dsteel Elküldve Március23, 2010 Megoszt Elküldve Március23, 2010 http://kepfeltoltes.hu/thumb/100323/DSC033...ltoltes.hu_.jpg A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu Szépet vettem? :) olyan szép mint az új traktor ,csak nem olyan piros :D hát fesd be pirosra. 1ébként grat: szép Link to comment Megosztás: More sharing options...
tommirra Elküldve Március24, 2010 Megoszt Elküldve Március24, 2010 jó bolt volt. grat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Március24, 2010 Megoszt Elküldve Március24, 2010 Szép felni :D A gyári lemezcsavarokkal teszed fel gondolom... Én éppen kerékőrt vadászok az enyimhez, és sok helyen 2 félét adnak az asztrához, attól függően hogy gyári lemez vagy alu-e a felni. Azt tudom elképzelni hogy a gyári aluhoz hosszabb csavar kell ezek szerint... ami nekem eddig sem volt :) Mi van ha veszek bele egy alufelnihez való kerékőrt, ami mondjuk 5mm-el hosszabb mint a másik 3 bent lévő csavar? lehet hülye kérdés, de menet közben nem okozhat ez problémát? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Március24, 2010 Megoszt Elküldve Március24, 2010 firefox alatt igen érdekes a fórumra beírni...szerkeszteni pedig egyáltalán nem lehet...IE indít...csak így megy..:) Kicsit OFF, de Google Chrome-mal gond nélkül megy minden, próbáltad már? ON Link to comment Megosztás: More sharing options...
julien Elküldve Március24, 2010 Megoszt Elküldve Március24, 2010 Kicsit OFF, de Google Chrome-mal gond nélkül megy minden, próbáltad már? ON Google Chrome Rulez! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március24, 2010 Megoszt Elküldve Március24, 2010 Mi van ha veszek bele egy alufelnihez való kerékőrt, ami mondjuk 5mm-el hosszabb mint a másik 3 bent lévő csavar? lehet hülye kérdés, de menet közben nem okozhat ez problémát? De igen. Nekem egész a közelmúltig iszonyatosan rázott a téli autóm jobb első kereke, és nem jöttem rá mitől (többször, több helyen is ki lett centíroztatva, hibátlan), mígnem kiderült hogy az egyik kerékcsavar kb. 5mm-rel rövidebb volt mint a többi. Nem mértem meg hogy ez hány gramm különbséget jelentett, de kicserélve azt az egy csavart megszűnt a probléma. Link to comment Megosztás: More sharing options...
oggy Elküldve Március25, 2010 Megoszt Elküldve Március25, 2010 Szép felni :D A gyári lemezcsavarokkal teszed fel gondolom... Én éppen kerékőrt vadászok az enyimhez, és sok helyen 2 félét adnak az asztrához, attól függően hogy gyári lemez vagy alu-e a felni. Azt tudom elképzelni hogy a gyári aluhoz hosszabb csavar kell ezek szerint... ami nekem eddig sem volt :) Mi van ha veszek bele egy alufelnihez való kerékőrt, ami mondjuk 5mm-el hosszabb mint a másik 3 bent lévő csavar? lehet hülye kérdés, de menet közben nem okozhat ez problémát? Semmilyen problémát nem okozhat, mert nekem is egy hangyányit rövidebb a kerékőr csavarom (ami béjemvéjé) mint az alufelnihez kapott hosszú csavarok, és nem ráz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Március25, 2010 Megoszt Elküldve Március25, 2010 Most akkor nemtom mi legyen :) Szerintem a kettő közt amúgy nem 1-2mm különbség van, de ha a józan eszemre hallgatok akkor inkább veszek ugyanolyat mint a lemezfelnié, abból baj nem lehet. (ha csak nem az hogy mind a 16 csavar rövidebb lesz mint kellene) Link to comment Megosztás: More sharing options...
julien Elküldve Március25, 2010 Megoszt Elküldve Március25, 2010 ...Szépet vettem? :) olyan szép mint az új traktor ,csak nem olyan piros :D... Képet kérünk, képet akarunk a feltett felniről!!! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Március25, 2010 Megoszt Elküldve Március25, 2010 Kicsit OFF, de Google Chrome-mal gond nélkül megy minden, próbáltad már? ON a Chrome úgy néz ki eddig ok, csak ebben nincs magyar helyesírás ellenőrzés...azért is váltottam az explorer-ről, mert az egyik gépen egyfolytában azt játsza hogy helyre állítja a honlapot...és szinte alig lehet mit csinálni vele..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március25, 2010 Megoszt Elküldve Március25, 2010 Képet kérünk, képet akarunk a feltett felniről!!! :) A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu Nemvalamijóminőségűdehátilyettudatelom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nundee Elküldve Március25, 2010 Megoszt Elküldve Március25, 2010 Nemvalamijóminőségűdehátilyettudatelom :D Grat. a felnikhez, szerintem jól néz ki a gépeden, jó vásárt csináltál. OFF Mikor jársz legközelebb S.szentpéteren? Mert személyesen is megdícsérném! :) ON Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március25, 2010 Megoszt Elküldve Március25, 2010 Grat. a felnikhez, szerintem jól néz ki a gépeden, jó vásárt csináltál. OFF Mikor jársz legközelebb S.szentpéteren? Mert személyesen is megdícsérném! :D ON Húsvét. De Te honnan tudod ,hogy péteri vagyok? ;) De NE OFF -k itt. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zoli0524 Elküldve Március25, 2010 Megoszt Elküldve Március25, 2010 Sziasztok! Szerintetek egy astra G coupén 195-50-15-ös gumi hogy festene? Link to comment Megosztás: More sharing options...
julien Elküldve Március25, 2010 Megoszt Elküldve Március25, 2010 Nemvalamijóminőségűdehátilyettudatelom :D Nagyon baba! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Március25, 2010 Megoszt Elküldve Március25, 2010 Sziasztok! Szerintetek egy astra G coupén 195-50-15-ös gumi hogy festene? elég Xarul... :D mostmár csak az hiányzik 14 es tegyél rá :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március25, 2010 Megoszt Elküldve Március25, 2010 elég Xarul... ;) mostmár csak az hiányzik 14 es tegyél rá :) Nem felnit mondott csak gumit! :D Ha szó szerint nézzük akkor úgy kell elképzelni,hogy egy Astra G Coupe tetejére rárakunk egy 195/50/15-ös gumit ami éppen fest. A kérdés az,hogy hogy fest ez a gumi! 1.Úgy mint Dali. 2.Szebben mint Picasso 3.kb. mint Monet 4Úgy mint én. 5.Úgy mint egy 185/65/15-ös gumi 6.Rosszabbul mint egy 205/50/17-es gumi Link to comment Megosztás: More sharing options...
oggy Elküldve Március26, 2010 Megoszt Elküldve Március26, 2010 Na tegnap feltettem a nyári kerekeket.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Március26, 2010 Megoszt Elküldve Március26, 2010 Sziasztok! Szerintetek egy astra G coupén 195-50-15-ös gumi hogy festene? Váltóméretet keress rá, a fenti nem az... Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Március26, 2010 Megoszt Elküldve Március26, 2010 Nemvalamijóminőségűdehátilyettudatelom :D Grat, télleg szép. Majd jönnek a kutyeszok meg a macskeszok oszt hugyosbokrot csinálnak belőle :) (ne úgy legyen!) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március26, 2010 Megoszt Elküldve Március26, 2010 Sziasztok! Szerintetek egy astra G coupén 195-50-15-ös gumi hogy festene? Nagyon kicsi az a kerék... Rosszul is nézne ki, meg nem is váltóméret, szóval nagyon sokat csalna az órád. @Qpack: 14"-es nem megy rá (hacsak nem 1.6-os az a Coupé, bár már annak is 15"-ös volt a gyárija), nem fér fel a 280-as fékre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Március26, 2010 Megoszt Elküldve Március26, 2010 Nagyon kicsi az a kerék... Rosszul is nézne ki, meg nem is váltóméret, szóval nagyon sokat csalna az órád. @Qpack: 14"-es nem megy rá (hacsak nem 1.6-os az a Coupé, bár már annak is 15"-ös volt a gyárija), nem fér fel a 280-as fékre. tudom...de ha ez már eszébe jutott, akkor ez lehetne a következő 5let.... :D hiszen megvesz egy Coupét de gumira gyári méretben már lehet nem futja... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
julien Elküldve Március26, 2010 Megoszt Elküldve Március26, 2010 Na tegnap feltettem a nyári kerekeket és végre eltűnt az a rohadt morgás! Megvolt az oka is mert ahogy gurítottam a csaphoz lemosni a bal első kereket egy drót állt bele a tenyerembe a gumi belső pereméből! Szálszakadásos az a gumi! :) Mikor megláttam igencsak becsúszott a sportszelet!! Mondjuk nem mai gyerekek már, mert a kis háromszögecske ott van a gyártási év előtt, tehát még az előző évezredben készültek. De most mennek a kukába! Egyébként jól bírták, 3 telet kihúztam velük. Csak 3 telet bírtak? Mennyit futott? Milyen márka? Szerencséd van hogy nem lett durr defekt, most egy köszönömöt tessék elrebegni ahol senki se lát :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
oggy Elküldve Március26, 2010 Megoszt Elküldve Március26, 2010 Csak 3 telet bírtak? Mennyit futott? Milyen márka? Szerencséd van hogy nem lett durr defekt, most egy köszönömöt tessék elrebegni ahol senki se lát :) Igen Csak ennyit bírtak ezek a Jó Semperitek, de azért mert nem újak voltak a beszerzéskor. Különben meg ezeket a sorokat már erősen a földhöz tapadva Mekka irányába írom! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Március26, 2010 Megoszt Elküldve Március26, 2010 Na tegnap feltettem a nyári kerekeket és végre eltűnt az a rohadt morgás! Megvolt az oka is mert ahogy gurítottam a csaphoz lemosni a bal első kereket egy drót állt bele a tenyerembe a gumi belső pereméből! Szálszakadásos az a gumi! :) Mikor megláttam igencsak becsúszott a sportszelet!! Mondjuk nem mai gyerekek már, mert a kis háromszögecske ott van a gyártási év előtt, tehát még az előző évezredben készültek. De most mennek a kukába! Egyébként jól bírták, 3 telet kihúztam velük. Ajándékba kaptad azokat a gumikat? 6-7 éves gumit szakember nem árul. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts