voszi Elküldve Január2, 2006 Megoszt Elküldve Január2, 2006 na, megrendeltewm 4 db ilyen gumit a coupéra... kicsit ballonosabbat teszek rá, mint ami a váltóméret, de a budapesti utakra még ez is kicsi lesz... 215/45R17 jujj de jólesz <itt egy kép van a gummantóról> Látom, meggyőzni nem kell! :) Nekem ebből 205/45 R16-os volt a Corsa-n cserében. Nagyon teccett (a Yoko A520-at adtam cserébe), de csak egy hetet volt fenn. Mindenesetre van olyan jó, mint az A520 (ami b@szott jó :blink: bocsi) . Én is erősen töröm a fejem ezen a gumin... Majd kíváncsi leszek a véleményedre. Mi az ára, hol rendeled meg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január2, 2006 Megoszt Elküldve Január2, 2006 ebbe a méretbe pont akcios :) www.alufelni.info a GoodYearnél 74 / db itt asszem olyan 68 volt, de ebbe a méretbe most akcioba 32 /db azért is vettem most, mert örülök, hogy ócsó, a felnivel együtt igy is surolni fogja a háromkilós árat... :blink: holnap megyek érte... Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Január2, 2006 Megoszt Elküldve Január2, 2006 ebbe a méretbe pont akcios :) www.alufelni.info a GoodYearnél 74 / db itt asszem olyan 68 volt, de ebbe a méretbe most akcioba 32 /db azért is vettem most, mert örülök, hogy ócsó, a felnivel együtt igy is surolni fogja a háromkilós árat... :blink: holnap megyek érte... Köszi az infót!!! Én 43ezerért tudtam (az én gumisom ennyiért tudta volna hozni)!!! Sok sikert hozzá majsztro! Szerintem nem bánod meg! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január2, 2006 Megoszt Elküldve Január2, 2006 Köszi az infót!!! Én 43ezerért tudtam (az én gumisom ennyiért tudta volna hozni)!!! Sok sikert hozzá majsztro! Szerintem nem bánod meg! A gumik.com-on ennyi: Good Year Eagle F1 GSD3 tipus: 215/45R17 37.355 HUF Tehát Áki jó az 32-ért :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január2, 2006 Megoszt Elküldve Január2, 2006 A gumik.com-on ennyi: Good Year Eagle F1 GSD3 tipus: 215/45R17 37.355 HUF Tehát Áki jó az 32-ért :-) és nekem visszaadják az AFA-t is :blink: ugyhogy 25 ezer az a 32 :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január2, 2006 Megoszt Elküldve Január2, 2006 Akkor meg már übertuti :-) Tudsz ilyet másnak is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január2, 2006 Megoszt Elküldve Január2, 2006 sajnos nem. örülök, hogy nekem megcsinálják ezt... még a felninél is kell egy kicsit pitiznem, hogy menjen.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Január2, 2006 Megoszt Elküldve Január2, 2006 viszont lesz egy zsííír felnid és gumid! gratula!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január2, 2006 Megoszt Elküldve Január2, 2006 viszont lesz egy zsííír felnid és gumid! gratula!!! Legalább 8 kerékőrt rakjál rá felninkét, ahogy a kedves honfitársaimat ismerem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 Az árukat is nézted? :-) Durva? :blink: Mennyi lehet? 300 EUR/db? több? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 Durva? :blink: Mennyi lehet? 300 EUR/db? több? Nagyon beletrafáltál...:-) Kinnt annyi, itthon drágább...:-( De már láttam 275 EUR-ért is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 De ez nem BBS ugye? A Falken gumikról mi a véleményetek? FALKEN FK451 - 215/45R17 - 79,99 EUR Milyen gumi lehet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 De ez nem BBS ugye? A Falken gumikról mi a véleményetek? FALKEN FK451 - 215/45R17 - 79,99 EUR Milyen gumi lehet? ######a! :blink: Nekem bejött, bár nem konkrétan ez a típus (Ziex 502). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 Nem ezek Barracuda felnik! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 megvannak a Good Year gumik. az áfacsökkenés miatt még olcsóbb lett. 30.800 Ft/db ba került. ugyhogy most örülök :blink: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 megvannak a Good Year gumik. az áfacsökkenés miatt még olcsóbb lett. 30.800 Ft/db ba került. ugyhogy most örülök :) :) Szerintem igen kellemmes változás lesz, ha felrakod tavassszal. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 Uhuhu-nak még egyszer gratula, és légyszi, légyszi, légyszi, légyszi később kérünk beszámolót a gummancsról!!! :blink: Falken: Kicsit olcsóbb, mint a Yoko, az én szerelőm szerint hasonlóan jó tulajdonágokkal. Volt olyan hely, ahol azt mondták, jobb, mint a Yoko. Szóval ebből kiindulva csak jó lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 Uhuhu-nak még egyszer gratula, és légyszi, légyszi, légyszi, légyszi később kérünk beszámolót a gummancsról!!! :blink: Falken: Kicsit olcsóbb, mint a Yoko, az én szerelőm szerint hasonlóan jó tulajdonágokkal. Volt olyan hely, ahol azt mondták, jobb, mint a Yoko. Szóval ebből kiindulva csak jó lehet. hm. Hát jó. Akkor ha időszerű lesz... és lesz rá keret, lehet, hogy azt fogok venni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 bázz gyerekek , ezek elbaszták az árát. én 30.800 ért vettem 11 kor, most már 39.000 az ára... http://www.alufelni.info/tyresearch.php?w=215&h=45&d=17&b=23 ugyhogy én most örülök, hogy elcseszték, és majdenm 9.000 ft-ot kerestem/db ot rajta :blink: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 bázz gyerekek , ezek elbaszták az árát. én 30.800 ért vettem 11 kor, most már 39.000 az ára... http://www.alufelni.info/tyresearch.php?w=215&h=45&d=17&b=23 ugyhogy én most örülök, hogy elcseszték, és majdenm 9.000 ft-ot kerestem/db ot rajta :lol: :D :o :blink:) Az igen! :) az biza 36.000,- HUF! B) Az több, mint 1 gumi! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 jaja. a pöcsfejüek. ezért volt ilyen olcso itt. mindenhol 37-39-41 ezerbe került. még szereencse hogy rástartoltam. jujj de örülök :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 jaja. a pöcsfejüek. ezért volt ilyen olcso itt. mindenhol 37-39-41 ezerbe került. még szereencse hogy rástartoltam. jujj de örülök :) Malacok hogy vannak Uhu??? :) :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 hát most asszem szerencsémvolt. életemben elöször szerencsés voltam hogy kapkodtam :blink: Az AWS felniröl hallott már valaki??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 hát most asszem szerencsémvolt. életemben elöször szerencsés voltam hogy kapkodtam :blink:Meg egy barátod szólt, hogy most azonnal hívd fel őket, és ennyiért vedd meg! :) Mondjuk gyanús is volt az 58,9% engedmény... vagy mennyi... eléggé fura szám volt mindenesetre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 az aws az kb tecnomagnesio kategória, azaz alsó-közép olyan, mint az enyém volt a calin az ára is ugyanannyi csak nincs belőle igazán szép, van asszem vagy 5-6 féle Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts