I_S Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 Nem tudom, hogy nekem e, de ha igen, akkor: Ide katt Link to comment Megosztás: More sharing options...
szaby Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 Van nekem egy garnitura 15" alufelnim. Csak nem tudom hogy nem gáz e felrakni egy majd nem új autóra?? Régi fajta opel vectrán volt ugy nevezett hálos vagy mi. Képet nem tudok feltenni sajnos Link to comment Megosztás: More sharing options...
julien Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 Van nekem egy garnitura 15" alufelnim. Csak nem tudom hogy nem gáz e felrakni egy majd nem új autóra?? Régi fajta opel vectrán volt ugy nevezett hálos vagy mi. Képet nem tudok feltenni sajnos Valami ilyesmi lehet, nem? Nekem is volt ilyen a Vectra A GLS Diamondom-on és nagyon tetszett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szaby Elküldve Február12, 2009 Megoszt Elküldve Február12, 2009 (edited) Valami ilyesmi lehet, nem? Nekem is volt ilyen a Vectra A GLS Diamondom-on és nagyon tetszett. [ig]http://apronet.hu/users/3/7/7/238/377238_1207522685_mini.JPG Igen ez az csak az enyém teljesen ezüst szinü. Nem tudom hogy mutat majd az astrán? Módosítva Február12, 2009 : uhuhu képpel nem idézünk.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gáborzeg Elküldve Február15, 2009 Megoszt Elküldve Február15, 2009 Hali! Tudna nekem valaki abban segíteni hogy az alufelnin mit jelent az h 6J 6,5J stb vagy hogyan lehet azt megállapítani egy felnin???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Február15, 2009 Megoszt Elküldve Február15, 2009 Hali! Tudna nekem valaki abban segíteni hogy az alufelnin mit jelent az h 6J 6,5J stb vagy hogyan lehet azt megállapítani egy felnin???? Szerintem a szélessége zollban, de majd megmondják. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opelaner Elküldve Február15, 2009 Megoszt Elküldve Február15, 2009 Szerintem a szélessége zollban, de majd megmondják. Igen, a szélességet adja meg zoll-ban a J pedig a felniperem kialakítását mutatja meg ! Most aztán jól megmondtam ! :blush: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tibi(1) Elküldve Február15, 2009 Megoszt Elküldve Február15, 2009 Mi a véleményetek ezekröl a kerékőrökröl? Van valakinek valami tapasztalata mennyire biztonságos,használ valaki ilyet? Milyen menet van a kerékagyon tudja valaki,mármint hogy hányas?(kerék felfogato csavar) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Február15, 2009 Megoszt Elküldve Február15, 2009 Hali! Tudna nekem valaki abban segíteni hogy az alufelnin mit jelent az h 6J 6,5J stb vagy hogyan lehet azt megállapítani egy felnin???? Gumi-felni párosítás Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Február15, 2009 Megoszt Elküldve Február15, 2009 Gumi-felni párosítás Ez csak irányadó, de nem megy szélsőségekig. szóval nem minden mérte van benne az adott felniszélességhez, ami még simán rámegy az adott kerékre. Viszont irányadónak tökéletes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opelaner Elküldve Február15, 2009 Megoszt Elküldve Február15, 2009 Mi a véleményetek ezekröl a kerékőrökröl? Van valakinek valami tapasztalata mennyire biztonságos,használ valaki ilyet? Milyen menet van a kerékagyon tudja valaki,mármint hogy hányas?(kerék felfogato csavar) Tibi! A kerékőr nem rossz találmány, mert ha ezzel szembesül a tolvaj, akkor 1- keres egy olyan autót, amelyiken nincsenek ilyenek, tehát könnyebb ellopni a kerekeket, 2- elviszi a komplett autót :blush: A kerékagyban- ha jól emlékszem, de majd javít valaki, ha nem - M12X1,5-es menet van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Február15, 2009 Megoszt Elküldve Február15, 2009 Tibi! A kerékőr nem rossz találmány, mert ha ezzel szembesül a tolvaj, akkor 1- keres egy olyan autót, amelyiken nincsenek ilyenek, tehát könnyebb ellopni a kerekeket, 2- elviszi a komplett autót :lol: A kerékagyban- ha jól emlékszem, de majd javít valaki, ha nem - M12X1,5-es menet van. Egyetértek, nem haszontalan dolog, nem egy nagy befektetés. A tolvaj a kevésbé macerás ügyeket keresi, ha szerencséd van, odébbáll és keres egy teljesen védtelen gépet (vagy nyomot hagy a dukkón :blush: ). Persze, csodák nincsenek, de Te legalább megtetted, ami Tőled tellt. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pinocchio Elküldve Március10, 2009 Megoszt Elküldve Március10, 2009 Sziasztok! A véleményeteket szeretném kérni, hogy a Firestone firehawk 702-es gumiről mi a tapasztalat, vélemény. Pozitív és negatív tapasztalatot is egyaránt várok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flex! Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 Üdv, érdekelne hogy sok helyen úgy olvasom hogy 205/50-es gumihoz 7 széles felni megy max, és elvileg 7 coll széles felni kell az astra g alá, viszont sok oldal árul 7,5 felniket et 38-al astra g-hez, többek közt vettem én is egyet, és most szeretnék venni hozzá 205/50 r16-os gumikat, amik elvileg váltomérete, kérdés: jó lessz a felnimhez akkor a 205/50 r16 -os gumi? Köszi, boti. ui: mi a véleményetek a falken fk452-es gumiról, nyári? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dom Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 Üdv, érdekelne hogy sok helyen úgy olvasom hogy 205/50-es gumihoz 7 széles felni megy max, és elvileg 7 coll széles felni kell az astra g alá, viszont sok oldal árul 7,5 felniket et 38-al astra g-hez, többek közt vettem én is egyet, és most szeretnék venni hozzá 205/50 r16-os gumikat, amik elvileg váltomérete, kérdés: jó lessz a felnimhez akkor a 205/50 r16 -os gumi? Köszi, boti. ui: mi a véleményetek a falken fk452-es gumiról, nyári? Jó lesz a 7,5-es ET38-as felni.Nekem ZE-512-s falken van nedves úton sztem csuszkál,de szárazon elég jó(persze nem continental) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szaby Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 Elcserélném 4db alufelnimet "alufelnire"ugyan igy néz ki mint ami a képen látható csak annyi kis külömbséggel hogy az enyém teljesen ezüst szinű.4X100-as eredeti GM 15"-os nagyon szép állapotuak. Nekem az a helyzet hogy nem annyira jön be nem tudom hogy mutatna, ezért inkább elcserélném ha kell természetesen rá is fizetek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
koko0707 Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 Elcserélném 4db alufelnimet "alufelnire"ugyan igy néz ki mint ami a képen látható csak annyi kis külömbséggel hogy az enyém teljesen ezüst szinű.4X100-as eredeti GM 15"-os nagyon szép állapotuak. Nekem az a helyzet hogy nem annyira jön be nem tudom hogy mutatna, ezért inkább elcserélném ha kell természetesen rá is fizetek. De hol a kép? :huh: vagy csak én nem látom ??? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
urbanjozsi Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 De hol a kép? :huh: vagy csak én nem látom ??? :) Gondold hozzá :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szaby Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 Gondold hozzá :huh: Valamiért nem tudok képet feltölteni de egy oldalt vissza olvastok és meglátjátok melyikre gondolok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
urbanjozsi Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 Valamiért nem tudok képet feltölteni de egy oldalt vissza olvastok és meglátjátok melyikre gondolok. Ehez hasonló :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szaby Elküldve Március18, 2009 Megoszt Elküldve Március18, 2009 Ehez hasonló :huh: Igen ehhez hasonló. Csere esetleg érdekel valakit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kardos Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 Sziasztok eladó 4 darab stilautó felni 16" 4*100/4*108 gumival (205/50 kettő jó 2 kopottabb de idénre bőven jó) centirozva központosító gyűrüvel csavarokkal kerékőrrel!!! SOS méretváltás miatt . Jelenleg G Astrán van. 55000 Klubtagnak 50000., csak a kerékőr 8000 pénz meg az imbuszos csavarok se ocsók. front rész polírozva és a perem is polír. tel : 06302512107 Link to comment Megosztás: More sharing options...
ROLÓ Elküldve Március20, 2009 Megoszt Elküldve Március20, 2009 Az lenne a kérdésem, hogy Corsa c -hez felrakható e 205 / 60 / 13 gumi ET 35 -ös alufelnre...?? Jelenleg ezen a felnin 175 / 60 /13 gumi van, minden gond nélkül.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
urbanjozsi Elküldve Március20, 2009 Megoszt Elküldve Március20, 2009 Az lenne a kérdésem, hogy Corsa c -hez felrakható e 205 / 60 / 13 gumi ET 35 -ös alufelnre...?? Jelenleg ezen a felnin 175 / 60 /13 gumi van, minden gond nélkül.... Hát nem ajánlott........átmérőkülönbség: 6,67% azaz +36mm ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ROLÓ Elküldve Március21, 2009 Megoszt Elküldve Március21, 2009 Hát nem ajánlott........átmérőkülönbség: 6,67% azaz +36mm ;) Elnézést, az eredeti méret 175 / 70 / R13!! A kalkulátor szerint váltóméret, az abroncs átmérőkülönbség 1mm fog változni (575mm -ről 576mm -re) , a sebességmutató 100km/h sebességnél 100km/h fog mutatni, de hasonló a helyzet a 195/65/13 -nál! Engem az érdekelne, hogy befér -e, gond nélkül tud fordulni a kerék?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts