mélykék76 Elküldve Március12, 2005 Megoszt Elküldve Március12, 2005 Még nem mondtam hogy nem megyek, bár ezen a szombaton (is) dolgozom. :) Névnapom alkalmából este fekvehányás is lesz. :? Mindenesetre köszönöm a DVD ajánlatot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március12, 2005 Megoszt Elküldve Március12, 2005 A kérdés az, hogy meddig dolgozol. Délután 1-től szerintem estig ott leszünk. (11-kor zár az étterem. Elvileg. Ha tovább akarunk maradni, az is megoldható.) Ha van kedved, gyere el! A http://opelomega.uw.hu/tali.html oldalon találsz infót a taliról. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március12, 2005 Megoszt Elküldve Március12, 2005 Nekem egy normál délutánig tartó napom lesz. Holnap Megyek Szlovéniába, vmikor hajnalig haza is érek, ha mázlim van (teherautóval megyek, állásidő, traktoros tüntetés stb). De péntek akkor is szpátty, délben míting az ügyvéddel, konténerszervezés stb, szombaton fölugrom a Bazukára (a targoncánkat hívják így) és lepakolom a Finnországból érkező kamiont, de helyet is kell csinálni, úgyhogy sztem elleszek délután is vele. Ha nem verdesik a térdemet a tökeim a pakolástól, akkor megleslek titeket. Este 9-re is össze kell kapnom magam. Remélem nem leszek moderálva... :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március12, 2005 Megoszt Elküldve Március12, 2005 Merre mész a szlovénekhez? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március12, 2005 Megoszt Elküldve Március12, 2005 M1 :arrow: Parndorf :arrow: 50-es/S4-es :arrow: A2 :arrow: SLO :arrow: Bled Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március12, 2005 Megoszt Elküldve Március12, 2005 Greg, várunk, ha el tudsz jönni! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március12, 2005 Megoszt Elküldve Március12, 2005 Köszönöm, :prayer: megpróbálom, ha csak egy órára is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március12, 2005 Megoszt Elküldve Március12, 2005 Jó hosszú utat választottál (640km), menne ez rövidebben is (470km)... M7 :arrow: E71 :arrow: Letenye :arrow: 3 :arrow: 2 :arrow: A1 :arrow: 414 :arrow: H1 :arrow: Bled Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március12, 2005 Megoszt Elküldve Március12, 2005 Az jó. Ugyanis egész jól haladok az új honlappal. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Március12, 2005 Megoszt Elküldve Március12, 2005 Bocs Pista, tom egyszerű gyerek vok, de ez mi is itt fentebb? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve Március12, 2005 Megoszt Elküldve Március12, 2005 tényleg egyszerű vagy... :) Mi lenne ha olvasnád a fórumot? Mondjuk a moderálás topicot... lehet hogy választ kapnál a kérdéseidre. Mellesleg hogyhogy nem vagy a nagy Omegás talin? Úgy tudom most van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Március12, 2005 Megoszt Elküldve Március12, 2005 tényleg egyszerű vagy... :) Mi lenne ha olvasnád a fórumot? Mondjuk a moderálás topicot... lehet hogy választ kapnál a kérdéseidre. A fenét se érdekli ki kit moserált ki hacsak nem engem, de ált az úgyis jogos, szal szavam nem lenne....Mellesleg hogyhogy nem vagy a nagy Omegás talin? Úgy tudom most van. Talán mert hazajöttem, mert 3 napja itthon fekszem némi lázzal :) és így kissé rövidre kellett vennem a megjelenést. Amúgy nem volt rossz a buli, a kaja jó volt, a társaság is jó, és sok új dolgot kitaláltunk.... Óóó bocs az Offért :P Hopp elnéztem a topicot, nem is off. No szal jó volt. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve Március13, 2005 Megoszt Elküldve Március13, 2005 Talán mert hazajöttem, mert 3 napja itthon fekszem némi lázzal :) és így kissé rövidre kellett vennem a megjelenést. Na így vannak többen is... Az avataromról meg annyit, hogy nem tudom hallottál-e arról: egy valamirevaló, vérbeli Opeles hivatalból nem szereti a VW-t. Németországban jobb találkozókon Golfot vernek szét, vagy kiengedik a golf motorjából az olajat meg a vizet, aztán beindítják, és padlógázon tesztelik, mit bír... :P :P :lol: :) ja és az egyik legnagyobb német Opleklubos weboldal címe: www.keinvw.de a "kein" szót gondolom nem kell lefordítanom :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve Március13, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Március13, 2005 Na így vannak többen is... Csak nem vagy te is beteg? Akkor jobbulást! Nem is utaztál el? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Március13, 2005 Megoszt Elküldve Március13, 2005 [Az avataromról meg annyit, hogy nem tudom hallottál-e arról: egy valamirevaló, vérbeli Opeles hivatalból nem szereti a VW-t. a "kein" szót gondolom nem kell lefordítanom :) Nein, aber.... :) Jó, akkor jól értelmeztem, hogy Az Opel a Vw elött :P :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Március13, 2005 Megoszt Elküldve Március13, 2005 ...egy valamirevaló, vérbeli Opeles hivatalból nem szereti a VW-t. Németországban jobb találkozókon Golfot vernek szét, vagy kiengedik a golf motorjából az olajat meg a vizet, aztán beindítják, és padlógázon tesztelik, mit bír... :) :lol: :P :) ja és az egyik legnagyobb német Opleklubos weboldal címe: www.keinvw.de a "kein" szót gondolom nem kell lefordítanom :) Na ehhez csatlakozom én is. Anno a kölcsönzőben, ahol dolgoztam volt egy pár 4-es golf. Nem sok, mert olyan drága volt, hogy deficites lett volna a biznic. (2001-ben volt, akkor azért már voltak modern autók) Abban nem volt semmilyen elektromos tükör, vagy légkondi, "maintenance-free" manuális ablakemelője volt mind a 4 ablakon, 1,4-es volt, és lapos mint a fing, zakatolt a motorja (a g astránál simábban egy sem ketyegett abban a kategóriában), szóval fapados volt. Te olyan szinten semmi nem volt benne, hogy ha nem én ülök bele, el sem hiszem. GM-éknél pedig ilyen szintű "felszereltség" csak az 1L-es Corsában volt. Mindez nem baj, nem rossz autók, csak túlárazottak. Kicsit agymosás jellege van ennek a német precízitáselméletnek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve Március13, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Március13, 2005 Én sem vagyok egy nagy négyesgóf vagy passzát rajongó... Fateromnak volt céges autó gyanánt mindkettő ('99-es ill. '98-as évjáratban), és nagyon nem nyerték el a tetszésemet. Sokáig úgy gondoltam, hogy az ezekben található üléseknél kényelmetlenebbel nem is lehet autót gyártani - amíg nem ültem G Asztmában... :twisted: (Az említett Opellel kb. 1 km-t tettem meg, utána egész nap fájt a hátam!!! :x ) Mindenesetre fauvé száksz. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve Március25, 2005 Megoszt Elküldve Március25, 2005 Kicsit megtorpantam a "X30XE + hátsókerékhajtást a Calibrába" projectet illetően, és ismét elkezdtem a Lotus Omegákat nézegetni... Lehet hogy inkább veszek egy Lotust, és azt csinosítgatom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március25, 2005 Megoszt Elküldve Március25, 2005 Bazz, az nem lesz semmi :!: egy Lotus Omi a klubban :roll: Amúgy néztem a Calidat , de kicsit le van gyalázva a bal oldala. És ha nem építed át, akkor Vida Balázséknak milyen motoruk lesz a Rekordban? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve Március25, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Március25, 2005 Lehet hogy inkább veszek egy Lotust, és azt csinosítgatom. Minden rosszindulat és cinizmus nélkül - sok szerencsét hozzá! :wink: Én inkább C30SE kompresszorban gondolkodom. De majd csak jövőre... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Március27, 2005 Megoszt Elküldve Március27, 2005 Aztec Cinko(ko)ta :P Nem messze a Vidámvásártól. És csak kicsit messzebb a Jazztől :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve Április15, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Április15, 2005 Én inkább C30SE kompresszorban gondolkodom. Most már inkább csak egy C26NE tuningban, bár a kompresszor talán még mindig megoldható... Majd konzultálok a szagértőkkel. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április15, 2005 Megoszt Elküldve Április15, 2005 Nofene. Mi történt, hogy egyszerre így leadtál az igényeidből? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve Április16, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Április16, 2005 Közbeszólt ez-az. Meg már a fax kivan, hogy január óta készen van a kasztni és azóta egy olajcserét nem sikerült megejteni, úgyhogy ezért is jutottam arra, hogy inkább legyen már összerakva a gép. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Május8, 2005 Megoszt Elküldve Május8, 2005 Tegnap nézegette, a hsználtautót ésfeltűnt egy kettőnégyes a omi rogyásig extrázva 200e-ért. A végére van írva, hogy új ac-val.Itt esett le, hogy a srác már járt a fórumon is és már akkor árulta a vasat. Én bizos inkább megvenném az övét, mint egy full fapad egynyolcast vagy kétezrest, de úgy tűnik, ezzel a nézetemmel egyedül vagyo, mert mlg mindig eladó az az omi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts