spzoli Elküldve Április4, 2010 Megoszt Elküldve Április4, 2010 Köszi Spzoli a gyors segítséget! :-) Nagyob a felni középfurata de mutatott valami műanyag gyűrűket bele is pattintotta a felnibe, azt mondta ez kell hozzá és korrekt lesz. Asszem ez volt írva a gyűrűk dobozára: ZJ01 Astra G. Fene tudja mit jelent, de úgy tűnt direkt g astrához készült gyűrűkről van szó. Akkor 15.000-et/ db megért ezek szerint. Köszi még egyszer, s Kellemes Ünnepeket! Akkor csak fel kell dobni a kocsira őket. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Barracuda Elküldve Április4, 2010 Megoszt Elküldve Április4, 2010 Na akkor örülök, hogy nem csak én érzem hangosnak a Dunlop SP Sport 2020E-t... :) Összehasonlítva a téli Barum Polaris 2-vel, sokkal hangosabb a nyári (gyári) Dunlop! Pedig én pont fordítva gondoltam volna, igaz a Dunlop 2007-es a Barum meg 2009-es. De nem hiszem, hogy az öregedés ennyit számít! Vagy mégis? Nekem is hangos volt ez a gyári dunlop gumi, egy igazi világ ***, sőt még csúszott is ha elkaptam egy nyári záport. Le is dobtam róla a ....csába, és tettem fel normális Continental gumit, na az tapad, úgy befekszik a kocsi a kanyarba mint cica az ágyba, jaaa és halál csöndes. Szerintem nem az öregedés miatt ilyenek ezek. Mikor elhoztam a kocsit a szalonból 3 éve már akkor is egy zajos sprőd gumi volt. Ez valószínű azért van mert a gumigyártók a jobb minőségű gumijaikat a gumis műhelyeknek adják el. Az elfekvő raktárkészletet, ami nem egészen gut azt meg az autógyáraknak fele áron akik örömmel átveszik nagy tételben hisz az az érdekük hogy minél olcsóbb legyen a beszállított alkatrész. Persze ez nem szentírás, de én erre gyanakszom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Április5, 2010 Megoszt Elküldve Április5, 2010 Ha valakit érdekel: http://racing-bazar.hu/alkatresz/felni-gum...yari_gumival_15 nehogy a locsoló pénz elvesszen:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Handbrake Elküldve Április9, 2010 Megoszt Elküldve Április9, 2010 Üdv! Olvasgatva ezt az ADAC nyárigumi tesztet, találtam egy gummát, amin megakadt a szemem. Uniroyal Rainexpert Van valakinek ilyen gummája? Mik a tapasztalatok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Április10, 2010 Megoszt Elküldve Április10, 2010 Üdv! Olvasgatva ezt az ADAC nyárigumi tesztet, találtam egy gummát, amin megakadt a szemem. Uniroyal Rainexpert Van valakinek ilyen gummája? Mik a tapasztalatok? Még nincs, de úgy nézem lesz... Jó teszteredmény, jó ár... :) Találtam egy elég jó oldalt hozzá: http://gumibiznisz.hu/webshop/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Handbrake Elküldve Április12, 2010 Megoszt Elküldve Április12, 2010 Még nincs, de úgy nézem lesz... Jó teszteredmény, jó ár... :) Találtam egy elég jó oldalt hozzá: http://gumibiznisz.hu/webshop/ Meg is rendeltem! THX az oldalt! Szerdán érkezik a gumma. 4 db 55 lesz fuvarral. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bavaria44 Elküldve Április12, 2010 Megoszt Elküldve Április12, 2010 Üdv! Szeretnék vásárolni a G Caravanom-ra gyári alufelnit, szeretném megkérdezni Tőletek ,hogy első körben itt érdeklődjek , nincs-e valakinek eladó 4 db ? Köszönettel,sziasztok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Április12, 2010 Megoszt Elküldve Április12, 2010 Üdv! Szeretnék vásárolni a G Caravanom-ra gyári alufelnit, szeretném megkérdezni Tőletek ,hogy első körben itt érdeklődjek , nincs-e valakinek eladó 4 db ? Köszönettel,sziasztok! próbáld meg az adás-vétel topikba ott van külön gumi-felni rész Link to comment Megosztás: More sharing options...
bavaria44 Elküldve Április12, 2010 Megoszt Elküldve Április12, 2010 próbáld meg az adás-vétel topikba ott van külön gumi-felni rész Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Carpfish Elküldve Április14, 2010 Megoszt Elküldve Április14, 2010 Sziasztok! Van valakinek tapasztalat a Semperit speed life gumiról? egyik oldalon nagyon jó áron lehet most hozzájutni. 13500 ft akcióban. Ilyent gondoltam az autóra , de 2 emberrel beszéltem + egy jóképességű gumissal és arról akart meggyőzni, hogy egy nagy fos gumi. Ne vegyem meg , inkább vegyek Falken Ze 912-t mert az a frankó gumi. Ezt nem akarom elhinni, hogy a lágy Falken ami kopik mint a szar minden tekintetben jobb lenne a Semperit guminál. Mit vegyek Barátaim? Megköszönném egy pár hozzászóló segítségét! Előre is köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
G á b o r Elküldve Április14, 2010 Megoszt Elküldve Április14, 2010 Sziasztok! Van valakinek tapasztalat a Semperit speed life gumiról? egyik oldalon nagyon jó áron lehet most hozzájutni. 13500 ft akcióban. Ilyent gondoltam az autóra , de 2 emberrel beszéltem + egy jóképességű gumissal és arról akart meggyőzni, hogy egy nagy fos gumi. Ne vegyem meg , inkább vegyek Falken Ze 912-t mert az a frankó gumi. Ezt nem akarom elhinni, hogy a lágy Falken ami kopik mint a szar minden tekintetben jobb lenne a Semperit guminál. Mit vegyek Barátaim? Megköszönném egy pár hozzászóló segítségét! Előre is köszönöm! Én most vettem Pirelli P4 Cinturato-t 14.350,- Ft-ért. Ha meg nézed, még egy ezressel sem drágább és ez tesztgyőztes gumi volt az ADAC-nál ( http://www.startgumi.hu/pirelli/cinturato_p4/ , kicsit bővebb leírás: http://www.automotor.hu/index.php?apps=cikk&cikk=4200 ) Itt ( http://www.felnigumi.hu/ ) háromezerért házhoz hozták. Eddig csak jót olvastam róla, de én még nem tapasztaltam, mivel holnap rakatom fel. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Április14, 2010 Megoszt Elküldve Április14, 2010 Sziasztok! Van valakinek tapasztalat a Semperit speed life gumiról? egyik oldalon nagyon jó áron lehet most hozzájutni. 13500 ft akcióban. Ilyent gondoltam az autóra , de 2 emberrel beszéltem + egy jóképességű gumissal és arról akart meggyőzni, hogy egy nagy fos gumi. Ne vegyem meg , inkább vegyek Falken Ze 912-t mert az a frankó gumi. Ezt nem akarom elhinni, hogy a lágy Falken ami kopik mint a szar minden tekintetben jobb lenne a Semperit guminál. Mit vegyek Barátaim? Megköszönném egy pár hozzászóló segítségét! Előre is köszönöm! http://gumibiznisz.hu/20100301/adac-nyarigumi-teszt-2010/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Április14, 2010 Megoszt Elküldve Április14, 2010 Itt is elég jónak hozzák ki az Uniroyalt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
julien Elküldve Április14, 2010 Megoszt Elküldve Április14, 2010 Téli vs nyári vs 4 évszakos Link to comment Megosztás: More sharing options...
KGR Elküldve Április14, 2010 Megoszt Elküldve Április14, 2010 Sziasztok, Az lenne a kérdésem, hogy ti mennyire szoktátok fújni a gumikat? Én próbálom tartani magam ahhoz, ami a benzinsapka nyílásánál van matrica: 1,9 hátul, 2,2 elöl. (sedán kivitel) Link to comment Megosztás: More sharing options...
julien Elküldve Április14, 2010 Megoszt Elküldve Április14, 2010 Sziasztok, Az lenne a kérdésem, hogy ti mennyire szoktátok fújni a gumikat? Én próbálom tartani magam ahhoz, ami a benzinsapka nyílásánál van matrica: 1,9 hátul, 2,2 elöl. (sedán kivitel) én elölre,hátulra 2,2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Handbrake Elküldve Április15, 2010 Megoszt Elküldve Április15, 2010 Uniroyal RainExpert ma megérkezett. Holnap lesz a felapplikálása gépjárműre! Futárral 55 volt. 4 db 2010 gyártású Link to comment Megosztás: More sharing options...
KGR Elküldve Április15, 2010 Megoszt Elküldve Április15, 2010 én elölre,hátulra 2,2 Más valaki? Érvek esetleg? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április15, 2010 Megoszt Elküldve Április15, 2010 Más valaki? Érvek esetleg? :) 2.6 elöl-hátul a Coupén. Indok: viszonylag széles/alacsony profilú gumi van rajta, és az oldalfal illetve a felni védelme érdekében kicsit keményebbre illik fújni az ilyet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
KGR Elküldve Április15, 2010 Megoszt Elküldve Április15, 2010 2.6 elöl-hátul a Coupén. Indok: viszonylag széles/alacsony profilú gumi van rajta, és az oldalfal illetve a felni védelme érdekében kicsit keményebbre illik fújni az ilyet. Akkor pontosítok. :) 195/60 R15-ös gumikat sedan kivitelre milyen nyomásra illik felfújni? Kell egyáltalán az asszimetria elől és hátul? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április15, 2010 Megoszt Elküldve Április15, 2010 Én is fix 2,2-re szoktam fújni. A tanksapka fedelén rajta vannak a gyárilag ajánlott értékek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Április15, 2010 Megoszt Elküldve Április15, 2010 1-3 személyes használatnál elöl 2,2-t, hátul 1,9-et ad meg a gyár. Télen 1-2 tizeddel fölé ajánlatos fúvatni, de én nyáron is így használom: előre 2,4-et, hátulra 2,1-et szoktam tenni. Ennyi plusz kóros gumikopást (a középső részen) még nem okoz, kicsit közvetlenebb a kormányzás, mint laposan, és egy kicsit csökken a gördülési ellenállás is. Ráadásul előbb-utóbb minden kerékből szökik el egy kis levegő, úgyhogy ha valaki ritkábban ellenőrzi a nyomást, így tovább marad a gyári ajánlás közelében. Link to comment Megosztás: More sharing options...
KGR Elküldve Április15, 2010 Megoszt Elküldve Április15, 2010 1-3 személyes használatnál elöl 2,2-t, hátul 1,9-et ad meg a gyár. Télen 1-2 tizeddel fölé ajánlatos fúvatni, de én nyáron is így használom: előre 2,4-et, hátulra 2,1-et szoktam tenni. Ennyi plusz kóros gumikopást (a középső részen) még nem okoz, kicsit közvetlenebb a kormányzás, mint laposan, és egy kicsit csökken a gördülési ellenállás is. Ráadásul előbb-utóbb minden kerékből szökik el egy kis levegő, úgyhogy ha valaki ritkábban ellenőrzi a nyomást, így tovább marad a gyári ajánlás közelében. Köszönöm a választ! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Április16, 2010 Megoszt Elküldve Április16, 2010 Más valaki? Érvek esetleg? :) Ha még érdekes elöl 2,2, hátul 2. Ha üres a segge, akkor a 2 sok, látszik a felfekvésén. De én nem sokat megyek üresen, ezért 2. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Carpfish Elküldve Április19, 2010 Megoszt Elküldve Április19, 2010 Kumho Solus Gumit használ -é valaki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts