bazs Elküldve November28, 2005 Megoszt Elküldve November28, 2005 de az aszociális itt nem volt jó szó :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január29, 2006 Megoszt Elküldve Január29, 2006 Holnap megyek műszakira, úgyhogy ma volt egy kis körömlakklemosós sika-mika. :D Szépen lehozta a MOTIP lámpafestéket a hátsó lámpáról és az irányjelzőről, bár a hátsón, azon a részen, ahol nem világít a lámpa, ott rajtahagytam. Ott ugyanis több rétegben festettem, és nem hozta le ennyi mosástól. Remélem nem kötnek bele! Azért a biztonság kedvéért viszek magammal körömlakklemosót! :) Szorítsatok, hogy minden OK legyen! Kedden reggel már Pestre kell mennem, úgyhogy sikerülnie kell! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Február1, 2006 Megoszt Elküldve Február1, 2006 Nem fújtad vastagon esetleg? Nekem is múlt héten vizsgázott az autó, vékony rétegben pirosra fújt hátsó lámpákkal, de fel sem tűnt senkinek. Igaz, csak onan venni észre hogy le van festve, hogy a tolatólámpa enyhén rózsaszín, de azt biztos nem nézték Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február1, 2006 Megoszt Elküldve Február1, 2006 Az oldalát (ahol nem világít) szándékosan fújtam vastagon, a többi részét csak vékonyan. A biztonság kedvéért az utóbbit lemostam, ez "könnyen" lejött, de a vastag réteg nem adta magát könnyen, úgyhogy az maradt. Nem szóltak semmit, pedig a szigorú közlekedési felügyeletes vizsgára vittem. Szerencsére OK volt minden :) . Hamarosan jön az újrafestés :D . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Corsatom Elküldve Március16, 2006 Megoszt Elküldve Március16, 2006 Végigolvasva ezt a topic-ot azt sikerült leszűrnöm, hogy a lakkbenzin is leviszi az lámpasötétítő festéket, de az aceton-mentes körömlakk-lemosó a legjobb . Jól foglaltam-e össze ? A felvidéken jártamkor Technicky Benzin-t tudtam venni, talán ez is jó lesz ? Hol lehet kapni a csodaszert, azaz az aceton-mentes körömlakk-lemosót és rá van-e írva a csomagolásra, hogy aceton-mentes ? És ha nem aceton-mentes , az gond ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március16, 2006 Megoszt Elküldve Március16, 2006 Végigolvasva ezt a topic-ot azt sikerült leszűrnöm, hogy a lakkbenzin is leviszi az lámpasötétítő festéket, de az aceton-mentes körömlakk-lemosó a legjobb . Jól foglaltam-e össze ? A felvidéken jártamkor Technicky Benzin-t tudtam venni, talán ez is jó lesz ? Hol lehet kapni a csodaszert, azaz az aceton-mentes körömlakk-lemosót és rá van-e írva a csomagolásra, hogy aceton-mentes ? És ha nem aceton-mentes , az gond ? Ha aceton tartalmú megmarja a müanyagot,matt lesz tőle! Én inkább fa-szesszel,vagy tiszta szesszel esnék neki! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március17, 2006 Megoszt Elküldve Március17, 2006 Ha aceton tartalmú megmarja a müanyagot,matt lesz tőle! Én inkább fa-szesszel,vagy tiszta szesszel esnék neki! A magam részéről sima nitrohigítóval (illetve higítós ronggyal) csináltam, és nem mart meg semmit. Persze azért nem kell literszám adagolni az oldószert. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március17, 2006 Megoszt Elküldve Március17, 2006 A magam részéről sima nitrohigítóval (illetve higítós ronggyal) csináltam, és nem mart meg semmit. Persze azért nem kell literszám adagolni az oldószert. Nem a mennyiség számít. Acetonból kicsi is szép munkát végez. :) De szerintem egy cd tok fedelén érdemes kipróbálni, ha azt nem marja meg, akkor talán a lámpát sem fogja bántani. De ott gyorsan és szépen látszódik, hogy milyen munkát végez az aceton. Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Március17, 2006 Megoszt Elküldve Március17, 2006 Először lakkbenzinnel próbáld, az biztos nem marja meg. A nitrót próbáld ki a lámpa balső szélén ésha nem marja meg akkor lehet tisztítani, de utána egyból lemosni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Corsatom Elküldve Március17, 2006 Megoszt Elküldve Március17, 2006 Először lakkbenzinnel próbáld, az biztos nem marja meg. A nitrót próbáld ki a lámpa balső szélén ésha nem marja meg akkor lehet tisztítani, de utána egyból lemosni. Köszönöm a tippeket. Üdv: Tom Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Május3, 2006 Megoszt Elküldve Május3, 2006 az lenne a kérdésem attól aki már sötétitett házilag, hogy hogy kell fújni? leszerelem és a földön megfújom vizszintesen? :) ha megfolyik a festék, vagy nem lesz egyenletes, akkor mit lehet csinálni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Petike Elküldve Május3, 2006 Megoszt Elküldve Május3, 2006 Nekem is be volt fújva, én csináltam, denaturált szesszel simán lejött, és nem marta meg a búrát! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május8, 2006 Megoszt Elküldve Május8, 2006 Nem tudjátok véletlenül, hogy hol lehet kapni értelmes, és szép hátsó lámpát Astra Coupéhoz? nem lexus vagy hasonló kakira gondoltam, hanem valkami szép - és sötét lámpára... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május9, 2006 Megoszt Elküldve Május9, 2006 Nem tudjátok véletlenül, hogy hol lehet kapni értelmes, és szép hátsó lámpát Astra Coupéhoz? nem lexus vagy hasonló kakira gondoltam, hanem valkami szép - és sötét lámpára... Ebay-en próbálnék vadászni ilyet a helyedben. Vagy legalább keresgélni, aztán valami biztos forrásból megszerezni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május9, 2006 Megoszt Elküldve Május9, 2006 Nem tudjátok véletlenül, hogy hol lehet kapni értelmes, és szép hátsó lámpát Astra Coupéhoz? nem lexus vagy hasonló kakira gondoltam, hanem valkami szép - és sötét lámpára... Szerintem vagy n-joy lámpa vagy irmscher.A többi elég gagyi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május9, 2006 Megoszt Elküldve Május9, 2006 nekem az irmcher nem jön be egy picit se. valami ilyen kéne, de szebb kivitelbe... olyan kéne mint ami volt a régi autóba... Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május9, 2006 Megoszt Elküldve Május9, 2006 ez spréjelős vegyé a teszkóba, oszt fújjad :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május9, 2006 Megoszt Elküldve Május9, 2006 ez spréjelős vegyé a teszkóba, oszt fújjad :) Amivel igényesen meg is lehet csinálni! :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május9, 2006 Megoszt Elküldve Május9, 2006 Amivel igényesen meg is lehet csinálni! :) :) hát maga a technológia nem az szerintem Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május10, 2006 Megoszt Elküldve Május10, 2006 szeintem se :) ezért keresek valmi szebb kivitelt, nem spés cuccot, hanem valami olyasmit, ami az F Astrába vót... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május10, 2006 Megoszt Elküldve Május10, 2006 hát maga a technológia nem az szerintem Láttad smiley-t a mondatom mögött? :) Nehéz a neten keresztül az irónikus hangnemet átadni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május10, 2006 Megoszt Elküldve Május10, 2006 Láttad smiley-t a mondatom mögött? :( Nehéz a neten keresztül az irónikus hangnemet átadni! De kötözködni könnyűűű! :) Meg ugye megint offóni............... Igaz Bazs? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve Március22, 2011 Megoszt Elküldve Március22, 2011 Végigolvastam a topikot. Nagyon kevés hangzik el a lámpák fóliázásáról. Én azt gondolnám a legegyszerűbb megoldásnak, csak nem tudom mennyire maradandó. Az uccsó hozzászólás óta eltelt 4-5 év, hátha azóta elterjedtebbé vált, nem tudom?! Az üvegfóliáshoz elvinném, kiválasztanám a fóliát (fényáteresztő képesség, pl 50%) és ráraknák pár ezresért. Csak ugye az ablakon belülről van, ezért időtálló, a lámpabúrán meg ki tudja.... Na, ki tudja? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március22, 2011 Megoszt Elküldve Március22, 2011 Végigolvastam a topikot. Nagyon kevés hangzik el a lámpák fóliázásáról. Én azt gondolnám a legegyszerűbb megoldásnak, csak nem tudom mennyire maradandó. Az uccsó hozzászólás óta eltelt 4-5 év, hátha azóta elterjedtebbé vált, nem tudom?! Az üvegfóliáshoz elvinném, kiválasztanám a fóliát (fényáteresztő képesség, pl 50%) és ráraknák pár ezresért. Csak ugye az ablakon belülről van, ezért időtálló, a lámpabúrán meg ki tudja.... Na, ki tudja? <_< a.) ne gagyizz. ha nincs pénzed tuningra, akkor inkább hagyd. A homasitás kiegészitős autónál nincs rondább b.) szar lesz. c.) amikor majd fél éves lesz és kopik, karcolódik, ocsmánylesz. vagy rendesen, vagy semmit. amugy a fóliázás árához hozzáteszek 1-2 ezrest, és veszel gyári sötétített lámpákat. és még egy fontod dolog: ne gagyizz. az ocsmány,és nem szép lesz tőle az autód, hanem gagyi, ocsmány, megnevettető.... :P :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március22, 2011 Megoszt Elküldve Március22, 2011 A mai uhu szó, a gagyi. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts