DM101 Elküldve Augusztus28, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2014 Mennyiért szedi le egy gumis a felniről a gumikat?Tudom hogy menyek be éás kérdezzem meg, de most lenne jó tudnom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dannert Elküldve Augusztus28, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2014 És le is veszi a gumit a felniről, festi is? Mert nem szeretném ide-oda hurcolni (idő, benzin...). Valaki tavaly télen porszóratta a felnieit, nagyon szépek lettek talán 10-15e Ft között fizetett érte. Miért gumist keresel? Miért nem egy olyan műhelyt ahol porfestenek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus28, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2014 És le is veszi a gumit a felniről, festi is? Mert nem szeretném ide-oda hurcolni (idő, benzin...). Akkor hagyd így az egészet? 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve Augusztus28, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2014 Én tegnap kérdeztem a srácot ahol tegnap homokszóróztattam. Azt mondta a motorfelnire, hogy a két darab 20-25e cakk-pakk. Nem túl drága egy picit az ár? Mennyiért szedi le egy gumis a felniről a gumikat?Tudom hogy menyek be éás kérdezzem meg, de most lenne jó tudnom. Ez szerintem változó, én ahova járok ott sem egyforma mindig, van amikor 2-300Ft ot szokott elkérni egy centírét van amikor 500-at. De szerintem ha leszedetném vele az is 500 környéke lenne. És le is veszi a gumit a felniről, festi is? Mert nem szeretném ide-oda hurcolni (idő, benzin...). Azt nem tudom hogy melyik műhelynek milyen a felszereltsége, de az biztos hogy a gumis nem festi le neked. Leszedetni meg nem annyira nagy fejtörés mint egy jó porszórót találni ;) 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dannert Elküldve Augusztus28, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2014 Nem. Akkor hagyd így az egészet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
camaron Elküldve Augusztus28, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2014 És le is veszi a gumit a felniről, festi is? Mert nem szeretném ide-oda hurcolni (idő, benzin...). Gumis nem "fest", "festő" nem gumiz szerintem. Megoldás,keress gumist a festőhöz vezető úton és akkor csak az időd bánja. :) Vagy pedig felfedeztél egy piaci "rést", vállalkozz porfestésre gumizással együtt és akkor a hozzád hasonló gondokkal küzdő bajtársak tuti hozzád mennek. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Augusztus28, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2014 A gumis gumiz,a homokszóró homokszór,a festő fest.Ez jó esetben 3 kör.Én megoldottam a rozsdás télifelniket dísztárcsával.Szép ezüst:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bombero Elküldve Augusztus28, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2014 A gumis gumiz,a homokszóró homokszór,a festő fest.Ez jó esetben 3 kör.Én megoldottam a rozsdás télifelniket dísztárcsával.Szép ezüst:) ... csak kettő, ha a (már cserére szoruló) téli gumikat tavasszal, a nyári gumik felrakásakor szedeted le a felniről. Télen én nem használok dísztárcsát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Augusztus28, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2014 ... csak kettő, ha a (már cserére szoruló) téli gumikat tavasszal, a nyári gumik felrakásakor szedeted le a felniről. Télen én nem használok dísztárcsát. Én nem szedetem le a felnikről a gumikat,csak ha elkoptak.A nyári alun van a téli lemezen.Dísztárcsával meg szebb,mint a csunya rozsdás fekete lemezfelni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wakond Elküldve Augusztus28, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2014 Én nem szedetem le a felnikről a gumikat,csak ha elkoptak.A nyári alun van a téli lemezen.Dísztárcsával meg szebb,mint a csunya rozsdás fekete lemezfelni. Nekem az első dolgom volt kidobálni a dísztárcsákat. Nekem nem szépek, főleg nem a központi egy csavaros imitációs mint a forma1- ben:) ha már f1 akkor nem lesz jobb a fék hűtése tárcsa nélkül? Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Augusztus29, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2014 Nem túl drága egy picit az ár? Tudsz olcsóbbat? Ha igen, akkor rajtad keresztül kell csináltatnom. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve Augusztus29, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2014 Tudsz olcsóbbat? Ha igen, akkor rajtad keresztül kell csináltatnom. ;) Ez milyen cég? hogy hívják őket? Amúgy a kereső dobott pár találatot nálatok ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Augusztus29, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2014 Ez milyen cég? hogy hívják őket? Amúgy a kereső dobott pár találatot nálatok ;) A gumis csinálná a porfúvást, s van egy bejáratott cége akivel festetné... Link to comment Megosztás: More sharing options...
outsider Elküldve Szeptember3, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2014 Milyen felni kell Astra G-re? 4x100 ET49? Ez az vajon? Kezelésiben nem találtam semmit... Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember3, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2014 Milyen felni kell Astra G-re? 4x100 ET49? Ez az vajon? Kezelésiben nem találtam semmit... Igen, ez rá való. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Probert Elküldve Szeptember3, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2014 Milyen felni kell Astra G-re? 4x100 ET49? Ez az vajon? Kezelésiben nem találtam semmit... Ez biztos hogy jó a Cromax szerint is. :icon1: 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
outsider Elküldve Szeptember3, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2014 Igen, ez rá való. Ez biztos hogy jó a Cromax szerint is. :icon1: Köszi! 40k (irányár) 5,5-7 mm barázdamélységű Barum téli szettel ilyen felnin reális ár? Link to comment Megosztás: More sharing options...
csicsó Elküldve Szeptember3, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2014 Köszi! 40k (irányár) 5,5-7 mm barázdamélységű Barum téli szettel ilyen felnin reális ár? Mennyi idősek a gumik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wakond Elküldve Szeptember3, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2014 Köszi! 40k (irányár) 5,5-7 mm barázdamélységű Barum téli szettel ilyen felnin reális ár? Spec én olcsóbban adok alufelnit nyári öreg gumikkal. én gumi nélkül adtam el asszem 15-ért. de nekem ha jól emlékszem 7J volt ráírva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
outsider Elküldve Szeptember4, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2014 Nem néz ki túl öregnek (képről). A DOT szám nem kivehető a képen. Barum Polaris2 Nekem igazából a téli gumi a lényeg, a felni csak ráadás... Link to comment Megosztás: More sharing options...
wakond Elküldve Szeptember4, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2014 (edited) mondjuk, ha nincs tére felnid akkor tényleg jó, de ha van már lemezfelnid lehet jobban járnál egy új szett gumival. 13-15 környékén már vannak új polaris3 téligumik. Módosítva Szeptember4, 2014 : wakond Link to comment Megosztás: More sharing options...
outsider Elküldve Szeptember4, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2014 (edited) Nincs felnim... Most az olcsóság a szempont, az új ezért esik ki. A Barum-hoz sem ragaszkodom, de ezt dobta a gép, és ránézésre szépnek tűnt. A felni is jó állapotúnak látszik. Ez az: olx.hu/i2/hirdetes/opel-15-os-4x100-es-lemezfelni-185-65-r15-teli-gumival-7mm-ID1G8od.html Módosítva Szeptember4, 2014 : outsider Link to comment Megosztás: More sharing options...
wakond Elküldve Szeptember4, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2014 Nincs felnim... Most az olcsóság a szempont, az új ezért esik ki. A Barum-hoz sem ragaszkodom, de ezt dobta a gép, és ránézésre szépnek tűnt. A felni is jó állapotúnak látszik. Ez az: olx.hu/i2/hirdetes/opel-15-os-4x100-es-lemezfelni-185-65-r15-teli-gumival-7mm-ID1G8od.html jól néz ki, 1-2 telet biztos elmegy így szemre. de szerintem menni fog az 35-ért is, válság van :D 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
outsider Elküldve Szeptember4, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2014 jól néz ki, 1-2 telet biztos elmegy így szemre. de szerintem menni fog az 35-ért is, válság van :D Mindegy, úgy sincs most pénzem :D Csak nézelődtem egyelőre, hogy kb milyen árban van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
DM101 Elküldve Szeptember17, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2014 Akkor mi van, ha 185/65r15 helyett 195/60R15-ös téligumit rakok fel? Melyik márka a jobb?Kleber,Hankook,Barum? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts