Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Sziasztok!

HA jóltudom az Astra Classic II -re gyárilag 6*15-ös alufelnit lehet felrakni nem? De ebből sajna elég kevés létezik. Én Dezent G-t néztem. Az elég szép is, meg olcsó is. Akciósan 17.900ft. Vagy lehet rakni 6,5*15-ös alufelnit is?

Köszi a válaszokat előre is.

Elküldve
Atommanó ! Nincs tipped véletlen 7--7.5"/ R16 mekkora ET számú lenne ideális G Astrára... :blink:

A Coupen gyárilag ET47 (ugye?) van.

De igazán egy ET3x -el nézne ki jól...

(ha gondolod valamikor rápróbálhatjuk az én felnimet (csak a méret miatt is) a Tiédre... :)

Elküldve
Atommanó ! Nincs tipped véletlen 7--7.5"/ R16 mekkora ET számú lenne ideális G Astrára... :blink:

Attól függ mit szeretnél, használni, vagy ütősen nézzen ki?

Az ET 30 7.5-el kb szép is meg nem is ér meég bele a perembe, de Ga stra alá minimum 17-es kerék, ha számít az optika, és a pénz nem...:-)

Elküldve
Attól függ mit szeretnél, használni, vagy ütősen nézzen ki?

Az ET 30 7.5-el kb szép is meg nem is ér meég bele a perembe, de Ga stra alá minimum 17-es kerék, ha számít az optika, és a pénz nem...:-)

Hát számít az Optika is , meg alóvé is...

Igazábol 205/50 R16-ban gondolkodom, számít a használhatóság is...

Mégis csak egy Családi verda.. :blink:

Elküldve
Igazábol 205/50 R16-ban gondolkodom, számít a használhatóság is...

:blink: Az enyémen az van!

Ha találnék jó áron 17-es gumit, akkor lehet, hogy el is adnám Neked az én nyári gumijaimat.

Michelin-ek.

Elküldve

Az ET és utána a szám az mit jelent? Amúgy csak alufelnit akarok venni, gumit nemakarok cserélni mert csak 3000km van még csak a kocsiban. Inkább csak hogy elegánsabb legyen a kocsi amiatt kell.

Köszi

Elküldve

nekem is ez a gondolatmenetem...

de azért megkérdeztem :blink:

de monnyuk ugye ott nem sok gödör van az utakon.... ugyhogy ha szar is ő nem jön rá hamar :)

Elküldve
Hát ez még az FK-s referenciától igen messze van... :blink:

Figy, egyrészt a leírásában is ez van...

másrészt pedig... nézd meg a képeket! :)

Íme:

fk_qp01.jpg

fk_qp03.jpg

:) Na?

Elküldve

Akkor elmodom, hogy hogy is van ez:

Felrax valami FK cuccot a vasadra, beküldöd a képet, és ha mákod van akkor lefotózzák modellcsajszikkal...

Szal egy egy teljesen privát verda... :blink:

de ne itt offoljunk....

Elküldve

Hali!

Falken ZE 512-es gumiról tud vki vmi?

205/50R16-ban érdekel!

üdv

Vagy ebben az árkategóráiban létezik jobb gumi? Barum Bravuris jobb, rosszabb, vagy közúti használatra tök mind1 !??

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.