Atommanó Elküldve Október4, 2006 Megoszt Elküldve Október4, 2006 Nekem tavasszal Falken lesz...Vagy Gúdzsír F1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október4, 2006 Megoszt Elküldve Október4, 2006 Aztec azt mondta semmit nem ér az 539es.Én is azt akartam venni,de lebeszéltek róla.(Bazs is) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október4, 2006 Megoszt Elküldve Október4, 2006 Aztec azt mondta semmit nem ér az 539es.Én is azt akartam venni,de lebeszéltek róla.(Bazs is) A520 az igazi. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október4, 2006 Megoszt Elküldve Október4, 2006 Nekem tavasszal Falken lesz...Vagy Gúdzsír F1 Falken szerintem jó. Bár tény, hogy nekem sem többszezonos lesz az, ami most van a kocsin. nagyon jól tapad, cserébe kopik is. Pályanapi 15 kör + 3 szlalom kb. 1-2 mm-be került. És eddig nagyon jól teljesít. Link to comment Megosztás: More sharing options...
velo Elküldve Október4, 2006 Megoszt Elküldve Október4, 2006 itt van a paradaról egy kis véleményalkotás! végig excellent és superior pontozást kapott, 91%osnak írják a kategória legjobbjához képest, azszerintem egy nagyon jó érték egy külföldi oldalon, ahol az embereknek jobban van lehetőségük kipróbálni a különböző gummákat és azok teljesítményét, akár összehasonlítási szinten is Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Október4, 2006 Megoszt Elküldve Október4, 2006 Yokohama A539: hétköznapi szép mintázatú gumi, sokáig bírja, nekem volt olyanom, hogy 7 szeget vettek ki belőle, és 2 hétig tartott, amiíg leeresztett. viszont nagyon zajos, ez tény. útfogás esőben/szárazon átlag feletti, de nem kiemelkedő. Yokohama A520: vaddisznó gumi, de max 20000 kilcsi (30000, de akkor a végén már életveszély, ha ütögeted) útfogás mesés esőben is. ennek a dörömbölése sokkal durvább, mint az A539-nek :lol: :lol: Yokohama Parada: nagyon jó gumi, de ez se bírja sokáig. útfogás gyérebb, mint A520. Ennyit tudok a Yokohama-król. A539-em most is van (a Tigra-n), én szerintem nagyon jó gumi, A520-at még biztos veszek, Parada nem kell többet. Mindegyikből volt vagy 4-5 garnitúrám, szóval elég sokat teszteltem. Kivétel Parada, amit A520 hiányában vettem egyszer. Skülönbenis, a legzajosabb a Pirelli Zero Nero, ennek ellenére az ár/értékaránya tönkreveri az összes általam használt egyéb gumit. na jó, nem olyan szép, mint a Yoko-k, de erre teszek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomka Elküldve Október4, 2006 Megoszt Elküldve Október4, 2006 Falken szerintem jó. Bár tény, hogy nekem sem többszezonos lesz az, ami most van a kocsin. nagyon jól tapad, cserébe kopik is. Pályanapi 15 kör + 3 szlalom kb. 1-2 mm-be került. És eddig nagyon jól teljesít. Falken ZE512-öm volt nekem is az előző - OFF: VW Polo - autómon.. Bár szinte a legolcsóbb változat a Falken sorozatból, de nagyon jól tapadt, de tény, hogy kopott rendesen.. Zajosnak nem volt zajos.. Igaz lehet, hogy elnyomta a motor hangja. :lol: Tomka Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Október4, 2006 Megoszt Elküldve Október4, 2006 Falken ZE512-öm volt nekem is az előző - OFF: VW Polo - autómon.. Bár szinte a legolcsóbb változat a Falken sorozatból, de nagyon jól tapadt, de tény, hogy kopott rendesen.. Zajosnak nem volt zajos.. Igaz lehet, hogy elnyomta a motor hangja. :lol: TomkaIgen, Falken-ban a ZE512-t választanám. Elég jókat hallottam róla én is. KUMHO? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október4, 2006 Megoszt Elküldve Október4, 2006 Igen, Falken-ban a ZE512-t választanám. Elég jókat hallottam róla én is. KUMHO? :lol: Pirelli P Zero nero nekem nagyon bejött.Ha megint gumit vennék ezt venném meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Október5, 2006 Megoszt Elküldve Október5, 2006 Pirelli P Zero nero nekem nagyon bejött.Ha megint gumit vennék ezt venném meg. ezzel egyetértek. viszont aki Uniroyal Rainsport-ot merészel venni, én fogom kettérepeszteni az agyvelejét! gyér gumi, szóra sem érdemes, még az esőbeni tudománya sem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Október5, 2006 Megoszt Elküldve Október5, 2006 Igen, a P Zero Nero tuti, és most ócsón is lehetett venni az Abaquánál.... nekem eddig a Pirelli mindig bejött. A Rosso állítólag még jobb. A haverom vett az OFF Alfájára (156) 235/45ZR17-ben P Zero Rossot, és amikor pár ezer km-el később eladta az autót, csak a felnit adta el, a gumit megtartotta, annyira meg volt vele elégedve. Most már fel is rakta az új Vectra GTS-ére.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Október7, 2006 Megoszt Elküldve Október7, 2006 ha zavar, hogy morajlik, mint az Etna, akkor ne vegyél Zero Nerot, mert iszonyatosan hangos nagysebességnél! egyszer megálltam az M7-en hazafelé, mert egyszerűen azt hittem, a gumi leeresztett, és a felnin megyek, vagy valami ilyesmi, pedig semmi baja sem volt, csak jól be volt melegedve, és muzsikált a fülembe egy cseppet. 200 felett rémisztő a hangja elsőre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Október7, 2006 Megoszt Elküldve Október7, 2006 ...200 felett rémisztő a hangja elsőre... :lol: Gyakori eset.... :D :D (vajon Y17DT-vel van-e nekem ilyen gondom? :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Október7, 2006 Megoszt Elküldve Október7, 2006 én fogom kettérepeszteni az agyvelejét! Gyúrjál egy picit még! :lol: :lol: :D Inkább gördülj rá a nyakára az OPC-vel. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Október8, 2006 Megoszt Elküldve Október8, 2006 Gyúrjál egy picit még! :lol: :lol: :D Inkább gördülj rá a nyakára az OPC-vel. :D első felindulásból szétcsapom, aki a Rainsport-ot megveszi. tyű de rossz gumi. ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október8, 2006 Megoszt Elküldve Október8, 2006 Nekem abszolut nem tünik fel hogy hangos lenne :lol:.Viszont nagyon jól tapad,és erős az oldalfala.Ez tegnap be is bizonyosodott. Az uniroyal meg már régóta nem az a minőség ami régen volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
velo Elküldve Október19, 2006 Megoszt Elküldve Október19, 2006 hm... nézelődtem egy kicsit, és véletlenül rátaláltam a http://www.gumiteszt.com/ oldalra, ahol rengeteg gumi népítélete van fent, többnyire külföldről, és jó, mert nemcsak kis teljesítményű autókon lévő gumikról van vélemény, hanem Audi TT, 330as Bömi, E-class merci stb is... Érdemes megnézni Mivel valszeg Kléber Krisalp HP lesz az astrán 205/50 R16os méretben, így arra is rápillantottam, összevetve a többi esélyesemmel, és érdekes módon ez kapta a legtöbb pontot közülük (BFGoodrich Winter G, Firestone Winterhawk, Fulda Kristall Supremo) ez a 20-30 ezerig árkategória nevesebb gumijai, és érdekes módon itthon ebben a méretben a felsoroltak közül a Kléber a legolcsóbb: van ahol 23.033 Ft darabja, ami szerintem igen baráti. szerintetek? Mi a véleményetek a Kléber Krisalp HP-ról? 132.000ből fel lenne gumizva-felnizve télére az autó. Az szerintem nem rossz ekkora méretben :D Ha valaki máshogy látja, ossza meg velünk légyszi :lol: Mellesleg ma felkerültek a Corsira is a téli gummák, az viszonylag olcsó volt, jó kis Barumokkal. Igaz nem egy premium gumi, de öreg kis corsi teljesítményéhez és használatához mérten pont megfelelő... eddigi 9 éve alatt most kapott először téligumit a lelkem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Október20, 2006 Megoszt Elküldve Október20, 2006 Velo: Bátyámnak is Barum polaris 2 van a Clio-ján és nagyon meg van vele elégedve! Nekem az előző autómon (Suzuki Swift) volt: Barum Polaris 1 és nem volt semmi bajom vele-5 évig használtam. Viszont 1 Astra Coupe-ra nem ebből a kategóriából választanék magamnak..nem bántani akarlak, de a menet teljesítményekhez meg a presztizshez szerintem nem illő márkákat választottál. Kétségtelen, hogy olcsók, de kis szerencsével kifoghatsz vagy kifoghattál volna már akciót és a magasabb kategóriából választhattál volna. A múlt tél is igen hosszú volt: én ezért is választottam Continentalt (de Pirelli, Dunlop, Michelin...stb ből is tudsz válogatni) Nekem a téli biztonság a legfontosabb és ha valamin-->akkor a téligumi nállam nem spórolós kategória! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Október20, 2006 Megoszt Elküldve Október20, 2006 Nekem is Kléber Krisalp HP van télire a QP-ra! Nekem nagyon bejött! Egy igazán megbízható és jó minőségű gumi! Nagyon nem értek egyet Endy hozzászólásával! Szerintem tökéletes! És a Kléber igenis jó gumi! Nem minden a márkanév! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Október20, 2006 Megoszt Elküldve Október20, 2006 Nagyon nem értek egyet Endy hozzászólásával! Szerintem tökéletes! És a Kléber igenis jó gumi! Nem minden a márkanév! :lol: Kész szerencse, hogy mindenki megoszthatja a véleményét a többiekkel! :lol: Én akkor is tartom: Nem Turbo Coupe-ra való...persze ha télen light-osan használod kitünő választás a Kléber!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
velo Elküldve Október20, 2006 Megoszt Elküldve Október20, 2006 Kész szerencse, hogy mindenki megoszthatja a véleményét a többiekkel! :lol: Én akkor is tartom: Nem Turbo Coupe-ra való...persze ha télen light-osan használod kitünő választás a Kléber!! nézd, tekintve hogy a mostani gumi elég tré, így most is lightosan használom, nem szoktam hajtani :lol: télen mégúgysem fogom, tekintve hogy téligumi ide vagy oda, a hó meg a jég csúszós dolog, és mégsem szeretném összetörni. Szerintem is jó a Kléber, szerintem kitartok mellette :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Október21, 2006 Megoszt Elküldve Október21, 2006 Szerintem is jó a Kléber, szerintem kitartok mellette :lol: Márk: így aztán neked lett igazad! Megnyugodhatsz!! :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Október21, 2006 Megoszt Elküldve Október21, 2006 Márk: így aztán neked lett igazad! Megnyugodhatsz!! :lol: :lol: Eddig sem voltam ideges... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve December8, 2006 Megoszt Elküldve December8, 2006 Srácok! A KUMHO gumikról mit lehet tudni? Annyit tudok, hogy KOREA-i. Valakinek volt már ilyen? Tapasztalatok? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
velo Elküldve December8, 2006 Megoszt Elküldve December8, 2006 szerintem ez is valami harmadmárka lehet, mint a kléber vagy a firestone... én nem nagyon tudok róla semmit :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts