Speed Elküldve Január9, 2006 Megoszt Elküldve Január9, 2006 szerintem elég retro a formája, astrára én nem raknám fel de ízlések és pofonok :blink: Szerintem is kb. egy golf 1-esre illene ez... polírozva! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Január9, 2006 Megoszt Elküldve Január9, 2006 szerintem elég retro a formája, astrára én nem raknám fel de ízlések és pofonok :) Megjött a válasz már nem gyártják. :blink: Láttam egy corrado-n 9x16-ban polírozott peremmel arany középrésszel és iszonyat jól nézett ki. Vagy inkább úgy írom hogy az én izlésemnek nagyon megfelelt. :) De sebaj van még egy pár befutó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Január9, 2006 Megoszt Elküldve Január9, 2006 vegyél bbs RS-t vagy RX-et csak az iszonyat drága Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január9, 2006 Megoszt Elküldve Január9, 2006 Megjött a válasz már nem gyártják. :blink: Láttam egy corrado-n 9x16-ban polírozott peremmel arany középrésszel és iszonyat jól nézett ki. Vagy inkább úgy írom hogy az én izlésemnek nagyon megfelelt. :) De sebaj van még egy pár befutó. Szerintem tudsz ilyet vadászni használtba is. Talán úgy még az ára is elfogadható. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Január9, 2006 Megoszt Elküldve Január9, 2006 vegyél bbs RS-t vagy RX-et csak az iszonyat drága ááá nem bazs azokat horror áron mérik. Szerintem tudsz ilyet vadászni használtba is. Talán úgy még az ára is elfogadható. :) Most az ebay-en van 4db 7,5x16-os B Borbet,a lyukosztás is pont 4x100-as,csak hát én hátra 9"-ost szeretnék. Hát ez az minden nem stimmelhet. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január9, 2006 Megoszt Elküldve Január9, 2006 ááá nem bazs azokat horror áron mérik. Most az ebay-en van 4db 7,5x16-os B Borbet,a lyukosztás is pont 4x100-as,csak hát én hátra 9"-ost szeretnék. Hát ez az minden nem stimmelhet. :) Szerintem érdemes várni, hátha lesz 9es is. Ha most megvennéd a 7feleset úgyis két nap mulva féláron fent lenne a 9es. Legalábbis velem így szokott lenni. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Január9, 2006 Megoszt Elküldve Január9, 2006 Szerintem érdemes várni, hátha lesz 9es is. Ha most megvennéd a 7feleset úgyis két nap mulva féláron fent lenne a 9es. Legalábbis velem így szokott lenni. :blink: Igazad lehet Tom. Mindenképpen várok még,most még úgy sem annyira fontos. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január9, 2006 Megoszt Elküldve Január9, 2006 Stock nem kell 17-es 9.5-el? :-) :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Január9, 2006 Megoszt Elküldve Január9, 2006 Stock nem kell 17-es 9.5-el? :-) :-) Tudsz esetleg valamit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január9, 2006 Megoszt Elküldve Január9, 2006 Check eladó gumik, felnik topic... :) :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január9, 2006 Megoszt Elküldve Január9, 2006 Erről mit gondoltok? Ha tudtok, nekem kellene gumi (használt) 215/40R17 v. 215/45R17 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január9, 2006 Megoszt Elküldve Január9, 2006 Erről mit gondoltok? http://www.freeweb.hu/myastra/images/coupe/felni/turbo1.jpg http://www.freeweb.hu/myastra/images/coupe/felni/turbo2.jpg Ha tudtok, nekem kellene gumi (használt) 215/40R17 v. 215/45R17 Nekem túl gyári... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Január9, 2006 Megoszt Elküldve Január9, 2006 Megnéztem őket,és tetszik is az Azev A,de őszinte leszek Anti. Kicsit sok a 185ezer nekem,mert annyi lenne ha a két yokot megvenném rá.(a 4 16-os májklin meg itthon figyel) A másik hogy hiába 9,5"-os a hátsó,ennek ellenére nem igazán peremes. De mint már céloztam rá szép kerekek!Amúgy meg köszi! :) :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január9, 2006 Megoszt Elküldve Január9, 2006 Nekem túl gyári... :) Szerintem nagyon jól állnak pedig a gépen... (mármint az enyémen még nem láttam... :blink: csak másikakon... :)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Január9, 2006 Megoszt Elküldve Január9, 2006 Szerintem nagyon jól állnak pedig a gépen... (mármint az enyémen még nem láttam... :blink: csak másikakon... :)) Nekem is elég "gyárias",de a lényeg hogy neked tetszen! :) Hírtelen nem találtam más gumit: http://www.carstyling.hu/buy_shower.php?id=17709 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január9, 2006 Megoszt Elküldve Január9, 2006 Annyira azért nem gáz... szerintem... :) :blink: Nekem is elég "gyárias",de a lényeg hogy neked tetszen! :lol: Hírtelen nem találtam más gumit: :) köszi a linket. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január9, 2006 Megoszt Elküldve Január9, 2006 Így azért jobban néz ki... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január9, 2006 Megoszt Elküldve Január9, 2006 Így azért jobban néz ki... :) Ennyit számítana egy gumi? :blink: Azért valóban komolyabban mutat az autón... és meg kell hagyni, hogy nagyon jóóó ez az "európa kék" szín! :) Majd meglátjuk, hogy mit mutat az enyémen! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Január10, 2006 Megoszt Elküldve Január10, 2006 Ennyit számítana egy gumi? :blink: Azért valóban komolyabban mutat az autón... és meg kell hagyni, hogy nagyon jóóó ez az "európa kék" szín! :) Majd meglátjuk, hogy mit mutat az enyémen! :lol: nekem a Corsa-mon volt ilyen kölcsönbe, csak 16"-osban. jó erős felni! csúnyán le volt padkázva kettő is (nem én voltam :)), de nem kellett görgőzni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január10, 2006 Megoszt Elküldve Január10, 2006 nekem nem tetszik ez a felni... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Január10, 2006 Megoszt Elküldve Január10, 2006 elvileg pont 3 centivel nagyobb az átmérő, annyi hely szokott lenni nekem a gsin 195/60R15 volt 195/55R15 helyett, ami ugye két centi különbség és vígan elfért szóval szerintem simán, kivéve, ha olyan felnit veszel, aminek jelentősen kisebb (olyan 10mm-rel) a gyárinál az ET-je nagyobb, mint a gyári méret, de simán elfér köszi a segítséget, meg Rastalos-nak is!!! bocs, nem vettem észre, hogy válaszoltatok, pedig figyeltem rendesen. :blink: :) :) 225/40 R17 most volt rajta, simán benyelte, mint ló segge a hőmérőt. rohadt nehéz ezt a méretet beszerezni. szerintetek miért? sehol se látom. ez egy ismerősöm gumija, amit a 2003-as CLK mercijéhez gyárilag szereltek. nyári, most nincs rajta, szóval odaadta próbálgatni. :lol: de ő se tudja, hol lehet ilyet szerezni. mit fog csinálni, ha ezt lecsiszolta? :D aszondja vesz 235-öst, de akkor is érdekes... a 225/45 kicsit soknak tűnik továbbra is. lehet, hogy maradok a 215/45 mellett, vagy megnézek egy 235/40-eset. szerintetek? ez a két méret rogyásig van érdekes módon. még mindig nem vágom, miért nincs a 225/40-esből. Amúgy, gratula az OPC-hez! Gyönyörű darab! Remélem, hamarosan "testközelből" is megszemlélhetem. köszönöm, én is nagyon csípom a gépet! most csütörtökön megyek Lurdyzni, ha érdekel, gyere. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Január11, 2006 Megoszt Elküldve Január11, 2006 voszi! 225/45R17 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rastalos Elküldve Január11, 2006 Megoszt Elküldve Január11, 2006 köszönöm, én is nagyon csípom a gépet! most csütörtökön megyek Lurdyzni, ha érdekel, gyere. Hey, Voszi! Ott leszek/leszünk! Vagy többen, vagy sokan. Vagy jómagam. :) :blink: Peace Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Január11, 2006 Megoszt Elküldve Január11, 2006 voszi! 225/45R17 köszi! megnézzük, hátha jóóó lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január11, 2006 Megoszt Elküldve Január11, 2006 ...most csütörtökön megyek Lurdyzni, ha érdekel, gyere. Na bezzeg most ott leszel... :blink: :) Sajnálom, hogy a múlthéten nem jött össze. Sajna most több okból kifolyólag sem tudok ott lenni... de talán a legfőbb ok a távolság! :) Pedig nagyon kíváncsi vagyok ám már én is "őfenkékségére" :lol: De majdcsak lesz rá még alkalom! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts