ENDYKA Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Nagyon jól néz ki! De vajon milyen erős? Gumibolton láttam múltkor akciót, talán van még belőle.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomka Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Nagyon jól néz ki! De vajon milyen erős? Gumibolton láttam múltkor akciót, talán van még belőle.... Hi! HIJOIN-ról eddig még mindenhol azt hallottam, hogy árához képest nagyon erős felni. Több embernek bírja a Bpi utakat szó nélkül.. Tomka u.i.: én is ezt a márkát fogom választani, de valszeg a kisebbik modellt csak.. Hijoin H-125 Csak még nem tudom, hogy 15ösben, vagy 16-ban.. Tartok a magyar utaktól.. Viszont az alacsony oldalfal magasság előnyeit meg már tapasztaltam.. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Hi! HIJOIN-ról eddig még mindenhol azt hallottam, hogy árához képest nagyon erős felni. Több embernek bírja a Bpi utakat szó nélkül.. Tomka u.i.: én is ezt a márkát fogom választani, de valszeg a kisebbik modellt csak.. Hijoin H-125 Csak még nem tudom, hogy 15ösben, vagy 16-ban.. Tartok a magyar utaktól.. Viszont az alacsony oldalfal magasság előnyeit meg már tapasztaltam.. :wub: Pont ma néztem egy ugyanilyet a pásztóy-nál. Sajnos a honlapjukon lévő felnik közül csak ezt és olyan uhuhu félét lehet csak rendelni. Amilyet én akarok csak hónapokon belül, mert állítólag taiwanból nehézkes a beszállítás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Szeptember30, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2006 Skacok! Ti mit tudotok a HANKOOK gumikról? Így alapból nem sok bizalmat szavaznék nekik, viszont látva azt, hogy az új 5-ös Golf-okon csak az volt a szalonban... már elgondolkozik az ember... :lol: Vélemény? Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Szeptember30, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2006 Skacok! Ti mit tudotok a HANKOOK gumikról? Így alapból nem sok bizalmat szavaznék nekik, viszont látva azt, hogy az új 5-ös Golf-okon csak az volt a szalonban... már elgondolkozik az ember... :lol: Vélemény? Ezért ne vegyél ötös golfot! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Október2, 2006 Megoszt Elküldve Október2, 2006 de most komolyan! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Október2, 2006 Megoszt Elküldve Október2, 2006 Nekem vót már Hankook gumim, nem Astra méretben, hanem 185/60 R14-ben, az OFF Totoyámon... semmi különös, nem kiemelkedő, de nem is rossz... akkor még relatíve nagyon ócsó volt, ma már azért feljebb jöttek árban, van olcsóbb is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október2, 2006 Megoszt Elküldve Október2, 2006 Skacok! Ti mit tudotok a HANKOOK gumikról? Így alapból nem sok bizalmat szavaznék nekik, viszont látva azt, hogy az új 5-ös Golf-okon csak az volt a szalonban... már elgondolkozik az ember... :lol: Vélemény? kérdezd túrós Antit neki olyan van Link to comment Megosztás: More sharing options...
velo Elküldve Október2, 2006 Megoszt Elküldve Október2, 2006 téligumi terén hezitálok... a gumik mérete 205/50 R16 (+7 mm eltérés a gyáritól) H sebességindex: 210 Km/h 87 súlyindex: 545 Kg BF Goodrich Winter G 87H - 23.424,- Firestone Winterhawk 87H - 28.747,- Kleber Krisalp HP 87H - 23.424,- Fulda Kristall Supremo 87H - 24.730,- szerintetek melyiket érné meg a legjobban? Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Október2, 2006 Megoszt Elküldve Október2, 2006 Nekem a gyári keréken valami Winterstar márkájú van, de az valami atom jó volt tavaly télen. :lol: Én kléberre szavaznék, de nekem mondjuk nyáriba vált be nagyon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október2, 2006 Megoszt Elküldve Október2, 2006 Én ha most télit vennék valami skandinácv gyártó termékeit nézném végig,anno nekem a bácsguminál az elérhető kategóriában a nokiant ajánlták!Állítólag téliben jó! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Október2, 2006 Megoszt Elküldve Október2, 2006 Én is csak jókat hallottam róla. De nyáriban a Pirelli P6000 nekem is nagy csalódás... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Október2, 2006 Megoszt Elküldve Október2, 2006 téligumi terén hezitálok... a gumik mérete 205/50 R16 (+7 mm eltérés a gyáritól) H sebességindex: 210 Km/h 87 súlyindex: 545 Kg BF Goodrich Winter G 87H - 23.424,- Firestone Winterhawk 87H - 28.747,- Kleber Krisalp HP 87H - 23.424,- Fulda Kristall Supremo 87H - 24.730,- szerintetek melyiket érné meg a legjobban? Nekem Kleber Krisalp van. 205/50R16 ez a gyári méretem és nagyon jó gumi. szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október2, 2006 Megoszt Elküldve Október2, 2006 Skacok! Ti mit tudotok a HANKOOK gumikról? Így alapból nem sok bizalmat szavaznék nekik, viszont látva azt, hogy az új 5-ös Golf-okon csak az volt a szalonban... már elgondolkozik az ember... :lol: Vélemény? Nekem ilyen van...Hankook K 104 sport Szerintem teljesen rendben van, nagyon jól bírta pl a pályanapot is, de esőben már kicsit óvatosabban kell vele bánni...talán jobban csúszik mint a többi versenytársa...nekem ez egy géptető, zárhíd cserébe, és lámpa, lökös, sárvédő javításba került...viszont ha száraz az út, akkor jót fog... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 én gumiból megpróbálnék, jó, és márkás gumit venni.... pl: michleint,klébert, pirellit, bridgestone t vagy valami jobbat. kilehet fogni jókis akciokat, én pl a gúúdzsírt 215/45R17 est vettem 31 /db ért, aminek asszem 54 a listaára.... és pont azért kell venni a legjobbat, amiért atomanti elköltött egy pár gumiabroncsnyi pénzt karosszéria javitásra, mert nem a legtutibb gumi van a paripáján... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 én gumiból megpróbálnék, jó, és márkás gumit venni.... pl: michleint,klébert, pirellit, bridgestone t vagy valami jobbat. kilehet fogni jókis akciokat, én pl a gúúdzsírt 215/45R17 est vettem 31 /db ért, aminek asszem 54 a listaára....Sajnos a márka nem mindig garancia... Nekem nem jött be a GoodYear Eagle F1! Én nem fogok legközelebb ilyet venni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
velo Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 Sajnos a márka nem mindig garancia... Nekem nem jött be a GoodYear Eagle F1! Én nem fogok legközelebb ilyet venni! Yokohama-n nem gondolkozol? beszéltem a talin egy sráccal, akinek Parada van fent, és azt mondta nagyon atom gummák! Azt is hallottam, hogy az aszimmetrikus minta jobb mint V alakú... Én vagy Parada-ra vagy A539-re gyúrok tavasszal... 215/45 R17-ben a gumimarket.hu-n csak A539et (87W) találtam 30.744 Ft-ért 215/40 R17 Parada (87W): 32.388 215/40 R16 A539 (87W): 29.310 sok jót hallottam ezekről a gumikról, és az áruk is egészen baráti, szerintem érdemes utánaérdeklődni, a gumisok mit mondanak róla :lol: 215/40 R17 Toyo Proxes T1-R is van, ez 35.076 Ft - bár erről azt hallottam hamar fogy Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 Ne gyúrjál 539-re! Nekem az van fenn és ki....szott zajos! :lol: Csalódás ez a yokohama. Mellesleg téli gumiról szólt a beszélgetés nem? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 Ne gyúrjál 539-re! Nekem az van fenn és ki....szott zajos! :lol: Csalódás ez a yokohama. Mellesleg téli gumiról szólt a beszélgetés nem? :lol: Az egy dolog hogy zajos, de tapadás szempontjából milyen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Október4, 2006 Megoszt Elküldve Október4, 2006 Még túl kevés a tapasztalat. Csak száraz időben mentem még vele, nem igazán hajtottam a gépet. Ilyen zajos gumim még sohasem volt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október4, 2006 Megoszt Elküldve Október4, 2006 Szárazon nagyon jó gumi a Hankook, csak hát ha leesik az eső... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október4, 2006 Megoszt Elküldve Október4, 2006 Szárazon nagyon jó gumi a Hankook, csak hát ha leesik az eső... :lol: nemtom te hogy vagy vele de én jobban szeretem nedvesen :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október4, 2006 Megoszt Elküldve Október4, 2006 Jó Norbi, akkor neked felajánlom a kecsón szétment szlikkemet...annak adhatsz vazelinnel, ha ez neked jól esik... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október4, 2006 Megoszt Elküldve Október4, 2006 Jó Norbi, akkor neked felajánlom a kecsón szétment szlikkemet...annak adhatsz vazelinnel, ha ez neked jól esik... :D :lol: jaaaa, hogy itt auto témákról van szó..... és csak leragadtam a gumi meg a nedves nem nedves részeknél :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Október4, 2006 Megoszt Elküldve Október4, 2006 Az egy dolog hogy zajos, de tapadás szempontjából milyen? Haverjaim nagyon dícsérték az A539-et! Állítólag igen erősen ragaszkodnak az úthoz! :lol: Ha anyagilag belefér, Yokohama-ra pályázok tavasszal! Ha nem, akkor valami olcsóbb... én gondolkoztam még a Falken-eken is. Elég jókat hallani róluk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts