Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Van nekem egy garnitura 15" alufelnim.

Csak nem tudom hogy nem gáz e felrakni egy majd nem új autóra??

Régi fajta opel vectrán volt ugy nevezett hálos vagy mi.

Képet nem tudok feltenni sajnos

Elküldve
Van nekem egy garnitura 15" alufelnim.

Csak nem tudom hogy nem gáz e felrakni egy majd nem új autóra??

Régi fajta opel vectrán volt ugy nevezett hálos vagy mi.

Képet nem tudok feltenni sajnos

Valami ilyesmi lehet, nem? Nekem is volt ilyen a Vectra A GLS Diamondom-on és nagyon tetszett.

377238_1207522685_mini.JPG

Elküldve
Hali!

Tudna nekem valaki abban segíteni hogy az alufelnin mit jelent az h 6J 6,5J stb vagy hogyan lehet azt megállapítani egy felnin????

Szerintem a szélessége zollban, de majd megmondják.

Elküldve
Szerintem a szélessége zollban, de majd megmondják.

Igen, a szélességet adja meg zoll-ban a J pedig a felniperem kialakítását mutatja meg !

Most aztán jól megmondtam ! :blush: :lol:

Elküldve

Mi a véleményetek ezekröl a kerékőrökröl?

Van valakinek valami tapasztalata mennyire biztonságos,használ valaki ilyet?

Milyen menet van a kerékagyon tudja valaki,mármint hogy hányas?(kerék felfogato csavar)

Elküldve
Mi a véleményetek ezekröl a kerékőrökröl?

Van valakinek valami tapasztalata mennyire biztonságos,használ valaki ilyet?

Milyen menet van a kerékagyon tudja valaki,mármint hogy hányas?(kerék felfogato csavar)

Tibi!

A kerékőr nem rossz találmány, mert ha ezzel szembesül a tolvaj, akkor

1- keres egy olyan autót, amelyiken nincsenek ilyenek, tehát könnyebb ellopni a kerekeket,

2- elviszi a komplett autót :blush:

A kerékagyban- ha jól emlékszem, de majd javít valaki, ha nem - M12X1,5-es menet van.

Elküldve
Tibi!

A kerékőr nem rossz találmány, mert ha ezzel szembesül a tolvaj, akkor

1- keres egy olyan autót, amelyiken nincsenek ilyenek, tehát könnyebb ellopni a kerekeket,

2- elviszi a komplett autót :lol:

A kerékagyban- ha jól emlékszem, de majd javít valaki, ha nem - M12X1,5-es menet van.

Egyetértek, nem haszontalan dolog, nem egy nagy befektetés. A tolvaj a kevésbé macerás ügyeket keresi, ha szerencséd van, odébbáll és keres egy teljesen védtelen gépet (vagy nyomot hagy a dukkón :blush: ). Persze, csodák nincsenek, de Te legalább megtetted, ami Tőled tellt. :)

• 4 weeks later...
Elküldve

Sziasztok!

A véleményeteket szeretném kérni, hogy a Firestone firehawk 702-es gumiről mi a tapasztalat, vélemény. Pozitív és negatív tapasztalatot is egyaránt várok!

Elküldve

Üdv, érdekelne hogy sok helyen úgy olvasom hogy 205/50-es gumihoz 7 széles felni megy max, és elvileg 7 coll széles felni kell az astra g alá, viszont sok oldal árul 7,5 felniket et 38-al astra g-hez, többek közt vettem én is egyet, és most szeretnék venni hozzá 205/50 r16-os gumikat, amik elvileg váltomérete,

kérdés: jó lessz a felnimhez akkor a 205/50 r16 -os gumi?

Köszi, boti.

ui: mi a véleményetek a falken fk452-es gumiról, nyári?

Elküldve
Üdv, érdekelne hogy sok helyen úgy olvasom hogy 205/50-es gumihoz 7 széles felni megy max, és elvileg 7 coll széles felni kell az astra g alá, viszont sok oldal árul 7,5 felniket et 38-al astra g-hez, többek közt vettem én is egyet, és most szeretnék venni hozzá 205/50 r16-os gumikat, amik elvileg váltomérete,

kérdés: jó lessz a felnimhez akkor a 205/50 r16 -os gumi?

Köszi, boti.

ui: mi a véleményetek a falken fk452-es gumiról, nyári?

Jó lesz a 7,5-es ET38-as felni.Nekem ZE-512-s falken van nedves úton sztem csuszkál,de szárazon elég jó(persze nem continental)

Elküldve

Elcserélném 4db alufelnimet "alufelnire"ugyan igy néz ki mint ami a képen látható csak annyi kis külömbséggel hogy az enyém teljesen ezüst szinű.4X100-as eredeti GM 15"-os nagyon szép állapotuak.

Nekem az a helyzet hogy nem annyira jön be nem tudom hogy mutatna, ezért inkább elcserélném ha kell természetesen rá is fizetek.

Elküldve
Elcserélném 4db alufelnimet "alufelnire"ugyan igy néz ki mint ami a képen látható csak annyi kis külömbséggel hogy az enyém teljesen ezüst szinű.4X100-as eredeti GM 15"-os nagyon szép állapotuak.

Nekem az a helyzet hogy nem annyira jön be nem tudom hogy mutatna, ezért inkább elcserélném ha kell természetesen rá is fizetek.

De hol a kép? :huh: vagy csak én nem látom ??? :)

Elküldve

Sziasztok eladó 4 darab stilautó felni 16" 4*100/4*108 gumival (205/50 kettő jó 2 kopottabb de idénre bőven jó) centirozva központosító gyűrüvel csavarokkal kerékőrrel!!! SOS méretváltás miatt . Jelenleg G Astrán van. 55000 Klubtagnak 50000., csak a kerékőr 8000 pénz meg az imbuszos csavarok se ocsók. front rész polírozva és a perem is polír.

tel : 06302512107

Elküldve

Az lenne a kérdésem, hogy Corsa c -hez felrakható e 205 / 60 / 13 gumi ET 35 -ös alufelnre...??

Jelenleg ezen a felnin 175 / 60 /13 gumi van, minden gond nélkül....

Elküldve
Az lenne a kérdésem, hogy Corsa c -hez felrakható e 205 / 60 / 13 gumi ET 35 -ös alufelnre...??

Jelenleg ezen a felnin 175 / 60 /13 gumi van, minden gond nélkül....

Hát nem ajánlott........átmérőkülönbség: 6,67% azaz +36mm ;)

Elküldve
Hát nem ajánlott........átmérőkülönbség: 6,67% azaz +36mm ;)

Elnézést, az eredeti méret 175 / 70 / R13!!

A kalkulátor szerint váltóméret, az abroncs átmérőkülönbség 1mm fog változni (575mm -ről 576mm -re) , a sebességmutató 100km/h sebességnél 100km/h fog mutatni, de hasonló a helyzet a 195/65/13 -nál!

Engem az érdekelne, hogy befér -e, gond nélkül tud fordulni a kerék??

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.