mörfi Elküldve Július13, 2005 Megoszt Elküldve Július13, 2005 Én most fújtam le Motip-pal az első irányjelzőket és a hátsó lámpákat. 8) Ahol világít, ott light-osabban festettem, hogy látszódjon a fény, így talán nem csesztetnek majd. De műszakin biztos nem fogadják el! Azt utálom ebben az országban, hogy csak tiltanak össze-vissza, ahelyett, hogy normális szabályokat hoznának! Pl.: Nem kellene tiltani a sötétített lámpákat, hanem meg kellene határozni egy bizonyos határértéket, ami alá nem csökkenhet a kibocsátott fényerő. Szerintem a sötétített lámpám jóval erősebben világít, mint egy keleti típusú autó lámpája (trabi, wartburg, lada...). Szerintem ,amíg észerű határokon belül sötétíted a lámpáid és az arra hivatott festékkel (nem matt fekete duplicolorral) akkor talán kevesebb zsandár baszo..t. Gondolatom szerint a zsaruk ész járása a következő, némá , űber ######a kocsi biztos megy vele mint állat, na most meg szívatjuk, és a k.... anyába biztos talál valamit, ha mást nem ,lejárt a kötszer az eü dobozban. :twisted: :evil: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Július24, 2005 Megoszt Elküldve Július24, 2005 Én anno a manta lámpákat higanygőzöltettem! Első, hátsó lámpákat telibe. Tuti volt a cucc és sohasem állítottak meg vele. Első dupla kerek lámpák tükröződtek elöről, az üveg miatt. A hátső műanyag búrák meg rendesen feketék voltak. Jól nézett ki! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnnyp Elküldve November18, 2005 Megoszt Elküldve November18, 2005 Szevasztok. Úgy látom hogy az index és a hátsó lámpa sötétítést azt megbeszéltétek, de mivan az első lámpával? Engem az érdekel hogy lehet??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve November18, 2005 Megoszt Elküldve November18, 2005 Én személy szerint a lámpasötétítés ellen vagyok, különösen első lámpa esetén. Miért jó az, ha csökkented a fényerődet??? Mert egy utólagos sötétítés esetén az egyetlen és biztos következmény az, hogy szarabb lesz a fénye a lámpának. Én nagyon sok ilyet látok, mert mindennap sokat autózok a városban, konkrét tapasztalat, hogy nappal az ilyen hátsó lámpák, pláne, ha rásüt a nap, nem látszanak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnnyp Elküldve November18, 2005 Megoszt Elküldve November18, 2005 Tehát akkor leírom neked: Az egyik első lámpám egy kicsit be van sárgulva és mivel drága egy új lámpa ezért gondoltam hogy egy kicsit sötétítem. Így talán szinkronban lesz a két lámpa. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnnyp Elküldve November18, 2005 Megoszt Elküldve November18, 2005 Xenon izzó van benne és az talán elvisel egy kis sötétítést mivel elég erős a fénye. Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve November18, 2005 Megoszt Elküldve November18, 2005 Tehát akkor leírom neked: Az egyik első lámpám egy kicsit be van sárgulva és mivel drága egy új lámpa ezért gondoltam hogy egy kicsit sötétítem. Így talán szinkronban lesz a két lámpa. Akkor miért nem sárgítod hozzá a másik lámpát? :P :D :D Úgy mégse sötétedne annyira. Különben mitől sárgult be? Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve November18, 2005 Megoszt Elküldve November18, 2005 Xenon izzó van benne és az talán elvisel egy kis sötétítést mivel elég erős a fénye. Xenon hatású izzó vagy xenon-csöves lámpád van? Ja és milyen ótó, mert a profilodból csak ez nem derül ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnnyp Elküldve November18, 2005 Megoszt Elküldve November18, 2005 Hé eddig benne volt a profilomban... Na mindegy most már benne van. Egyébként Opel :P Na jó ez csak vicc volt Tigra Xenon hatású izzó(mondjuk xenon gáz van benne én úgy tudom) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnnyp Elküldve November18, 2005 Megoszt Elküldve November18, 2005 A bal első lámpám új és a jobb oldali gyári. Csak az index résznél van egy kis sárgulás de nekem az már esztétikai hiba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnnyp Elküldve November18, 2005 Megoszt Elküldve November18, 2005 Mármint a réginél. Hogy mitől van? Tudja a fene...talán beázás Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November18, 2005 Megoszt Elküldve November18, 2005 Szvsz a fényszóró sötétítése nem jó ötlet. Rendőr ha meglátja helyszíni tarkólövés jár érte. :P Abban a hitben ne ringasd magad hogy a xenon-hatású izzó jobban világít mint a hagyományos, ugyanis minden hókuszpókusz ellenére a teljesítménye ugyanakkora. Nekem ugyan "sörétítve" van a fényszóróm, de nekem a foncsor van feketére festve, és mivel a Calibra fényszórója projektoros, ott a foncsornak nincsen szerepe a világításban (ahol meg van, pl. index és refi, ott természetesen nem festettem be), tehát még kicsit sem világít rosszabbul, meg nekem amúgy is xenonom van. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve November18, 2005 Megoszt Elküldve November18, 2005 Lámpasötétítést ugy kell, hogy levesszüka lámpának a buráját, oszt mattfekete spréjvel a belsejibe fújunk kicsit.... :smt047 :evil4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnnyp Elküldve November19, 2005 Megoszt Elküldve November19, 2005 Tudtommal vannak gyári sötétebb árnyalatú lámpák és én kb. csak annyira akarom. Ja és a rendőr nem köthet bele mert azt se tudja hogy ez gyári vagy nem. Nem korom sötétre akarom, csak éppenhogy... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnnyp Elküldve November19, 2005 Megoszt Elküldve November19, 2005 Lámpasötétítést ugy kell, hogy levesszüka lámpának a buráját, oszt mattfekete spréjvel a belsejibe fújunk kicsit.... :smt047 :evil4: Ha leveszed az első lámpám búráját úgy hogy vissza is tudod rakni fizetek bármit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November19, 2005 Megoszt Elküldve November19, 2005 :shock: Mér a Tigránál nem lehet? A Calibránál simán lejön, sőt még Kadettnél is. (Eddig ezekkel volt tapasztalatom) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnnyp Elküldve November19, 2005 Megoszt Elküldve November19, 2005 Ragasztott lámpa én úgytudom mert egyébként szar az egyik -a régi- lámpám és elvittem egy ismerős autóvillamosságishoz és ő mondta. De én azt akartam megtudni hogy mivel lehet az első lámpát egy ici-picit sötétebbé tenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve November19, 2005 Megoszt Elküldve November19, 2005 Ragasztott lámpa én úgytudom mert egyébként szar az egyik -a régi- lámpám és elvittem egy ismerős autóvillamosságishoz és ő mondta. De én azt akartam megtudni hogy mivel lehet az első lámpát egy ici-picit sötétebbé tenni. És ha kiveszem a körtéket a motortér felől, és befújok a spréjvel??? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnnyp Elküldve November19, 2005 Megoszt Elküldve November19, 2005 Úgy mán igen jó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve November19, 2005 Megoszt Elküldve November19, 2005 Nna látod! :P Az uttörős ott segít ahun tud! :D Amúgy miért nem veszel eleve sötétített lámpát?? Az egyszerűbb megoldás, és ráadásul esztétikusabb is mint barkácsolni otthon! ...sztem.... 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November19, 2005 Megoszt Elküldve November19, 2005 És ha kiveszem a körtéket a motortér felől, és befújok a spréjvel??? :D Húbazz. Ekkora mekkmesterek... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnnyp Elküldve November19, 2005 Megoszt Elküldve November19, 2005 Mivel az elején leírtam hogy nem olcsó egy lámpa. Angyal szemeket szeretnék de addig is ezt a sötétítést szeretném de még nem adott rá senki semmi ötletet hogy mivel és hogyan... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November19, 2005 Megoszt Elküldve November19, 2005 Mivel az elején leírtam hogy nem olcsó egy lámpa... Még neked istenes, olyan 30E körül már volt darabja az UNIX webáruházban. A Calihoz 80E körül van darabja... Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve November19, 2005 Megoszt Elküldve November19, 2005 És ha kiveszem a körtéket a motortér felől, és befújok a spréjvel??? :D Akkor kap egy kis festéket a foncsor is :? , aztán király lesz, és nem fog rendesen világítani :roll: . Amúgy a gyáriak, fémgőzöltek és engedélyezettek :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnnyp Elküldve November19, 2005 Megoszt Elküldve November19, 2005 Tehát ezekszerint senki nem tudja hogy kell. (A spray biztos nem). Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts