voszi Elküldve Július24, 2006 Elküldve Július24, 2006 simán! :unsure: a cél szentesíti az eszközt, emelőm van, csavargatni tudok, igaz ez a kis esőcske nem hiányzik aznapra, de nekem 8 lenne!!
voszi Elküldve Július26, 2006 Elküldve Július26, 2006 megoldódott a feladat, előre 6 mm, hátulra 22 mm megy, spéci pogik, XVI. kerületben egy rally műhelyben készítik. nagyon klassz lett a gép, de még nem tudom megmutatni, csak hétfőn, ha elkészül. köszi mindenkinek a segítséget!
Boldizsar Elküldve Július28, 2006 Elküldve Július28, 2006 Nah szóval.... A múltkori Lurdytalinak meglett az eredménye, tehát döntés született, maradok a 16-osnál....(bár azért az itteni hozzászólások is rengeteget segítettek a döntésben...) A Gumikat már megvettem - köszönet gtc-s Zollinak!!!!! - már csak a felnit kell megvennem valamikor.....majd ha már eldöntöttem milyet is akarok.... Viszont ennek következtében lassacskán eladósorba kerülnek a gyári 15-ös könnyűfémfelnijeim , vagy esetleg lemezfelnire cserélném mivel télen is kell közlekedni valamin... Ha valakit érdekel jelentkezzen nálam...(hol máshol) lehet velem egyezkedni.... :unsure: :)
ENDYKA Elküldve Július29, 2006 Elküldve Július29, 2006 Viszont ennek következtében lassacskán eladósorba kerülnek a gyári 15-ös könnyűfémfelnijeim , vagy esetleg lemezfelnire cserélném mivel télen is kell közlekedni valamin... Ha valakit érdekel jelentkezzen nálam...(hol máshol) lehet velem egyezkedni.... :unsure: :) Tedd be az Eladó Topikba! Ott könnyebben rátalálnak majd! :D Amúgy melyik gyártótól szeretnél felnit választani?
Boldizsar Elküldve Július29, 2006 Elküldve Július29, 2006 Tedd be az Eladó Topikba! Ott könnyebben rátalálnak majd! :) Amúgy melyik gyártótól szeretnél felnit választani? Még nem döntöttem, az az igazság hogy tudok valamivel olcsóbban új felniket venni, (van 1 kapcsolatom) de nem tudom ott milyen gyártókkal foglalkoznak....(a toora az biztos és nekem is szimpatikus de majd megérdeklődöm mik vannak még....) addig amíg nincsenek meg az új felnik nem adom el a régieket mert kerék nélkül nehezen közlekedne az astra.... :unsure:
uhuhu Elküldve Július31, 2006 Elküldve Július31, 2006 Viszont ennek következtében lassacskán eladósorba kerülnek a gyári 15-ös könnyűfémfelnijeim , vagy esetleg lemezfelnire cserélném mivel télen is kell közlekedni valamin... hány csavarosok a felnik? és fénykép esetleg :unsure:
mackosajt Elküldve Július31, 2006 Elküldve Július31, 2006 hány csavarosok a felnik? és fénykép esetleg :unsure: besegítek.. :)
Boldizsar Elküldve Július31, 2006 Elküldve Július31, 2006 kösönöm :unsure: ez akkó nem jó nekem :) Nagy kár......Mármint, hogy nem jó... Mackósajt köszönöm a segítséget...!!!!
mackosajt Elküldve Július31, 2006 Elküldve Július31, 2006 Mackósajt köszönöm a segítséget...!!!! Nincs mit. :unsure: Milyenek a felnid pontos paraméterei? szélesség, ET mert gondolkozom valamin...
Boldizsar Elküldve Július31, 2006 Elküldve Július31, 2006 Nincs mit. :) Milyenek a felnid pontos paraméterei? szélesség, ET mert gondolkozom valamin... Nah ezek kiváló kérdések....Ma már nem veszem a garázs felé az irányt így sajna pontos választ (illetve semmilyen választ) nem tudok adni.... :unsure: Csak annyi az info hogy gyári felnik...
uhuhu Elküldve Augusztus1, 2006 Elküldve Augusztus1, 2006 ha gyári felni, akkor 5.5#15 -ös, és ET49 es. ez a G Astra mérete
voszi Elküldve Augusztus7, 2006 Elküldve Augusztus7, 2006 skacok, mit szóltok az OZ Superturismo GT felnihez? ösmeri vki jobban? 8x18-ast szeretnék, bírja-e majd? jól fog állni a 8 col szélesen a 225-ös gumi (225/35 R18 elöl, 225/40 R18 hátul), vagy inkább válasszam a 7x18-at? (ami jóval drágább vmiért.) mondjuk a bírja-e majd-hoz annyit, hogy az OPC teljesen hobby kocsi lett, csak magam szórakoztatására használom, meg túrakocsizáshoz, szóval masszív városi b@szt@tás kizárva. :unsure: a mostani OPC felni 7,5 széles, és a 215/45 R17-es gumi ippeg, hogy jó rajta, a peremvédőnek alig van túlnyúlása. a 205/45-ös guminak meg semmi túlnyúlása nem volt, az már kifejezetten satnyán festett rajta. 225-nél szélesebb gumit meg nem akarok, nem tetszik rajta, tájidegen. :) sőt, előre gondolkodom a 215/40 R18-on. ahhoz mit szóltok? köszi a véleményt, meg segítséget!
uhuhu Elküldve Augusztus7, 2006 Elküldve Augusztus7, 2006 egy jóbarátom nak ilyenje van, igaz 16 os méretben, de ő meg van vele elégedve nagyon. nem búg, nem deformálódik....
ENDYKA Elküldve Augusztus7, 2006 Elküldve Augusztus7, 2006 Nekem speciell az 1ik kedvencem az OZ Superturizmo GT! :unsure: Mikor én is választás előtt voltam-->majdnem azt vettem meg, de hogy-hogynem adódott 1 jó akció, így Momo M2 lett belőle!!
voszi Elküldve Augusztus7, 2006 Elküldve Augusztus7, 2006 nekem is bejön. Nyuszmusz-nak inkább a Michelangelo 10-es tetszik jobban. ahhoz mit szóltok?
velo Elküldve Augusztus7, 2006 Elküldve Augusztus7, 2006 skacok, mit szóltok az OZ Superturismo GT felnihez? ösmeri vki jobban? 8x18-ast szeretnék, bírja-e majd? jól fog állni a 8 col szélesen a 225-ös gumi (225/35 R18 elöl, 225/40 R18 hátul), vagy inkább válasszam a 7x18-at? (ami jóval drágább vmiért.) mondjuk a bírja-e majd-hoz annyit, hogy az OPC teljesen hobby kocsi lett, csak magam szórakoztatására használom, meg túrakocsizáshoz, szóval masszív városi b@szt@tás kizárva. :) a mostani OPC felni 7,5 széles, és a 215/45 R17-es gumi ippeg, hogy jó rajta, a peremvédőnek alig van túlnyúlása. a 205/45-ös guminak meg semmi túlnyúlása nem volt, az már kifejezetten satnyán festett rajta. 225-nél szélesebb gumit meg nem akarok, nem tetszik rajta, tájidegen. :D sőt, előre gondolkodom a 215/40 R18-on. ahhoz mit szóltok? köszi a véleményt, meg segítséget! OPC felnikkel mi lesz? :unsure:
redline Elküldve Augusztus8, 2006 Elküldve Augusztus8, 2006 egy jóbarátom nak ilyenje van, igaz 16 os méretben, köszönöm nagyon megtisztelő :) :lol: nekem ilyen van 7x16-osban de a 205/45r16-os gumi kicsit hülyén áll rajta :unsure: :D
Hic Elküldve Augusztus8, 2006 Elküldve Augusztus8, 2006 skacok, mit szóltok az OZ Superturismo GT felnihez? ösmeri vki jobban? Nekem az OFF Punto GT-men ON ilyen vót, igaz csak 7x15-ös 195/50-el. De nagyon meg voltam vele elégedve, iszonyat jó volt, nem ütött, nem kellett görgőzni, stb. Azért amikor a 100-110-es tempóval vett balkanyarban a külső íven a csatornafedél kiszakította a jobb hátsó futóművem és ballisztikus pályára állította a gépet, akkor egy tönkrement. :unsure: De a kátyúkat azt bírta (bár akkoriban talán még nem volt ilyen sok) Azért a 18-ast meggondolnám - nem is a kátyúk miatt, mert 16-os felett már mindegy, milyen a kerék, úgyis javítgatnod kell - hanem mert nem tudom, mennyit dobna a 17-eshez képest a látványon, viszont jóval drágább... Inkább /40-est raknék a 17-esre, akkor már nagyobbnak tűnik a felni, mert a gumi oldalfala kisebb lesz.
voszi Elküldve Augusztus8, 2006 Elküldve Augusztus8, 2006 OPC felnikkel mi lesz? :unsure: hehe, azt nem adom, az disznósajt :))))))))))))) téli gumihoz marad az OPC felni.
Hic Elküldve Augusztus8, 2006 Elküldve Augusztus8, 2006 Megnéztem, nem rossz a Michelangelo, de akkor már inkább a Superturismo, a nagy klasszikus. Az újabb tipusok közül nekem a Hydra nagyon bejön. Persze hasonlit a Mille Miglia EV-S-re ami nagy kedvencem. Lehet, hogy az ötküllős fazon már kicsit lerágott csont, de nekem teccik...
voszi Elküldve Augusztus8, 2006 Elküldve Augusztus8, 2006 köszi az infókat Mr. Hic, és persze Mr. Redline, Neked is! elmentem a Reiterbe, megnéztem élőben, elém tettek egy 8x18-ast. b@szott nagy. a probléma az, hogy iszonytató nehéz (kb. saccra vagy 13-14 kg). ehhez képest az OPC felni 7,8 kg. mondta a mandró, hogy ez csak egy nagyon szép, de abszolút sima, réti felni (már az OZ-k közt). nagyon lelombozott. azt mondta, hogy kezdjek megbarátkozni az Ultraleggera-val, mert csak az mérhető tömegre az OPC felnihez (az magnézium öntvény, kb. 9 kg). Azért a 18-ast meggondolnám - nem is a kátyúk miatt, mert 16-os felett már mindegy, milyen a kerék, úgyis javítgatnod kell - hanem mert nem tudom, mennyit dobna a 17-eshez képest a látványon, viszont jóval drágább... Inkább /40-est raknék a 17-esre, akkor már nagyobbnak tűnik a felni, mert a gumi oldalfala kisebb lesz. a 18-as felniméretet tényleg lehet, hogy el kell vessem. nagyon jó ez a 215/45 R17, ami most rajta van, jobban tetszik, és biztonságosabb is kátyúügyileg, mint a 215/40 R17, ami eredetileg volt rajta. még morfondírozom... ha van ötletetek, szívesen veszem!!! lehet, hogy hozok az e-bay-ről egy garnitúra OPC felnit, az legalább tutkóra tudom, hogy zsííííííííííííííír. és hát az árak, azok tényleg a 17->18 közt szállnak el. egy pirelli zero nero 215/45 R17 az 25ezer, egy 225/35 R18 az 60ezer, a 235/35 R18 meg 80ezer (és hát az lenne rá az ideális /35-ös méretben). ugyanígy a superturismo 49ezer 17 colosban, 69ezer 18 colosban...
coupe Elküldve Augusztus8, 2006 Elküldve Augusztus8, 2006 Nekem az a véleményem hogy ha nem veszel 18as felnit akkor maradj az opc-nél annál jobbat úgy se találsz.
velo Elküldve Augusztus8, 2006 Elküldve Augusztus8, 2006 Nekem az a véleményem hogy ha nem veszel 18as felnit akkor maradj az opc-nél annál jobbat úgy se találsz. egyetértek, szerintem az áll a legjobban az OPC-nek... ha mégis cserélnél felnit, erre is vess egy pillantást: OZ 35th Anniversary :unsure:
uhuhu Elküldve Augusztus8, 2006 Elküldve Augusztus8, 2006 ilyet vett egy baRÁTOM A CORSÁJÁRA, és nagyon szééép felni... csajozós felni :unsure:
Recommended Posts