dremu Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 Ez a felnim ami a képen van! 17-s /40-s gumival nos azt mondták hogy szétverem az egész autót vele a kocsin 5 éve rajta van!!! Én most vettem (a kocsit) vigyázok a kátyúra Ja és Sport (piros) rugók vannak ugye a gyári helyet! Szerintetek is nagyon gáz a 17-s kerék???????? Köszi :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 Szia Dremu! Szerintem önmagában a 17" -os kerék nem gáz hanem szép!! :wink: Együtt egy felkeményített futóművel viszont már nem tartom annyira okos választásnak! Főleg ha pesti vagyol, vagy ha sokat jársz vele xar utakon! Szóval én arra biztatnálak, csak télleg jó utakon menjél vele százzal - gázzal! A kátyukat, meg a nagy döccöket meg kerüld! ...bár nekem, a kombi Astrámra se ajánlotta senki igazából, hogy a 195, 15" gumiban nagyon pereset(50) vegyek! .( Link to comment Megosztás: More sharing options...
dremu Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 Szia! Köszi a választ! Nem vagyok Pesti (békés megye) de itt is van luk!!! (nálatok is?) Érdekes! Nagyjábol tudom kerülni a lukakat! De az autó érzi a rossz utat meg persze én is rendesen! Már megszoktam csak mások mondták hogy a gömb támaszt meg a felfüggesztést szétevrem vele! (szerintem ha gyári kerékkel megyek bele egy 20 cm-es lukba azt is szétvégja meg a 17-est is) Hi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 Ha odamenyek hozzád, és kajakra nyomítok egyet az orcádba??? Az ugyanaz mntha odamenyek orcádra teszem a kezem, és meglöklek tiszta erőbül??? :D :P :D vágod?? :smt048 ...nem vagyok ám verekedős ha engem nem bántanak!! ..csak vicc volt, meg a példa kedvéért.... :oops: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 Szia! Köszi a választ! Nem vagyok Pesti (békés megye) de itt is van luk!!! (nálatok is?) Érdekes! Nagyjábol tudom kerülni a lukakat! De az autó érzi a rossz utat meg persze én is rendesen! Már megszoktam csak mások mondták hogy a gömb támaszt meg a felfüggesztést szétevrem vele! (szerintem ha gyári kerékkel megyek bele egy 20 cm-es lukba azt is szétvégja meg a 17-est is) Hi :D Hidd el, hogy nem ugyanaz. Ezeket nem a magyar utakra, hanem mondjuk a német (nyugat) régióra tervezték.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
dremu Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 Béke! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dremu Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 Azt a felnire vagy az autóra irtad? (felni mi!) Azért remélem nem adja be a kulcsot! Olyan hamar!!! :D Még autókázni akarok sokáig! :P :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 Szóval a lényeg, hogy egy lágyabb hangolású futómű azért a szar utakat jobban tolerálja, a keményebb meg hamarabb tönkre megy...kb. annyival amennyivel keményebb! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dremu Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 hmmmmm..... Mit tegyek? A tudok valamit tenni? :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dremu Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 Olyan gáz ez !! A szar utakba FRANCBA!!!!! Nem is kéne a súly adót befizetnem mi a fakkernak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
dremu Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 Veszek egy k.... nagy aszfaltozó gépet és leaszfaltozom az egész otszágot!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 Gyüjtsél pénzet..a futómű felújításra! Amúgy annyira vészesen nem következik be az a tönkremenés.. :roll: (jajj de cépen magyarosan fogalmazok!) Ha neked szép, meg jó így használni, élvezed, hogy ilyen a járgányod hát puff neki! Szarjad le!! :D Ha tudatosan óvatosabban mész..akkor azért így is sokáig fogja az sztem húzni! ...és még veseköved se lesz! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
dremu Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 Mindjárt bíztatóbban hangzik! 8) (Ha megkérdezhetem mennyibe van egy ilyen SERVICE? Ha tudod véletlen) :P :D :D :D :D :lol: OPEL :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 Sajna ebben nem tudok segíteni, Uhuhu kollega tud inkább árakat, meg azt is, hogy mi szokott ilyen esetekben leginkább elhasználódni, tönkremenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dremu Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 Uhuhu hallod segélykiáltásomat!!!!!!!! :D :P :D :D (ha olvasod akkor kérlek mond L hogy mire figyeljek? Mit nézzek?) :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :) :D :D :D :D :D :D :D ;) ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 Miffan bammeg! Amőbázol magadba?? Hee? :D :smt032 Link to comment Megosztás: More sharing options...
dremu Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 Ki akartam egy UH feliratot rakni! Mint látod tök jó lett nem???? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 Hát szakaggyak meg ha lotok én ebbül UHHUHU -t! :roll: :shock: :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 :D:D.......:P:D :D:D.......:D:D :D:D.......:D:D :lol::D.......:lol::D :lol::D.......:lol::D :D:D.......:D:D :lol::D.......:lol::D :lol::D.......:lol::D :lol::D.......:lol::D :lol::D.......:):D :D:D.......:D:D :D:D:D:D:D:D :D:D.......:D:D :D:D:D:D:D:D :D:D.......;):D ;):D:D:D:D:D ;):D.......;):D ;):D:D:D:D:D ;):D.......;):D ;):D:D:D:D:D ;):D:D:D:D:D ;):D.......;):D ;):D:D:D:D:D ;):D.......;):D ;):D:D:D:D:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dremu Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 Ez tudod olyan kép amit bandzsítva 5 percig kell nézni és ugy lehet látni az Uh-feliratot! :D :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 Dzsönörűűűű! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dremu Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 Nem ér teló!!!!! (biztos csalt!) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dremu Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 Lehet egy jpeg! :D :P :D :D :D Teló te mit mondAsz a felnire he? Mehet Disznót vágni a haveromék vagy mennyek biciglivel? :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 Nem ér teló!!!!! (biztos csalt!) Kicsit elcsúszott a vége, de a végén már nekem is gülüzött a szemem.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 Lehet egy jpeg! :D :P :D :D :D Teló te mit mondAsz a felnire he? Mehet Disznót vágni a haveromék vagy mennyek biciglivel? :oops: Nem csalás, nem ámítás :wink: Felni kérdéshez bevallom őszintén nem nagyon értek, meg nincs nagyon tapasztalatom. Nekem gyáriak a nyáriak... :wink: és a téliek is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts