benzingoz Elküldve Szeptember29, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2005 és 205/50es falken gumi Napok óta töröm a fejem kinek van falken gumija,de most már tudom! Szerinted a falken-ohtsu ze-512 milyen,ismered.Tavaszra kell gumit vennem és meglepő jó árat találtam erre a gumira.Az én caravánomra nem versenyezni kellene,inkább csendes,jó tapadás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember29, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2005 Szerintem jó, már amit hallottam róla. Az 502höz képest változtattak az esőcsatornákon, gondolom ezáltal javultak az vizes uton mutatott tulajdonságai. Bővebb infóért kérdezd Futó Gabit, Ő asszem az 512ből 4 garnitúrát is elhasznált, párat versenykörülmények között. :wink: :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Szeptember29, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2005 Napok óta töröm a fejem kinek van falken gumija,de most már tudom! Szerinted a falken-ohtsu ze-512 milyen,ismered.Tavaszra kell gumit vennem és meglepő jó árat találtam erre a gumira.Az én caravánomra nem versenyezni kellene,inkább csendes,jó tapadás. Szia Gőzös! :( Nekem Fulda Attiro Carat van, 195/60/15, és nagyon meg vok vele elégedve!! Szereléssel együtt 50 rugó volt tavasszal itt Kecskeméten.... :roll: Csak ajánlani tudom. Nem tudom a Falken mivel tud többet, és mennyivel drágább. Link to comment Megosztás: More sharing options...
benzingoz Elküldve Szeptember29, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2005 Nekem Fulda Attiro Carat van Szia ex Földim! Ezer éve nem láttalak itt/én se sokat szerepeltem!! :oops: /Még csak keresgetek,a falkent 14000Ft körül találtam a neten/házhoz szállítva/+szerelés.Ha nem lenne aranyárban continentált vennék az van rajta most,nagyon jó.Köszi az infót,felveszem a listára a fuldát is.Szerencsére csak tavaszra kell,most télit vettem ennek az ára is szépen megy felfele ahogy közeleg az ideje. Link to comment Megosztás: More sharing options...
buktor Elküldve Szeptember30, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2005 Hali! Nem ismertek véletlenül olyan oldalt, ahol olyan képek fellelhetők, hogy egy-egy astrán milyyen felni van! thx Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Szeptember30, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2005 rial.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mola Elküldve Szeptember30, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2005 Sziasztok márkatársak! A kérdés: - Mi a legnagyobb gumiméret amit egy G-re(Caravan) rá tudok tenni?! Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Szeptember30, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2005 A kérdés: Milyen méretű felnire? A szélesség vagy az átmérő a kérdés? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Szeptember30, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2005 A kérdés: Milyen méretű felnire? A szélesség vagy az átmérő a kérdés? Imádom Bazs hozzászólásait :( :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Szeptember30, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2005 mosmér? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
KoPi Elküldve Október1, 2005 Megoszt Elküldve Október1, 2005 CSak egy egyszerű dologra hívnámfel a figyelmeteket. Lehűlt az idő, akár 4-5 tizeddel is csökkenhet a guminyomás! :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
buktor Elküldve Október3, 2005 Megoszt Elküldve Október3, 2005 Haliho mindenkinek! Lenne egy alapvető kérdésem, melyre keresem a választ! pl felniméret 6Jx15 ! Itt mit jelent a 6J? köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Október3, 2005 Megoszt Elküldve Október3, 2005 6 hüvelyk széles a felni ott, ahol az abronccsal találkozik. Ez határozza meg, hogy tólig milyen szélességű gumit rakhatsz fel rá. A "J" az biztos valami profilformát jelent. Link to comment Megosztás: More sharing options...
buktor Elküldve Október3, 2005 Megoszt Elküldve Október3, 2005 Köszönöm! És ehhez fellelhető valamiféle táblázat, hogy mivel mit lehet párosítani? Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Október3, 2005 Megoszt Elküldve Október3, 2005 Biztos. Nézz körül gumis oldalakon vagy Gugli-n! 6 collosra kb. 185-től 205-ig lehet tenni, szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
buktor Elküldve Október3, 2005 Megoszt Elküldve Október3, 2005 thx Link to comment Megosztás: More sharing options...
buktor Elküldve Október6, 2005 Megoszt Elküldve Október6, 2005 Sziasztok! Érdeklődnék, kinek mi a tapasztalata, illetve ki milyen felnit (márkára) ajánlana? Alessio, Aez, enzo.... kösz Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Október6, 2005 Megoszt Elküldve Október6, 2005 Gyári a legjobb.... De skubizd meg a www.rial.hu -t! Van kedvezmény a klubtagoknak, nem is kevés. Gyorsan belépsz és kész. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
buktor Elküldve Október6, 2005 Megoszt Elküldve Október6, 2005 Gyári a legjobb.... De skubizd meg a www.rial.hu -t! Van kedvezmény a klubtagoknak, nem is kevés. Gyorsan belépsz és kész. :( Jártam már itt! Itt a felnik márkája a rial? Minőségre milyenek? üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Október6, 2005 Megoszt Elküldve Október6, 2005 Rial a márkanév. Echte német cég. Szerintem jó minőségű. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Október7, 2005 Megoszt Elküldve Október7, 2005 Kléber Téligumiról mi a véleményetek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október7, 2005 Megoszt Elküldve Október7, 2005 nekem kléber nyárigumim van. nem olyan jó mint a Michlein, de azért sokkal jobb, mint a gagyigumik. amugy a michlein gyártja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Október7, 2005 Megoszt Elküldve Október7, 2005 köszönöm válaszod Mester :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Október7, 2005 Megoszt Elküldve Október7, 2005 Kléber Téligumiról mi a véleményetek? Nekem meg téliben van Kléber Krisalp. Halk futása van, és egész jól tapad. Szal sztem jó kis gumi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Október7, 2005 Megoszt Elküldve Október7, 2005 Nekem sajnos csak a nyári Kléber, de idáig nagyon jó véleménnyel vagyok róla. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts