Kékmókus Elküldve December21, 2005 Elküldve December21, 2005 ....és így utólag is gratula a verdádhoz,tényleg nagyon vaddisznó!
uhuhu Elküldve December21, 2005 Elküldve December21, 2005 ....és így utólag is gratula a verdádhoz,tényleg nagyon vaddisznó! nondjuk ha sok pénzt adtál érte, akkor tényleg verd az aSZTALT... mert akkor ez átbaszás....
Hagalex Elküldve December21, 2005 Elküldve December21, 2005 Ha jól emlékszem, Rastalosnak 17"-ja van az 1.2-n. ....igen, és ha jól rémlik nekem, akkor Ő maga is úgy nyilatkozott, hogy nem ajánlja a nagy kereket... de lehet, hogy nem jól rémlik! Ettől függetlenül, én nem tetetnék a sajátomra 17" max. 16" osat, és abból is csak megfelelő minőségűt, és súlyút! :blink: ..pedig ez ugye kombi ótó, meg kétezres, elől hátul tárcsákkall.. Ja és azt is írtam sok oldallal odébb, hogy ettől függetlenül mindenkinek szíve - joga hamar szétütni a futóművet a kocsi alatt!
meriva1.8 Elküldve December21, 2005 Elküldve December21, 2005 Ettől függetlenül, én nem tetetnék a sajátomra 17" max. 16" osat, és abból is csak megfelelő minőségűt, és súlyút! ..pedig ez ugye kombi ótó, meg kétezres, elől hátul tárcsákkall.. Rasta is csak a peresség miatt nem ajánlja, iszonyú kényelmetlen és sérülékeny szar úton. Elférni elfér biztos. Te meg ne vágj fel arra a 2.000 cm3-s olajkályhádra kiscsákó, jó!? :) :blink: :)
Kékmókus Elküldve December21, 2005 Elküldve December21, 2005 nondjuk ha sok pénzt adtál érte, akkor tényleg verd az aSZTALT... mert akkor ez átbaszás.... Köszi ezt is meg a PÜ-t is.Pénzt nem adtam érte,de amikor megrendeltem a verdát,konkrétan rákérdeztem,hogy akkor ugye minden oké lesz,kapok téli gumit?Persze.Én azt természetesnek vettem,hogy teljesen rá valót adnak. Mind1,most várom a reakciót,ha kapok egy újat akkor jó,ha nem,akkor marad ez,mert elöször azt mondták,hogy van egy másik delikvens egy Vectrával,majd elcseréljük.Azt inkább nem.Már úgyis csak két hónap.
gyula701 Elküldve December22, 2005 Elküldve December22, 2005 Sziasztok. Van egy érdekes jelenség az autómnál, amióta feltettem a téli gumit. Pontosan 2200-as fordulatszámnál (sem alatta, sem fölötte) egy erős nyikorgás-szerű hang jön az autó elejétől. Minden sebességi fokozatban csinálja, nem függ kanyartól, sem attól, hogy húz e a motor, vagy motorféküzem van. Próbaként visszatettem a nyári gumit CSAK a jobb elsőt, akkor megszűnik a hang. (valamiért az az érzésem hogy jobbról jön a hang, de nem egyértelmű). A nyári gumi 195x60x15x6J gyári könnyűfém felnin, a téli 165x70x14x5.1/2J acélfelni. Tudom, a téli méret kicsit perverz, (a régi F-ről maradt) de mind a két felnigarnitura ET49-es ezért nem gondolnám, hogy a futóművet nagyon másképpen vennék igénybe. Van ötletetek, hogy mi okozhatja a hangot?
Rastalos Elküldve December22, 2005 Elküldve December22, 2005 Hi, Everybody! Kékmókus, igazad van, tök gáz, ha hülyének nézik a fogyasztót, aki nem mellékesen, egy zsák lóvét hagy ott az adott termékért. Lehet, h ~3M manapság nem nagy összeg egy 20-30M-s MerciBMWAudihoz képest, de vannak olyan emberek - és nem is kevesen -, akiknek köbö a Trabantjuk minden vagyonuk, anno keményen dolgoztak érte (és 1általán, MINDENÜKÉRT), s mellesleg vagy 15-20 évesen jobb "karban" van, mint némely mai vagánygyerek fentebb említett verdája. Ya, a T. eladók - respect a kevés kivételnek -, szívességet tesznek azzal, h adott esetben, mondjuk, becsoszogjanak a raktárba, v neadjisten, felvegyék a telefont és utánanézzenek vminek. Ilyet még az életben nem hallottam, h a G-hez "szériaként" említsék a 195/65-öt. Ez csak beleszarás, semmi több. Szóval, ebben a megközelítésben teljesen igazad van, járj utána a dolognak, ha van időd, kedved, energiád, ne hagyd, h palira vegyenek. De. A MÁSIK megközelítés az az, h a 195/65 (átmérő: 635 mm) télen még JOBB is, mint a 185/65 (átm:621 mm), v a 195/60 (615 mm), mert picit megnő az autód hasmagassága (1 cm), javul a komfortérzet, anélkül, h a futómű gyári paramétereit befolyásolná. Nem fogsz vele imbolyogni v felborulni. HIDD EL: EGYÁLTALÁN NEM PROBLÉMA! Tegnap láttam Csepelen egy G cabriot 205/65-tel. Na, annak rendesen ki volt tömve a kerékjárata! És jár vele. Szal, ne aggódj! Ya (NPasi, jól emléxel!), én nyáron a 17"-on 215/40- et "viselek" (el) :lol: , szó szerint, mert bár k... jól áll a vason, a bp-i útISZONYok kikészítik a felniket (Alessio F1) - elnézést kérek mindenkitől :D :blink: :) :) -, a futóművet, ya és énfelhasználóságom idegeit/pénztárcáját. Mondtam már, h megbántam, nem kellett volna eladnom a 16-ot. De a kisördög az bebújt az. Lehet, kéne boltolnom /45-öt. Majd meglátjuk. Mind1. A felnik mennek felújításra, ahogy anyagi kedvem lehetővé teszi, az autóka pedig holnap alánézésre a szereldébe. A szaki majd megmondja, mennyire lett véres a torka. Ez a bünti a "nagykerékért". Uff, én beszéltem. Peace
Kékmókus Elküldve December22, 2005 Elküldve December22, 2005 Szega! Igen,pontosan ezekre gondoltam én is. Lehet,hogy megmarad ez a gumi,mert voltam ma a kereskedésben beszélgetni és vagy a szintén alig használt 195/60R15-ös Klébert kapom egy Vectráról vagy valami Sportiva márkájú újat.Ha erről tudtok valamit és megosztanátok velem azt megköszönném,mert én még életemben nem hallottam róla(Mondjuk Continental gyárban csinálják).Rákerestem a neten,elméletileg jóval olcsóbbnak tűnik mint a Kléber,gondolom sz..abb is.
Sonique Elküldve December22, 2005 Elküldve December22, 2005 hat én astra gsi re nem tudtam nagyobbat rakni sajna :) ugye a gyári méret 205/50R15 nekem 205/45R16 van nyáriban és télire megakartam probalni a 205/55R16 ot de ez ugy felejtös ahogy van allandoan bele ér elöl és meg csak meg sincs ültetve a kocsi csak hatul :blink: elöre nem volt idöm berakni a rugokat :lol: szal keresgettem 205/50R16 ot de sehol nam találtam igy ezt már nem tudtam kiprobalni és véletlenül találtam 215/40R16 os téli gumit no ez tökéletes méret :) legalabb nem forog nagyon el a kerék mert szerintem 195/55R15 el meg lennék löve vagy ennél még balonosabbal ráadásul 15" kisebb felni nekem sajna nem fér fel a kocsira szoval szerintem egész jo a pres téligumi is
voszi Elküldve December23, 2005 Elküldve December23, 2005 Mókus, szülinapodra ide kapsz egy jókívánság bejegyzést! :blink: Gumid remélem rendben lesz, szerintem sok segítséget kaptál itt!
Kékmókus Elküldve December23, 2005 Elküldve December23, 2005 Mókus, szülinapodra ide kapsz egy jókívánság bejegyzést! :blink: Gumid remélem rendben lesz, szerintem sok segítséget kaptál itt! Köszi!!Megyek is még egy kört a paripával ebben a jó időben aztán rápihenek ez esti tivornyára. :) Tényleg rengeteget segítettetek,köszi.Valszeg rajtahagyom ezt,mert csak a Sportivo márkájúra tudnám lecserélni,de nem nagyon találtam róla semmit és a legtöbb helyen nem is foglalkoznak vele.A Kléberről rosszat nem hallottam és ahogy írjátok a méret sem vészes.Ha esetleg valaki tud valamit a Sportivoról,ne kíméljen. Hát akkor mégegy OFF:nem akartok painballozni egyet valamikor?Lassan lesz pálya egy hatalmas pincében........
Andris22 Elküldve December23, 2005 Elküldve December23, 2005 Köszi!!Megyek is még egy kört a paripával ebben a jó időben aztán rápihenek ez esti tivornyára. :blink: Tényleg rengeteget segítettetek,köszi.Valszeg rajtahagyom ezt,mert csak a Sportivo márkájúra tudnám lecserélni,de nem nagyon találtam róla semmit és a legtöbb helyen nem is foglalkoznak vele.A Kléberről rosszat nem hallottam és ahogy írjátok a méret sem vészes.Ha esetleg valaki tud valamit a Sportivoról,ne kíméljen. Hát akkor mégegy OFF:nem akartok painballozni egyet valamikor?Lassan lesz pálya egy hatalmas pincében........ én voltam abban a pincében, ha az az ami a camponánál van. de van paintball topic, nem?
Kékmókus Elküldve December23, 2005 Elküldve December23, 2005 én voltam abban a pincében, ha az az ami a camponánál van. de van paintball topic, nem? Nem tom,még nem láttam,de megnézem.Az is jó,de lesz még egy,jobb és nagyobb.
uhuhu Elküldve Január1, 2006 Elküldve Január1, 2006 erről a gumiról van véleményetek?? http://www.snowfox.hu/products.d2?target=browserpopup&id=360 Good Year Eagle F1 GSD3 tipus: 215/45R17
NeedForSpeed Elküldve Január1, 2006 Elküldve Január1, 2006 - Könnyű és pontos irányíthatóság. - Kitűnő húzóerő átvitel száraz és nedves úton egyaránt. - Aquaplaning ellenállás
knight Elküldve Január1, 2006 Elküldve Január1, 2006 erről a gumiról van véleményetek?? http://www.snowfox.hu/products.d2?target=browserpopup&id=360 Good Year Eagle F1 GSD3 tipus: 215/45R17 Naon szép :blink: Eszerint meg az Adac szerint is még jó meg tartós is :)
uhuhu Elküldve Január1, 2006 Elküldve Január1, 2006 köszönöm! :) asszem holnap rendelek 4 db ot magamnak :blink:
knight Elküldve Január1, 2006 Elküldve Január1, 2006 Ez nagyon szépen fog mutatni az AEZ Xylo-n, Tápiószecsőnek SP Sport 9000 van ilyen felnin (persze kisebb) annak is hasonló V-alakú mintázata van és v.mi gyönyörű :blink:
uhuhu Elküldve Január1, 2006 Elküldve Január1, 2006 Ez nagyon szépen fog mutatni az AEZ Xylo-n, Tápiószecsőnek SP Sport 9000 van ilyen felnin (persze kisebb) annak is hasonló V-alakú mintázata van és v.mi gyönyörű :) honnan tudopd, hogy az a kiszemelt áldozat??? :blink: vagy mondtammár? :lol: :) sajnos nincs annyi lóvém hogy egyszerre mindent megvegyek. ugyhogy csak szép sorjába... amik szóba jöhetnek: AEZ Xylo 17" Rial Monte Carlo Borbet LS És van még egy kettő ami szóba jöhet, de az most nem jut az eszembe...
uhuhu Elküldve Január2, 2006 Elküldve Január2, 2006 erről a gumiról van véleményetek?? http://www.snowfox.hu/products.d2?target=browserpopup&id=360 Good Year Eagle F1 GSD3 tipus: 215/45R17 na, megrendeltewm 4 db ilyen gumit a coupéra... kicsit ballonosabbat teszek rá, mint ami a váltóméret, de a budapesti utakra még ez is kicsi lesz... 215/45R17 jujj de jólesz
Speed Elküldve Január2, 2006 Elküldve Január2, 2006 honnan tudopd, hogy az a kiszemelt áldozat??? :blink: vagy mondtammár? :lol: :) sajnos nincs annyi lóvém hogy egyszerre mindent megvegyek. ugyhogy csak szép sorjába... amik szóba jöhetnek: AEZ Xylo 17" http://www.tuningcenter.com/affaires/nouve...ages2/00242.jpg Rial Monte Carlo http://www.rial.hu/wheels/montec.jpg Borbet LS http://www.tirerack.com/images/wheels/borb...pe_ls_ci3_l.jpg És van még egy kettő ami szóba jöhet, de az most nem jut az eszembe... Ákos... és ezekhez mit szólnál??? :) Ezek szerintem nagyon-nagyon ütőőősek!!! A srác állítólag "csak" 6 hetet várt rájuk. Egy másik fickó is rendelt, most írta, hogy neki 13 hét alatt szállítják le! (Németországban!!!)
Recommended Posts