Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
én idáig azért vettem felnit, hogy széééppp legyen az autó vele.

:rolleyes:

Én is,de akkor már olyat ami jól mutat és nem kell még + nyomtávszélesítő.

Elküldve
jaja.

bár most nekem az alutec ET42 lesz. abból asszem egy nyomtávszélesitővel egy ET32-t fogok csinányi :rolleyes:

Nekem 7X16 ET 40 volt annyira nem volt rossz.Milyen széles?

Elküldve

Szerintem annyira nem fog elveszni alatta a kerék.Mielött veszel nyomtávszélesítőt azért próbáld fel az autóra a felnit.

70ezer/db? :rolleyes:

Elküldve

azért azt meséld el, Need, hogy az milyen nyomtávszélesítő volt :rolleyes:

szóval ha rendes, tehermentesített nyomtávszélesítőd van, olyan 10mm-ig, akkor nem para

Elküldve
Yokkának még nincs ültetve, ő 60/40-et akar alárakni... az azért valszeg sok lenne a gépnek!

a jokka 30-45mm magasság között állíthatót akar, koni cuccból, a lengéscsillapító állítható keménységű lesz.... :rolleyes:

Elküldve
Vasból volt ez igaz és nem aluból. :rolleyes:

meg említetted azt is, hogy nem volt rendesen tehermentesítve

az meg ugye rendesen eszi a csapágyakat (többek között)

Elküldve
Szerintem azért vesz az ember kf.felnit hogy ne kelljen nyomtávszélesítőt használni.Legalábbis én így vagyok vele.

Azért nem csak ezért! :D

De sajna, amit én vettem (ami nekem tetszett is és elérhető is volt) az a Turbo Coupe gyári 17"-a, ami viszont ET4x valamennyi... de meglátjuk, hogy mit mutat vele a gép.

én idáig azért vettem felnit, hogy széééppp legyen az autó vele.

;)

biza-biza! ;)

a jokka 30-45mm magasság között állíthatót akar, koni cuccból, a lengéscsillapító állítható keménységű lesz.... ;)

Először is bocsi, hogy elírtam a neved! :blink:

Másodszor pedig én a 60/40-re emlékeztem... :rolleyes: ezek szerint rosszul! ;)

Biztosan patent lesz azzal a futóművel a szekér! ;) ... csak ne érjen bele a kerék a járatba... ;)

Elküldve
Először is bocsi, hogy elírtam a neved! :blink:

Másodszor pedig én a 60/40-re emlékeztem... :rolleyes: ezek szerint rosszul! ;)

Biztosan patent lesz azzal a futóművel a szekér! ;) ... csak ne érjen bele a kerék a járatba... ;)

semmi baj, nem vettem a szívemre.... :D szinte mindenki másképp írja vagy mondja, voltam már 'jopka', 'jobka', 'yukka'.... szóval széles a választék

a kerékjáratra majd figyelünk, de szerintem most még elég messze van tőle, van mozgási tér....

Elküldve
semmi baj, nem vettem a szívemre.... :blink: szinte mindenki másképp írja vagy mondja, voltam már 'jopka', 'jobka', 'yukka'.... szóval széles a választék

a kerékjáratra majd figyelünk, de szerintem most még elég messze van tőle, van mozgási tér....

;)

Remélem, hogy nem lesz gáz, mert egyenlőre nekem is 225 kerül majd rá. :rolleyes:

Tudod mi maradt el szombaton? Egy kör az autóval! :D Azért remélem valamikor majd elviszel egy karikára! ;)

Elküldve
:blink:

Remélem, hogy nem lesz gáz, mert egyenlőre nekem is 225 kerül majd rá. :rolleyes:

De gáz lesz!

elöl a doblemezbe ér bele, hátul pedig a kerékívbe......és hátul elég rendesen át tudja alakítani. ;)

/40 talán jobb lenne.

Elküldve
De gáz lesz!

elöl a doblemezbe ér bele, hátul pedig a kerékívbe......és hátul elég rendesen át tudja alakítani. ;)

/40 talán jobb lenne.

Jokkának egyenlőre az van fent és elfér... igaz, ültetés nélkül! :blink:

Nekem csak ideiglenesen kerülne fel a 225/45R17...

de azt mondod, hogy addig ne is akarjam megültetni a gépet, amíg ez lesz fent? :rolleyes:

Elküldve
Jokkának egyenlőre az van fent és elfér... igaz, ültetés nélkül! :blink:

Nekem csak ideiglenesen kerülne fel a 225/45R17...

de azt mondod, hogy addig ne is akarjam megültetni a gépet, amíg ez lesz fent? :rolleyes:

Alapból beleér. mondjuk nekem et 38 as felni volt amivel beleért. Nem tudom neked milyen lesz.

Elküldve

Az az érdekes hogy az Anti Azev A felnije ami hátul 9.5X17 ET 40 az simán felment egy G astrára.Annyi volt vele hogy vissza kellett volna peremezni.A 9X16 ET 30 is felment és ott is csak vissza peremezni kellett volna.Ültetés nélkül.

Elküldve
:rolleyes:

Tudod mi maradt el szombaton? Egy kör az autóval! :blink: Azért remélem valamikor majd elviszel egy karikára! :D

Hát majd meglátjuk mit tehetünk az érdekedben...... ;)

Elküldve
Alapból beleér. mondjuk nekem et 38 as felni volt amivel beleért. Nem tudom neked milyen lesz.

Nekem ET47es... vagy 49-es lesz (gyári 17-es) :rolleyes:

(Jokka azzal jár... 225-tel... mint mondottam volt... ;))

Hát majd meglátjuk mit tehetünk az érdekedben...... :D

Vigyázz, mert nem ülhetsz be az enyémbe! ;) :blink: ;)

(gondolom teljesen összetörne a tény ;))

Elküldve

este Bazs-zsal elmentünk a gumishoz, és felpróbáltunk egy lekopott 235/40 R17-et az OPC-re. Maradt kb. 10 mm rés a gumi és a kerékjárat közt. elmegy vele a kocsi, ez nem vitás, de nagyon-nagyon patent. szóval 235/40 R17 kizárva.

azért érdekes, mert volt rajta 215/45-ös, ami picit még magasabb, és azzal teljesen jó volt. szerintetek ez hogy lehet?

a télim 205/45 R17, az is csak ippeg kisebb, mint a 235/40-es, és az is vígan elforog a járatban. sok helye annak se nincs, az igaz...

ja, és bazs!

köszönöm szépen a segítséget, meg a fáradozást. bocs, hogy kimaradt a külön kocsikázás, ígérem, hogy bepótlom!

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.