voszi Elküldve Január4, 2006 Megoszt Elküldve Január4, 2006 millemiglia, aws, tm, mim, alessio prestige mind ugyanaz meg még sok más amúgy a porsche felnik nagyon jók, én is fogtam az enyémmel kemény kátyút a második napon, hogy felkerült és utána tökéletesen futott a kerék centírgépen szóval én amondó vagyok, hogy nagy méretben csak jó felnit érdemes venni: gyáriból porsche, mercedes, audi, amúgy rh, oz drágább darabjai (a superturismo pl ua, mint egy TM), kerscher, schmidt, work, volk stbvagy nagyon olcsót és számolni vele, hogy vigyázni kell rá és évente csere köszi bazs, most aztán lesz mit nézegetni este! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Január4, 2006 Megoszt Elküldve Január4, 2006 A Kadettről leszedett 16" gyári felniket kellene gépre rakni. Aki nem lenne képben: A futómű elől/hátul cserés volt. Bal első felninek a külső pereménél van a gumi mindkét pereme, a futófelület pedig pár cm-el odébb "visszahajtogatva" Hátul meg csak kiharaptak egy darabot a gumiból... Mekkora ütést kaphatott a felni? Szemmel látható sérülést nem nagyon találtunk rajta... Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Január4, 2006 Megoszt Elküldve Január4, 2006 Az a barracuda felni amit berakot bazs a coupe topicba az tökéletes.Ez nekem nem tetszik.És ráadásul nagyon drága. az ilyen mondjuk nem G-re való de a minőségen volt az előbb a hangsúly :lol: A Kadettről leszedett 16" gyári felniket kellene gépre rakni. Aki nem lenne képben: A futómű elől/hátul cserés volt. Bal első felninek a külső pereménél van a gumi mindkét pereme, a futófelület pedig pár cm-el odébb "visszahajtogatva" Hátul meg csak kiharaptak egy darabot a gumiból... Mekkora ütést kaphatott a felni? Szemmel látható sérülést nem nagyon találtunk rajta... ha nem túl szar az állapota, fele annyiért megveszem, mint amennyit te adtál érte :) köszi bazs, most aztán lesz mit nézegetni este! :blink: jó nézelődést :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január4, 2006 Megoszt Elküldve Január4, 2006 köszi bazs, most aztán lesz mit nézegetni este! :blink: Te miért szeretnél felnit cserélni?Az autód annyira"egyedi" és szép hogy kár bármit is alakítani rajta.Esetleg egy kisebb ültetés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Január4, 2006 Megoszt Elküldve Január4, 2006 ha nem túl szar az állapota, fele annyiért megveszem, mint amennyit te adtál érte :) Szvsz. TR-re picit nagy lenne :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Január4, 2006 Megoszt Elküldve Január4, 2006 Szvsz. TR-re picit nagy lenne :blink: ez hülyeség :) amúgy mi az ET-je? 40 feletti, ha jól emlékszem tényleg érdekelne, ha még használható neked az újra úgysem jó :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Január4, 2006 Megoszt Elküldve Január4, 2006 Te miért szeretnél felnit cserélni?Az autód annyira"egyedi" és szép hogy kár bármit is alakítani rajta.Esetleg egy kisebb ültetés. télire jó ez az OPC, és egyébként nekem is nagyon tetszik, de nyárira valami mást szeretnék. gondolkodom egy 16"-oson, ami jobb lenne járkálni, meg esetleg gondolkodom, hogy vennék egy 18"-osat ha díszelegni kell. az tényleg csak hobbyból. az ültetés kizárva, inkább picit nagyobb gumi megy rá. a GSI-vel csúnyán megjártam a leültetést (pedig csak 26 mm volt), a kocsi állandóan mindennek odab@szódott (bocs). elfogyott egy Opel gyári meg egy garnitúra Irmscher könnyűfém másfél év (85ezer km) alatt. görgőzés két három havonta. jó-jó, tudom, nem kellene annyival menni ezeken a hót sz@r utakon, de hát ez van, a kocsit ezért veszi az ember. szóval nem ültetek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január4, 2006 Megoszt Elküldve Január4, 2006 télire jó ez az OPC, és egyébként nekem is nagyon tetszik, de nyárira valami mást szeretnék. gondolkodom egy 16"-oson, ami jobb lenne járkálni, meg esetleg gondolkodom, hogy vennék egy 18"-osat ha díszelegni kell. az tényleg csak hobbyból. az ültetés kizárva, inkább picit nagyobb gumi megy rá. a GSI-vel csúnyán megjártam a leültetést (pedig csak 26 mm volt), a kocsi állandóan mindennek odab@szódott (bocs). elfogyott egy Opel gyári meg egy garnitúra Irmscher könnyűfém másfél év (85ezer km) alatt. görgőzés két három havonta. jó-jó, tudom, nem kellene annyival menni ezeken a hót sz@r utakon, de hát ez van, a kocsit ezért veszi az ember. szóval nem ültetek. Inkább vegyél egy másik garnitúra OPC felnit de 16"osat semmiféle képpen se ajánlanám nekem is elveszett a coupen a 16os felni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Január4, 2006 Megoszt Elküldve Január4, 2006 jaja 16os az kicsi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Január4, 2006 Megoszt Elküldve Január4, 2006 jaja 16os az kicsi Ez az autó szerintem is megbírja a 17 -eset is! :) :) :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Január4, 2006 Megoszt Elküldve Január4, 2006 18ast is elbír az :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január4, 2006 Megoszt Elküldve Január4, 2006 18ast is elbír az :) Azért nem kell túlzásba esni. :blink: Szerintem akkor már inkább egy szép 17es jó gumival, mint egy szar 18as, azért mert az 18as és lehet vele vetíteni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Január4, 2006 Megoszt Elküldve Január4, 2006 ki mondta, hogy szar? nézd meg a barracudát a moap kupén :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január4, 2006 Megoszt Elküldve Január4, 2006 G Astra esetében (ill. Coupe/Cabrio-nál): A 16"-os gyári méret... semmi extrát nem mutat rajta. (lsd. az enyém) Egy kis ültetéssel finomítható... A 17"-es már elég jól mutat, főleg, ha jól megválasztott a felni és különösen, ha még rá is ülteted a gépet. A 18"-as... na az a brutál! Azzal tényleg patent a gép. De szerintem is a 17"-es a minimum. A 16-os a télire való! :) A 18"-assal nekem annyi bajom van, hogy az arra való gumit már tényleg aranyáron mérik... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Január5, 2006 Megoszt Elküldve Január5, 2006 Tegnap voltam egy gumisnál, s mutogatta a különböző árjegyzékeit. 17 és 18-as gumik már igencsak 40 körüli áron is vannak...és nem Hankuka. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január5, 2006 Megoszt Elküldve Január5, 2006 Tegnap voltam egy gumisnál, s mutogatta a különböző árjegyzékeit. 17 és 18-as gumik már igencsak 40 körüli áron is vannak...és nem Hankuka. Ezt kevésnek érzed? :) Persze... ha úgy vesszük nem aranyár... de azért ez esetben már egy garnitúra csak ott van, hogy 160.000,- HUF! :) :blink: Persze pl. Uhuhu-nak is sikerült jó áron megcsípnie... de az sem volt kispénz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Január5, 2006 Megoszt Elküldve Január5, 2006 Persze ez sem olcsó, de ezek között volt 32.000-s ár is. S egy éve ekkora gumik még iszonyat drágák voltak. Még most is látni 18"-s gumit 120-ért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Január5, 2006 Megoszt Elküldve Január5, 2006 Szerintem érdemes kűffődön körülnézni, mondjuk a labancoknál. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Január5, 2006 Megoszt Elküldve Január5, 2006 igen-igen, a 16" tényleg kicsi az OPC-re, de ráfér, és ha most összeadnám mennyi gumit és felnit csapkodtam szét a GSI-vel a 16"-os felnimmel, meg az ültetéssel, akkor abból lehet, hogy kijönne egy tűrhető Astra F GSI... szóval hezitálok. láttam 16"-lal egy feketét kint (amit otthagytam, mert törött volt), azon télire volt egy elég szép 16"-os könnyűfém, de rosszul mutatott, ez tény. bazs, szerinted befér a 225/45 R17 a járgányra ültetés nélkül, úgy, hogy nincs járatcsiszolás kanyarban, ha viszem a papit meg a nagyit is? az egyik eladó OPC-n ilyen gumiméret volt, nagyon vaddisznó módon nézett ki, de félek, hogy az csak állva jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Január5, 2006 Megoszt Elküldve Január5, 2006 Nem tudom... én nov.dec-ben nézelődtem odaát, de semmivel nem találtam olcsóbbnak a gumikat, mint itthon a netes kereskedő cégeknél, sőt. Ma is ránéztem egy nagy német gumiker cég lapjára, szinte fillére az itthoni árak voltak. Persze ha valaki talál vmi olcsó helyet a határhoz közel, az szóljon!!! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Január5, 2006 Megoszt Elküldve Január5, 2006 Én C-s tgk télit nézegettem a Vitora, és (bár nem határ közel) de sikerült sokkal olcsóbban találni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Január5, 2006 Megoszt Elküldve Január5, 2006 Teherben én is hallottam ezt ismerősöktől, de ezért még nem cserélek Vivaróra. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
off-topic Elküldve Január7, 2006 Megoszt Elküldve Január7, 2006 Qqcs! Kérdezném a hozzáértőktől hogy 195/65R15 gumi jó GAstra-ra. Most 185/65R15-ös télivel megyek. A ledobott nyári guma is ilyen ( 185/65r15) volt. Köszi. Off Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Január7, 2006 Megoszt Elküldve Január7, 2006 bazs, szerinted befér a 225/45 R17 a járgányra ültetés nélkül, úgy, hogy nincs járatcsiszolás kanyarban, ha viszem a papit meg a nagyit is? az egyik eladó OPC-n ilyen gumiméret volt, nagyon vaddisznó módon nézett ki, de félek, hogy az csak állva jó. elvileg pont 3 centivel nagyobb az átmérő, annyi hely szokott lenni nekem a gsin 195/60R15 volt 195/55R15 helyett, ami ugye két centi különbség és vígan elfért szóval szerintem simán, kivéve, ha olyan felnit veszel, aminek jelentősen kisebb (olyan 10mm-rel) a gyárinál az ET-je Kérdezném a hozzáértőktől hogy 195/65R15 gumi jó GAstra-ra. Most 185/65R15-ös télivel megyek. A ledobott nyári guma is ilyen ( 185/65r15) volt. nagyobb, mint a gyári méret, de simán elfér Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január7, 2006 Megoszt Elküldve Január7, 2006 Qqcs! Kérdezném a hozzáértőktől hogy 195/65R15 gumi jó GAstra-ra. Most 185/65R15-ös télivel megyek. A ledobott nyári guma is ilyen ( 185/65r15) volt. Köszi. Off Úgy emlékszem a 195/60R15 a váltóméret. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts