Boldizsar Elküldve Július10, 2006 Megoszt Elküldve Július10, 2006 Én is sokat használom a kocsim Pesten, az álltalad említett Szentendrei úton is nyúzom a gépet!! Nekem 215/45R17 van rajta és ezidáig nem volt vele gond!! Bár kétségtelen, hogy a per 50-es vagy 55-ös gumik olcsóbbak és talán jobban is bírják. Sok sikert a választáshoz!! Köszönöm mindenkinek a hozzászólásokat! Majd meglátjuk mire futja és mikor :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Július10, 2006 Megoszt Elküldve Július10, 2006 Én a 205/50 R16-ot ajánlom, nekem ez a méret van és szerintem pont elég.... :lol: Komfort szinte nem is változott a gyári 195/60 R15 -höz képest... :huh: Kép Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július10, 2006 Megoszt Elküldve Július10, 2006 Én a 205/50 R16-ot ajánlom, nekem ez a méret van és szerintem pont elég.... :lol: Komfort szinte nem is változott a gyári 195/60 R15 -höz képest... :huh: Kép ...és muatós is! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 ....Én is elég peres gumival járok nap mint nap pesten és semmi bajom vele,a felni is bírja.... Persze csak néha kirakod az elakadásjelzőt, ha rosszabb útszakaszon sasszézol lassan át, hogy ne verjenek hátulról telibe :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 Persze csak néha kirakod az elakadásjelzőt, ha rosszabb útszakaszon sasszézol lassan át, hogy ne verjenek hátulról telibe :huh: De a felninek akkor se lesz semmi baja.Különben is az az ültetés miatt van :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 :huh: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
velo Elküldve Július21, 2006 Megoszt Elküldve Július21, 2006 nos, agyalok gumiügyben... véleményeket várnék, tartósság megbízhatóság, por és kontra kategóriában! A lényeg: nem versenygumira van szükségem, de azért fontos a tapadás, de azért tudni kell hogy nem észnélkül, hülyegyerek módjára autókázom, de ha mégis kicsit elszabadulnak a pacik, tudja az uton tartani... fontos(abb) hogy ne kopjon el hamar, ne kelljen 15-20ezernél gumit cserélni :unsure: tehát a versenyzők: Dunlop FM901 215/40 R17 83W - 29.280 HUF Goodyear Eagle F1 GSD3 215/40 R17 83W - 27.930 HUF Toyo Proxes T1-S RF 215/40 R17 83W - 31.212 HUF Yokohama A539 215/40 R17 87W - 29.310 HUF Yokohama Parada 215/40 R17 87W - 32.388 HUF (árak: http://www.gumimarket.hu) mint látjátok, 30e körül gondolkozok, sejtem hogy lesz pár olyan vélemény is hogy ebben az árkategóriában mindegy, stb, de akkoris várnám az építő jellegű hozzászólásokat :) Továbbá egyéb ötletek, javaslatok is jöhetnek (egyébként szerintem ezt a nyarat már kihúzzák a 225/45ös Michelin Pilotok, de télen szeretnék rá venni újakat, míg a téli gumik feszítenek az autón) előre is köszi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július21, 2006 Megoszt Elküldve Július21, 2006 nekem épp most a toyo teccik.... bár gúúdzsíír van fennt, az egy picit hangos.....de jóóó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Július21, 2006 Megoszt Elküldve Július21, 2006 Ezek közül nekem a Toyo a legszimpibb, nekem volt Proxes, igaz nem a T1-S, de nagyon jó volt. Bár azért kopott az is rendesen... csodák nincsenek, talán csak a Michelin ami tapad is, meg tartós is, de az drága. 30 ezer km-t szerintem azért mind kibír. De szerintem nem kéne amellett elmenni, hogy a startgumi.hu-n a Pirelli P-Zero Nero most csak 29990.- (amúgy 50 ezres kategória!) Az a gumi veri a felsoroltakat tapadásban, kényelemben és zajkomfortban. (kopásról nem tudok nyilatkozni) Persze nem tom, télen is olcsó lesz-e még... lehet, hogy most kéne megvenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július21, 2006 Megoszt Elküldve Július21, 2006 Szerintem is nagyon jó a Pirelli P Zero Nero nekem is az van,de mivel nagyon jól tapad ezért eléggé kopik is :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Július21, 2006 Megoszt Elküldve Július21, 2006 Szerintem is nagyon jó a Pirelli P Zero Nero nekem is az van,de mivel nagyon jól tapad ezért eléggé kopik is :lol: Ugye megmondtam, csodák nincsenek :D :D Akkor is vita nélkül azt venném meg. Minden gumi elkopik eccer.... :) Viszont addig nem árt, ha a maximumot nyújtja :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Július21, 2006 Megoszt Elküldve Július21, 2006 Érdemes a Bridgestone körül is körbelesni! Manapság ők nyerik az összes tesztet, a Pirellivel karöltve! Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Pirelli Zero Nero van az OPC-n, nagyon jól tapad, nagyon zsír gumi, még szép is, de nagytempónál hangos mint a dög, és fogyogat is rendesen. A539-et melegen ajánlom - ezt írtam a CS-en is. Srácok! Az lenne a kérdésem, hogy nincs véletlenül vkinek néhány méret szélesítő pogija 4x100-hoz (Tigra Twintop), mert kéne próbálni, hogy milyen szélesítés illik a kocsihoz. Ránézésre 10mm-20mm között, de jó lenne kipróbálni. Ha esetleg tud vki, szóljon! Köszi Itt egy fotó, hogy mire kellene: Illetve, ez most egy 6x15"-ös rajta, de nem tudom az ET-jét. Kérdés, hogy egy 7, vagy egy 7,5-es felni is elég lenne szélesítés gyanánt, megfelelő ET-vel? Pl. Momo Quasar 2-re gondoltam, abból van 7x15" és 7,5x16"-os. Mi a véleményetek? A kocsit Pesten kell használni, ezért ne is győzködjetek, hogy vegyek rá 17"-est :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Voszi! Ha csak próbálni kell, akkor nekem van 1 pár 4X100 as oldalanként 1 cm-es pogim... Esetleg Lurdynál... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Voszi! Ha csak próbálni kell, akkor nekem van 1 pár 4X100 as oldalanként 1 cm-es pogim... Esetleg Lurdynál... :unsure: :) jeee, yo lesz a Lurdy, habár kicsit ciki, hogy fél év után azért tolom oda a pofám, mert pogi kell, de bevállalom a lecseszést. esetleg oda tolnám a tigrát, és ránézhetnénk mindjárt. előre is köszönet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 De nem most csütörtök, meg nem is kövi, mert először Blits-Hits, aztán meg Görögországban leszek... Szal vagy utána, vagy itthagyon a Coupénál, és majd vele megsasoljátok... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 a Coupe-nál hagyd akkor légyszi! hol lesz a Blitz-Hits? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 a Coupe-nál hagyd akkor légyszi! hol lesz a Blitz-Hits? Most csütörtökön Coupe is megy németországba,de jövöhéten itthon vagyok ha addig ráér. A blitz az EuroSpeedway-n lesz Lausitz-ban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 De Görögországba már nem jön... :unsure: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 De Görögországba már nem jön... :unsure: :lol: Rafting :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Manó bá', lehetek olyan gennytalicska, hogy eltarhálom akkor előbb? elmegyek érte a világvégére is! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Este mgnézem, mert az is lehet, hogy lennt van nálam a kocsiban, vagy otthon a garázsban... De amúgy persze... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 köszi paaaaari píííípöl! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Megnézem, aztán majszolok... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 :) jeee, yo lesz a Lurdy, habár kicsit ciki, hogy fél év után azért tolom oda a pofám, mert pogi kell, de bevállalom a lecseszést. esetleg oda tolnám a tigrát, és ránézhetnénk mindjárt. nahát ez milyen már....ott akarsz szerelni a lurdy parkolóban? mikvannak manapság? :unsure: :) :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts