atom Elküldve Július2, 2009 Megoszt Elküldve Július2, 2009 MAK R-Action felnire nagyon hasonlit.... de nézd meg a dotz daytona felnit,az ezüstöt,nekem az van fent,nagyon jól mutat:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Robz Elküldve Július2, 2009 Megoszt Elküldve Július2, 2009 MAK R-Action felnire nagyon hasonlit.... Még erre hajaz legjobban, de ez 5 lyukú... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Július2, 2009 Megoszt Elküldve Július2, 2009 hy akkor a g astra alá befér akár a 205/40R19 is ? Hát az attól függ! <_< Az autót nézeget(tet)ni akarod (értsd kiállítani) vagy használni? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Július3, 2009 Megoszt Elküldve Július3, 2009 Még erre hajaz legjobban, de ez 5 lyukú... az mindegy,kérheted ezzel is,azzal is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Július3, 2009 Megoszt Elküldve Július3, 2009 hy akkor a g astra alá befér akár a 205/40R19 is ? szerintem nem,át kell alakitani kerékjárati ivet,hátsó sárvédőt szélesiteni,ráadásul akkora a futófelület,hogy aligfog menni a kocsi,és a nyomvájúba megizzadsz hogy uton tartsd.....<_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Robz Elküldve Július3, 2009 Megoszt Elküldve Július3, 2009 szerintem nem,át kell alakitani kerékjárati ivet,hátsó sárvédőt szélesiteni,ráadásul akkora a futófelület,hogy aligfog menni a kocsi,és a nyomvájúba megizzadsz hogy uton tartsd.....<_< Valami ilyen lenne a 19" Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Július4, 2009 Megoszt Elküldve Július4, 2009 Valami ilyen lenne a 19" http://kepfeltoltes.hu/090703/19col_vect_w...ltoltes.hu_.jpg Magyar utakon 2 hetet sem adok neki... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Július4, 2009 Megoszt Elküldve Július4, 2009 Magyar utakon 2 hetet sem adok neki... <_< jaja,és a futóműnek sem,a csapágyakra is sokkal nagyobb terhelés jut,mint minden másra.... Jól mutat,és ennyi... amugy én nem vagyok eldobódva tőle,nem egy szép felni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július4, 2009 Megoszt Elküldve Július4, 2009 Magyar utakon 2 hetet sem adok neki... <_< meg lehet tanulni a magyar utakon is használni 17.18 as kerekeket használni, sőt ültetett autóval közlekedni is. nekem mindegyik autóm ültetve volt, és sose csaptam oda egyiketse... külön odafigyelést igényel, és lehet használni... az Astra F be 60E km Az arany Coupéba 50E-t tettünk bele ketten, a kékbe meg majdnem 30E-t tettem bele, és mindegyiken kf felni + ültetés volt... http://picasaweb.google.hu/lh/photo/tjjlc9...feat=directlink Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Július4, 2009 Megoszt Elküldve Július4, 2009 meg lehet tanulni a magyar utakon is használni 17.18 as kerekeket használni, sőt ültetett autóval közlekedni is. nekem mindegyik autóm ültetve volt, és sose csaptam oda egyiketse... külön odafigyelést igényel, és lehet használni... az Astra F be 60E km Az arany Coupéba 50E-t tettünk bele ketten, a kékbe meg majdnem 30E-t tettem bele, és mindegyiken kf felni + ültetés volt... http://picasaweb.google.hu/lh/photo/tjjlc9...feat=directlink Igazad lehet, odafigyeléssel használva esetleg megóvható a gép, de szerintem aránytalanul nagy az az odafigyelés, főleg itt, vidéken. Ha ne adj' Isten aszfalt nélküli :) , hepehupás utcában laksz, az udvarból sem lehetne egy ilyen géppel kigurulni... Elismerem, hogy jól mutatnak a nagyobb felnik, de fenntartom, hogy ezek nem Magyarországra valók, és nem elsősorban az userek hibájából... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Július4, 2009 Megoszt Elküldve Július4, 2009 meg lehet tanulni a magyar utakon is használni 17.18 as kerekeket használni, sőt ültetett autóval közlekedni is. nekem mindegyik autóm ültetve volt, és sose csaptam oda egyiketse... külön odafigyelést igényel, és lehet használni... az Astra F be 60E km Az arany Coupéba 50E-t tettünk bele ketten, a kékbe meg majdnem 30E-t tettem bele, és mindegyiken kf felni + ültetés volt... http://picasaweb.google.hu/lh/photo/tjjlc9...feat=directlink enyém sem magasabb:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
atis251 Elküldve Július12, 2009 Megoszt Elküldve Július12, 2009 Sziasztok! Az lenne a kérdésem,hogy az astrára feltehető e a 205 55R16-os gumi vagy csak a 205 50 R16-os fér el minden gond nélkül. Esetleg megoldás még a 195 55 R16 os gumi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nundee Elküldve Július12, 2009 Megoszt Elküldve Július12, 2009 Sziasztok! Az lenne a kérdésem,hogy az astrára feltehető e a 205 55R16-os gumi vagy csak a 205 50 R16-os fér el minden gond nélkül. Esetleg megoldás még a 195 55 R16 os gumi? Szia! Befér gond nélkül a 205/55 R16-os is, csak valamennyit csalni fog az órád. A /50-es a hivatalos váltóméret ebben az átmérőben és szélességben. Ajánlom ezt az oldalt, itt kalkulálhatsz további méreteket: http://www.astraownersclub.com/tyresize.php Link to comment Megosztás: More sharing options...
atis251 Elküldve Július12, 2009 Megoszt Elküldve Július12, 2009 [szia! Nagyon köszönöm a választ!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Július13, 2009 Megoszt Elküldve Július13, 2009 [szia! Nagyon köszönöm a választ!! Már többen írták itt korábban hogy nem fér be a /55-ös........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Július13, 2009 Megoszt Elküldve Július13, 2009 Már többen írták itt korábban hogy nem fér be a /55-ös........ Elvileg elférhet, de ez ugye függ a használt felni ET számától is, mert ha /55 és 38-nál kisebb az ET, akkor már esélyes, hogy beér. Nekem 205/50R17 simán beért hátul teleülve egyenes úton is, de nekem 35 az ET. Most a /40 már nem akar közelébe sem kerülni, pedig picike ültetés is lett rajta eszközölve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nundee Elküldve Július13, 2009 Megoszt Elküldve Július13, 2009 Elvileg elférhet, de ez ugye függ a használt felni ET számától is, mert ha /55 és 38-nál kisebb az ET, akkor már esélyes, hogy beér. Nekem 205/50R17 simán beért hátul teleülve egyenes úton is, de nekem 35 az ET. Most a /40 már nem akar közelébe sem kerülni, pedig picike ültetés is lett rajta eszközölve. Igazad van, az ET-ről el is felejtkeztem. Maradi módon csak a 46-osban gondolkodtam. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Július14, 2009 Megoszt Elküldve Július14, 2009 Igazad van, az ET-ről el is felejtkeztem. Maradi módon csak a 46-osban gondolkodtam. :) Az Astra ET-je 49. Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Július14, 2009 Megoszt Elküldve Július14, 2009 Az Astra ET-je 49. Mármint a gyári :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Július14, 2009 Megoszt Elküldve Július14, 2009 Mármint a gyári :) Alapból ebből indulunk ki, nem? :( Az eltérő ET a felni szélességéből adódik! Itt egy kis magyarázat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Július14, 2009 Megoszt Elküldve Július14, 2009 Alapból ebből indulunk ki, nem? :P Az eltérő ET a felni szélességéből adódik! Itt egy kis magyarázat! Ezzel vitatkoznék :hiya: Csak mert jó móka :( Teljesen más J számú azaz szélességű két felninek is lehet ugyanaz az ET száma, de nyílván nem egyformán fognak mégsem elférni, a szélesebb pontosan a szélesség különbség felével fog kintebb lógni. Ugyanakkor ugyanolyan J széles de eltérő ET számú felnik sem egyformán lógnak ki, itt pedig a kisebb ET számú lesz kintebb az ET számok különbségével. A full eltérőt meg hagyjuk (más ET más J), ott keményen kell számolni, én tudom :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Július14, 2009 Megoszt Elküldve Július14, 2009 Ezzel vitatkoznék :lol: Csak mert jó móka :hiya: Teljesen más J számú azaz szélességű két felninek is lehet ugyanaz az ET száma, de nyílván nem egyformán fognak mégsem elférni, a szélesebb pontosan a szélesség különbség felével fog kintebb lógni. Ugyanakkor ugyanolyan J széles de eltérő ET számú felnik sem egyformán lógnak ki, itt pedig a kisebb ET számú lesz kintebb az ET számok különbségével. A full eltérőt meg hagyjuk (más ET más J), ott keményen kell számolni, én tudom :P NYERTÉL!!!!! :( :) (Lehet, hogy gumis műhelyben dolgozol?!) Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Július14, 2009 Megoszt Elküldve Július14, 2009 NYERTÉL!!!!! :( :) (Lehet, hogy gumis műhelyben dolgozol?!) Nem, csak kicsit sokat kellett utánanézni meg számolgatni, hogy milyen gumival fér el elől 2 hátul 1cm ültetéssel a 7,5Jx17" ET35 :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Július14, 2009 Megoszt Elküldve Július14, 2009 meg persze hogy egyáltalán elfér e :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nundee Elküldve Július14, 2009 Megoszt Elküldve Július14, 2009 Az Astra ET-je 49. Szórom a homokot a fejemre...:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts