MOMC Elküldve Március15, 2005 Megoszt Elküldve Március15, 2005 MOMC: Nekem is olyan Motip-pel lett fújva a hátsó lámpabúra és nagyon jó lett. (Lásd: http://flowa.freeweb.hu/flo07-074.jpg ) Csak ajánlani tudom mindenkinek. Hozzátéve, hogy nekem technikásan nem a flakonból, hanem fényezőpisztollyal lett fújva, hogy a lehető legegyenletesebb eloszlása legyen. Szép fényes és egyenletes lett. Jól sikerült. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március15, 2005 Megoszt Elküldve Március15, 2005 Én is lámpasötétítésen gondolxok, de nekem a lámpafóliázást ajánlották. Szerintetek? Ja, és az örök kérdés: beleköthetnek a rendőrök valamelyikbe? Kell hozzá műbizi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve Március15, 2005 Megoszt Elküldve Március15, 2005 MOMC: Köszi. Szerintem is. :wink: És a nagy "sötétség" ellenére is gyönyörűen látni még a fényvisszaverőjét működni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Március15, 2005 Megoszt Elküldve Március15, 2005 jah amit mondani akartam (előugrik az 5 év graffitizés) nehogy a gyári kupakkal csináljátok! Az ezen is mint minden terméken egy rakat fos! szemetel, csepeg,stb... vegyetek hozzá pl fatcap-et ez komolyabb sávban szórja és egyenletesen! csak ilyen kupakokkal lehet normálisan festeni :) Te Aztec bácsi, nem tod véletlenül, ki csinálta a Pillangó utcai metró megállóban az a katonabácsit? Van vagy 10000 éve, hogy piros alapon ott virított, viszint k*ra jól nézett ki. Szal felnyomhatna ide a házfalra egy olyat... Nekem :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március15, 2005 Megoszt Elküldve Március15, 2005 MOMC: Nekem is olyan Motip-pel lett fújva a hátsó lámpabúra és nagyon jó lett. (Lásd: http://flowa.freeweb.hu/flo07-074.jpg ) Csak ajánlani tudom mindenkinek. Hozzátéve, hogy nekem technikásan nem a flakonból, hanem fényezőpisztollyal lett fújva, hogy a lehető legegyenletesebb eloszlása legyen.Hali Fowa! Ezt kivülről vagy belülről fújtátok? Kissé láma vagyok a kérdésben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március15, 2005 Megoszt Elküldve Március15, 2005 Kívülről! (Én még csak az oldalindexet fújtam le, hogy ne virítson sárgán a sötét kocsin) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve Március15, 2005 Megoszt Elküldve Március15, 2005 Ezt kivülről vagy belülről fújtátok? Na ez jó kérdés. :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOMC Elküldve Március15, 2005 Megoszt Elküldve Március15, 2005 Természetesen kívülröl. Belülröl nehéz lenne hozzáférni. Ha normálisan csinálod a sötétítést - lásd flowa - akkor nem szólnak, vagy ha igazoltatáskor nézik akkor megmutatod, hogy minden látszik. Persze mindent lehet eszetlenül csinálni. A találkozókon látni nem 1 autót aminek nappal nem is látod a féklámpáját. A fóliázás is jó, van egy nagy elönye: ha megunod egy mozdulattal lerántod és kész. Nekem a suzukimon volt egy ideig fólia a hátsó lámpán. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Március15, 2005 Megoszt Elküldve Március15, 2005 . Nekem a suzukimon volt egy ideig fólia a hátsó lámpán. A miden????? :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március15, 2005 Megoszt Elküldve Március15, 2005 A miden????? :) :) :) Nekem is volt! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Március15, 2005 Megoszt Elküldve Március15, 2005 Nekem is volt! :wink: Nekem is :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve Március15, 2005 Megoszt Elküldve Március15, 2005 Ha normálisan csinálod a sötétítést - lásd flowa - akkor nem szólnak... Ez most nagyon jól esett. Köszönöm szépen! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 Ezt kivülről vagy belülről fújtátok? Kissé láma vagyok a kérdésben. szép vagy :) belülről hogyan fújnád :?: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 Ha leveszed a búrát, akkor jó sokat lehet fújni bele! Akár önteni is! :) Na jó, ez már túl rossz volt! :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vajda Tivadar Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 Sziasztok!Végig olvastam az összes hozzászólást s a következöket tudom nektek elmondani segitségként:A TESCO-s festék is jó!2 hete voltam müszakín az astraval !Elöször egy sima vizsgajoggal ellátott szervizben ahol nem szoltak a teliben pirosra(!) fújt buráért!Kis hiba,javítás,köv.idöpont.Nem jött össze!Irány a K.F. vizsga!Minden jó,lámpa vizsgálat,tolatás jelzö kérés-hol a fehér fény?-mondat volta nagyon rossz érzést keltő!Lemosni!-megeggyeztünk,hogy nem kell az egésszet,mert a piros elmegy,de másért szólna!(A lemosás sajnos lakkbenzinnel csak halványitás volt mint lemosás,de elfogadta!Aceton mentes körömlakk lemosóval lett igazán jó!)A fehér kell!(KI KELL RAGASZTANI FESTÉSNÉL!)Igy nem szólnak semmi gyárilag színezett, E-s,TÜV-s lámpáért !Mindenkinek igy a piros festéket ajánlom a fehér rész kiragasztásával ill. a E-s kristálylámpalA fóliázásért is szólnak,de ez legalább 1 perces munka az eltávolítása!S még pár gondolat:Csak engedélyes ,mübizonylatos terméket fogad el a lámpáknál,gondolok itt a lámpa maszkokra,píllákra! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 Ergo a fehérnek fehérnek kell maradnia? Érdekes... Emlékeim szerint a B Omegák hátsó lámpabúráján nincs fehér rész! Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 Ergo a fehérnek fehérnek kell maradnia? Érdekes... Emlékeim szerint a B Omegák hátsó lámpabúráján nincs fehér rész! a gsijén sincs :idea: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vajda Tivadar Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 De az gyári!Ugye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 De az gyári!Ugye? gyári dzsi esz ájj lámpa feka-piros más szín nincs :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vajda Tivadar Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 Igen,ezért nem is köthet bele senki!De a gyárit kérik!Ettöl eltérőt nagyon ritkán engedik CSAK ÚGY!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seth Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 Én egy német astra-n láttam olyat, hogy az első indexbúra volt lesötétítve. Én is ezen gondolkozom, hogy lefújom az indexeket elöl....szerintetek a jardok nagyon basztatnának érte???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 nekem fehér astrán elöl hátul le volt fújva és 1éb turpisságok és egyszer sem kötöttek bele! igaz 99%ban éjszaka fogtak meg és el voltak foglalva mással :wink: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seth Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 nekem fehér astrán elöl hátul le volt fújva és 1éb turpisságok és egyszer sem kötöttek bele! igaz 99%ban éjszaka fogtak meg és el voltak foglalva mással :wink: :) Thex a gyors választ :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vajda Tivadar Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 Ha fested -IGEN!Van e-s bura füst színben,erre nem szólhat semmit,csak jó útat kivánhat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seth Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 Ha fested -IGEN!Van e-s bura füst színben,erre nem szólhat semmit,csak jó útat kivánhat! és olyat hol szerezhetek? Tudsz valami címet ajánlani? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts