iszom, nem dohányzom, nem kávézom, valamire kell költeni! :D :lol: :D B) :D az ár mondjuk engem is érdekelne :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 Ahh, most irigyellek. Olyan felnire vadászom már régóta... szabad tudni mennyiért lesz? 80 ezer. De nem ám elviszitek! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 80 ezer. De nem ám elviszitek! :lol: Az csak akkor jó ár ha ennyiért gumi is van rajta, gumi nélkül drága. Nem tudom elvinni előled mert nekem először el kéne passzolnom a gyári 16"-os garnitúrámat, csak utána jöhetne a 17"-es. Valami értékegyeztetős cserés megoldásnak örülnék igazán. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 inkább nem írom be, hogy mennyi felnim van, igaz nem mind alu :lol: ha érdekel, akkor szerintem a héten majd rakok fel 15ös gyári alukat :D Köszi, de télire megteszi a lemez. Úgyis csupa gané olyankor minden. Meg van itt mire költeni mindig! Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 Az csak akkor jó ár ha ennyiért gumi is van rajta, gumi nélkül drága. Nem tudom elvinni előled mert nekem először el kéne passzolnom a gyári 16"-os garnitúrámat, csak utána jöhetne a 17"-es. Valami értékegyeztetős cserés megoldásnak örülnék igazán. Ez irányár, még nem alkudoztam. Majd ha megyek érte. De már régóta nézem a felniket, és jó állapotút gumival nemigen láttam ennyiért. Ez gumi nélkül ennyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 Ez irányár, még nem alkudoztam. Majd ha megyek érte. De már régóta nézem a felniket, és jó állapotút gumival nemigen láttam ennyiért. Ez gumi nélkül ennyi. Én 100 ért tudok gyári opc-t,újat!!sajna nekem nem jó.mert öt lyukas :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 Én 100 ért tudok gyári opc-t,újat!!sajna nekem nem jó.mert öt lyukas :lol: Link van? Megnézném. Én azt hittem, minden caravan 5X110-es. Akkor ezek szerint csak 1.8-as motortól? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 Link van? Megnézném. Én azt hittem, minden caravan 5X110-es. Akkor ezek szerint csak 1.8-as motortól? Link nincs,de pübe leírom! Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 Link nincs,de pübe leírom! Köszkösz! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 Köszkösz! :lol: Én meg olyan felnit keresek télire mint a tied,csak 4 lyukkal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dini979 Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 Eladó lenne 4db Irmscher felni. Részletek az eladó alkatrészek topic-ban. Ha valakit esetleg érdekelne... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bopeti11 Elküldve Február10, 2011 Megoszt Elküldve Február10, 2011 Sziasztok! Ilyen paraméterű alufelni 185/65 R15 gumival passzol a Vasra? R15, 7 coll széles 4X100 ET35mm 65mm kerékagy átmérő (ide gondolom kell esztergáltatni közgyűrűket...) Mekkora is a G agyátmérője? Köszi a segítséget előre is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február10, 2011 Megoszt Elküldve Február10, 2011 Sziasztok! Ilyen paraméterű alufelni 185/65 R15 gumival passzol a Vasra? R15, 7 coll széles 4X100 ET35mm 65mm kerékagy átmérő (ide gondolom kell esztergáltatni közgyűrűket...) Mekkora is a G agyátmérője? Köszi a segítséget előre is! Az agyátmérő az 56,6. Elsőre jónak hangzik,de majd felrakva elválik <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február10, 2011 Megoszt Elküldve Február10, 2011 Az agyátmérő az 56,6. Elsőre jónak hangzik,de majd felrakva elválik <_< Én nem raknám fel a 185-ös gumát 7 coll széles felnire, ami kb. 177-178 mm-t jelent. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts