Hic Elküldve Szeptember12, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2008 Ennek a legolcsóbban akciban 98 garnitúrája, akció nélkül 26/db. Ehez jön a kínai guma, valami NANG-valami. Nem tom mennyit merjek adni értük. :huh: Nekem is ez volt a favorit, csak félek a /40-től, hogy szétráz, meg mehetek szezon végén görgőztetni ... FEL NE RAKJ NANKANG GUMIT!!!!! Ha már spórolós, akkor Debica, vagy ilyesmi. Legalább nem életveszélyes..... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Szeptember12, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2008 FEL NE RAKJ NANKANG GUMIT!!!!! Ha már spórolós, akkor Debica, vagy ilyesmi. Legalább nem életveszélyes..... <_< Itt azzal szerelt alufelniről van szó. De egyébként én ha alufelnit vennék akkor gumi nélkül és tavaszig fel sem raknám. Így a nyári szezon végén elég jó akciós új gumikat lehet kifogni.... Vagy ha nincs annyi pénz akkor meg tavasszal venni gumikat... Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Szeptember12, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2008 Itt azzal szerelt alufelniről van szó. De egyébként én ha alufelnit vennék akkor gumi nélkül és tavaszig fel sem raknám. Így a nyári szezon végén elég jó akciós új gumikat lehet kifogni.... Vagy ha nincs annyi pénz akkor meg tavasszal venni gumikat... Gondoltam rá a MAM és a RIAL esetében is, mert mind a kettő tetszik, de egyiket sem akarják guma nélkül adni, viszont a RIAL-t át kéne szerelni /40-ről /45-re, a MAM jó lenne méretben a /45-el, csak az meg az a gagyi NANKANG-al van szerelve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Szeptember12, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2008 Csak úgy van jó ára, ha Nankang gumi van rajta? El kell adni a sz@r készletet, vagy mi? Szerelt felnit nem tartanak raktáron. Csak akkor rakják rá a gumit, ha megveszed.... világos, hogy gumival akarják adni a felnit, mert nekik így biznisz, de kérdezz rá, más fajta gumival nem adják-e. Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Szeptember12, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2008 Csak úgy van jó ára, ha Nankang gumi van rajta? El kell adni a sz@r készletet, vagy mi? Szerelt felnit nem tartanak raktáron. Csak akkor rakják rá a gumit, ha megveszed.... világos, hogy gumival akarják adni a felnit, mert nekik így biznisz, de kérdezz rá, más fajta gumival nem adják-e. Magánszemély használtan, nem akarja gumi nélkül adni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Szeptember12, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2008 Magánszemély használtan, nem akarja gumi nélkül adni. Ja, így már vili. Azt hittem, akciós szett a gumisnál.... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Szeptember12, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2008 Na a MAM kiesett, mert nem adja gumi nélkül, én meg ezekért a gumikért nem fogok ennyit kiadni. Ennyiből megveszem a felniket újonnan, meg rakok fel 4 használt gumát inkább. Rámegyek a RIAL-ra, hátha enged az árból <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Szeptember12, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2008 Sokat??????Mikor jársz erre? Rég taliztunk.... Pesten dolgozom.. :D Bizony jó lenne valami összeröfi, őszi csapatás <_< ..de csak októbertől, mert orrsövényre műtenek 2 héten belül.. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Szeptember12, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2008 Na a MAM kiesett, mert nem adja gumi nélkül, én meg ezekért a gumikért nem fogok ennyit kiadni. Ennyiből megveszem a felniket újonnan, meg rakok fel 4 használt gumát inkább. Rámegyek a RIAL-ra, hátha enged az árból <_< Nem ajánlanám sem a Rial-t sem a Mam-ot..szépek,de szerintem nem igazán tartósak pláne 17"ban..szal vagy OZ, BBS, Momo! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Szeptember12, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2008 Pesten dolgozom.. :lol: Bizony jó lenne valami összeröfi, őszi csapatás <_< ..de csak októbertől, mert orrsövényre műtenek 2 héten belül.. :D Az nagyon gáz...... :huh: Nem egy kellemes dolog. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Szeptember12, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2008 Nem ajánlanám sem a Rial-t sem a Mam-ot..szépek,de szerintem nem igazán tartósak pláne 17"ban..szal vagy OZ, BBS, Momo! <_< Van azért még jó felni márka. ATS,Dotz,HIJOIN,Irmscher,stb. Alessiot se vegyél! Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Szeptember12, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2008 Van azért még jó felni márka. ATS,Dotz,HIJOIN,Irmscher,stb. Alessiot se vegyél! Az előző alessio volt, és soha nem volt semmi baja, pedig azért néhány lyukat nem tudtam kikerülni, de sosem kellett görgőzni (mondjuk lehet nem ártott volna, de nem rázott, és így nem akartam hozzányúlni). Én inkább vagyok egyébként a lágyabb aluk híve, az inkább deformálódik, mintsem törik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember13, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2008 nekem volt alessiom, 175/70R13 gumival... minden héten centiroztatni kellett, mert rázott... nagy kaka volt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Szeptember13, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2008 Újabb kérdés: 17" 8J ET35 205/40 gumával? Állítólag elfér. Vélemény? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember13, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2008 elméletileg elférhet... nekem 215/45 van, az beleért mindenhova... Link to comment Megosztás: More sharing options...
urbanjozsi Elküldve Szeptember13, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2008 Újabb kérdés: 17" 8J ET35 205/40 gumával? Állítólag elfér. Vélemény? Szerintem Ne. Ez 19mm-rel kisebb mint a gyári méret(átmérőben) 17"-nál a legjobb váltóméret a 205/45 Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Szeptember13, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2008 Szerintem Ne. Ez 19mm-rel kisebb mint a gyári méret(átmérőben) 17"-nál a legjobb váltóméret a 205/45 De az meg félek hogy beleér, mint UHU-nak. Igaz a coupe-nak másabb picit a hátsó sárvédő, lehet nekem nem érne be, főleg 205-el 215 helyett, de nem tudom. Az, hogy nem váltóméret, egy dolog, mert most is csal az órám (mondjuk fogyasztásban biztos lenne vagy egy deci plusz), ha meg elkopott, akkor /45-öt tennék rá, csak félek beleérne. Vagy a 205-el nem csak a 215-el? <_< Nehéz ez... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember13, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2008 a km óra programozható a gumiméretekhez <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember13, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2008 és az enyém meg van ültetve olyan 4 centit... Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Szeptember13, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2008 a km óra programozható a gumiméretekhez :D Akkor szépen be lehet lőni <_< Lehet érdemesebb gyárira hagyni nem, ha úgyis 205/45-lesz rajta előbb-utóbb. vagy teljesen az sem váltó? és az enyém meg van ültetve olyan 4 centit... Akkor lehet ültetés nélkül a 17" 8J ET35 205/45-el elférne? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve Szeptember13, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2008 http://www.miata.net/garage/tirecalc.html Egy kis segítség váltóméret számításhoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember13, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2008 lehet. de egy picit drága próba lenne megint gumikat vennem <_< ha kelleni fog venni, akkor asszem ilyet fogok. bár ezt már ez az autó nem fogja megérni nálam, mert kb 15.000 km van a gumiba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Szeptember16, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2008 Nah uccsó kérdés az ügyben: Ki melyikre szavazna: MAM Nuvo 16" ET35 7,5J MAM Nuvo 17" ET35 8J Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember16, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2008 A nagyobb jobb. Mondom ezt én aki nem napi használatban gyötri az autóját, szóval engem az sem zavarna ha 19"-es kerekeim lennének és 30-al kéne gurulgatnom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Szeptember16, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2008 A nagyobb jobb. Mondom ezt én aki nem napi használatban gyötri az autóját, szóval engem az sem zavarna ha 19"-es kerekeim lennének és 30-al kéne gurulgatnom... Hát ez az... ezért vagyok dilemmában. Sokkal jobban tetszik a 17", de a napi használat... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts