Tom Elküldve November15, 2005 Elküldve November15, 2005 6x15-ön jól mutatott, arra 205/55-ös gumit is raktam, és az jobban lejött. Nekem 7-en van a 205/50 és az pont egyvonal.
voszi Elküldve November15, 2005 Elküldve November15, 2005 Ha a felnit kímélni akarod, akkor egyrészt nézz élvédős gumi után (mondjuk téliben lehetetlen találni ebben a méretben), vagy pedig válaszd a kisebb szélességű felnit, amin a gumi picit "túllóg". Akkor nem lesz egyvonalban, mint a 205/50-es a 7-esen, de a padkázástól sem fogsz annyira parázni. Nekem úgy is tetszik, de egyvonalban általában tényleg jobb a benyomás.
huggybear Elküldve November15, 2005 Elküldve November15, 2005 Sziasztok!! Hogyan tudom lefújni úgy a gumit szilikon spray-vel, hogy ne fújjak rá a futófelületre??? Mivel tudom rendesen letakarni? Kérlek segítsetek!!! FONTOS!!! Köszi! Hb.
Qpack Elküldve November15, 2005 Elküldve November15, 2005 Sziasztok!! Hogyan tudom lefújni úgy a gumit szilikon spray-vel, hogy ne fújjak rá a futófelületre??? Mivel tudom rendesen letakarni? Kérlek segítsetek!!! FONTOS!!! Köszi! Hb. Ezen ne agyalj nem árt a futófelületnek, nyugidtan fújd be azt is! :wink: Hozzáértő gumis szakit kérdeztem róla! 8)
Tom Elküldve November15, 2005 Elküldve November15, 2005 Ha a felnit kímélni akarod, akkor egyrészt nézz élvédős gumi után (mondjuk téliben lehetetlen találni ebben a méretben), vagy pedig válaszd a kisebb szélességű felnit, amin a gumi picit "túllóg". Akkor nem lesz egyvonalban, mint a 205/50-es a 7-esen, de a padkázástól sem fogsz annyira parázni. Nekem úgy is tetszik, de egyvonalban általában tényleg jobb a benyomás. A peremvédős gumi tényleg elég hálás dolog, nekem is bevált (Falken Ziex 502 :wink: )
Atommanó Elküldve November16, 2005 Elküldve November16, 2005 Nekem is amíg le nem kopott a perem... :-) :-) :-)
voszi Elküldve November17, 2005 Elküldve November17, 2005 Peremvédős nyári gumik, amiket tartós teszteltem: Yokohama A539 (######a kis gumi, 80ezret bír normál körülmények közt, smég szép is) Yokohama A520 (brutál jó, de csak 40ezer az élettartama, a Corsa GSI-m 2 garnitúrát rágott el belőle, isteni élmény volt vele kanyarban alázni a disznó kombi Audikat :-):-):-)) Uniroyal RainSport (fostalicska, egyszerűen nincs egy kategóriában a Yoko-val, nekem 30ezret bírt ki, komoly kanyarban az ESP csak úgy kapkodta a fejét, hogy hol korrigáljon...) Mindkét gumi mellett megnézhető a felni, abszolút sérülésmentes. Van vkinek további infója? Engem nagyon érdekelne!!!
buktor Elküldve November21, 2005 Elküldve November21, 2005 Attól mert még máshol gyártják, még egyáltalán nem biztos hogy szarabb, hisz van egy szbavány amit követni kell a gyátrás során. A cégek csak az olcsóbb munkaerő és adókedvezmények miatt vándorolnak, nem azért hogy szart gyártsanak, különben a kutya se venni a rossz terméket szerintem... Sziasztok! Megnéztem én a Barum kerekeimet, és az van ráírva, hogy Portugáliában gyártották! Szerintem minden tökéletes vele, csak még egy aprócska hibája van, hogy nincsen fenn! :wink: Ezt orvosolnom kell, mert nem gondoltam volna hogy esni fog a hó! Ez van!
mélykék76 Elküldve November22, 2005 Elküldve November22, 2005 ....Ezt orvosolnom kell, mert nem gondoltam volna hogy esni fog a hó! Ez van!..... Mondhatni tél :lol:
buktor Elküldve November22, 2005 Elküldve November22, 2005 Mondhatni tél :lol: Hivatalosan még nincsen tél!! :lol:
mélykék76 Elküldve November22, 2005 Elküldve November22, 2005 Hivatalosan még nincsen tél!! :lol: Aham. De ennek jelentősége=0val, mivel láthatóan az időjárást nem érdekli hivatalosan milyen évszak van :lol:
baranyai zoltán Elküldve November22, 2005 Elküldve November22, 2005 polirozás érdekelne ha valaki tud segitsen !
buktor Elküldve November23, 2005 Elküldve November23, 2005 Sziasztok! Ugyebár mindenki arról beszél, hogy a G Astra váltómérete 205/50R16! Szerintetek, ha opleéknél hírdetnek alufelnit 17"-ban Classic astrára, az hogy lehet? Vagyis jó, igaz, hírdetni mindent lehet! Akkor ez a méret a gyár szerint még nem gáz? Vélemény?? üdv
buktor Elküldve November23, 2005 Elküldve November23, 2005 http://www.opel.hu/site/campaign/akcio2.html
telo Elküldve November23, 2005 Elküldve November23, 2005 Sziasztok! Ugyebár mindenki arról beszél, hogy a G Astra váltómérete 205/50R16! Szerintetek, ha opleéknél hírdetnek alufelnit 17"-ban Classic astrára, az hogy lehet? Vagyis jó, igaz, hírdetni mindent lehet! Akkor ez a méret a gyár szerint még nem gáz? Vélemény?? üdv Hááát, a 17-ről talán Rastalos tudna mesélni. Nem tudtam, hogy az Opel akcióban árul 17-et ClassicII-höz. Mindenesetre meglepő... Én is úgy tudtam, hogy a gyár max 16-ot szokott javasolni / szállítani G Astrára.
buktor Elküldve November23, 2005 Elküldve November23, 2005 Hááát, a 17-ről talán Rastalos tudna mesélni. Nem tudtam, hogy az Opel akcióban árul 17-et ClassicII-höz. Mindenesetre meglepő... Én is úgy tudtam, hogy a gyár max 16-ot szokott javasolni / szállítani G Astrára. akkor jól láttam én is, ugye? vagy lehet elírták?
mélykék76 Elküldve November23, 2005 Elküldve November23, 2005 ....Én is úgy tudtam, hogy a gyár max 16-ot szokott javasolni / szállítani G Astrára.... OPC gyári felni 17 es :lol:
telo Elküldve November23, 2005 Elküldve November23, 2005 OPC gyári felni 17 es :lol: Valóban, a kézikönyv is említ 215/40R17-es abroncsokat.
buktor Elküldve November23, 2005 Elküldve November23, 2005 akkor teljes nyugalommal vehetek, ill tehetem majd fel a 215/40R17-es kerekeket a Classic II astrámra? Eddig 16-osban gondolkodtam, de hogy megtudtam ezt....
telo Elküldve November23, 2005 Elküldve November23, 2005 akkor teljes nyugalommal vehetek, ill tehetem majd fel a 215/40R17-es kerekeket a Classic II astrámra? Eddig 16-osban gondolkodtam, de hogy megtudtam ezt.... Én azért megkérdezném előtte Rastalost, mi a tapasztalata a 17-ekkel... Mert nekem pl nemrég panaszkodott rájuk. Persze attól még lehet, hogy a gyári felnivel más lesz a tapasztalat...
buktor Elküldve November23, 2005 Elküldve November23, 2005 rastalos hallod segélykiálltásom?? Jelezz ha nem!! :lol:
mélykék76 Elküldve November23, 2005 Elküldve November23, 2005 rastalos hallod segélykiálltásom?? Jelezz ha nem!! :lol: Vissza is lehet keresni a hozzászólását/it :lol: http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?t=82...r=asc&start=420
Rastalos Elküldve November24, 2005 Elküldve November24, 2005 rastalos hallod segélykiálltásom?? Jelezz ha nem!! :lol: Hi, Buktor! A sokkal ezelőtti hozzászólásomat fenntartom (lásd: Mélykék-link) azzal kiegészítve, h az OPC futóműve (és mindene) a sportosságra van hangolva és megerősítve. (Ez jó magyartalan így, de érthető). A ClassicII a hagyományos - bocs - "tucat"-futóművet kapta, amihez nem túl előnyös a 17-es felni a korábban általam leírtak miatt. De felteheted, ha mindenképp ragaszkodsz hozzá, mert nagyon jól mutat a vason, csak meg kell tanulnod a sávon belüli szlalomozást a bucka- és kátyúmentes közlekedéshez. Peace
Recommended Posts