Vajda Tivadar Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 Nálam!Pontos árat ne kérjél,mert most mentőzőm s nincs nálam aaz árlista,de a honlapomon lévö dolgok alapján rámtalálsz Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 így könnyű :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seth Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 Nálam!Pontos árat ne kérjél,mert most mentőzőm s nincs nálam aaz árlista,de a honlapomon lévö dolgok alapján rámtalálsz Ne lássam a napot, ha megtaláltam ezt a tételt az árlistában :oops: :roll: :) OFF: olvastam, h van kézifék meg sebváltó zsákod. Kérdésem: Pirosban van?????ON Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 nekem első lámpa és index kellen mennyibe fájna? Setsh barátom szerintem pirosra csináld a tiéd igen durván mutana piros helyzet jelző meg piros index. De te tudod! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seth Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 nekem első lámpa és index kellen mennyibe fájna? Setsh barátom szerintem pirosra csináld a tiéd igen durván mutana piros helyzet jelző meg piros index. De te tudod! csá komám :) Látom, te még mindig a pirossal nyúzol, nem adtad fel, h ne piros legyen az indexem... :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vajda Tivadar Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 Az a kérésem,mailban irrjátok le mire gondoltatok s válaszolok!FONTOS-ha tudtok már látott,ismert terméket-pl raid,fk,causc,stb, irjátok mellé ilyen,hasonló! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 komám piros auto piros minden az az igazi! mondom én, hidd el nekem! ha meg fekete akkor minden legyen az de nagyon!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 És a rendőr hogyan állapítja meg úgy mégis, hogy az gyárilag sötétített búra-e? :shock: Na?! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 A rendőr sehogy, de nem is érdekli...elküld kpm-re... :wink: aztán majd ott megállapítják... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 Köcsög zsernyákok! :evil: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 Egyszer az orrom előtt küldtek el egy Omegás srácot KPM-re, mert kék színű rendszámtábla világítása volt. No comment. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seth Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 És ha elküld, de nem megyek el? vagy mire megyek, visszacserélem az indexbúrát a gyári fehérre?????? Akkor mitcsinálnak a KPM-es főokosok?? Vagy azokkal le lehet dumálni, h "ugyan skacok, lemosom a sötétítést, csak felejtsük már el egymást" ???? :roll: :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 A rendőr nem szólhat azért hogy milyen színű a búrád, a KRESZ is csak a lámpafény színét szabályozza (index=kadmiumsárga, helyzetjelző és fék=piros, tolatólámpa=fehér), ha ezek stimmelnek és a fényerő is megfelelő, akkor nem lehet gáz. A probléma ez utóbbival szokott lenni, mert ha úgy látja hogy túl halvány/nappal nem látszik, akkor elküld KPM-re. De ez is necces, mer' akkor micsinál a 6valvés Trabikkal? Azt is mind KPM vizsgára küldi mer' halovány a féklámpa? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 Egyszer az orrom előtt küldtek el egy Omegás srácot KPM-re, mert kék színű rendszámtábla világítása volt. No comment. én ugy gondolom, hogy azért nem eszik olyan forron a kását, mert ha a KPM en megfelel az autó , egy jó ügyvéd megdádáztatja öket egy picit. nem ugy van az hogy csak ugy gyerünk kpm-re......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 uhuhu: Egyetértünk. :wink: többiek: Tudtommal, ha a KPM-en hibátlan a gép, akkor az állam fizette a vizsgát. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 uhuhu: Egyetértünk. :wink: többiek: Tudtommal, ha a KPM-en hibátlan a gép, akkor az állam fizette a vizsgát. :) bezonyka. mert ha ők nem igy gondolják akkor jön az ügyvéd. és ezt nem engedik meg maguknak sürün...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 én ugy gondolom, hogy azért nem eszik olyan forron a kását, mert ha a KPM en megfelel az autó , egy jó ügyvéd megdádáztatja öket egy picit. nem ugy van az hogy csak ugy gyerünk kpm-re......... Pont erről írt greenthunder cartárs a matricarendszámos topicban. Ő is ügyvéd elé viszi az ügyet, mert neki kivonták az autót a forgalomból a matricarendszám miatt (és elküldték KPM-re) holott ehhez (az ügyvéd és a KPM szerint sem) nem volt semmi joguk, mert forgalomból kivonni autót csak forgalombiztonságot veszélyeztető ok (rossz fék, kormánymű, stb...) miatt lehet. A kék rendszámvilágítás miatt legfeljebb helyszíni bírságot szabhat ki, valamint megvárja míg a helyszínen uninstallálod a cuccot... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seth Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 Ő is ügyvéd elé viszi az ügyet, mert neki kivonták az autót a forgalomból a matricarendszám miatt ez viszont már durva..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 nem! ez még csak a kezdet! tudod miért? mert szana meg szét lesznek szedve, mert amit müvelnek 10 éve az a joggal való visszaélés fogalmát nemhogy teljesen kimerítette hanem túl is lépte azt. ott van kapásból az a jó kis cég, aminek fő profilja überelni ezen marhák baromságait. Ha lesz 1 kis feleslegem be is fizetem a tagdíjat, amennyiben ez lehetséges. most a düh beszél belőlem, de mit csináljak ha folyton folyvást baszakodnak és kötöszködnek..... jó rendnek kell lennie ezt belátom, de most nem a gyorshajtásokról beszélek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seth Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 nem! ez még csak a kezdet! tudod miért? mert szana meg szét lesznek szedve, mert amit müvelnek 10 éve az a joggal való visszaélés fogalmát nemhogy teljesen kimerítette hanem túl is lépte azt. ott van kapásból az a jó kis cég, aminek fő profilja überelni ezen marhák baromságait. Ha lesz 1 kis feleslegem be is fizetem a tagdíjat, amennyiben ez lehetséges. most a düh beszél belőlem, de mit csináljak ha folyton folyvást baszakodnak és kötöszködnek..... jó rendnek kell lennie ezt belátom, de most nem a gyorshajtásokról beszélek. hey, én arra mondtam h durva, h kivonják a forgalomból a kocsit azok a tetves buzernyákok!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 jah :) én meg éppen che guevara képét nézegettem gondoltam élete munkája ne vesszen kárba most felszólalok 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március17, 2005 Megoszt Elküldve Március17, 2005 ott van kapásból az a jó kis cég, aminek fő profilja überelni ezen marhák baromságait. Ha lesz 1 kis feleslegem be is fizetem a tagdíjat, amennyiben ez lehetséges. A már említett matricarendszám miatti forgalomból kivonás-ügyet is az ő ügyvédeik próbálják normális mederbe terelni. Hasznos dolog ha az ember tagja egy ilyennek. Már ha egyre gondolunk :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március17, 2005 Megoszt Elküldve Március17, 2005 1re hiszen másik nincs. Egyelőre!!!!!! Remélem töben rá fognak kapni és akkor majd a másik oldal is kénytelen lesz visszavenni az orcájukból :) de nem akarom itt a klub és saját rossz hírem terjeszteni azzal,h a szervet szídom, csupán néha elegem van :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Július12, 2005 Megoszt Elküldve Július12, 2005 Hello mindenki! Én is gondolkodom a sötét lámpán! A fóliázás dologról valaki bővebb infót tud adni? Ha az emberfia vesz egy gyárilag sötét lámpát (pl.: irmscher, vagy egyebek) akkor is b...szogathatnak? Én a következő megoldásra gondoltam: veszek egy pár hátsó lámpát (kb 12000Huf/astra f) lesötétítem (festék vagy fólia). Ha vizsgáztatni viszem az autót akkor visszateszem az eredetit.( mindjuk a rendőr ez esetben is beszólhat) És mi a helyzet a "kristálylámpákkal" (lexus-style), az szabályos. Ugyanis abból is van fekete (ami ugyebár az ezüst helyett fekete). Valakinek ötlet? Thanx Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Július12, 2005 Megoszt Elküldve Július12, 2005 Én most fújtam le Motip-pal az első irányjelzőket és a hátsó lámpákat. 8) Ahol világít, ott light-osabban festettem, hogy látszódjon a fény, így talán nem csesztetnek majd. De műszakin biztos nem fogadják el! Azt utálom ebben az országban, hogy csak tiltanak össze-vissza, ahelyett, hogy normális szabályokat hoznának! Pl.: Nem kellene tiltani a sötétített lámpákat, hanem meg kellene határozni egy bizonyos határértéket, ami alá nem csökkenhet a kibocsátott fényerő. Szerintem a sötétített lámpám jóval erősebben világít, mint egy keleti típusú autó lámpája (trabi, wartburg, lada...). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts