grofbandi Elküldve Augusztus1, 2015 Elküldve Augusztus1, 2015 Nekem meg lesz 17-es Coupe Turbó felnim eladó, csak leszedetem róla a gumikat.
gezoli Elküldve Augusztus2, 2015 Elküldve Augusztus2, 2015 Nekem meg lesz 17-es Coupe Turbó felnim eladó, csak leszedetem róla a gumikat. Az a baj, hogy nem 4 csavaros!
8x57js Elküldve Augusztus5, 2015 Elküldve Augusztus5, 2015 Sziasztok. Elkezdtem olvasgatni..uhh:) Olyan kérdésem lenne, nem váltóméret 16 17 collra. Maradjunk a gyári 15ben :) 185/65 15 van a kocsin. HA váltanék 195/60 15-re. Miben változna az autó? 1.7 DTI caravan. Fogyasztásban észrevenni valamit? gyorsulásban 4 személlyel visszafogja? Futóművet mennyire terheli jobban? Megéri a szélesebbet választani?
spzoli Elküldve Augusztus5, 2015 Elküldve Augusztus5, 2015 Sziasztok. Elkezdtem olvasgatni..uhh:) Olyan kérdésem lenne, nem váltóméret 16 17 collra. Maradjunk a gyári 15ben :) 185/65 15 van a kocsin. HA váltanék 195/60 15-re. Miben változna az autó? 1.7 DTI caravan. Fogyasztásban észrevenni valamit? gyorsulásban 4 személlyel visszafogja? Futóművet mennyire terheli jobban? Megéri a szélesebbet választani? Semmit nem fogsz észrevenni.
Gumis Tibi Elküldve Augusztus5, 2015 Elküldve Augusztus5, 2015 (edited) Sziasztok. Eladó Új KORMORAN IMPULSER B 165/65R14 79T 8800ft/db És GENERAL TIRE ALTIMAX WINTER PLUS 195/65R15 91T 10900ft/db Módosítva Augusztus5, 2015 : Gumis Tibi
Stofl Elküldve Augusztus5, 2015 Elküldve Augusztus5, 2015 Elkészültek végre a téli kerekek. A szín az olyan, amilyen. Sajnos nem nagyon volt választék, de majd megszokom. :) https://picasaweb.google.com/106631535768501005420/141100_TeliFelnik
grofbandi Elküldve Augusztus6, 2015 Elküldve Augusztus6, 2015 Eladó Turbós felnik: http://www.autoalkatresz.hu/auto-felni/gyari-alufelni-astra-coupe-turbo-17x7-5-1334674
kobraCode Elküldve Augusztus6, 2015 Elküldve Augusztus6, 2015 Elkészültek végre a téli kerekek. A szín az olyan, amilyen. Sajnos nem nagyon volt választék, de majd megszokom. :) https://picasaweb.google.com/106631535768501005420/141100_TeliFelnik Szép pedig, nem tudom mi bajod a színével!
Stofl Elküldve Augusztus6, 2015 Elküldve Augusztus6, 2015 Szép pedig, nem tudom mi bajod a színével! Köszi! Önmagában tetszik, csak az autó színéhez furcsállom nagyon.
wasquez Elküldve Augusztus24, 2015 Elküldve Augusztus24, 2015 Sziasztok! Alufelnihez, hogyan lehet beszerezni műbizonylatot? Így vettem a kocsit, és most a vizsga előtt derült ki, hogy probléma van a rajta lévő alufelnikkel.
outsider Elküldve Augusztus24, 2015 Elküldve Augusztus24, 2015 4x100 ET49 15" lemezfelniért mennyit érdemes adni? Kéne a téli szetthez egy garnitúra.
gezoli Elküldve Augusztus24, 2015 Elküldve Augusztus24, 2015 4x100 ET49 15" lemezfelniért mennyit érdemes adni? Kéne a téli szetthez egy garnitúra. Max egy 20-ast, de ez a legvége! 1
csicsó Elküldve Augusztus24, 2015 Elküldve Augusztus24, 2015 Sziasztok! Alufelnihez, hogyan lehet beszerezni műbizonylatot? Így vettem a kocsit, és most a vizsga előtt derült ki, hogy probléma van a rajta lévő alufelnikkel. Mi a probléma vele?
Geopake Elküldve Augusztus24, 2015 Elküldve Augusztus24, 2015 Sziasztok! Alufelnihez, hogyan lehet beszerezni műbizonylatot? Így vettem a kocsit, és most a vizsga előtt derült ki, hogy probléma van a rajta lévő alufelnikkel. Vidd el egy másik vizsgaállomásra,ahol nem akarnak lehúzni.
wasquez Elküldve Augusztus24, 2015 Elküldve Augusztus24, 2015 Vidd el egy másik vizsgaállomásra,ahol nem akarnak lehúzni. Nem erről van szó, hanem arról, hogy elvileg a nem gyári alufelnik műbizonylatát a forgalmival együtt kell tárolni, és a kpm ellenőrzésen kérhetik, de akár a rendőr is lérheti a meglétét. Igazolni kell, hogy az adott típusra be lett e vizsgálva az adott felni. Így nem vizsgáztatják le, fel kellett raknom a téli kerekeket. Nekem Viper rial típus van, 4 csavaros 15"x210 Elvileg be van vizsgálva erre a típusra a felni, csak erről kéne egy hivatalos iromány!
csicsó Elküldve Augusztus25, 2015 Elküldve Augusztus25, 2015 (edited) Nem erről van szó, hanem arról, hogy elvileg a nem gyári alufelnik műbizonylatát a forgalmival együtt kell tárolni, és a kpm ellenőrzésen kérhetik, de akár a rendőr is lérheti a meglétét. Igazolni kell, hogy az adott típusra be lett e vizsgálva az adott felni. Így nem vizsgáztatják le, fel kellett raknom a téli kerekeket. Nekem Viper rial típus van, 4 csavaros 15"x210 Elvileg be van vizsgálva erre a típusra a felni, csak erről kéne egy hivatalos iromány! Voltam már egy pár vizsgahelyen,de még sehol sem kötözködtek az alufelni miatt. :huh: Ahol most vizsgáztattam a gépet 2 hete még a DRL-el se foglalkoztak(mondjuk nagyon nincs is mit kötözködni vele,max. annyi,hogy gyujtásra nem gyullad ki csak motorindításra) Módosítva Augusztus25, 2015 : csicsó
wasquez Elküldve Augusztus25, 2015 Elküldve Augusztus25, 2015 Voltam már egy pár vizsgahelyen,de még sehol sem kötözködtek az alufelni miatt. :huh: Ahol most vizsgáztattam a gépet 2 hete még a DRL-el se foglalkoztak(mondjuk nagyon nincs is mit kötözködni vele,max. annyi,hogy gyujtásra nem gyullad ki csak motorindításra) Ezzel nem vitatkozom, ez magyarország, ahol minden lehetséges, és mindennek az ellenkezője is! Itt most az a lényeg, hogy én azt szeretném elérni, hogy jogosan ne köthessen bele senik a műszaki állapotba. Nem a jóindulatra szeretnék apellálni, és nem szeretnék egy esetleges forgalmi elvételt megkockáztatni.
spzoli Elküldve Augusztus25, 2015 Elküldve Augusztus25, 2015 Neten valszeg találsz németnyelvű papírt, de azzal az lesz a bajuk, hogy nem magyarul van. Ha a forgalmazótól szerzed be, lehet hogy ad magyart, de valszeg nem. Utána már csak az lesz a baj, hogy nincs beírva a forgalmiba.
BG_Mes Elküldve Augusztus25, 2015 Elküldve Augusztus25, 2015 ÜDV Mindenkinek! Teljes új felhasználó vagyok, bár többször olvasgattam a fórumot, most először írok is ide. Úgy néz ki jó áron sikerülhez hozzájutnom használt alufelnihez, ami eléggé bejövős, de a gond az, hogy nem éppen a gyári méretekkel rendelkezik.... Opel Astra G 1.6 16v 74kW -os autóm van, ehhez a jövevény felni 16"-os et35-ös lenne. Azzal tisztában vagyok, hogy 205/50-es gumit kellene rápakolnom a 16-os felnire, hogy ne legyen gond, de az et35 nem lenne túl kicsi? Nyugtassatok meg kérlek! :P Köszi!
grofbandi Elküldve Augusztus25, 2015 Elküldve Augusztus25, 2015 ÜDV Mindenkinek! Teljes új felhasználó vagyok, bár többször olvasgattam a fórumot, most először írok is ide. Úgy néz ki jó áron sikerülhez hozzájutnom használt alufelnihez, ami eléggé bejövős, de a gond az, hogy nem éppen a gyári méretekkel rendelkezik.... Opel Astra G 1.6 16v 74kW -os autóm van, ehhez a jövevény felni 16"-os et35-ös lenne. Azzal tisztában vagyok, hogy 205/50-es gumit kellene rápakolnom a 16-os felnire, hogy ne legyen gond, de az et35 nem lenne túl kicsi? Nyugtassatok meg kérlek! :P Köszi! Jó lesz az. 1
gezoli Elküldve Augusztus25, 2015 Elküldve Augusztus25, 2015 ÜDV Mindenkinek! Teljes új felhasználó vagyok, bár többször olvasgattam a fórumot, most először írok is ide. Úgy néz ki jó áron sikerülhez hozzájutnom használt alufelnihez, ami eléggé bejövős, de a gond az, hogy nem éppen a gyári méretekkel rendelkezik.... Opel Astra G 1.6 16v 74kW -os autóm van, ehhez a jövevény felni 16"-os et35-ös lenne. Azzal tisztában vagyok, hogy 205/50-es gumit kellene rápakolnom a 16-os felnire, hogy ne legyen gond, de az et35 nem lenne túl kicsi? Nyugtassatok meg kérlek! :P Köszi! Pont jó! 1
tgabika76 Elküldve Augusztus25, 2015 Elküldve Augusztus25, 2015 Nekem Viper rial típus van, 4 csavaros 15"x210Elvileg be van vizsgálva erre a típusra a felni, csak erről kéne egy hivatalos iromány!Mutass képet arról a felniről, kíváncsi vagyok olyan-e mint az enyém! (az Rial Viper D70)Amúgy van róla TÜV-papírom, persze netről szerzett példány, meg amúgyis német nyelvű, szóval nagyjából semmire sem jó max. a lelkedet megnyugtatni, mert tényleg benne van hogy hivatalosan engedélyezve van az Astrához, még az is le van írva hogy milyen gumimérettel szabályos.
wasquez Elküldve Augusztus25, 2015 Elküldve Augusztus25, 2015 Mutass képet arról a felniről, kíváncsi vagyok olyan-e mint az enyém! (az Rial Viper D70) Amúgy van róla TÜV-papírom, persze netről szerzett példány, meg amúgyis német nyelvű, szóval nagyjából semmire sem jó max. a lelkedet megnyugtatni, mert tényleg benne van hogy hivatalosan engedélyezve van az Astrához, még az is le van írva hogy milyen gumimérettel szabályos. Nekem E705 van, így találsz képet: kba 44748 A gyártói műbizonylat az miért nem jó? Miért kell annak magyarnak lennie?
wasquez Elküldve Augusztus25, 2015 Elküldve Augusztus25, 2015 Neten valszeg találsz németnyelvű papírt, de azzal az lesz a bajuk, hogy nem magyarul van. Ha a forgalmazótól szerzed be, lehet hogy ad magyart, de valszeg nem. Utána már csak az lesz a baj, hogy nincs beírva a forgalmiba. Az alufelnit, meg az ablakfóliázást nem lehet a forgalmiba bejegyeztetni, mert a köhém rendeletek szabályozzák, hogy milyen átalakításokat kell bejegyeztetni, ülések száma, a jármű jellege, talán a vonóhorog, stb tartozik ide.
Geopake Elküldve Augusztus25, 2015 Elküldve Augusztus25, 2015 Én nem tudom hogy van ez,de nekem soha nem szóltak egyik kocsimnál sem az alu felnikért sem a fóliáért.Igaz nekem most gyári Opel alu van a kocsin,de nem mindig így volt:. A rendőr engem nem sűrűn állított,meg de ha mégis nem nagyon érdekelte csak a forgalmi meg a jogsi.
Recommended Posts