Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
És mennyi az a bizonyos közeli ET?

A gyári Opel felnik ET-száma ET49, szóval ehhez közelit keress. Amúgy a felnikbe általában bele szokták írni ezt az adatot valahová...

Elküldve

Sziasztok!

Segitséget kérnék!

Az astra classic II feni mérete 6jX15 et49 4X100 ha jól tudom.

A kérdésem hogy opel OMEGA felnije ami szintén 4 lyukas JÓ LEHET E A CLASSIC-ra??????

Köszönöm a segítséget.

Elküldve
Sziasztok!

Segitséget kérnék!

A kérdésem hogy opel OMEGA felnije ami szintén 4 lyukas JÓ LEHET E A CLASSIC-ra??????

Köszönöm a segítséget.

A 4 csavarhellyel rendelkező Opel felnik mind 4x100-as lyukosztásúak, nagy valószínűséggel az ET is stimmel, szóval ha a méret egyébként megfelel (szélesség illetve átmérő), akkor az Omega felnije is gond nélkül rárakható az Astrára. Amire még figyelni kell, az a tengelycsonkátmérő, bár tudtommal a 4x100-as felniknél az is egységesen 56.5mm az Opelnél.

Elküldve
A 4 csavarhellyel rendelkező Opel felnik mind 4x100-as lyukosztásúak, nagy valószínűséggel az ET is stimmel, szóval ha a méret egyébként megfelel (szélesség illetve átmérő), akkor az Omega felnije is gond nélkül rárakható az Astrára. Amire még figyelni kell, az a tengelycsonkátmérő, bár tudtommal a 4x100-as felniknél az is egységesen 56.5mm az Opelnél.

Köszönöm a segítséget remélem igazad lesz.

Elküldve
Sziasztok!

Segitséget kérnék!

Köszönöm a segítséget.

Én úgy tudom, hogy az Omega felnije 5x110-es.

Bocsi ha tévedek! :D

Nézd át ezt a táblázatot itt!

• Like 1
Elküldve
Én úgy tudom, hogy az Omega felnije 5x110-es.

Bocsi ha tévedek! :D

Nézd át ezt a táblázatot itt!

Jövö héten mindenre fényderül azt majd akkor jelzek.

Annyit tudok hogy négy lyukas és opel omegán volt de ezekszerint nem is olyan biztos ez.

• 2 weeks later...
Elküldve

Meg van tavaszra az alufelni detto ugyan az a méret et szám meg minden tuti,csak azt nem tudom hogy a lemezfelni csavarjai jok e hozzá?

Ma megvettem a téligumit is ugy hogy ma jó napom volt kedves kartársaim.

Elküldve
Meg van tavaszra az alufelni detto ugyan az a méret et szám meg minden tuti,csak azt nem tudom hogy a lemezfelni csavarjai jok e hozzá?

Ma megvettem a téligumit is ugy hogy ma jó napom volt kedves kartársaim.

A kérdés adott, milyen téligumit vettél honnan és mennyiért? :D

Elküldve
195/60 r 15 t w440 hankook 9700/db.

A csavarok jók hozzá, a méretválasztás nem ideális. Ezt tapasztalatból tudom. Az igazi téli méret 185/65 R15 lenne. Nekem is az a méret van jelenleg, amit Te most vettél, de ez lesz az uccsó tele és majd kap rendes méretű hócipőket.

Elküldve

Én 195/60r15ös Dunlop Sp Sport 2020E-vel vettem anno a gépet, de télre 185/65r15ös Cont Winter kerül rá. A ballonosabb jobb télire, de a 60as méret is jó mivel gyári méret.

Elküldve
A csavarok jók hozzá, a méretválasztás nem ideális. Ezt tapasztalatból tudom. Az igazi téli méret 185/65 R15 lenne. Nekem is az a méret van jelenleg, amit Te most vettél, de ez lesz az uccsó tele és majd kap rendes méretű hócipőket.

Nem olyan a tapadása?,vagy friss hóban nem ugy "vág "ugy el vagy miért?

Szerintem de az csak az én egyéni véleményem hogy nagyobb felület nagyobb tapadás.

Egyedül friss hóban ott számít hogy kissé keskenyebb.

De ez csak az én véleményem.

Elküldve
Én is most vettem meg a téli gumikat! 55 ropi volt 185/65 R 15 - ös Nokian gumik! Jöhet a tél.... :D A Nokian egyébként jó gumifajta?

Téliben az egyik legjobb. Szerintem. Nyáriról nem tudok nyilatkozni.

Elküldve
Téliben az egyik legjobb. Szerintem. Nyáriról nem tudok nyilatkozni.

Köszi a választ! Szerintem is igencsak jó minőségű! Nyárim az Continental.

Elküldve
Köszi a választ! Szerintem is igencsak jó minőségű! Nyárim az Continental.

Continentállal egyet értek de nokian nemár.

Igencsak jó minőségü ez kicsit erös szerintem.

Elküldve
Én is most vettem meg a téli gumikat! 55 ropi volt 185/65 R 15 - ös Nokian gumik! Jöhet a tél.... :D A Nokian egyébként jó gumifajta?

én 44 ért vettem új klébert.... ;) boltba.

Elküldve
szerintem a nokian nem egy rossz minőség.

A legjobb akkor is a Rosava!!!! :D

Nem nem az biztos de nem is olyan joooo.

Én mondjuk elfogult vagyok a hankookal.

Elküldve
Nem nem az biztos de nem is olyan joooo.

Én mondjuk elfogult vagyok a hankookal.

Hát nekem a Continental nyári az előző már tönkrement 4 évig sem bírta. Ezután ha nyárit veszek Bridgestone lesz az biztos!

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.