manta Elküldve Március14, 2005 Megoszt Elküldve Március14, 2005 Nem találtam jobb helyet ennek, lehet, hogy mást is érdekelne.... Szóval egyszer kérdezték tőlem, mivel lehet leszedni a lámpasötétítő spray-t. Én akkor azt mondtam, hogy a jósistennel sem. :roll: most viszont engem érdekel, hogy le lehet szedni valahogy azt a sz@rt???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március14, 2005 Megoszt Elküldve Március14, 2005 Nem találtam jobb helyet ennek, lehet, hogy mást is érdekelne.... Szóval egyszer kérdezték tőlem, mivel lehet leszedni a lámpasötétítő spray-t. Én akkor azt mondtam, hogy a jósistennel sem. :roll: most viszont engem érdekel, hogy le lehet szedni valahogy azt a sz@rt???? ecetes kalapáccsal :?: :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március14, 2005 Megoszt Elküldve Március14, 2005 Akkor az új projekthez nem illik a fekete hátsólámpa? Milyen színű lesz? De sajnos nekem sincs komoly tippem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március14, 2005 Megoszt Elküldve Március14, 2005 Körömlakklemosó (Aceton)? Link to comment Megosztás: More sharing options...
GPont Elküldve Március14, 2005 Megoszt Elküldve Március14, 2005 Hígítóval semmiképp, mert megmarhatja a lámpát! Szar meló, de vizesen le kell csiszolni :pukeright: 400-assal a nagy része aránylag gyorsan lejön, aztán le lehet finomítani. A legvégén kétezressel át kell húzni, utána felpolírozni. Jobbat sajnos nem tudok. :smt102 Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március14, 2005 Megoszt Elküldve Március14, 2005 Nekem nem marta meg az irányjelzőt. 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Március14, 2005 Megoszt Elküldve Március14, 2005 Hígítóval semmiképp, mert megmarhatja a lámpát! Szar meló, de vizesen le kell csiszolni :pukeright: 400-assal a nagy része aránylag gyorsan lejön, aztán le lehet finomítani. A legvégén kétezressel át kell húzni, utána felpolírozni. Jobbat sajnos nem tudok. :smt102 ez mondjuk tényleg jónak tűnik a műanyag lámpabúrát gyönyörűre lehet polírozni géppel én meg is lepődtem, amikor az elsőt csináltam... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Március14, 2005 Megoszt Elküldve Március14, 2005 Nekem higítót mondtak még valamikor! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március14, 2005 Megoszt Elküldve Március14, 2005 Én fékolajjal szedtem le a Wartbi gyárilag festett indexburájáról a sárga festéket, hogy átlátszó legyen. Ott működött, csak nem szabad sokáig benne hagyni, mert egy idő után valóban kikezdi magát a bura anyagát is. Kis pöttyben érdemes kipróbálni... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március14, 2005 Megoszt Elküldve Március14, 2005 A carstylingon is írják a féktisztító spray-t, meg az acetonmentes körömlakklemosót (lehet, hogy én is ilyet használtam :oops: ). Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március15, 2005 Megoszt Elküldve Március15, 2005 bazs mivel és főleg hogyan poliroztad fel a búrákat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Március15, 2005 Megoszt Elküldve Március15, 2005 bazs mivel és főleg hogyan poliroztad fel a búrákat? egy 20 kilós polírgéppel meg maxolen 22-vel (keményviasz) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Március15, 2005 Megoszt Elküldve Március15, 2005 de amúgy jó rá egy sima viaszos cucc a sonax autopolitur nevű cucca pl kézzel és géppel is csodákra képes géppel persze teljesen más és tartósabb az eredmény :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március15, 2005 Megoszt Elküldve Március15, 2005 áj sziiii :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOMC Elküldve Március15, 2005 Megoszt Elküldve Március15, 2005 Én a mult héten pucoltam le egy garnitúrát, ha jól emlékszem lakk benzinnel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Március15, 2005 Megoszt Elküldve Március15, 2005 Bizony, bizony lakk benzin higitoval lejön a festék, úgy hogy a búrát nem marja meg! A nitrohigító megmarja! Anno szegény OFF Zastavámét :twisted: ON megmarta :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Március15, 2005 Megoszt Elküldve Március15, 2005 ha már igy kibeszéltük hogy mivel lehet leszedni arrol is essen néhány szó hogy mit fúlyunk rá sötétítés gyanánt, Milyen márkát (mennyibe kerül), és persz valami technoloia is jo volna, hogy hány rétegben milyen messziről....! Előrei is köszönöm válaszaitokat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Március15, 2005 Megoszt Elküldve Március15, 2005 ha már igy kibeszéltük hogy mivel lehet leszedni arrol is essen néhány szó hogy mit fúlyunk rá sötétítés gyanánt, Milyen márkát (mennyibe kerül), és persz valami technoloia is jo volna, hogy hány rétegben milyen messziről....! Előrei is köszönöm válaszaitokat! Van lámpasötétítő spray, tescoban 1070ft asszem (2 napja annyi volt) ... Több színben is volt (fekete, zöld, piros) ... Egy rétegben felviszed 20cm-ről vársz minimum 1 percet utánna megint fújod .... (egyébként rá van írva!) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március15, 2005 Megoszt Elküldve Március15, 2005 Én meg AS Tuningban vettem anno, AutSunban 8 euro volt azaz 2 ropi körül. Már vagy 10 autót megcsináltunk vele tavaly nyáron. De már elegem volt abból, hogy a pékek jobb híjján mindig belekötöttek a lampionba így most default... Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOMC Elküldve Március15, 2005 Megoszt Elküldve Március15, 2005 A sötétítésnél egy dologra kell igazán vigyázni. Mindíg száradjon meg az elözö réteg mielött a következöt ráfújod, különben matt lesz a lámpa a végén. Ha elég idöt vársz, akkor szép fényes, egyenletes lesz a felület. A tescoban (auchan, cora stb.) kapható spray "Motip" márkájú. Ez duplicolor termék, jó minöségü. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március15, 2005 Megoszt Elküldve Március15, 2005 elöző astrám sötétítés 7végén ment a család ott nyüzsgött a garázs körül,h mi készül és bnőm volt olyan kedves és odaállt mellém nekidölt a kocsinak (persze kordgatyóban) és feltette a kérdést, hogy mit csinálok éppen :) már csak nevetni tudtam így lett az 1ik búra KORD STYLE :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Március15, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Március15, 2005 Köszi a válaszokat, asszem ez nem csak nekem volt hasznos 8) én az acetonmentes lakklemostóra gondoltam első körön, mert az aceton tuti megmarja, aztán meg a polírra. Asszem ezt fogom kipróbálni :roll: aztán majd megmondom, milyen lett :roll: és aztán meg lefújom valamilyen autó fényéhez illő rendőri intézkedést magával vonó árnyalatra :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve Március15, 2005 Megoszt Elküldve Március15, 2005 MOMC: Nekem is olyan Motip-pel lett fújva a hátsó lámpabúra és nagyon jó lett. (Lásd: http://flowa.freeweb.hu/flo07-074.jpg ) Csak ajánlani tudom mindenkinek. Hozzátéve, hogy nekem technikásan nem a flakonból, hanem fényezőpisztollyal lett fújva, hogy a lehető legegyenletesebb eloszlása legyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március15, 2005 Megoszt Elküldve Március15, 2005 jah amit mondani akartam (előugrik az 5 év graffitizés) nehogy a gyári kupakkal csináljátok! Az ezen is mint minden terméken egy rakat fos! szemetel, csepeg,stb... vegyetek hozzá pl fatcap-et ez komolyabb sávban szórja és egyenletesen! csak ilyen kupakokkal lehet normálisan festeni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ronaldo Elküldve Március15, 2005 Megoszt Elküldve Március15, 2005 Nekem van ilyen MOTIP tipusu "Back Light" lampabura sotetito festekem. Ugy volt, hogy en is lefujom, de aztan megsem. Ha kell valakinek elado! Nem hasznaltam meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts