Flowachild Elküldve December28, 2004 Szerző Megoszt Elküldve December28, 2004 Látom Flowa félreértete:)) Mit értettem én félre?! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve December28, 2004 Megoszt Elküldve December28, 2004 Mit értettem én félre?! Omegatd nem neked címezte eme kérdését, mármint hogy eladtad.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve December28, 2004 Megoszt Elküldve December28, 2004 Öné a piros sapesz... :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve December28, 2004 Szerző Megoszt Elküldve December28, 2004 Jaaaaaaaaaaaaaaaa... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
muck Elküldve Január3, 2005 Megoszt Elküldve Január3, 2005 Szeva Tas. Próbáltalak elérni email-en keresztül, de csak így sikerált. Akkor itt kívánok Boldog új évet, meg hasonlókat. :) És persze minden más Opelesnek is. A régi telszámod megszűnt?? üdv: muck ps.: bocs az offtopicért Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Január4, 2005 Megoszt Elküldve Január4, 2005 szia Muck buék neked is meg a fórumozóknak ja van új számom elküldöm mailbe Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Január11, 2005 Megoszt Elküldve Január11, 2005 Omega A kezelési könyvet senki nem akar be szkennelni:)? Mondjuk utána eljuttani.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Január11, 2005 Megoszt Elküldve Január11, 2005 Omega A kezelési könyvet senki nem akar be szkennelni:)? Mondjuk utána eljuttani.... No és a jogdíjjak??? :D :) Odaadom vmikor oszt szkenneld be magad :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve Január26, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Január26, 2005 Gratulálok, kedves volt. Ott a szmájli mögötte! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Január26, 2005 Megoszt Elküldve Január26, 2005 Télleg... :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve Január26, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Január26, 2005 Greg: Nem vagyok én annyira cserépedény... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február10, 2005 Megoszt Elküldve Február10, 2005 Tudna valaki segíteni, hogy a C20NE motoros A Omega alapjárati motorját hogy lehetne letesztelni? Alapjáraton világít a CHECK Controll, de ha kicsit hozzáérek a gázpedálhoz elalszik. A szerelő azt mondta hogy az alapjárati motort kell kicserélni. Nem volt eléggé meggyőző az érvelése, viszont az alapjárati motor ára elég meggyőző, hogy utánnajárjak. Előre is kössssssssz. 8) világitó kontrol lámpával is lehet retket szállitani. nem? :) 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Február10, 2005 Megoszt Elküldve Február10, 2005 Szerintem ez enyhén sportszerűtlen hozzászólás volt. Fóleg szmájli nélkül... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február10, 2005 Megoszt Elküldve Február10, 2005 Szerintem ez enyhén sportszerűtlen hozzászólás volt. Fóleg szmájli nélkül... igazad van, elfelejtettem odatenni :oops: :roll: már ottvan :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Február10, 2005 Megoszt Elküldve Február10, 2005 Ok, Buddy... :) :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve Február10, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Február10, 2005 Tudna valaki segíteni... Látod, ha olyan csóró lennél, mint én, akkor lenne pénzed olyan káposztaszállítóra, aminek a méregdrágán (amúgy nem általam, én már így vettem) felújított C20NE motorja (amit leszaroztál, holott az Opel elismerten valaha gyártott legjobb négyhengerese) nem produkál ilyen hibajelenségeket. Tudod, vannak jó állapotú A Omegák is, de te ilyet még biztosan nem láttál. Ja bocs, elfelejtettem, hogy még csak kezdő zőcséges vagy, akinek nincs pénze egy normális furgonra vagy pikupra... :) Nem baj, barátom, gyűjtögess csak 530D-re...! :wink: Tisztelettel: Flowa (aki annyira csóró, hogy 4 Omegája van, köztük egy kettőfeles B Omi is) U.i.: Ami pedig a múltkori hozzászólásodat illeti velem kapcsolatban; KABBE!!! :twisted: :D U.u.i.: Mottó szellemisége átmenetileg feloldva ezen hozzászólás erejéig... Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Február10, 2005 Megoszt Elküldve Február10, 2005 ...Mottó szellemisége átmenetileg feloldva ezen hozzászólás erejéig... :) Ez teccik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve Február10, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Február10, 2005 Bár itt konkrétan vita sehol nem volt... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve Február10, 2005 Megoszt Elküldve Február10, 2005 Látod, ha olyan csóró lennél, mint én, akkor lenne pénzed olyan káposztaszállítóra, aminek a méregdrágán (amúgy nem általam, én már így vettem) felújított C20NE motorja (amit leszaroztál, holott az Opel elismerten valaha gyártott legjobb négyhengerese) nem produkál ilyen hibajelenségeket. Megnyugtatlak Flowa igenis produkál! Sajnos motorfelújíátskor az alapjárati motorra általában szarnak nagy ívben. Amit OmegaTD írt az helyes. Ezen felül az alapjárati motort úgy lehet tesztelni, hogy változtatható feszültségű áramforrással megtápláljuk, és 0V-nál teljesen lezár, 12V-nál teljesen kinyit (vagy fordítva, erre nem emlékszem pontosan) Tudod, vannak jó állapotú A Omegák is, de te ilyet még biztosan nem láttál. Igen vannak, pl a Tas Omegája ilyen. 3000 24V, fullbőr, Senator belső, kétoldali klíma, felvágott hátsó sárvédőív stb. Az ilyen autót már lehet fanolni. Ja bocs, elfelejtettem, hogy még csak kezdő zőcséges vagy, akinek nincs pénze egy normális furgonra vagy pikupra... :D Flowa! A lelkedbe gázoltak? Mi ez az alávaló stílus? Nem baj, barátom, gyűjtögess csak 530D-re...! :wink: Tisztelettel: Flowa (aki annyira csóró, hogy 4 Omegája van, köztük egy kettőfeles B Omi is) Na ez már kicsit túlzás.... Az a kettőfeles, ha jól tudom anyukádé. Kezdjem el én is sorolni, hogy hány Omegám, meg Opelem van? Na ne... U.i.: Ami pedig a múltkori hozzászólásodat illeti velem kapcsolatban; KABBE!!! :twisted: :lol: U.u.i.: Mottó szellemisége átmenetileg feloldva ezen hozzászólás erejéig... Quod licet Iovi, non licet bovi! Egy intelligens tanárember hogy engedheti meg magának, hogy ide süllyedjen, hogy felvegyi ezt a piaci stílust? Ennél többet néztem ki belőled Flowa, és egy kicsit csalódtam benned :) Idézném egyik kedvenc szerb mondásom: "Pamet u glavu" Szó szerinti fordításban: Az észt a fejbe! Érted!?!?! u.i. mikó iszunk? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve Február10, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Február10, 2005 Mindegyiket én vásároltam, a saját keresetemből. Kérd csak meg Omegatd-t, hogy nézzen utána! 4 db Omega van a nevemen, még ha abból kettőt nem is én használok jelenleg. Sorry. De tényleg ne másszunk bele egymás zsebébe...! Tas Omegája valóban fanolni való. De most éppen azon dolgozunk (Tassal), hogy a bordó és az ezüst-fekete is olyan legyen. :wink: A bordóra amúgy büszke vagyok, mert egy egyedi darab. De ezt egy gyáli zőcséges nem értheti, hiszen neki csak egy teherautó... Alávaló stílus?! Hol??? :) Méltó választ adtam a múltkori nekem címzett felvetésekre. (Vita nincs köztünk Ottóval.) "Ennél többet néztem ki belőled Flowa, és egy kicsit csalódtam benned." Én a moderátorban csalódtam... :evil: És hogy mikor iszunk? A következő talin, ahol összefutunk! :wink: :D Ez valószínűleg a 26-i MOTE évnyitó rendezvény lesz, de a március 12-i Omega talira is sok szeretettel várunk a többi MOTE-s Omegás kollégával egyetemben (kivéve Ottót)! U.i.: Az imént kértem meg Omegatd-t PÜ-ben, hogy csekkolja le az Omegáimat. Majd ő megaszondja a frankót! :wink: U.u.i.: Amúgy qrvára mindegy, hogy kinek milyen és hány darab autója van, de nem tűrőm senkitől, fikanick vadidegenektől pedig pláne nem, hogy lecsórózzon, vagy a zsebemben turkáljon! Különben sincs semmi bajom a B Omegákkal (most ősszel fogok egy - terveim szerint - facelift-eset venni, hoppá!!!), nem azért fanolom az A Omikat. De ezt kevesen értik meg. (Többek között Tas tanácsára vettem egy elhanyagolt hathengeres A Omit, hogy abból taliautót varázsoljunk...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Február10, 2005 Megoszt Elküldve Február10, 2005 Az autók tulajdonosa Bekle Barda... :) :D :twisted: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve Február11, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Február11, 2005 Az autók tulajdonosa Bekle Barda... Köszönöm-köszönöm! :wink: :) 8) (Bekle Barda a régi, szépemlékű Omega Klubos, csetes időkből származó becenevem. Tehát Bekle Barda = Flowachild. :wink: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve Február11, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Február11, 2005 És szépen megkérnék mindenkit, hogy a jövőben tartózkodjon attól, hogy a zsebemben túrkál!!! :evil: Köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Február11, 2005 Megoszt Elküldve Február11, 2005 És szépen megkérnék mindenkit, hogy a jövőben tartózkodjon attól, hogy a zsebemben túrkál!!! :evil: Köszönöm. Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded. :) :D :lol: :lol: :lol: :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február11, 2005 Megoszt Elküldve Február11, 2005 kicsit hanyagoljátok már az offolást az összes omegás topikban nem született 10 normális post marjátok tovább egymást mailban, pu-ben, ircen, barmilyen instant messengeren, palackpostával DE NE ITT TOVÁBB A FÓRUMON! KÖSZI! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts