five Elküldve Május11, 2017 Megoszt Elküldve Május11, 2017 Köszi srácok, nekem eladtátok. Jövő héten váltják a Debicákat a Goodyear papucsok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
flali Elküldve Május12, 2017 Megoszt Elküldve Május12, 2017 18 órája, csicsó írta: Olvastam idei tesztet,dicsérik a goodyeartsztem megéri azt a plusz 15-18 ezret "akármilyen sok vagy kevés az autópálya" Szép a dicséret, de.... a lényeg az hogy, az említett gumi B B 71 mutatókkal rendelkezik egyébként....., tényleg megéri. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Május12, 2017 Megoszt Elküldve Május12, 2017 8 órája, flali írta: Szép a dicséret, de.... a lényeg az hogy, az említett gumi B B 71 mutatókkal rendelkezik egyébként....., tényleg megéri. Nekem a Good Year NCT-m a végére 85 ös lett Ahogy kopott úgy hangosodott.Már azt hittem csapágyas lett a kocsi.Aztán mondta a gumis,hogy ez ilyen fajta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
csicsó Elküldve Május12, 2017 Megoszt Elküldve Május12, 2017 16 perce, Geopake írta: Nekem a Good Year NCT-m a végére 85 ös lett Ahogy kopott úgy hangosodott.Már azt hittem csapágyas lett a kocsi.Aztán mondta a gumis,hogy ez ilyen fajta. Nekem anno a Fulda volt ilyen Link to comment Megosztás: More sharing options...
cilv27 Elküldve Május13, 2017 Megoszt Elküldve Május13, 2017 Van valakinek tapasztalata a négyévszakos gumikkal. (Most vettem egy Astra G 1.4-t és téli gumi van rajta, de már unom a szereltetési őrületet, a tároltatást, stb.) Konkrétan nem tudok dönteni a Michelin Cross Climate és a Vredestein Quatrac 5 között. Minden "feltételnek megfelelek". Nem az érdekelne, hogy kinek ajánlott, hanem az, hogy konkrétan milyen, hogy viselkedik, ilyesmik, stb. Köszönöm a válaszokat előre is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
peacetrang Elküldve Május13, 2017 Megoszt Elküldve Május13, 2017 14 órája, csicsó írta: Nekem anno a Fulda volt ilyen Nekem meg a Toyo süvített, mint egy repülőgép, főleg ha még az idő is hűvös volt Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Május13, 2017 Megoszt Elküldve Május13, 2017 Sziasztok! Segítséget szeretnèk kérni. Tudja valaki,hogy mellyek azok az autó márkák,amiknek a kerékagy átmérője akkora mint a G Astráé (56,5 mm)? Segítségeteket előre is köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
snec Elküldve Május13, 2017 Megoszt Elküldve Május13, 2017 Saab, Alfa Romeo lehetséges felni miatt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Május13, 2017 Megoszt Elküldve Május13, 2017 22 perce, snec írta: Saab, Alfa Romeo lehetséges felni miatt? Köszönöm! Igen,felni miatt kérdezem. Seat esetleg nem játszik a témában,vagy Toyota? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Május13, 2017 Megoszt Elküldve Május13, 2017 26 perce, snec írta: Saab, Alfa Romeo lehetséges felni miatt? Az olaszok 4x98. A négy csavarosak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
csicsó Elküldve Május13, 2017 Megoszt Elküldve Május13, 2017 55 perce, gezoli írta: Az olaszok 4x98. A négy csavarosak. Alfa van 5x98 is Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Május14, 2017 Megoszt Elküldve Május14, 2017 21 órája, csicsó írta: Alfa van 5x98 is De az sem jó az Opelre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
csicsó Elküldve Május14, 2017 Megoszt Elküldve Május14, 2017 1 óra, gezoli írta: De az sem jó az Opelre. Az igaz Link to comment Megosztás: More sharing options...
NW1 Elküldve Május14, 2017 Megoszt Elküldve Május14, 2017 sziasztok, 8 éves múlt a gumi és ma a jobb elsőn 2 "horpadást" találtam egymás felett: az egyik oldalfalon úgy 5 forintos átmérőjű, a másik 1 forintos méretű. Szálszakadás lenne, azonnali kuka? Link to comment Megosztás: More sharing options...
PorcioNorbi Elküldve Május14, 2017 Megoszt Elküldve Május14, 2017 2 órája, NW1 írta: sziasztok, 8 éves múlt a gumi és ma a jobb elsőn 2 "horpadást" találtam egymás felett: az egyik oldalfalon úgy 5 forintos átmérőjű, a másik 1 forintos méretű. Szálszakadás lenne, azonnali kuka? Szia, már a korából adódóan is csere érett a gumi, akármilyen jó rajta a mintázat állapota/mélysége. Ennyi idő alatt már kellően bekeményedik a gumi és nem kopik, jobban csúszik. Ha repedés ha dudor van rajta akkor az már lehet potenciális veszélyforrás. Szerintem ejts útba egy gumiszervizt és ott nézesd meg, biztosat csak ők tudnak mondani 2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
csicsó Elküldve Május15, 2017 Megoszt Elküldve Május15, 2017 11 órája, NW1 írta: sziasztok, 8 éves múlt a gumi és ma a jobb elsőn 2 "horpadást" találtam egymás felett: az egyik oldalfalon úgy 5 forintos átmérőjű, a másik 1 forintos méretű. Szálszakadás lenne, azonnali kuka? 8 éves korban már "illik"lecserélni egy gumit 2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Janó32 Elküldve Május15, 2017 Megoszt Elküldve Május15, 2017 On 2017. 05. 13. at 10:44, cilv27 írta: Van valakinek tapasztalata a négyévszakos gumikkal. (Most vettem egy Astra G 1.4-t és téli gumi van rajta, de már unom a szereltetési őrületet, a tároltatást, stb.) Konkrétan nem tudok dönteni a Michelin Cross Climate és a Vredestein Quatrac 5 között. Minden "feltételnek megfelelek". Nem az érdekelne, hogy kinek ajánlott, hanem az, hogy konkrétan milyen, hogy viselkedik, ilyesmik, stb. Köszönöm a válaszokat előre is. Mindegyik jó választás. Múlt télen kapott szülők autója Cross Climate-et, nagyon elégedettek vele. (Ha számít, pont a múlt téli teszten a négyévszakosok közt az említett gumi futott be győztesnek.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
retfirD Elküldve Május20, 2017 Megoszt Elküldve Május20, 2017 On 2017. 05. 15. at 8:21, Janó32 írta: Mindegyik jó választás. Múlt télen kapott szülők autója Cross Climate-et, nagyon elégedettek vele. (Ha számít, pont a múlt téli teszten a négyévszakosok közt az említett gumi futott be győztesnek.) Nekem is bevált eddig a Cross Climate, de most már van a Cross Climate+. Utána kérdeztem a Michelin chat-en, azt írta a néni, hogy változtattak a keveréken, hogy jobb legyen hóban a tapadás. Szóval csak ajánlani tudom, mert nekem ezzel a keverékkel se akadt hóban problémám, és az ára miatt nem is tervezem még vagy 5-6 évig lecserélni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
AstryG Elküldve Május25, 2017 Megoszt Elküldve Május25, 2017 Melyik a legkisebb ET ami még jól mutat az Astra alatt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Május26, 2017 Megoszt Elküldve Május26, 2017 20 órája, AstryG írta: Melyik a legkisebb ET ami még jól mutat az Astra alatt? Mekkora (milyen széles) felninél? Meg ugye az is relatív hogy mi az hogy "jól mutat"? Nekem 7.5" széles felnijeim vannak ET35-el, de hátul kellett alá oldalanként 14mm nyomtávszélesítő, így éppen a sárvédő síkjában van. Szerintem ez mutat jól, amelyik autón ennél beljebb van a kerék, arról nekem mindig a vasúti kocsi jut eszembe: széles bódé, és keskeny nyomtáv. :D A jobb oldali képen látszik a jelenlegi állapot, a bal oldali a nyomtávszélesítő nélküli verzió: Link to comment Megosztás: More sharing options...
AstryG Elküldve Május26, 2017 Megoszt Elküldve Május26, 2017 3 órája, tgabika76 írta: Mekkora (milyen széles) felninél? Meg ugye az is relatív hogy mi az hogy "jól mutat"? Nekem 7.5" széles felnijeim vannak ET35-el, de hátul kellett alá oldalanként 14mm nyomtávszélesítő, így éppen a sárvédő síkjában van. Szerintem ez mutat jól, amelyik autón ennél beljebb van a kerék, arról nekem mindig a vasúti kocsi jut eszembe: széles bódé, és keskeny nyomtáv. :D A jobb oldali képen látszik a jelenlegi állapot, a bal oldali a nyomtávszélesítő nélküli verzió: Igen ezt valóban elfelejtettem leírni. 16" vagy 17" felni, 7" szélességben mondjuk. Az nem tetszik nekem sem, hogy a kerék eléggé bent van hátul a sárvédő pereméhez képest. A sedan-nak meg masszív popsija van és még furcsábban néz ki így Ha ET 40es felnit teszek alá valamelyik méretben azzal nem lesz semmi probléma? Nem fog beleérni a gumi a betétbe? Illetve kintebb lesz a pereme a kisebb ET miatt mint a gyári? Jó az utánna kép, királyul néz ki! Link to comment Megosztás: More sharing options...
snec Elküldve Május27, 2017 Megoszt Elküldve Május27, 2017 Gabika, neked nincsen visszaperemezve valamennyire? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Május27, 2017 Megoszt Elküldve Május27, 2017 20 órája, AstryG írta: Igen ezt valóban elfelejtettem leírni. 16" vagy 17" felni, 7" szélességben mondjuk. Az nem tetszik nekem sem, hogy a kerék eléggé bent van hátul a sárvédő pereméhez képest. A sedan-nak meg masszív popsija van és még furcsábban néz ki így Ha ET 40es felnit teszek alá valamelyik méretben azzal nem lesz semmi probléma? Nem fog beleérni a gumi a betétbe? Illetve kintebb lesz a pereme a kisebb ET miatt mint a gyári? Jó az utánna kép, királyul néz ki! Az utána képen 7.5" széles felni van ET35-el és 14mm nyomtávszélesítővel. Ehhez képest ha 7"-os felnit akarsz ET40-el és nyomtávszélesítő nélkül, akkor az 25mm-rel beljebb lesz mint amit látsz. A gyáritól persze így is 14mm-rel kijjebb lesz, de láthatod hogy bőven nem fog beleérni, szóval feleslegesen aggódsz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Május27, 2017 Megoszt Elküldve Május27, 2017 6 órája, snec írta: Gabika, neked nincsen visszaperemezve valamennyire? De igen. Fel van hajtogatva a perem, nem mertem kivágni, mert féltem hogy akkor elindul a rozsda. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Május27, 2017 Megoszt Elküldve Május27, 2017 (edited) Sziasztok! 16" 7" széles ET 35-ös alufelni elfér g astra caravan alatt? Van valakinek ilyen felnije fennt? Nekem most 15" ET 38-as van alatta,így 1,7 cm van a gumi külső része és a hátsó dobbetét között. A fentebb említett felni nem ér bele az ívbe? Módosítva Május27, 2017 : bocs Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts