Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Nagyon jól néz ki! De vajon milyen erős?

Gumibolton láttam múltkor akciót, talán van még belőle....

Hi!

HIJOIN-ról eddig még mindenhol azt hallottam, hogy árához képest nagyon erős felni. Több embernek bírja a Bpi utakat szó nélkül..

Tomka

u.i.: én is ezt a márkát fogom választani, de valszeg a kisebbik modellt csak..

Hijoin H-125

Csak még nem tudom, hogy 15ösben, vagy 16-ban.. Tartok a magyar utaktól.. Viszont az alacsony oldalfal magasság előnyeit meg már tapasztaltam.. :unsure:

Elküldve
Hi!

HIJOIN-ról eddig még mindenhol azt hallottam, hogy árához képest nagyon erős felni. Több embernek bírja a Bpi utakat szó nélkül..

Tomka

u.i.: én is ezt a márkát fogom választani, de valszeg a kisebbik modellt csak..

Hijoin H-125

Csak még nem tudom, hogy 15ösben, vagy 16-ban.. Tartok a magyar utaktól.. Viszont az alacsony oldalfal magasság előnyeit meg már tapasztaltam.. :wub:

Pont ma néztem egy ugyanilyet a pásztóy-nál. Sajnos a honlapjukon lévő felnik közül csak ezt és olyan uhuhu félét lehet csak rendelni. Amilyet én akarok csak hónapokon belül, mert állítólag taiwanból nehézkes a beszállítás.

• 1 month later...
Elküldve

Skacok!

Ti mit tudotok a HANKOOK gumikról? Így alapból nem sok bizalmat szavaznék nekik, viszont látva azt, hogy az új 5-ös Golf-okon csak az volt a szalonban... már elgondolkozik az ember... :lol:

Vélemény?

Elküldve
Skacok!

Ti mit tudotok a HANKOOK gumikról? Így alapból nem sok bizalmat szavaznék nekik, viszont látva azt, hogy az új 5-ös Golf-okon csak az volt a szalonban... már elgondolkozik az ember... :lol:

Vélemény?

Ezért ne vegyél ötös golfot! :lol:

Elküldve

Nekem vót már Hankook gumim, nem Astra méretben, hanem 185/60 R14-ben, az OFF Totoyámon... semmi különös, nem kiemelkedő, de nem is rossz... akkor még relatíve nagyon ócsó volt, ma már azért feljebb jöttek árban, van olcsóbb is.

Elküldve
Skacok!

Vélemény?

kérdezd túrós Antit neki olyan van

Elküldve

Én ha most télit vennék valami skandinácv gyártó termékeit nézném végig,anno nekem a bácsguminál az elérhető kategóriában a nokiant ajánlták!Állítólag téliben jó!

Elküldve
Skacok!

Vélemény?

Nekem ilyen van...Hankook K 104 sport

Szerintem teljesen rendben van, nagyon jól bírta pl a pályanapot is, de esőben már kicsit óvatosabban kell vele bánni...talán jobban csúszik mint a többi versenytársa...nekem ez egy géptető, zárhíd cserébe, és lámpa, lökös, sárvédő javításba került...viszont ha száraz az út, akkor jót fog... :lol:

Elküldve

én gumiból megpróbálnék, jó, és márkás gumit venni....

pl: michleint,klébert, pirellit, bridgestone t vagy valami jobbat.

kilehet fogni jókis akciokat, én pl a gúúdzsírt 215/45R17 est vettem 31 /db ért, aminek asszem 54 a listaára....

és pont azért kell venni a legjobbat, amiért atomanti elköltött egy pár gumiabroncsnyi pénzt karosszéria javitásra, mert nem a legtutibb gumi van a paripáján...

Elküldve
én gumiból megpróbálnék, jó, és márkás gumit venni....

pl: michleint,klébert, pirellit, bridgestone t vagy valami jobbat.

kilehet fogni jókis akciokat, én pl a gúúdzsírt 215/45R17 est vettem 31 /db ért, aminek asszem 54 a listaára....

Sajnos a márka nem mindig garancia...

Nekem nem jött be a GoodYear Eagle F1!

Én nem fogok legközelebb ilyet venni!

Elküldve
Sajnos a márka nem mindig garancia...

Nekem nem jött be a GoodYear Eagle F1!

Én nem fogok legközelebb ilyet venni!

Yokohama-n nem gondolkozol? beszéltem a talin egy sráccal, akinek Parada van fent, és azt mondta nagyon atom gummák! Azt is hallottam, hogy az aszimmetrikus minta jobb mint V alakú...

Én vagy Parada-ra vagy A539-re gyúrok tavasszal...

215/45 R17-ben a gumimarket.hu-n csak A539et (87W) találtam 30.744 Ft-ért

215/40 R17 Parada (87W): 32.388

215/40 R16 A539 (87W): 29.310

sok jót hallottam ezekről a gumikról, és az áruk is egészen baráti, szerintem érdemes utánaérdeklődni, a gumisok mit mondanak róla :lol:

215/40 R17 Toyo Proxes T1-R is van, ez 35.076 Ft - bár erről azt hallottam hamar fogy

Elküldve
Ne gyúrjál 539-re! Nekem az van fenn és ki....szott zajos! :lol:

Csalódás ez a yokohama. Mellesleg téli gumiról szólt a beszélgetés nem? :lol:

Az egy dolog hogy zajos, de tapadás szempontjából milyen?

Elküldve
Jó Norbi, akkor neked felajánlom a kecsón szétment szlikkemet...annak adhatsz vazelinnel, ha ez neked jól esik... :D :lol:

jaaaa, hogy itt auto témákról van szó..... és csak leragadtam a gumi meg a nedves nem nedves részeknél :lol:

:D

Elküldve
Az egy dolog hogy zajos, de tapadás szempontjából milyen?

Haverjaim nagyon dícsérték az A539-et!

Állítólag igen erősen ragaszkodnak az úthoz! :lol:

Ha anyagilag belefér, Yokohama-ra pályázok tavasszal!

Ha nem, akkor valami olcsóbb...

én gondolkoztam még a Falken-eken is. Elég jókat hallani róluk.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.